WordPress születésnapja, Elementor téma, Megbízható szerzők program ��️ 2019. június WordPress News w / CodeinWP

WordPress születésnapja, Elementor téma, Megbízható szerzők program ��️ 2019. június WordPress News w / CodeinWP

WordPress születésnapja, Elementor téma, Megbízható szerzők program ��️ 2019. június WordPress News w / CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ez a 2019. Júniusi kiadása "Ez a hónap a WordPress-ben a CodeinWP-vel."


Üdvözlet a WordPress szerelmeseinek! Üdvözöljük a közösségünk új híreiben! Csakúgy, mint a múlt hónapban, május tele volt érdekes eseményekkel, bejelentésekkel és változásokkal a WordPress ökoszisztémájában.

Mielőtt elindítanám a 2019. júniusi WordPress hírlevelet, azt szeretném mondani "Boldog születésnapot, WordPress!", amint éppen 16 éves lett. Sok ember a világ minden tájáról megünnepelte az évfordulót meleg eseményekkel, süteményekkel és italokkal.

Egy másik megjegyzés: a WordPress 5.2.1 nem működik, az Elementor felsorolta a Hello témáját a WordPress.org webhelyen, a Téma-ellenőrző csoport vitatott változtatásokat hajtott végre a Megbízható szerzők programban, és az Advanced Custom Fields bővítmény hozzáadott egy PHP keretet a blokkokhoz..

De ez csak egy gyors peek. Van néhány WordPress alapvető javaslatunk az Ön számára, egy új podcast, Gutenberg akadálymentességről szóló hírek és még sok minden más.

2019. június WordPress News w / CodeinWP

2019. június WordPress News

WordPress 5.2 "Jaco"

A WordPress 5.2 – „Jaco” – már nem működik, és egy csomó új funkcióval és fejlesztéssel rendelkezik a biztonság és a webhelyjavítás oldalán. A fejlesztés a Site Health Check projektre, a PHP hibavédelemre, az akadálymentesség frissítésére, az új irányítópult-ikonokra, a plugin-ek kompatibilitási ellenőrzésére és az automatikus frissítések biztonságára összpontosított..

De ezek csak a legfontosabb változások; olvassa el a fenti cikket, hogy részletesebben megnézze a WordPress 5.2 minden fejlesztését.

Eközben a WordPress 5.2.1 karbantartási kiadása készen áll a számodra Letöltés és tesztelni, míg az 5.2.2 verzió várhatóan június első hetében lép fel.

2019. június WordPress-hírek - WordPress 5.2 Jaco

A WordPress ma 16 éves lett a 16. születésnapján https://t.co/1DCZ25Cr0Y pic.twitter.com/tf9LO3Qf9R

– Code Pixelz Media (@codepixelzmedia) 2019. május 27

Boldog édes 16, WordPress

Májusban az emberek egy újabb WordPress-születésnapot ünnepeltek – a hónap 27. napján 16 éves lett. Hosszú utazás volt az első alapvető blogplatformtól a bonyolult és fejlett weboldal-készítőig, amellyel CMS ebben az időben vált.

16 éves folyamatos fejlesztés és innováció után a WordPress a teljes web 34% -át birtokolja. A közösségünk nem hagyta figyelmen kívül ezt az alkalmat, mivel egyedi születésnapi tortákkal, vacsorákkal, tematikus találkozókkal vagy egyszerűen a közösségi média üzenetével ünnepelték őket..

Bemutatjuk a Hello Téma témát: A leggyorsabb WordPress téma, amelyet valaha készítettek

A pillanat legnépszerűbb oldalépítője elindította a WordPress.org webhelyén a WordPress.org-nál a legelső WordPress témáját, Hello nevű témát. Ez egy tiszta, egyszerű téma, amelyet indítósablonként használhat az Elementor további testreszabásához.

Csak egy hét alatt a téma több mint 10 000 aktív telepítést gyűjtött össze. Érdekes, hogy a Hello március óta valóban elérhető a GitHub-on, de csak most jelentették meg őket a WordPress.org oldalon a jobb felhasználói elérés és elismerés érdekében..

Még ha a Hello is egy ingyenes téma, néhány szolgáltatás – például a fejlécekhez, a lábléchez és a kütyühöz való hozzáférés – csak az Elementor Pro felhasználókra korlátozódik..

2019. június WordPress-hírek - Elementor Hello téma

Ön is érdekli ezeket a cikkeket:

  • 2018. június Képregény w / CodeinWP-vel … #GDPR #AI #WordPressPlugins #HiringTraps
  • Építsd meg a Gutenberg számára: Hogyan reagálnak a bővítmény és a témaírók a Gutenberg felé történő átmenetre?
  • A WordPress témaüzlet-katalógusa 2019 – Ki jelenleg a WordPress témapiac vezetője, 100 elemzett tematikus üzlet

2019. június WordPress hírek megbízható szerzői programja

Megbízható szerzők változásai

Nincs hónap a WordPress-ben, legalább egy kis vita nélkül. A Megbízható szerzők programot a tavalyi évben a Téma áttekintő csoport vezetett be, és arra összpontosított, hogy a felülvizsgálati folyamatot megkönnyítsék azok számára, akik csatlakoznak a programhoz, így átugorhatják a hosszú farokú Tracot..

Ebben az évben az iránymutatások kicsit megváltoztak. Most, ha azt szeretné, hogy a témái gyorsan átkerüljenek a felülvizsgálati folyamatba, akkor havonta egy jegyet kell felülvizsgálnia, hogy a témáját élőben láthassa a repoban. A témád nem kerül közzétételre, amíg nem teljesíti ezt a feltételt és befejezi a felülvizsgálatot.

Ez a bejelentés rengeteg észrevételt generált az emberek részéről, amelyek kifejezték egyet nem értésüket a változásokkal.

ACF 5.8.0 kiadás – PHP blokkok a Gutenberg számára

Egy másik megjegyzés: a 2019. június WordPress hírcsatornánk másik főszereplője a jól ismert Advanced Custom Fields bővítmény, amely új funkciókat adott a magjába: PHP blokkok. Valójában ez egy PHP keretrendszer, amely lehetővé teszi az egyedi Gutenberg blokk típusok felépítését. Ez az új szolgáltatás hat hónapig fejlesztés alatt áll, és ebben a hónapban jelenik meg, a bővítmény legújabb verziójával – 5.8.0 – együtt..

Az ACF Blocks szolgáltatás csak az eszköz prémium verziójában érhető el.

speciális egyedi mezők php blokkjai a gutenberg számára

Nagyszerű cikkek az interneten

Javaslat a beépülő modul irányelveinek módosítására

Mika Epstein a Plugin Review Teamből javaslatot tett a plugin irányelveinek javítására azáltal, hogy módosította azokat a részeket, amelyek hagytak értelmezhetőséget, vagy zavarodtaknak tűntek. Olvassa el a fenti hozzászólást és írja meg véleményét, ha hozzájárulni szeretne.

A WPCampus közzéteszi a Gutenberg akadálymentesség-ellenőrzés eredményeit

A Gutenberg akadálymentességének ellenőrzésére ez év elején került sor, de az eredményeket eddig még nem láttuk. Tehát, ha az eredményekre várt, vagy csak kíváncsi Gutenberg ezen irányú alakulására, a WPCampus közzétette a jelentéseket az Ön számára.

A WordPress tervezői felfedezik a WP rendszergazdai navigáció egyszerűsítésére irányuló javaslatot

Egy másik javaslat a tervezők részéről érkezett, akik néhány maketet készítettek egy új WordPress műszerfalról. Céljuk az admin oldal navigációjának egyszerűsítése. Az egyik változás az oldalsávban való navigációval kapcsolatos, és célja, hogy a lendületet harmonikamenükkel cserélje ki.

A GitHub szponzorok bejelentése: új módszer a nyílt forráskódhoz való hozzájáruláshoz

Ha fejlesztő vagy, és hozzájárulni szeretne a GitHub-hoz, akkor esélye van pénzügyi kompenzációra. A platform éppen elindított egy új szponzor eszközt, amely még mindig bétaverzióval rendelkezik, de csatlakozhat a várólista amíg teljesen készen áll.

A WordPress 4. fordítónapja sikeresen rendezi a 77 helyi eseményt 35 országban, 183 új fordítót toboroz

Egy másik, májusban megrendezett esemény a WordPress Translation Day 4 volt. A projekt sikeres volt: összesen 77 helyi rendezvényt gyűjtött össze (több, mint az előző években) 35 országban, és 183 új fordítót hozott a Polyglots csapatába..

Bemutatjuk az elosztott podcastot

Közben Matt Mullenweg indult podcasting a „munka jövőjéről”, más néven távoli munkáról. Az első epizód egy beszélgetés az Upwork vezérigazgatójával, Stephanie Kasriel-rel a belső elosztott kultúrájukról és arról, hogy a rugalmas ütemtervek miként befolyásolják a vállalatokat.

Jelenleg a WordCamp US 2019 jegyek kaphatók

Az év első nagy WordCamp kevesebb, mint egy hónap alatt érkezik, ugyanakkor jegyet vásárolhat a WordCamp US 2019-hez. Egy jegy 50 dollárba kerül, és teljes hozzáférést biztosít a rendezvényhez, plusz egyéb meglepetések és sok móka. Itt van a Idővonal hogy elősegítse az év előzetes megszervezését.

Hogyan egy link a témákban majdnem tönkretette vállalkozásunkat (és hogyan rögzítettük)

Időnként egy ártatlan hiba katasztrófához vezethet. A következőképpen törölte a WPZoom srácai a társaságukat a Google keresőindexéből, mert a helytelen linkre mutattak egy linket. Végül megoldották a problémát.

Kövesse Marcelt az ő epikus 465 mérföldön. Trek gyalog a WordCamp Europe-ba

Marcel Bootsman (illő név, ugye?) Újabb kirándulási akciót indított Berkel en Rodenrijs-tól Berlinig. A cél pénzt keresni DonateWC, ami elősegíti a pénzügyi szempontból instabil embereknek a nagy WordCamp látogatását. Ellenőrizze Marcel útját és csatlakozzon a kihíváshoz, ha találkozik vele.

A Git és a GitHub nem fejlesztői útmutatója

Általában csak a fejlesztők költenek időt a Gitre. De néha nekünk, nem-dev-knek is, kölcsönhatásba kell lépnünk a platformon. Első pillantásra bonyolultnak tűnhet, de elég gyorsan megismerheti. Itt található egy útmutató, ahol megtudhatja, mi a Git és hogyan navigálható rajta.

Ennyi lesz 2019 júniusáig. Bármi, amit hiányzott?

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector