Черен петък, #WCUS Състояние на думата, WordPress 5.3, bbPress ��️ Декември 2019 г. WordPress News w / CodeinWP

Това е изданието от декември 2019 г. на "Този месец в WordPress с CodeinWP."


Здравейте приятели! Това е последният тласък на годината, последната новина в WordPress, която ще прочетете през 2019 г. Не знам за вас, но ако бях избрал супергерой, който да опише последните 12 месеца, това ще бъде Flash. Всичко се случи толкова невероятно бързо, че е някак страшно.

Както и да е, тук сме, като събираме най-готините истории и връзки за кръглата новина за WordPress от декември 2019 г. Надявам се, че ще намерите интересни и полезни. В днешния пост ще прочетете за Черен петък (имаме горещи оферти за вас), за „Състоянието на думата“ на Мат, ново издание на WordPress, завръщането на bbPress, Google и още много страхотни статии.

Затова свържете се с всички новини на WordPress от миналия месец и ще се видим отново тук през 2020 година.

Желаем ви весели празници и невероятни подаръци!

Черен петък, #WCUS Състояние на думата, WordPress 5.3, bbPress ��️ Декември 2019 г. WordPress News w / CodeinWP

Декември 2019 г. WordPress News с CodeinWP

15+ от най-добрите оферти за черен петък и кибер понеделник в WordPress през 2019 г.

Но преди да получите Коледа, има още един празник, който не бива да пропускате. За Black Friday и Cyber ​​Monday събрахме супер списък на най-добрите оферти, предлагани от известни компании и марки WordPress, така че ето ви шанс да получите любимите си инструменти и услуги на евтините.

В тази публикация ще намерите атрактивни отстъпки за хостинг, Elementor, топ теми в WordPress, плъгини, пакети с комплекти и шаблони, маркетингови инструменти и други. Продължете и купувайте, докато изтичат офертите (някои дори имат ограничени места)!

WordPress Black Friday сделки за 2019 г. - CodeinWP

Състояние на словото на Мат Мълленвег, 2019 г.

Моментът от годината? Много хора го смятат за така. Или поне това е най-очакваното говорене. Разбира се, това е Мат Мълленвег "Състояние на словото", който винаги се провежда в WordCamp US, в края на всяка година. Ако не бяхте там, ето това:

 • Резюме на миналите събития, от издаването на WordPress 5.0 до сега. Извикайте към WordCamps, срещи и други големи инициативи.
 • Страстта на общността на WordPress към тяхната работа показа чрез a документален филм където 37 души отговарят на съществени въпроси.
 • Годината на редактора на блока. Преглед на това как Gutenberg се развива до този момент, включително общото отхвърляне, което е получило от потребителите.
 • Следващите стъпки за редактора на блокове, обхващащи четирите му фази: по-лесно редактиране, персонализиране, сътрудничество и многоезична функция.
 • Обичайният Q&Сесия след речта.

И това, приятели, обгръща още един сезон с WordPress. Следващият WCUS ще остане в Сейнт Луис, но за първи път в историята ще се проведе в средата на седмицата (като започне от вторник), а не в почивните дни.

WordPress 5.3 "черква"

След дванадесет седмици от създаването WordPress 5.3 е излязъл и това е последното основно издание през 2019 г. Екипът за разработка се радва да чуе вашите отзиви, които можете да оставите, коментирайки това пост.

Какво е новото в WordPress 5.3? Интеграцията на двадесет и двадесет теми по подразбиране, подобрения в редактора на блокове, промени, свързани с развитието, подобрения в здравето на сайта и други настройки на потребителския интерфейс.

Декември 2019 г. WordPress News - WordPress 5.3 Kirk

Може да се заинтересувате и от тези статии:

 • Декември 2017 г. Comics w / CodeinWP … #WordPressDev #WordPressThemes #WebDesign
 • Декември 2018 г. Comics w / CodeinWP … #SocialMedia #Friends #Freelancers
 • Февруари 2019 г. Комикси с CodeinWP … # Разработчик # Дебъгване #WebDesign

bbPress 2.6 излиза през декември 2019 г. Обзор на новини за WordPress

bbPress 2.6 – По-добре страхотно, отколкото никога

Можете ли да повярвате, че изминаха шест години, откакто за последно имахме голямо издание за bbPress? Е, сега сме свидетели на завръщането му от пепелта! bbPress се завръща с версия 2.6, като предлага нови функции като модериране на форума, нови платформи за импортиране на съдържание от форума и API за ангажименти.

Защо дългото чакане? Джон Джеймс Джейкоби, един от водещите разработчици, заяви, че няма много отзиви за бета-версията 2.6, която те пуснаха през 2017 г. и Jacoby също преминаваше период на преход към нова работа. Така че проектът беше задържан за известно време. Шест години от предишното голямо издание, разработчиците се събраха отново, за да пуснат bbPress 2.6.

Google пуска плъгин Site Kit за прозрения в уебсайтовете на WordPress

Google работи за укрепване на връзката си с WordPress. В тази посока екипът пусна Плъгин за Kit Kit има за цел да даде на собствениците на уебсайтове информация и информация за това как хората използват своите сайтове. Плъгинът интегрира известни продукти на Google като Search Console, Analytics, AdSense, PageSpeed ​​Insights и други.

Site Kit е основното и бързо решение за анализи на WordPress, така че вече не е нужно да инсталирате и настройвате всички инструменти поотделно. Статистическите данни и статистиките се предоставят безплатно на таблото ви за управление.


Комплект за сайт от Google Комплект за сайт от Google

Автор (и): Google

Текуща версия: 1.8.1

Последна актуализация: 20 май 2020 г.

google-site-kit.1.8.1.zip


78% Оценки


400000 + инсталирания


WP 4.7 + Изисква

Страхотни статии от мрежата

Нов начин да печелите пари в WordPress.com

Ако използвате WordPress.com за вашия блог, сега можете да извършвате периодични плащания на всяка страница на вашия сайт, за да печелите пари за съдържанието си (ако сте платен клиент на WordPress.com, това е така). Има начин да направите това и на самостоятелно хоствания WordPress, но трябва да имате инсталиран Jetpack.

2019 г. Годишно проучване

Ако искате да оставите своето мнение за това как WordPress може да бъде подобрен в бъдеще или как е бил опитът ви с платформата през последната година, можете да попълните годишното проучване за 2019 г. и да помогнете на разработчиците да подобрят WordPress по-добре.

BoldGrid се присъединява към сили с W3 Edge, придобива W3 Total Cache Plugin

Популярният W3 Total Cache плъгин вече е част от екипа на BoldGrid, след като последният обедини сили с W3 Edge, създателите на плъгина. Авторът на инструмента, Фредерик Таунс, заедно с пълния персонал за разработка и поддръжка, отсега нататък ще работят заедно с BoldGrid като сестрински компании.

10up пуска действия на WordPress GitHub за оптимизиране на внедряването на приставките

Добра новина за разработчиците на WordPress! Вече можете да автоматизирате работния си процес за разработка на плъгини в GitHub с GitHub Actions, пуснати този месец от екипа на 10up след една година работа върху бета версията. Целта на действията на GitHub е да оптимизира управлението на изданието на плъгини за WordPress.

Какво е новото в Гутенберг? (13 ноември)

Що се отнася до редактора на блокове, има някои нови подобрения и функции, както вече свикнахме. Полето за атрибут на заглавието на изображението, моделите на блоковете, предварително зададените градиенти на блока и шаблоните за теми за теми са най-големите допълнения.

Отидете зад кулисите с 30+ собственици на разработчици на WordPress от световна класа, разработчици & Маркетолозите

Ако имате агенция за WordPress и искате да научите повече или дори да допринесете, срещата на върха на WP Agency е събитие, на което може би искате да присъствате. Като присъствам, имам предвид да наблюдавам практически сесиите, защото конференцията се случва онлайн между 6-16 декември.

Теми на бъдещето: Дизайн и основна тема

Интересна редакция на Джъстин Тадлок от WP Tavern. Трябва ли всички теми на WordPress да бъдат стандартизирани? Както е създадено след същата дизайнерска рамка? Идеята е да има тема „master“, от която разработчиците да черпят вдъхновение. интересен.

Нека бъдем #DoSummitGood заедно

Давайки вторник, поредното онлайн събитие за WordPress-и, ще се състои на 3 декември и е за щедрост и добро на хората. Събитието се подкрепя от благотворителната организация WP&UP и е насрочил девет сесии от 13 говорители.

13 твърди стратегии за електронна търговия към продажбите на Skyrocket през празничния сезон 2019

Много хора биха казали, че ваканционният сезон е най-добрият за годината. Маркетолозите и собствениците на електронна търговия трябва да мислят едно и също, защото дойде времето им за масови продажби. Този шанс е да спечелите много пари този месец, така че ето как да се възползвате максимално от това.

WordCamp умира … или не? Ценни заведения от WCUS 2019 в Сейнт Луис

По-различно мнение за WordCamps от това, което използвахме да четем досега. Момчетата от Freemius споделиха, че няколко души в WCUS откриха атмосферата и събитията малко „прекъснати“. Като обобщение, конференцията беше "повече от същото старо нещо", според някои от мненията на присъстващите.

Какво да правите, когато клиентът ви остави отрицателна обратна връзка (5 ключови съвета)

Колкото и добър да мислите за вашия продукт, винаги ще има някой, който не се задоволява с него. Но това не е краят на света, всъщност е нормално. Ето какво да направите, когато клиентите критикуват вашите услуги.

Как да подобрим продуктите, свързани с WooCommerce

Оставяме ви на същата бележка за електронна търговия, така че можете да продавате повече през следващите седмици. Показването на съответните свързани продукти на сайта има голям шанс да убедите хората да купуват повече, отколкото възнамеряват. Ето как да им предложим правилните свързани продукти.

И това беше кръгът от новини за WordPress от декември 2019 г. Всичко, което сме пропуснали?

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Оформление и представяне от Карол К.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map