WordPress 5.3 bétaverzió, huszonhét alapértelmezett téma, Google natív lusta betöltése ��️ 2019. október WordPress News w / CodeinWP

WordPress 5.3 bétaverzió, huszonhét alapértelmezett téma, Google natív lusta betöltése ��️ 2019. október WordPress News w / CodeinWP

WordPress 5.3 bétaverzió, huszonhét alapértelmezett téma, Google natív lusta betöltése ��️ 2019. október WordPress News w / CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ez a. Októberi kiadása "Ez a hónap a WordPress-ben a CodeinWP-vel."


Helló, mindenki, belépünk az év utolsó negyedévébe; Az iskola elkezdődött, és az emberek visszatérnek a vakációjukba, és új kihívásokra, lehetőségekre és jobb munkatermelékenységre próbálják felhívni magukat.

Csapatunk egy részének egy rövid szünetet is tartott ebben a hónapban egy Bukarest melletti dombos térségben, ahol beszéltünk a cég jövőképéről, a megoldandó problémákról, és arról, hogy mi a következő projektünk szempontjából (legalábbis amikor nem filmeztünk rövid filmeket) , egy extra tevékenység, amelyet a visszavonulásra terveztünk).

A WordPress alkalmazásában a dolgok lassan, de folyamatosan mozognak. Szeptemberben a WordPress 5.3 új bétaverziót kap, a Twenty Twenty téma szinte készen áll, a Google kiad egy natív lusta betöltő plugin-t a WordPress számára, jetpack-szerű plugin jön létre, míg a Gutenberg csapata megosztja a teljes webhely szerkesztési prototípusát..

De ez csak egy apró íz azoknak a témáknak, amelyeket a 2019. októberi WordPress hírlehetőségeinkben tárgyaltunk. Olvassa el tovább, hogy megismerje az összes olyan friss történetet, amelyek miatt a WordPress a mai nagyszerű platformmá fejlődik.

2019. október WordPress News w / CodeinWP

2019. október WordPress News

WordPress 5.3 Beta 1

A WordPress 5.3 kiadása előtt először át kell mennie a béta lépésekbe. A Beta 1 tesztelésére nem áll rendelkezésre, ezért feltétlenül tedd meg, ha segíteni akarsz a lehetséges hibák és problémák hivatalos verziójának tisztításában. A béta tesztelhető akár közvetlenül letöltés vagy telepítse a WordPress Beta Tester csatlakoztat.

A WordPress 5.3 várhatóan november 12-én jelenik meg, és új blokk-szerkesztő funkciókat, az admin e-mail ellenőrző képernyőjét, a webhely állapotának ellenőrzését, a PHP 7.4 kompatibilitást és egy új alapértelmezett témát (melyről a következőkben fogunk beszélni)..

Nézze meg a teljes WordPress 5.3 ütemezést itt.

2019. október WordPress hírek - WordPress 5.3 Beta 1 ki

Huszonkettő alapértelmezett WordPress-téma 2019. októberben a WordPress-hírek

Bemutatjuk a Twenty Twenty

A WordPress 5.3-mal együtt megkapjuk az alapértelmezett WordPress téma következő ismétlését is, a Twenty Twenty. A fejlesztési folyamatot koordinálta Anders Norén, az alapértelmezett tématervező vezető a megjelenő kiadáshoz. Anders és csapata a húsz húsz építette a Chaplin téma, mindkettő fejlett Gutenberg támogatást nyújt.

A Twenty Twenty már integrálva van a WordPress magába, így azoknak, akik kíváncsi a WordPress 5.3 béta 1 verziójának ellenőrzésére, esélyük lesz arra is, hogy a témával játszhassanak. Ne feledje, hogy a téma most is bétaverzióban van, és jelentős változások még novemberig megtörténhetnek.

A Google kiadta a natív Lazyload beépülő modult a WordPress számára

Először a Chrome vetette be a natív lusta töltést; most a Google kiad egy natív lusta betöltő bővítményt a WordPress számára. Hamarosan a külső gyártók beépülő moduljainak vagy könyvtárainak használata, amelyek ezt a funkciót a webhelyekre valósítják meg, elavulttá válhat, mivel az attribútumnak a WordPress magba történő integrációja tárgyalás alatt áll..

A Google pluginja, Natív Lazyload, Felix Arntz és a gyorsított mobil oldalak és a WordPress Progressive Web App plugins mögött dolgozó csapat fejlesztette ki, már 5000 aktív telepítést számolt el a WordPress.org webhelyen. A lusta betöltése plugin csak azokban a böngészőkben fog működni, amelyek támogatják a natív lusta betöltést.


Natív Lazyload Natív Lazyload

Szerzői): Google

Aktuális változat: 1.0.2

Utolsó frissítés: 2019. december 6

native-lazyload.1.0.2.zip


64% Értékelések


10.000 + telepítések


WP 4.7 + szükséges

Ön is érdekli ezeket a cikkeket:

  • A WordPress témaüzlet-katalógusa 2019 – Ki jelenleg a WordPress témapiac vezetője, 100 elemzett tematikus üzlet
  • Az alapértelmezett WordPress témák fejlődése (2003-2019)
  • 2017. október Képregény w / CodeinWP-vel … #WordPress #WordPressReviews #RSS

Tartalom – blokkterületek meghatározása

Egy egyszerű szövegszerkesztőtől az egész webhely testreszabásának fő módszeréig! Ez hogy hangzik? Amint Gutenberg belép a 2. fejlesztési szakaszba, a mögötte lévő csapat megosztott egy szép prototípust arról, hogy a blokk-szerkesztő globálissá válik a teljes webhely szerkesztése szempontjából..

Matias Ventura közzétette ezt az érdekes magyarázatot arról, hogy a blokk-szerkesztő hogyan bővül több, mint tartalomszerkesztőn, például kütyü, menük, fejlécek, láblécek és egyéb webhelyek. Videót tett közzé, amely bemutatja a blokkterületek fogalmát, ahol az oldalon minden elem blokkokból készül, hogy a felhasználók könnyen szerkeszthessék.

Mit gondolsz egy teljesen blokkokból készült WordPress-webhelyről??

Szerszámöv: Új Jetpack ihletésű beépülő modul, amelynek középpontjában a sebesség és az adatvédelem áll

Az Toolbelt eljutott a WordPress 2019. októberi hírbejegyzéséhez is. Ez egy Jetpack alternatív plugin, amely Jetpack-szerű funkciókat biztosít egy magánélet-barát csomagban. Ben Gillbanks, a Pro Theme Design alkotója, az eszközt építette a sebességre, a magánéletre és az egyszerűségre összpontosítva.

Csakúgy, mint a Jetpack, az Toolbelt egy csomó különféle funkciót is hozzáad, mint például a lusta betöltés, a társadalmi megosztás, a portfólió egyedi posta típusa, az optimalizálás, a videók és még sok más. A Gillbanks valójában a Jetpack rajongója, de még erősebb dolgot akart létrehozni a fenntarthatóbb és teljesítményesebb oldalak biztosítása érdekében..

Az Toolbelt valóban fenyegetést jelent sokkal elismertebb társa számára?


toolbelt toolbelt

Szerzői): Ben Gillbanks

Aktuális változat: 2.5.2

Utolsó frissítés: 2020. március 2

wp-toolbelt.zip


100% Értékelések


200 + telepítések


WP 5.0 + szükséges

Nagyszerű cikkek az interneten

Justin Tadlock csatlakozik a WP Tavernhoz

Jeff Chandler lemondását követően Justin Tadlock vette át a WP Tavern helyét. Ez egy darab, amelyet Justin írt, regényszerű történetben bemutatva múltját és hátterét.

Új csomagok mögött a projektvezető, a témaértékelő csoport elindítja a rendszergazdai értesítést

Augusztusban a Téma-áttekintő csoport feltárta azt a tervét, hogy megfékezi a zavaró adminisztrátori értesítéseket, megoldást találva az összes webhelytulajdonos számára. És itt van! A Rendszergazdai értesítések csomag, az 1.0-s verzió, már nem működik, és egy szabványos API-t hoz létre, így a téma szerzői már nem tudják megjeleníteni a személyre szabott értesítéseket.

A WordPress közösség ünnepe: a Yoast Care alap

Ha ezen idő alatt állandóan közreműködöttél a WordPress-ben, akkor előfordulhat, hogy valamilyen plusz pénzt talál a számláján, mert a Yoast Care program a WordPress önkénteseit 500 dollárral pénzügyi módon jutalmazza. De nem nevezheti ki magát, valaki másnak a csapatból kell felelnie a munkáért.

A Google elrendezésének változásai és mit jelentenek az Ön SEO-jához

A Google az utóbbi időben néhány változáson ment keresztül, a keresési eredmények elrendezésének megváltoztatásától a zsemlemorzsa jelentés a Search Console-ban. Nézze meg a Google SERP alakulását a listáinak prioritása és elhelyezése szempontjából.

A WordPress kormányzási projekt új vezetést keres

A WordPress kormányzási projekt hamarosan vezethetetlenné válik, miután Rachel Cherry és Morten Rand-Hendriksen bejelentette, hogy kilépnek a vezetői pozícióktól. Ezért a szervezet új jelentkezőket keres a helyére.

WordPress biztonsági rés: 2019. szeptember, 1. rész

És ez történt a biztonsági világban az elmúlt hetekben. Az iThemes srácai minden hónapban összeállítják ezt a nagyszerű fordítást minden WordPress sebezhetőséggel, amely betekintést nyújt Önnek arról, mikor kell frissíteni és hogyan lehet távol tartani a feltört vagy fertőzött eszközöktől..

Az Automattic 300 millió dollárt keres fel 3 milliárd dolláros értékeléssel a Salesforce Ventures részéről

Az Automattic több pénzt gyűjtött a Salesforce Ventures jóvoltából. A Salesforce 300 millió dollárval járult hozzá 3 milliárd dolláros pénz utáni értékeléssel. Az Automattic legutóbbi emelése 160 millió dollár volt, 1,16 milliárd dolláros értékbecslés mellett 2014-ben.

A hagyományos tárhely károsítja a WordPress-t

Ez a bejegyzés itt volt "2019 van, de a tárhely 2009-ben elakad". Mi a hagyományos tárhely és hogyan tudja azt a mai napra adaptálni? Tom Fanelli a kezelt WordPress tárhely következő generációjáról beszél, és azzal, hogy mire kell lépnie, hogy meghaladja a rendes tárhelyet, amint azt tudjuk.

A WordPress webhelyeket hátráltatják a gazember adminok felhasználói

A WordPress sebezhetőségéről beszélve fenyegetés történt a kiszolgáltatott bővítményeket célozva, amelyeken keresztül a támadók megpróbáltak hátsó ajtókat becsapni webhelyekre, szélhámos rendszergazdai fiókok létrehozásával. Ez komoly, ezért ezt kell tennie annak megakadályozására, hogy ez megtörténjen a webhelyén.

Erős vásárlói hitelesítés (SCA) a WordPress beépülő modul és a témafejlesztők számára

Egy másik koncepció, amely egyre súlyosabbá válik, az erős vevői hitelesítés; valószínűleg már hallott róla a bankjától vagy más fizetési intézményektől. Az EU azon célkitűzése része, hogy biztonságos legyen az online fizetés, tehát ha téma / plugin-író vagy, akkor lépjen fel az új rendelettel.

Miért kellene a következőnek lennie Gatsbynek a tanulni kívánt dolgok listáján

Ez egy új kifejezés, amelyet az utóbbi időben forgalmaztak a WordPress fejlesztők közösségén keresztül. Mivel ez kissé félreérthetetlennek tűnik a nem-technikusok számára, a Delicious Brains srácai magyarázó cikket tettek fel, amely tisztázhatja az Ön dolgait.

90 alapvető eszköz a WordPress webes tervezők és fejlesztők számára

Végül, de nem utolsósorban, ez nagy forrásokból tevődik össze a tervezők és fejlesztők számára, beleértve a kódolást, tesztelést, hibakeresést, sőt marketing és kezelési eszközöket is..

Erről van szó ezekről a 2019. októberi WordPress-hírekről. Bármi, ami hiányzott?

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector