Екип за преглед на темите на WordPress, WordCamp Asia, Netlify Plugins ��️ август 2019 г. WordPress News w / CodeinWP

Това е изданието от август 2019 г. на "Този месец в WordPress с CodeinWP."


Хей момчета! Оказваме се, че вече сме минали по средата на годината – всички неща сякаш напредват през 2019 г. Седмиците минават като дни, а дните минават като часове. Или може би сме само ние. Миналия месец си направихме почивка от класическата си обзорна новина, за да покрием изцяло любимото ни събитие, WordCamp Europe. Сега отново сме в бизнеса с най-новите новини на WordPress.

През юли екипът за преглед на темите на WordPress обяви няколко приоритетни плана за техните насоки, докато експериментален плъгин, който ви позволява да замените формата за коментари на WordPress с блокове, тества водите.

Други новини – WordCamp Asia официално е новото регионално събитие през 2020 г., а платформата за автоматизация Netlify получава много любов от разработчиците на WordPress.

Останете с нас, за да разберете дългата версия на всяка история, плюс още много образователни статии за вашите любопитни умове.

Екип за преглед на темите на WordPress, WordCamp Asia, Netlify Plugins - август 2019 г. WordPress News

Август 2019 г. WordPress News

Екипът за преглед на темите на WordPress инициира нов дългосрочен план, за да направи всички теми WordPress.org достъпни

„Първо достъпност“, казва екипът за преглед на темите, който наскоро обяви дългосрочен план за осигуряване на достъп до всички теми на WordPress.org. Екипът се срещна на 9 юли и обсъди тези проблеми, наред с други предложения за бъдещето.

На срещата бяха изложени някои от изискванията, които всички автори / разработчици ще трябва да включат в своите файлове с теми, ако искат да използват етикета, готов за достъпност. Това е само първият етап, тъй като тези изисквания скоро ще станат по подразбиране за всички теми.

Екипът за преглед на темите ще въвежда тази промяна стъпка по стъпка, като всеки месец се обявяват нови насоки. През юли акцентът беше върху пропускащите връзки, навигацията на клавиатурата, контролите и етикетирането на формуляри.

август 2019 wordpress news - екип за преглед на wordpress теми

Радваме се да обявим първия регионален WordCamp Asia 2020 на 21-23 февруари 2020 г. в Банкок, Тайланд!

Официалният ни уебсайт на събитието ще бъде публикуван скоро! #WCAsia #WordCamp #WordPress

– WordCamp Asia (@WordCampAsia) 17 юли 2019 г.

Добре дошли в WordCamp Asia

Свеж голям WordCamp е във възход. Първото издание на WordCamp Asia беше току-що потвърдено и то ще се проведе в Банкок през февруари 2020 г..

За „премиерата“ първата продажба на билети вече е в продажба, докато обаждане за говорители е в ход до септември.

След като домакин на 137 WordCamps в 18 азиатски страни и 52 града, континенталната общност е готова да направи крачка напред за най-голямото предизвикателство. Събитието ще се координира от Наоко Такано, глобален водещ организатор, заедно с Nok, местния водещ организатор. И, разбира се, с помощта на 40 щастливи доброволци.

Екипът за преглед на темата на WordPress се стреми да ограничи натрапчивите известия на администраторите с ново изискване за спазване на основните дизайнерски модели

В други новини, идващи от екипа за преглед на теми, твърде много автори поставят натрапчиви известия на администратора за маркетингови цели в страниците на таблото на техните теми. Отговорът ще бъде да се ограничат всички теми в официалното хранилище, за да се използва администраторски API за известия на WordPress.

С този API всички известия на компания за изграждане на теми ще попаднат в същия модел и ще използват същия модел на основния дизайн, ограничавайки маркови форми, които отвличат вниманието на потребителите от тяхната работа с WordPress.

Така че няма повече персонализирани, подобни на реклами администратори, да забелязват в таблото на вашите потребители!

август 2019 WordPress новини с маркови новини

Може да се заинтересувате и от тези статии:

 • WordCamp … най-добрите € 40, които ще прекарате някога като любител на WordPress
 • WordCamp Europe 2014 (#wceu) Ден 1 – Ето какво се случва
 • Август 2018 г. Comics w / CodeinWP … #JavaScript #IGTV #DigitalNomads

коментари от gutenberg - новини от WordPress за август 2019 г.

Коментари на Гутенберг

Какво ще кажете да замените класическия формуляр за коментар на WordPress с редактор на блокове? Том Ноуел изгради приставка с име Block Comments, която ви позволява да използвате блокове извън редактора на WordPress.

Блок-базираната форма за коментари предлага същия потребителски интерфейс като редактора на WordPress, но предоставя само ограничен брой блокове, изисквани от системата за коментиране. Тя включва текст, блокове за вграждане и качване на изображения. Когато потребителят започне да пише коментара си, формулярът по подразбиране към блока на абзаца.

Нарастващата популярност на JAMstack носи увеличение на приставките за WordPress за внедряване в Netlify

Това е само за разработчици! Много от вас вероятно вече са чували за Netlify, платформа за автоматизиране на процеса на изграждане и внедряване на статичен уебсайт (и спестяване на ценно време).

И тъй като повечето хора се грижат за ефективността, JAMstack изглежда е попаднал на майсторите на кода, включително разработчиците на WordPress, които искаха да използват тази възможност допълнително.

В нашата общност разработчиците са изградили няколко приставки, които ще разгърнат вашия сайт към Netlify за нула време. Netlify Deploy, JAMstack Deployments, Deploy Netlify Webhook са само няколко примера.

netlify приставки за wordpress

Страхотни статии от мрежата

Поканата за доброволци за WordCamp US вече е отворена

Ако планирате да присъствате на WordCamp US и искате да се забавлявате, кандидатствайте за роля на доброволец, за да извлечете максимума от пътуването си. Краен срок: средата на септември.

Newspack отваря процеса на кандидатстване за втора фаза

Newspack, инициативата на Automattic за подкрепа на журналистиката и новинарската индустрия, навлиза във втората фаза на процеса на кандидатстване. Те избраха 12 публикации по-рано тази година; този път можете да се присъедините към вас.

Защо премахнах реклами от моя блог

Редакция от Кевин Малдун, интернет маркетинг, защо запазването на реклами в неговия блог вече не е опция за неговия бизнес. Причини? Отпадащи проценти на кликвания, рекламни блокери и натрапчивия аспект на този метод.

Защо трябва да използвате синоними и сродни ключови думи

Когато пишете, не е нужно да звучите роботизирани и да повтаряте едни и същи думи, за да сте сигурни, че Google разбира. Интелигентният алгоритъм зад търсачката позволява да разпознава синоними и свързани ключови думи, така че вашият SEO няма да страда.

SVG за разработчици: Защо трябва да ги използвате, ако вече не сте

Хората използват JPG и PNG най-много. Но ако сте разработчик, SVG може да ви донесе някои предимства, които тези двама няма да имат. Момчетата от Delicious Brains обясняват защо SVG е по-добрият избор понякога.

Как да използвате Instagram, за да спечелите повече пари за вашия онлайн магазин

Знаете ли, че можете да използвате влиянието на Instagram, за да конвертирате повече с вашия онлайн магазин? С правилните публикации в правилните моменти можете да увеличите продажбите си. Публикуващите публикации са характеристиката, която ще улесни работата ви.

9 начина да намалите изоставянето на количките в WordPress

Ако много хора изоставят количките си на вашия сайт, може да направите нещо нередно. Разберете какво определя хората да се откажат от намеренията си и как да оптимизирате страницата си за плащане за по-добри резултати.

10 Микро оптимизации за по-бърз уебсайт на WordPress

Вероятно знаете това кеширане, оптимизация на изображението, и CDN правят вашия сайт бързо. Те са големите слонове за тази цел. Но има още какво можете да направите, неща, които не са познати толкова широко от неопитни.

Изграждане на заглавен блок в WordPress

Това е интересно четиво, ако искате да изградите заглавка, която по-късно да бъде персонализирана чрез редактора на блокове WordPress. Първо код, след това го запишете като блок.

Какво е охлюв в WordPress? Как се отнася към SEO

Кой е най-добрият формат на охлюв, за да доведе до резултати? Как можете да го промените, без да засягате SEO на публикацията? Как да изберем охлюви, които са удобни за Google? В тази статия имате всички отговори.

Какво представляват UTM кодовете на WordPress и защо трябва да ги използвате

Но какво да кажем за UTM връзките? Каква информация могат да разкрият за вашите сделки? В тази публикация ще научите как да създавате UTM и защо използването им може да ви даде ценна представа за вашия бизнес.

WordPress Caching: Всичко, което трябва да знаете

Когато чуете за кеширане на уебсайтове, този термин всъщност е общ. Тъй като кеширането може да се прилага отделно към няколко елемента на даден сайт: към браузъра, към различни страници, слоеве или към обект. Ето още по тази тема.

Това е за август 2019 г. Всичко, което сме пропуснали?

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map