Април 2017 г. WordPress News – Този месец в WordPress w / CodeinWP

Това е изданието за април 2017 г. "Този месец в WordPress с CodeinWP."


Април беше месец на издания, подобрения на популярни продукти и съобщения за интересни предстоящи събития. Освен това, както винаги, видяхме няколко страхотни статии, написани и от нашите колеги ентусиасти по WordPress!

Но в същото време, както всеки април, и този започва с Деня на априлските глупци. Най-малкото, аз се натъкнах на някои заглавия, които въпреки звученето на грандиозно се оказаха фалшиви. Въпреки това гарантирам, че всичко, което четете тук, е 100% истинско. ��

Това е изданието за април 2017 г. "Този месец в WordPress с CodeinWP."

Април 2017 г. в WordPress

WordPress 4.7.4 Издание за поддръжка

Има ново издание за поддръжка на WordPress, което се грижи за 47 проблема, открити в кода. Най-забележителните от тях са: несъвместимост между предстоящата версия на Chrome и визуалния редактор, подобрения на REST API и несъответствия в работата с медии.

Но това не е всичко. Следвайте връзката по-горе, за да получите пълния списък с промени и подобрения.
Април 2017 г. Новини на WordPress: Нова версия на WordPress

WordPress Plugin Directory възстановява раздели
WordPress Plugin Directory възстановява интерфейса с раздели

Миналия месец говорихме за новия дизайн на официалното хранилище на приставки, като една от промените е премахването на раздели от страниците на приставките.

Е … тези раздели са отново. Интерфейсът с раздели е възстановен поради отрицателната обратна връзка от общността. По принцип всички намериха промяната за объркваща и по-ниска от предишния вид.

Сътрудниците на WordPress представиха билети относно неприятната навигация, дадена от "Прочетете още" връзки, наричайки го "кошмар за използваемост". И така, в края на април Самуел Ууд (по прякор Ото) маркира билета като фиксиран и раздели се връщат в репото. Всички отново са щастливи.

Може да се заинтересувате и от тези статии:

 • Октомври 2017 г. Комикси с CodeinWP … #WordPress #WordPressReviews #RSS
 • Ноември 2017 г. Comics w / CodeinWP … #WordPressUpdates #Donations #SSL
 • Декември 2017 г. Comics w / CodeinWP … #WordPressDev #WordPressThemes #WebDesign

Jetpack 4.8: Редизайнът на настройките, който сте чакали

Говорейки за редизайн, Jetpack също прави справедлив дял от собственото си препроектиране. В най-новата версия на приставката панелът с настройки е реконструиран, за да осигури по-добро преживяване и да улесни като цяло всичко. Тези подобрения бяха обещани на публиката преди няколко месеца и те най-накрая са тук.

Наред с подобренията на интерфейса, Jetpack 4.8 се предлага и с:

 • Глобална лента с инструменти WordPress.com.
 • Функция за Sitemap за сайтове с много голям брой публикации (1000+).
 • Нова MailChimp абонаментна изскачаща джаджа.

Редизайн на Jetpack

WooCommerce 3.0
WooCommerce 3.0 носи подобрена галерия от продукти, лакомства за разработчици и други

Дойде ред на WooCommerce да бъде надграден! Версия 3.0 е излязла и носи някои интересни функции. Между другото, това е първото голямо издание по новата схема на версия, от двуцифрен до трицифрен формат (3.0.0)

Ето какво има в WooCommerce 3.0:

 • Нова продуктова галерия.
 • Подобрения в производителността.
 • CRUD класове.
 • Подобрена система от логове.
 • По-добър CLI.

За повече информация щракнете върху връзката по-горе.

WordCamp за издателите ще се проведе в Денвър, 17-19 август

Леле, издателите на WordPress скоро ще имат свой WordCamp! Журналисти, блогъри, копирайтъри, собственици на публикации от всякакъв тип или размер, се обединяват в Денвър това лято на 17-19 август!

Отначало организаторите искаха да го нарекат "WordCamp за журналисти" но след това реши да използва по-широк термин, за да може да се побере на всички професионални издатели, които работят с WordPress.

За разлика от други WordCamps, това събитие ще дойде с комбинация от презентации и семинари. Ако сте в лодката на издателите, обаждане за говорители вече е издаден и са останали само две седмици за регистрация.
WordCamp за издатели

Страхотни статии от мрежата

Помощник на блога: умение на Alexa за управление на блог на WordPress с вашия глас

Мислех, че ще отнеме много повече време, докато не успеем да използваме Alexa за управление на нашите блогове. Представете си как правите ястията, докато помолите помощника си в блога на WordPress да ви съобщи новините и най-новите записи от секцията за коментари или да започнете нов проект за вас. Колко футуристично звучи това?

„Сигурен“ в браузъра Chrome не означава „безопасен“

HTTPS етикетът до вашия уеб адрес казва на всички, че вашият сайт е защитен. Но според Wordfence, това е далеч от "сигурен" да се "сейф". Вижте това, за да разберете в какво се вписва Wordfence.

Енциклопедия на основните джаджи за WordPress

Всички говорят за плъгини през повечето време, но джаджите са важни и за WordPress сайт. Прочетете публикацията на WPMU DEV, съдържаща най-добрите задължителни джаджи за вашата лична или професионална употреба.

Топ 6 WordPress приставки за управление на проекти

Понякога организирането на голям екип и управлението на целия процес на изграждане на продукт – от идея и концепция до реалното внедряване и рисковете, които идват с него – отнема повече време, отколкото самата работа. Тези шест приставки могат да помогнат.
Подобряване на качеството на съдържанието и разговора във Facebook групата на AWP

Официалната група на WordPress Facebook променя основното си правило – всички нови публикации вече не се одобряват автоматично. Отсега нататък администраторите ще филтрират записите и ще решат какво да се вижда и кое не. Така че, ако планирате да изпратите публикация в Advanced WordPress Facebook Group, първо разгледайте обяснението на Мат, за да се запознаете с това как да одобрите публикацията си.

10 разумни маркетингови тактики, за да пускате на пазара вашия продукт WordPress

Изграждането на страхотен WordPress продукт е само половината от битката. Другата половина го получава пред публика, която се интересува. Ето списък с идеи как да направите това. От Cozmoslabs.

28 най-често задавани въпроси от начинаещи WordPress

Наистина добра група от най-честите въпроси, които начинаещите потребители са склонни да имат за WordPress. Обхваща почти всичко, свързано със създаването, настройката и управлението на WordPress сайт правилно.

Използвайте новия (безплатен) плъгин за аудио история, за да добавите аудио към вашите WordPress изображения

Има този нов безплатен плъгин, който добавя аудио към вашите WordPress изображения. С него можете да създавате красиви слайдшоута и уроци, които говорят или могат да бъдат придружени от музика.

Това е за април 2017 г. Всичко, което сме пропуснали?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map