Март 2016 г. Новини на WordPress – този месец в WordPress w / CodeinWP

Март 2016 г. Новини на WordPress – този месец в WordPress w / CodeinWP

Март 2016 г. Новини на WordPress – този месец в WordPress w / CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Първият пролетен месец дойде с толкова много промени, че ме постави в трудна ситуация да се наложи да отида само с няколко от тях за тази група. И не беше лесно да се реши кои са по-важни от останалите.


Това се казва, добре дошли на Март 2016 г. издание на този месец в WordPress w / CodeinWP, и се пригответе за някои нови писмени и неписани правила и издания, които (повече или по-малко) ще повлияят на бъдещето на WordPress общността.

Март 2016 г. в WordPress

Екипът за преглед на темата на WordPress се движи към автоматизирането на процеса на преглед

Процесът на автоматичен преглед се оказа отлична новина за разработчиците. Досега прегледът на тема обикновено отне твърде много време. Тази промяна трябва да намали количеството на ръчната работа и да направи нещата много по-бързи.

Екипът за преглед каза, че има 13 изисквания в очакване скоро да бъде автоматизиран. Ще видим колко ефективно е това на практика, след като автоматизацията бъде официално приложена.
автоматични прегледи

Може да се заинтересувате и от тези статии:

 • WordPress хостинг анкети 2016-2019: Огромни хостинг анкети, обобщени на едно място
 • Март 2018 г. Comics w / CodeinWP … #WordPress #WebDesign #Batman
 • Най-добър евтин хостинг на WordPress: 10 опции за под $ 0.99 / месец

рамки
"Моля, не изпращайте рамки"

Рамките вече няма да се приемат в официалното хранилище на приставки. Това всъщност не е правило, но по-скоро като заявка за разработчиците, които възнамеряват да изпратят рамки по-долу. Мика Епщайн от екипа за преглед дойде с просто обяснение за тази не толкова добре дошла промяна (поне от гледна точка на програмиста):

Наличието на рамка като плъгин е лошо изживяване за потребителя. Не на програмиста. Те не винаги разбират "Имам плъгин Slider Joe. Защо имам нужда от разширени персонализирани полета?"

Стандарти за кодиране за достъпност

Друга промяна в WordPress, този път по отношение на стандартите за кодиране на достъпност, наскоро беше одобрена. Разработчиците, обърнете внимание преди да създадете нови инструменти, тъй като те трябва да отговарят на новите условия оттук нататък!

Какви са промените??

 • HTML семантика.
 • Цветен контраст.
 • Достъпност на клавиатурата.
 • Изображения и икони.
 • Етикетиране.

стандарти за кодиране за достъпност

Shopify
Представяме ви Shopify за WordPress

Фен ли сте както на WordPress, така и на Shopify? Ще се радвате да научите, че Shopify вече се интегрира по-лесно с WordPress чрез новия официален плъгин.

Новата приставка за електронна търговия е безплатна и се предлага в комплект с три модерни теми, предоставени от Shopify. Сега можете да управлявате всичките си публикации и страници от вашето табло за управление на WordPress. Но в същото време можете да използвате функциите на Shopify за вашите онлайн магазини, като плащания, сигурна каса, доставка и изпълнение, инвентар и данъци.

WordCamp Europe 2016 разширява капацитета на участниците до 2200, най-големият WordCamp към днешна дата

Изглежда, че ще бъде голямо парти във Виена след няколко месеца! Всички билети за WordCamp бяха разпродадени шест месеца предварително, а този месец бяха пуснати нови 400 серии. Като се има предвид този факт, организаторите се озоваха в ситуацията на разширяване на капацитета на мястото, като добавиха допълнителни зали на близки места, които са на една минута разстояние от основното място, Museumsplatz.

Току-що стана най-големият WordCamp някога! Резервирали ли сте билета си още?
wordcamp 2016

Страхотни статии от мрежата

WordPress Revolution с GraphQL

REST API е страхотен, но бихте ли казали "не" до нещо по-модерно и по-лесно? Марк Гавалда ни дава подсказка (и тласък) да опитаме да видим неща извън REST API. Защото може да намерим по-добри неща около … като GraphQL.

Напишете CSS в персонализатора с приставката за разширен CSS редактор

Вече можете да напишете CSS за различни размери на екрана на устройството в Live Customizer и да наблюдавате промените в реално време. Колко страхотно звучи това? Разширен CSS редактор прави това възможно за вас.

Как да мигрираме WordPress към различно име на домейн

Трябва да смените домейна си, но не сте сигурни какво ще се случи със съдържанието ви? Ето как да го направите безопасно.

WordPress ли са "Lite" полезни теми?

Много компании разчитат на "Lite" версии на продуктите си, за да промотират своите марки и услуги. Искате ли да знаете защо безплатна тема е полезна за бизнес? Ето някои добри познания.

Популярни A / B инструменти за тестване за WordPress

Разберете коя от версиите на целевите ви страници води до повече кликвания и действия. Как? Използване на A / B инструмент за тестване от този списък.
Как да направите сайт за преглед на ниши в WordPress Като професионалист

Изграждането на сайт за преглед не трябва да бъде твърде трудно, когато има страхотни статии, които могат да ви научат как да го направите. Това е един от тях.

Как се хакват сайтовете на WordPress (и какво да направите за това)

Някога питали ли сте се как и защо хората хакват уеб сайтове? И още по-важно, защо някой би хакнал ВАШИЯ Ви сайт? Ето няколко отговора.

Крайното ръководство за WordPress files.php файла

Като разработчик, който създава теми за WordPress, трябва да научите колкото можете повече за това как и защо работи * определен * важен файл. Или ако не става, как да го накара да работи. Ето всичко, което трябва да знаете за файла function.php.

20 полезни приставки за WordPress Календар

Ако притежавате сайт, където календарите играят съществена роля, използването на красиво и модерно решение ще направи вашия сайт да изглежда по-добър и по-привлекателен. Тези плъгини ще ви помогнат.

11 Наистина полезни, но неизвестни функции на WordPress

Така че работите с WordPress известно време, но знаете ли за всички тези спретнати трикове?

WordPress Plugin Roundup – март 2016 г.

Нека да завършим нашето обръщение с друго кръгче. Ето някои от най-интересните безплатни плъгини за WordPress, издадени през март 2016 г.!

Това е това за това издание. Всичко, което сме пропуснали?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector