Най-добрите SendGrid алтернативи през 2020 г.: По-евтини и с повече функции

Най-добрите SendGrid алтернативи през 2020 г.: По-евтини и с повече функции

Най-добрите SendGrid алтернативи през 2020 г.: По-евтини и с повече функции
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Търсите по-евтини алтернативи на SendGrid, които да обслужват всички ваши нужди за маркетинг на имейли – както имейл на кампанията ви, така и транзакционен имейл? Имаме няколко добри възможности за вас тук.


Но първо, защо на първо място трябва да помислите за алтернативи на SendGrid:

Имейлът е критична част от комуникацията с клиентите. Можете да използвате имейл, за да изпращате информация за нови продукти и оферти на вашите хора. Имейлите също ви помагат да комуникирате важни неща като подробности за поръчка, известия за доставка и информация за плащане. Въпреки че големите организации могат да поддържат имейл сървъри, които обработват всичките им нужди за комуникация по имейл, повечето хора и фирми разчитат на доставчици на трети страни.

Най-добрите SendGrid алтернативи

SendGrid е надежден доставчик на имейл маркетинг като цяло. Но с новата си ценова структура, тя не е най-евтината. Тук обсъждаме някои от най-добрите алтернативи на SendGrid през 2020 г..

Ето кратко резюме в случай, че бързате:

Най-добрите SendGrid алтернативи

алтернатива
Предлага се безплатен план
Цена от
Защо да го използвате над SendGrid
Sendinblue$ 25,00 / месРазширена анализа и функции на по-евтина цена
MailChimp и киркаСамо за маркетингови имейли$ 29,99 / месПълно маркетингово решение с множество функции и лесен за използване
Amazon SES$ 0,10 / 1000 имейлаНай-евтини на имейл, интеграция с EC2 приложения
Mailjet$ 9,65 / месОсновни функции на ниска цена
Mailgun$ 0,80 / 1000 имейлаРешение, фокусирано върху API на ниска цена

Защо може да искате алтернатива на SendGrid

SendGrid е SMTP доставчик, който ви позволява да изпращате както транзакционни, така и маркетингови имейли до вашите контакти.

Ценовата структура е двукратна, с отделни планове за транзакционни и маркетингови имейли. Предлагат се и безплатни планове в двата диапазона:

 • Безплатният план за транзакционни имейли ви позволява да изпращате 40 000 имейла за 30 дни и след това 100 / ден завинаги.
 • Безплатният план за маркетингови имейли ви позволява да съхранявате до 2000 контакта и да им изпращате 6000 имейла на месец.

По-горе ето обобщение на това, колко можете да очаквате плати SendGrid за дадени количества електронни съобщения на месец:

 • 40 000 транзакционни имейли & 15 000 маркетингови имейла: $ 29.95 ($ 14.95 + $ 15)
 • 100 000 транзакционни имейли & 35 000 маркетингови имейла: $ 54.95 ($ 29.95 + $ 25)
 • 100 000 транзакционни имейли & 80 000 маркетингови имейла: $ 79.95 ($ 29.95 + $ 50)
 • 100 000 транзакционни имейли & 170 000 маркетингови имейла: 149,95 долара (29,95 долара + 120 долара)

В зависимост от вида бизнес, който ръководите, това може да бъде малко скъпо. Или някои потребители се нуждаят от малко по-различен набор от функции от това, което предлага SendGrid. Ако сте в някой от тези лагери, трябва да разгледате какви алтернативи на SendGrid са там.

Ето списък на някои от най-добрите налични опции:

Sendinblue

Най-добрите SendGrid алтернативи: Sendinblue

Sendinblue е надеждна и достъпна електронна услуга за транзакционни и маркетингови имейли. В допълнение Sendinblue също така позволява комуникация чрез други канали, като SMS, чат и има CRM, за да предостави цялостно решение за вашия бизнес. Sendinblue ви позволява да създавате и специални IP адреси.

Ценообразуване

Безплатен план ви позволява да изпращате 300 имейла на ден (9 000 / месец), докато Lite планът с $ 25,00 / месец ви позволява да изпращате до 40 000 имейла на месец, без ограничение за ежедневно изпращане. В CodeinWP ние използваме Sendinblue за всички наши имейл цели: включително маркетинг имейл, капка кампании и транзакционен имейл.

Характеристика

 • Съсредоточете се върху бързото създаване на кампании чрез вграден конструктор на бюлетини и динамични полета
 • Цялостно комуникационно решение чрез имейл, чат и SMS
 • Персонализирана сегментация и насочване
 • Страхотен модул за автоматизация на електронна поща и SMTP функции
 • Разширени функции като топлинна карта по имейл и статистика в реално време
 • Бърза, надеждна поддръжка

Защо да използвате Sendinblue като алтернатива на SendGrid?

Sendinblue предлага значителни ползи за разходите над SendGrid, ако случайно изпращате по-голям обем маркетингови имейли, отколкото транзакционни имейли. Ценовата структура също е по-ясна – с един ценови маркер, който да управлява всичките ви комуникации. Ако сте чувствителни към разходите, но все пак искате разширени функции и добра поддръжка, трябва да изберете Sendinblue. Sendinblue също така осигурява стабилна аналитичност и приставка за WordPress.

MailChimp и кирка

Най-добрите SendGrid алтернативи: Mailchimp

Mailchimp е един от най-популярните доставчици на маркетингови имейл услуги от всички тях, което го прави много жизнеспособна алтернатива на SendGrid. Mandrill е добавка към Mailchimp, която ви позволява да изпращате транзакционни имейли до вашите клиенти за конкретни задачи. За да направите Mailchimp истинска алтернатива на SendGrid, имате нужда от компонента Mandrill, тъй като самият Mailchimp не предлага транзакционен имейл.

Ценообразуване

Mailchimp има доста проста структура на ценообразуване. Безплатният му план ви позволява да изпращате до 2000 маркетингови имейла на месец, което е конкурентоспособно. Единственият проблем е, че не можете да интегрирате Mandrill с безплатния план в Mailchimp. Ако искате да използвате Mandrill, първо трябва да получите един от платените планове на Mailchimp – като започнете от $ 9,99 / месец за 500 контакта. След това можете да добавите Mandrill акаунт отгоре.

Цената на Mandrill е малко странна. По принцип купувате „блокове“ от имейл в началото на месец, а неизползваните блокове изтичат в края на месеца. Така цената на имейл на Mandrill се оказва много по-висока от конкурентите му. За разлика от повечето други алтернативи, няма свободен план за Mandrill. Тъй като блокът се състои от 25 000 имейла, трябва да харчите поне 20 долара месечно за транзакционни имейли. Като добавим това към цената на Mailchimp, действителната цена на входното ниво на месец е $ 29,99.

Можете допълнително да добавите специален IP адрес при $ 29.95 / месец.

Характеристика

 • Разширени функции за управление на кампании като A / B тестване и поведенческо насочване
 • Предсказващи функции като вероятност за покупка и прогнозирана демография
 • Интеграция с 300+ приложения
 • Mailchimp надхвърля SMTP услугите и осигурява пълна маркетингова платформа за вашия бизнес
 • Надеждна поддръжка, обширна документация и маркетингови съвети
 • Страхотен потребителски интерфейс и цялостно удобно за потребителя изживяване

Защо да използвате Mailchimp / Mandrill като алтернатива на SendGrid?

Mailchimp предлага CRM-подобна система за управление на контакти, която служи като еднократно комуникационно решение. Ако търсите цялостно решение и не сте много чувствителни към разходите, можете да опитате с Mailchimp да изпратите SendGrid. Въпреки че имайте предвид, че ще се получи доста скъпо доста бързо.

Amazon SES

Най-добрите алтернативи на SendGrid: Amazon SES

Amazon SES (Simple Email Service) е SMTP сървър, който се предлага като част от AWS пакета от корпоративни решения. Той има здрав API, който се интегрира безпроблемно с други AWS продукти. В Amazon SES можете да създадете специални IP адреси и да получите достъп до таблото за управление на доставчиците, за да проследявате имейлите си.

Ценообразуване

Amazon SES е най-евтиният вариант по отношение на цената на имейл в този списък. Те получават заплащане, докато отидете на план, като безплатният слой покрива първите 62 000 имейла на месец, ако заявлението ви се хоства на Amazon EC2. Допълнителните имейли се таксуват на $ 0,10 / 1000 имейла или само $ 0,0001 на имейл.

Характеристика

 • Бърза интеграция с всяко приложение на Amazon EC2
 • Изпращане на управление на репутацията чрез табло за репутация
 • Симулатор на пощенска кутия за извършване на ситуационно тестване на вашето приложение
 • Здрав мониторинг за оценка и усъвършенстване на стратегията ви за електронна поща

Защо да използвате Amazon SES като алтернатива на SendGrid?

Amazon SES е чудесно решение, стига да сте разработчик и да знаете как да се свържете с услугата на Amazon чрез API или други инструменти на трети страни. Amazon SES не е насочен към крайния потребител инструмент. Влизате и изпращате имейла си. Това изисква известна работа, интегрираща вашите текущи решения с Amazon SES и задействане на имейли, изпращани самостоятелно. Ако това звучи добре, Amazon SES ще бъде най-евтиният начин за изпращане на имейлите ви – както транзакционни, така и маркетингови имейли..

Mailjet

mailjet

Mailjet е доставчик на имейл услуги, който ви позволява да изпращате както транзакционни, така и маркетингови имейли. Точно като Sendinblue, Mailjet ви позволява да общувате с клиентите си чрез SMS. Mailjet предоставя акаунт за целия ви екип за управление на вашата комуникационна стратегия. Таблото за управление на Mailjet ви позволява да проследявате разширени показатели, като забавяне на доставката, отписване и отпадане. Можете също така да създавате автоматизирани работни процеси, за да взаимодействате с клиентите си или да управлявате капковите кампании.

Ценообразуване

С безплатния си слой можете да изпращате до 200 имейла на ден (6000 / месец). Платените планове започват от 9,65 долара на месец (таксуват се годишно), което ви позволява да изпращате 30 000 имейла месечно.

Характеристика

 • Изпращайте маркетингова комуникация чрез създателя на имейли и транзакционни имейли чрез своя API
 • Предоставя сметка на вашия екип за координиране на комуникационното планиране
 • Автоматизация на маркетинговата комуникация чрез изграждане на сценарии

Използвайте използването на Mailjet като алтернатива на SendGrid?

Mailjet е по-евтин като алтернатива на SendGrid, особено ако обемът ви на имейл е малък. Освен това увеличаването на мащабите се оценява разумно, без огромни скокове на цените. Не липсват и функции.

Mailgun

mailgun

Mailgun е услуга за електронна поща, ориентирана към API, която подчертава мощните й интеграции с всякакви системи. Той може да изпраща както транзакционни, така и маркетингови имейли. Mailgun предоставя основни функции като проследяване на доставки, неуспехи, кликвания и отписване. Разширените функции на Mailgun включват валидиране на имейл адресите, оптимизация на времето за изпращане и изпращане на бързи изстрели.

Ценообразуване

Планът за гъвкавост предоставя 5000 безплатни имейла на месец за пробен период от три месеца. Освен това, вие плащате $ 0,80 за всеки 1000 имейла. Този план се увеличава добре и ви позволява да плащате само за обема, който използвате. Ако сте над марката от 40 000 имейла на месец, ще спестите пари, като преминете към модел на месечен абонамент, който струва от $ 35 / месец.

Характеристика

 • Лесно интегрирайте API с вашия съществуващ продукт
 • Бързо изпращане на над милион имейли в минута
 • Прогнозирайте потенциални проблеми с износимостта чрез инструмента за разположение на Inbox

Защо да използвате Mailgun като алтернатива на SendGrid?

За разлика от SendGrid, Mailgun се фокусира основно върху интеграциите на API за изпращане на имейл от инструмент / приложение на трети страни. Това го прави по-подобен на Amazon SES, отколкото на SendGrid. Няма инструмент за създаване на имейл – няма графичен интерфейс, който да изработва вашите бюлетини или нещо друго. Mailgun може да бъде добра SendGrid алтернатива, ако се занимавате предимно с изпращане на транзакционни имейли.

Алтернативи на SendGrid: коя от тях да изберете?

Докато SendGrid осигурява добра платформа за електронна поща, има много алтернативи на SendGrid в зависимост от вашите изисквания. Ето някои от препоръките ми за конкретни сценарии:

Имате ли въпроси относно коя от тези алтернативи на SendGrid е подходяща за вас? Уведомете ни в коментарите и ще се опитаме да помогнем!

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Оформление, представяне и редактиране от Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector