Автоматично придобива програма Tumblr, доверени автори отменена, дебат с автоматично актуализиране ��️ септември 2019 г. WordPress News w / CodeinWP

Автоматично придобива програма Tumblr, доверени автори отменена, дебат с автоматично актуализиране ��️ септември 2019 г. WordPress News w / CodeinWP

Автоматично придобива програма Tumblr, доверени автори отменена, дебат с автоматично актуализиране ��️ септември 2019 г. WordPress News w / CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Това е изданието за септември 2019 г. на "Този месец в WordPress с CodeinWP."


Здравейте всички, добре дошли отново в нашата информационна група за новини от Word 2019 за WordPress! Част от нашия екип беше извън длъжност през август, включително и аз. Сега се върнах с най-свежите истории, случили се в царството на WordPress миналия месец.

Докато четете новините, нашият отряд, базиран в Букурещ, ще бъде на път към отстъпление в планината за микс отдих и забавление. Но точно преди да тръгнем по пътя, се уверих да ви оставя с всички важни неща, които се случват в WordPress.

В това издание на новините за WordPress през септември 2019 г., Automattic придобива Tumblr и Zero BS CRM, Програмата за надеждни автори вече не съществува, докато идеята за автоматично актуализиране на стари версии на WordPress не върви незабелязано и безкритично в общността.

Но има толкова много други новини, които искам да споделя с вас, така че не забравяйте да проверите всичко в списъка, като прочетете пълната ни обзор на най-вълнуващите предложения, съобщения и статии.

Автоматично придобива Tumblr, програма за надеждни автори отменена, дебат с автоматично актуализиране - септември 2019 г. WordPress News w / CodeinWP

Септември 2019 г. WordPress News

Automattic – производителят на WordPress.com – закупи Tumblr

Всяка новина, която включва Automattic, винаги може да направи голям плясък. Това се случва отново сега не само в WordPress общността, но и в целия технологичен свят. Automattic вкара още една голяма марка под крилата си, като закупи Tumblr от Verizon за това, което се съобщава, че е под 3 милиона долара, голям спад от 1.1 билюзия, която Yahoo плати за Tumblr през 2013 г. Изглежда Yahoo не можеше да запази обещанието им "да не го прецакаш".

Мат и екипът казаха, че Tumblr все още ще остане отделна марка и те няма да променят кой знае какво. Само задният край ще получи няколко корекции, но това няма да има никакво неприятно въздействие върху потребителите. Така че, ако сте Tumblr потребител, няма от какво да се притеснявате.

Скоро след това, Automattic също се сдоби с Zero BS CRM плъгин с намерението да го ребрикираме като Jetpack CRM. Името тепърва ще бъде официално потвърдено.

Това е доста готино. Днес не мога да си помисля за по-добър собственик от огромната креативна издателска общност на Automattic за Tumblr. https://t.co/G9pVtpjKJ9

– Марко Армент (@marcoarment) 12 август 2019 г.

септември 2019 wordpress новини стара версия автоматично актуализира дебат

Предложение: Автоматично актуализиране на старите версии до 4.7

Какво правите, за да предотвратите проблеми със сигурността, когато хората няма да актуализират старите версии на WordPress на своите сайтове? Вие правите актуализацията за тях. Засега това е само предложение, идващо от няколко основни сътрудници на WordPress, което се превърна в дълъг дебат между разработчици, членове на общността и други сътрудници.

Предложението се състои от "автоматично актуализиране на неподдържаните сайтове до най-старата поддържана версия", aka тези, които все още използват версии между 3.7 и 4.6, автоматично ще бъдат надстроени до WordPress 4.7 (текущата най-стара поддържана версия).

Разбира се, администраторите ще имат възможност да кажат „не“, когато получат известието преди тази основна промяна чрез табло за управление и имейл.

WordPress Тема за преглед на тема Екипи от записки на надеждни автори Поради игрите и непоследователните отзиви

Ако го попитате, той идваше. Програмата за надеждни автори, която екипът за преглед на теми реализирана миналата година, претърпя много промени и оплаквания през своя 16-месечен живот.

Програмата беше прекратена този август поради несъответствие, нерелевантни отзиви и защото предизвикваше "повече проблеми, отколкото се решаваха" – според ръководителя на екипа Уилям Патън. Програмата на надеждни автори беше взета с щипка сол от самото й начало, но неодобренията умножиха момента, в който разработчиците на теми трябваше да работят допълнително, за да се присъединят към нея. За тези ограничения писахме в нашето новостно издание за юни 2019 г..

Сега всичко е приключило!

септември 2019 темата за WordPress доверени автори отменена

Може да се заинтересувате и от тези статии:

  • Създайте за Гутенберг: Как авторите на плъгини и теми се отнасят към прехода към Гутенберг
  • Септември 2018 г. Comics w / CodeinWP … #Gutenberg #BadCode #MissionImpossible
  • 7 най-добри приставки за автоматичен блог за WordPress: Отидохме ръце с всеки

woocommerce 3.7 освобождаване септември септември 2019 wordpress новини

WooCommerce 3.7 Приземява се

Собствениците на магазини в WordPress, WooCommerce 3.7 е излязъл след разработването си от април. Това издание се отнася най-вече за блокове и подобрява вашия опит с редактора на блокове. В тази бележка има функции Продуктови блокове на WooCommerce 2.3, което ви позволява да добавяте и управлявате всички продукти от магазина си чрез блокове.

WooCommerce 3.7 също вдигна летвата към минималните изисквания за WordPress и PHP, така че тези от вас, които искат да актуализират до тази най-нова версия, трябва да работят поне PHP 5.6 и WordPress 4.9. Така че, ако искате да иновавате, първо актуализирайте!

Други включвания са допълнителни настройки за електронна поща за съдържание, генератор на код за автоматично талони и система за управление на пакети.

WordPress 5.3 График и обхват

Ако се чудите как върви основната разработка на WordPress, това е краткосрочният календар на следващото издание, заедно с екипите и хората, които отговарят. Спойлер: WordPress 5.3 Beta 1 ще излезе този месец!

След като бетата премине своите тестове, очаквайте първия кандидат за издаване на 15 октомври, а официалната, пълна версия един месец по-късно, на 12 ноември. Каква е общата цел на това последно голямо издание на годината? Цитат: "Полиране на текущите взаимодействия и направи потребителските интерфейси по-удобни за потребителя".

wordpress 5.3 график и екип

Страхотни статии от мрежата

WordCamp Asia Logo: Пътешествие по дизайн

След като първото му издание беше официално насрочено за февруари 2020 г., WordCamp Asia вече има официално лого. Вижте тази публикация, за да видите как изглежда и как дизайнерите измислиха това.

Ninja Forms Родителска компания Съботно шофиране придобива CalderaWP

Automattic не беше единственият, който правеше придобивки това лято; създателите на Ninja Forms се обединиха с Caldera Forms, в смисъл, че първите придобиха плъгин за създаване на форми за плъзгане и пускане. Някои от членовете на CalderaWP ще се присъединят към Saturday Drive, за да работят заедно върху подобряването на двата инструмента.

php Конференция за Централна Европа е отменена поради липсата на многообразие от говорители

И дозата на съвременните световни проблеми … това е друг въпрос, основан на политическа коректност и многообразие, които принудиха организаторите на конференцията на PHP Централна Европа да отменят събитието. Трябва да обичате да живеете през 2019 г. … Както и да е, нашите WordPress организатори никога няма да допуснем това.

Сътрудници на WordPress проучват възможността за събитие с глобална достъпност

Точно както екипът на Polyglots има своето нещо, така и участниците в WordPress наблюдават целодневно събитие за глобална достъпност, което ще се проведе на практика. По този начин сътрудниците за достъпност, които не могат да присъстват на WordCamps, могат да се срещнат и развият този проект онлайн.

Последното ми сбогом от механата

След 10 години превръщането на WP Tavern в един от най-надеждните източници на новини за WordPress, Джеф Чандлър, нейният основател, се сбогува с участието си в сайта и тръгва за ново начало. Въпреки че няма конкретни планове за следващия, той ще чака предизвикателни възможности.

Предложение за проект за функция: Уведомяване на WP

WordPress вече предоставя известия в администратора, като посочва важни проблеми за вашия сайт. Но момчетата в основата работят сега върху подобряването на системата и правят обратната връзка по-ориентирана към потребителя и очевидна, което има за цел да даде на потребителя повече контрол върху действията си.

Обсъждане на плъгин за функция: механизъм за съгласие и регистрация за поверителност на потребителите

Друга дискусия относно конфиденциалността на потребителите и регистрирането на съгласие е на масата. Основният екип се опитва да намери лесен начин да получи одобрението на потребителите за обработката на техните данни, като същевременно им позволява да се откажат и да се откажат по желание. Предлаганото решение е плъгин за функция.

WordPress предлага план за 61% от WP сайтове, използващи остарял PHP

Така че, ако сте един от онези, които все още използват стара версия на PHP на вашия сайт WordPress, вероятно виждате уведомление за искане за актуализиране на таблото си за управление. Експертите на WordPress препоръчват да щракнете върху актуализация за безопасността на вашия уебсайт.

Защо да стартирате уебсайт на университет, използващ WordPress, не е готов за академична дискусия

Днес на WordPress работят повече световни уебсайтове, отколкото на всяка друга платформа. Но нашата CMS все още не е направила пробив във висшето образование. Защо? Защото никой няма време за широка поддръжка, поддръжка, цифрова администрация, камо ли за финансовите разходи.

Как да си направите уебсайт на WordPress през 2019 г. – The Ultimate DIY Guide

Ако искате да изградите първия си WordPress сайт от нулата, всичко от себе си, всичко, от което се нуждаете, е изчерпателно и пълно ръководство. Този идва с всички стъпки, които трябва да следвате, за да стартирате успешно сайт.

10 съвета за най-добри практики за анимирани GIF файлове в имейл

Искате ли да направите вашите имейли по-забавни? Можете да включите GIF за по-добра динамика. Това са няколко приятни съвета как да го направите правилно, без да досаждате на хората.

Най-добрите технически комикси на 2019 г. (засега) с CodeinWP … # Разработчик # Гутенберг # Конверсии

И понеже обичаме да се отнасяме към нашите читатели с готини неща, ние имаме бонус за вас, представящ нашите най-популярни комикси от 2019 г., известни като тези, които получиха цяла лота любов в социалните медии. Не искате да ги пропуснете!

Това е за септември 2019 г. Всичко, което сме пропуснали?

Не забравяйте да се присъедините към нашия крах курс за ускоряване на вашия сайт WordPress. С някои прости поправки можете да намалите времето за зареждане дори с 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector