Август 2016 г. WordPress News – Този месец в WordPress w / CodeinWP

Август 2016 г. WordPress News – Този месец в WordPress w / CodeinWP

Август 2016 г. WordPress News – Този месец в WordPress w / CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Това е август 2016 издание на този месец в WordPress с CodeinWP.


Лятото изглежда завършва с набор от (меко казано) смесени чувства към WordPress общността. От една страна, имаме нова версия на WordPress, много растеж за различни продукти, марки и дори групи в WordPress общността. Но от друга страна, има и противоречия около основната политика за лидерство, новите правила на Google и други неща.

Нека да разгледаме всичко това днес. Ето списък на най-интересните новини, свързани с WordPress, в най-новото издание на нашето "Този месец в WordPress с CodeinWP" серия. Това е изданието от август 2016 г..

Август 2016 г. в WordPress

WordPress 4.6 "Пипер"

Изчакването за WordPress 4.6 приключи. Най-новата версия беше пусната само преди няколко седмици. Това е кодово име "Пипер" в чест на джазовия баритонов саксофонист Park Frederick "Пипер" Адам III. Ако все още не сте актуализирали, можете да го направите направо от таблото за управление или изтеглете новата версия тук.

Подобренията добавени в 4.6:

 • Рационализирани актуализации.
 • Родни шрифтове.
 • Проверка на вградена връзка.
 • Възстановяване на съдържание.
 • и както винаги, много подобрения под капака.

Може да се заинтересувате и от тези статии:

 • Август 2018 г. Comics w / CodeinWP … #JavaScript #IGTV #DigitalNomads
 • WordPress хостинг анкети 2016-2019: Огромни хостинг анкети, обобщени на едно място
 • Най-добър евтин хостинг на WordPress: 10 опции за под $ 0.99 / месец

заставките
Google санкционира уеб сайтове, показващи изскачащи прозорци на мобилни устройства

TL; DR: Няма повече изскачащи реклами от 2017 г., ако искате уебсайтът ви да се класира в Google (засягащи WordPress и друго).

Google изглежда наистина е недоволен от всякакъв вид изскачаща реклама на мобилни устройства. Толкова много, че всъщност продължиха напред и обявиха, че уебсайтовете, използващи тази форма на реклама, ще изпаднат в неприятности съвсем скоро.

Ето кратък откъс:

"Страниците, които показват натрапчиви заставки, предоставят на потребителите по-лошо преживяване, отколкото другите страници, където съдържанието е достъпно незабавно. Това може да бъде проблематично за мобилни устройства, където екраните често са по-малки. За да подобрите опита за търсене в мобилни устройства, след 10 януари 2017 г. страниците, на които съдържанието не е лесно достъпно за потребителя при прехода от резултатите от търсенето с мобилно търсене, може да не се класира като високо."

WordSesh 4 достига 816 зрители на 5 континента

Четвъртото издание на WordSesh, годишната онлайн конференция за WordPress, достигна до 816 зрители от целия свят. 24-часовата поточна сесия включваше разговори от харесвания на Мат Мълленвег, Ноел Ток, Брайън Крогсгард, Петя Райковска и Брент Шепърд.

Основните представени теми бяха свързани с развитието на WooCommerce, WordCamp Europe, глобалната общност на WordPress, сесията на Matt Mullenweg и т.н..
wordsesh

полиглоти
Опитът на екипа на Polyglots записва годишен растеж, разширява обхвата на WordPress до милиони с нови преводи

Екипът на Polyglots достигна рекорден брой сътрудници на превода. През август 2016 г. общият брой нарасна до 10 059, с 1247 преводачески редактори – 114% ръст през последната година и половина.

WordPress 4.6, който беше наскоро издаден, също предлага поддръжка за 50 превода на 100%. За да разберете колко сериозно се превърна това нещо в преводите, е и най-новата версия на WordPress преведено на гуджарати, индийски език с около 65 милиона говорители по целия свят.

САЩ срещу ТЯХ

Дали основният екип на WordPress подава страх сред хората в общността? Става ли прекалено грубото за разработчиците на теми и плъгини? Джеф Чандлър извежда редица интересни точки по темата, идващи от разговорите му с различни разработчици, работещи върху продукти на WordPress.

"Фраза, която често чувам по време на тези разговори, е: (просто не искам да се разпъвам, като вмъкнете тук име на основния разработчик.)"

Това се превърна в чувствителна тема, която породи много противоречиви и противоречиви разговори между участниците в WordPress. Това е и едно от онези публикации, където разделът с коментарите е може би дори по-интересен от самата публикация.
нас срещу тях

Страхотни статии от мрежата

Как да накарате читателите да коментират всъщност своите публикации в WordPress Blog

Трудно е да накарате хората да коментират вашите публикации. Ето няколко съвета, които можете да приложите, за да убедите читателите си да предприемат действия.

Как да промените произволно цвета на фона в WordPress

Лесно ли се отегчавате от един и същи стар цвят на фона на вашия сайт? Искате ли да го накарате да се промени автоматично? Трябват ви само няколко реда код и сте готови.

Как лесно да изградите таблица с цени в WordPress

Таблиците с цени са чудесни, когато искате да покажете на посетителите си какви конкретни опции на вашия продукт има, плюс също да ги насочите към една, най-добра опция. Вижте как да създадете тези неща.

Колко струва уебсайт

Интерактивен и приятен инструмент, който изчислява общите разходи на уебсайт въз основа на това колко сложен искате да бъде той. Опитайте, поне за забавление.

Създаване на красиви преходи на страници на вашия WordPress сайт

Преходите на страници са интересно решение да направите уебсайта си по-интерактивен и да осигурите по-гладко изживяване на читателя. Дяволът обаче е в детайлите. Ето как да свършите нещата.
5 начина за интегриране на WordPress с Instagram (урок)

Instagram много? Интегрирайте го с вашия WordPress сайт, така че посетителите да имат достъп до съдържанието ви по-лесно. Интеграцията в Instagram може да приеме много форми: емисия, бутон за следване, плъзгачи и т.н. Ето пет от най-популярните.

Оптимизация на изображения за SEO

Както вашите публикации и страници, така и медийните файлове се нуждаят от оптимизация и за SEO. Има няколко стъпки, които трябва да следвате, за да сте сигурни, че вашите изображения са SEO-подходящи, преди да ги публикувате на сайта.

Създайте персонализиран метод за доставка за WooCommerce

Стъпка по стъпка насока, която предлага проницателни съвети как да създадете потребителски метод за доставка за вашия онлайн магазин.

11 от най-добрите премиум WordPress приставки струват парите си

Пейзажът наистина е огромен, що се отнася до премиум WordPress приставки. Но кои от тях всъщност си струват етикетите с цени? Разберете тук.

17 най-добри теми за възобновяване на WordPress за вашето онлайн CV

Страхотният уебсайт за автобиография / CV може да направи много за вашата кариера и да ви помогне да бъдете наети или открити от нов клиент. Ето списък с красиви теми на WordPress, създадени основно за резюме сайтове.

Това е днес. Всичко, което сме пропуснали?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector