WordPress Theme Review Team, WordCamp Asia, Netlify plugins l️ 2019. augusztus WordPress News w / CodeinWP

WordPress Theme Review Team, WordCamp Asia, Netlify plugins l️ 2019. augusztus WordPress News w / CodeinWP

WordPress Theme Review Team, WordCamp Asia, Netlify plugins l️ 2019. augusztus WordPress News w / CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ez a 2019 augusztus kiadása "Ez a hónap a WordPress-ben a CodeinWP-vel."


Hé srácok! Már az év közepén vagyunk, és úgy tűnik, hogy 2019-ben minden előrehaladt. A hetek olyanok, mint a napok, a napok pedig az órák. Vagy talán csak mi vagyunk. A múlt hónapban vettünk egy kis szünetet a klasszikus hírcsatornánkból, hogy teljes mértékben fedezzük a kedvenc eseményünket, a WordCamp Europe-ot. Most folytatjuk az üzleti tevékenységet a legújabb WordPress-hírekkel.

Júliusban a WordPress téma áttekintő csapata néhány prioritási tervet jelentett be az iránymutatásokra vonatkozóan, míg egy kísérleti plugin, amely lehetővé teszi a WordPress megjegyzés űrlap blokkokkal történő cseréjét, a vizek tesztelését jelenti..

Más hírekben a WordCamp Asia hivatalosan az új 2020-as regionális esemény, és a Netlify automatizálási platform sok szeretettel szereli a WordPress fejlesztőit.

Maradjon velünk, hogy megtudja az egyes történetek hosszú verzióját, és még sok más oktatási cikket kíváncsiaknak.

WordPress téma áttekintő csoport, WordCamp Asia, Netlify plugins - 2019. augusztus WordPress News

2019. augusztus WordPress News

A WordPress Theme Review csapata új hosszú távú tervet kezdeményez annak érdekében, hogy az összes WordPress.org téma elérhető legyen

Az „akadálymentesség először” – mondja a Theme Review Team, amely nemrégiben bejelentett egy hosszú távú tervet a WordPress.org összes témájának elérhetővé tételére. A csoport július 9-én találkozott, és megvitatta ezeket az aggodalmakat, többek között a jövőre vonatkozó javaslatokkal.

A találkozó felfedte néhány követelményt, amelyeket minden szerzőnek / fejlesztőnek be kell építenie a témafájlokba, ha akadálymentességre kész címkét akarnak használni. Ez csak az első szakasz, mivel ezek a követelmények hamarosan alapértelmezettvé válnak minden téma számára.

A Téma-áttekintő csoport lépésről lépésre bevezeti ezt a változást, minden hónapban új iránymutatásokkal jelenik meg. Júliusban a hangsúly a linkek átugrására, a billentyűzet navigációjára, a kezelőszervekre és az űrlapok címkézésére volt a hangsúly.

2019. augusztus wordpress news - wordpress téma áttekintő csapat

Örülünk, hogy bejelenti az első regionális WordCamp Asia 2020-at 2020. február 21–23-án, Thaiföldön, Bangkokban!

A rendezvény hivatalos honlapját hamarosan közzétesszük! #WCAsia #WordCamp #WordPress

– WordCamp Asia (@WordCampAsia) 2019. július 17

Üdvözöljük a WordCamp Asia webhelyen

Egy új, nagy WordCamp jelenik meg. A WordCamp Asia első kiadása nemrégiben megerősítésre került, és Bangkokban, 2020 februárjában kerül megrendezésre.

A „premier” alkalmából az első jegyek már megvásárolhatók, míg a hívja a hangszórókat szeptemberig folyamatban van.

Miután 187 ázsiai országban és 52 városban 137 WordCamp-ot tárolt, a kontinentális közösség kész lépni a legnagyobb kihívás felé. Az eseményt Naoko Takano, a globális vezető szervező, valamint a Nok, a helyi vezető szervező koordinálja. És természetesen 40 boldog önkéntes segítségével.

A WordPress téma áttekintő csapata a zavaró adminisztrátori értesítések megfékezésére törekszik, és előírja az alapvető minták követésének új követelményét

A Téma-áttekintő csoport többi hírében túl sok szerző írt zavaró adminisztrátori értesítéseket marketing céllal a témájuk irányítópultjának oldalára. A válasz az lesz, hogy a WordPress admin-notices API használatához korlátozza az összes témát a hivatalos lerakatban.

Ezzel az API-val a témafejlesztő cég összes értesítése ugyanabba a mintába esik, és ugyanazt az alaptervezési modellt fogja használni, korlátozva a márkás űrlapokat, amelyek elvonják a felhasználókat a WordPress-sel végzett munkájuktól..

Tehát nincs több személyre szabott, reklámszerű adminisztrátori értesítés a felhasználók irányítópultján!

2019. augusztus a wordpress news márkás adminisztrátori értesítések

Ön is érdekli ezeket a cikkeket:

  • WordCamp … a legjobb 40 €, amelyet WordPress rajongóként fogsz költeni
  • A WordCamp Europe 2014 (#wceu) 1. napja – íme, mi folyik itt
  • 2018. augusztus Képregény w / CodeinWP-vel … #JavaScript #IGTV #DigitalNomads

gutenberg hozzászólások - 2019. augusztus wordpress hírek

Gutenberg hozzászólások

Most mi lenne, ha a klasszikus WordPress kommentár űrlapot helyettesítené egy blokk szerkesztővel? Tom Nowell épített egy Block Comments nevű plugint, amely lehetővé teszi a WordPress szerkesztőn kívüli blokkok használatát.

A blokk alapú megjegyzés űrlap ugyanazt a felhasználói felületet kínálja, mint a WordPress szerkesztő, de csak korlátozott számú blokkot biztosít a kommentáló rendszer számára. Ez magában foglalja a szöveget, a beágyazási blokkokat és a képfeltöltéseket. Amikor a felhasználó elkezdi gépelni a megjegyzésüket, az űrlap alapértelmezés szerint a bekezdést blokkolja.

A JAMstack növekvő népszerűsége növeli a WordPress bővítmények számát a Netlify telepítéséhez

Ez csak a fejlesztőknek szól! Valószínűleg sokan már hallottak a Netlify-ról, amely egy statikus weboldal felépítésének és telepítésének automatizálására szolgáló platform (és értékes időmegtakarítást jelent).

És mivel a legtöbb ember a hatékonyságról gondoskodik, úgy tűnik, hogy a JAMstack elkapta a kódmestereket, köztük a WordPress fejlesztőit is, akik ezt a lehetőséget tovább akarják kihasználni..

A közösségünkben a fejlesztők több plugint építettek ki, amelyek hamarosan telepítik webhelyét a Netlify-hoz. A Netlify Deploy, a JAMstack Deployments, a Netlify Webhook telepítése csak néhány példa.

netlify WordPress plugins

Nagyszerű cikkek az interneten

A WordCamp US önkéntes felhívása már nyitva van

Ha azt tervezi, hogy részt vesz a WordCamp USA-ban, és szórakozni szeretne, jelentkezzen egy önkéntes szerepre, hogy a legtöbbet hozza ki az utazásból. Határidő: szeptember közepe.

A Newspack megnyitja a második szakasz pályázati folyamatát

A Newspack, az Automattic újságírás és a híripar támogatására irányuló kezdeményezése a jelentkezési folyamat második szakaszába lép. Ők választanak 12 publikáció korábban ebben az évben; ezúttal te lehet az, aki csatlakozik.

Miért távolítottam el hirdetéseimet a blogomból

A szerkesztőség a Kevin Muldoon, egy internetes marketingszakember, miért nem képes üzleti vállalkozásának a hirdetéseit blogjában tartani. Okok miatt? A kattintási arány csökkentése, a hirdetés blokkolók és a módszer zavaró aspektusa.

Miért kellene szinonimákat és kapcsolódó kulcsszavakat használni?

Írás közben nem kell robotnak lennie, és ugyanazokat a szavakat meg kell ismételnie, hogy biztos lehessen benne, hogy a Google megérti. A keresőmotor mögött található intelligens algoritmus lehetővé teszi a szinonimák és a kapcsolódó kulcsszavak felismerését, így a SEO nem fog szenvedni.

SVG fejlesztőknek: Miért kellene ezeket használni, ha még nem te

Az emberek a JPG-ket és a PNG-ket használják legjobban. De ha fejlesztő vagy, az SVG előnyeket hozhat neked, amelyek nem jelentenek ezt a kettőt. A Delicious Brains srácai elmagyarázzák, miért néha az SVG a jobb választás.

Hogyan lehet felhasználni az Instagram-t, hogy több pénzt szerezzen az online áruházában

Tudta, hogy felhasználhatja az Instagram befolyását arra, hogy többet alakítson ki online boltjával? A megfelelő időben a megfelelő hozzászólásokkal növelheti eladásait. Az elvásárolható levelek olyan funkció, amely megkönnyíti a munkáját.

9 módszer a bevásárlókosár elhagyásának csökkentésére a WordPress programban

Ha sok ember elhagyja bevásárlókocsiját az Ön webhelyén, akkor valószínűleg valami rosszat csinál. Tudja meg, mi határozza meg az embereket attól, hogy feladják szándékaikat, és hogyan optimalizálhatja fizetési oldalát a jobb eredmények elérése érdekében.

10 mikrooptimalizálás egy gyorsabb WordPress webhelyhez

Valószínűleg tudja ezt a gyorsítótárazást, képoptimalizálás, és a CDN-k gyorsítja webhelyét. Ők a nagy elefántok erre a célra. De van még valami, amit tehetünk, olyan dolgok, amelyeket a tapasztalatlanok nem ismertek olyan széles körben.

Fejléc-blokk építése a WordPress-ben

Ez érdekes olvasmány, ha szeretne fejlécet készíteni, amelyet később a WordPress blokk szerkesztőjével testreszabhat. Első kód, majd mentse blokkként.

Mi a slug a WordPress-ben? Hogyan kapcsolódik a SEO-hoz

Milyen formátumban lehet a meztelen meztelen eredményt hozni? Hogyan lehet megváltoztatni anélkül, hogy befolyásolná a bejegyzés SEO-ját? Hogyan válasszuk ki a Google-barát csigakat? A cikkben szereplő összes válasz megvan.

Mik a WordPress UTM kódok és miért kellene ezeket használni?

De mi van az UTM linkekkel? Milyen információkat tudnak felfedni az Ön üzletéről? Ebben a bejegyzésben megtudhatja, hogyan lehet UTM-eket létrehozni, és miért nyújthat ezek használata értékes betekintést vállalkozása számára.

WordPress gyorsítótár: minden, amit tudnod kell

Amikor a webhely gyorsítótárazásáról hall, ez a kifejezés valójában általános. Mivel a gyorsítótárazás külön-külön alkalmazható a webhely több elemére: a böngészőre, a különböző oldalakra, a rétegekre vagy az objektumra. Itt található több a témáról.

Ennyi 2019. augusztusra. Bármi, amit hiányzott?

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector