WordPress 5.2, Jetpack hirdetések a beépülő modul keresési képernyőjén, a beépülő modul sebezhetőségi tiltakozásai ��️ 2019. május WordPress News w / CodeinWP

WordPress 5.2, Jetpack hirdetések a beépülő modul keresési képernyőjén, a beépülő modul sebezhetőségi tiltakozásai ��️ 2019. május WordPress News w / CodeinWP

WordPress 5.2, Jetpack hirdetések a beépülő modul keresési képernyőjén, a beépülő modul sebezhetőségi tiltakozásai ��️ 2019. május WordPress News w / CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ez a 2019. Májusi kiadása "Ez a hónap a WordPress-ben a CodeinWP-vel."


Üdvözlet mindenkinek, visszatértünk a WordPress kezdőoldalának új fordulójával az elmúlt hónapból. És milyen hónap volt április! A WordPress 5.2 kiadás részleteinek kivételével (amelyet május 7-én tettek vissza) a közösségünkben az elmúlt négy hét leírására a legjobb szó az ellentmondás..

Összegezve: a Jetpack egy szponzorált hirdetést jelenített meg a plugin kereső képernyőjén a WordPress műszerfalán, a Pipdig témafejlesztők saját P3 pluginjával az ügyfelek webhelyeire és a DDoS versenytársakra való lopakodó hozzáférést használtak, a WordPress.org támogatási fórum moderátorait kritizálták mások miatt úgy vélik, hogy lefedik a plugin sebezhetőségét, míg – könnyebb hírekben – az Automattic elindította a Happy Tools szolgáltatást, hogy segítsen az elosztott csapatoknak időben és jobban működni.

De ezek csak néhány a sok történetből és forrásból, amelyek ma szerepelnek a listán. Olvassa el tovább, hogy lépést tehessen a WordPress közösség legfrissebb híreivel.

WordPress 5.2, Jetpack hirdetések a beépülő modul keresési képernyőjén, a beépülő modul biztonsági réseinek tiltakozásai - 2019. május WordPress News w / CodeinWP

2019. május WordPress News a CodeinWP-vel

A WordPress 5.2 május 7-én jelenik meg webhely-állapotfelméréssel, A11y fejlesztésekkel és GIPHY támogatással

Ez egy szolgáltatáscsomag, amely régóta akadálymentesítéssel foglalkozik. Míg a hozzáférhetőség javítására irányuló szélesebb körű erőfeszítések messze még nem fejeződtek be, a kiegészítések tesznek egy jelentős javulás a segítő technológia felhasználói számára az UX-hez.

Nemrég készítettünk egy képregényt a hírhedt WSOD-ról, de ez múlté válhat-e? A WordPress 5.2 a végzetes hiba helyreállítási mód amely végzetes hiba esetén e-mailt küld az adminoknak. A helyreállítási módban a hibára hajlamos beépülő modult vagy témát szüneteltetik, hogy az adminisztrátorok lehetőséget kapjanak a háttérprogram elérésére és a hiba kijavítására..

A hiba helyreállítását az egész új webhely-állapot-ellenőrzési mód is segíti, amely hasznos webhely- és szerverinformációkat nyújt a felhasználók számára hibakeresés céljából. A problémákat a „Kritikus”, az „Ajánlott” vagy a „Jó” szerint rangsorolják, a probléma orvoslásához szükséges további információkkal együtt..

Végül a Az embed blokk most támogatja a GIPHY-t ami egy szép cseresznye egy izgalmas kiadáson.

A WordPress 5.2 nagy változtatásokat hoz a felhasználók webhelyének fenntartása érdekében

2019. május WordPress-hírek - Jetpack promóció a plugin kereső képernyőjén

A Jetpack 7.2.1 eltávolítja a fizetett frissítések promócióit a Plugin Search képernyőn

Ideje néhány fűszeres hírhez, mert mi mindannyian szeretjük a #wpdrama-t, igaz? A közelmúltban az Automattic a Jetpack keresési eredmény mezőjét (a javaslat volt a kifejezésük) a WordPress irányítópultjának fő pluginjainak bemutató oldalán helyezte el, így amikor egy olyan pluginre keresett, amely átfedésben volt a Jetpack funkcióival, a Jetpack először megjelent a eredmények.

Noha ez önmagában ellentmondásos, az a tény, hogy az embereket valóban elindította, az az, hogy néhány ajánlás felmutatta a fizetett Jetpack funkciókat, például a biztonsági mentéseket.

A vita eredményeként a Jetpack csapata eltávolította a fizetett szolgáltatásokra vonatkozó javaslatokat. De az ingyenes szolgáltatásokra vonatkozó javaslatok továbbra is fennállnak, és sokan nem örülnek annak, amit érzékelnek az Automattic és a Pandora dobozának preferenciális kezeléseként, amelyet ez megnyithat..

A Pipdig WordPress bővítmény, amelyet DDoS támadásokkal és hátsó ajtóval vádoltak

Egy másik vitatott téma a Pipdig társaságé volt, aki a Pipdig Power Pack pluginjával (P3) felhasználta az ügyfelek WordPress webhelyeire való jogosulatlan hozzáférést, és DDoS támadásokat indított a versenytársak ellen. A botrány még növekedett, amikor a fejlesztők továbbra is folytattak tagadja a vádakat és állítják, hogy zaklatják őket.

Pipdig a hátsó ajtó csapdáját félrevezető változónevekkel, megjegyzésekkel és függvénynevekkel maszkolta ezen illegális tevékenység elrejtése érdekében. De nem sokáig, mivel sok fejlesztő (beleértve a Wordfence-t is) észrevette és tette közzé. A Pipdig még akkor is elutasította az ügyfelek visszatérítési kérelmét, hivatkozva a vállalat igényeire "nincs visszatérítés" irányelv. A WordPress témaboltja továbbra is vizsgálat alatt áll.

A Pipdig a hátsó ajtót vizsgálja és megtámadja a P3 plugint

Ön is érdekli ezeket a cikkeket:

  • ManageWP vs Jetpack Kezelés vs InfiniteWP vs MainWP vs iThemes Sync – WordPress felügyeleti eszközök összehasonlítva
  • 15+ legjobb teljes képernyős WordPress-témák 2020-ra
  • 2018. május Képregény w / CodeinWP-vel … #WebSecurity #ProductivityApps #WordPressThemes

A plugin biztonsági résével kapcsolatos tüntetések 2019 májusában WordPress News a CodeinWP-vel

A PluginVulnerabilities.com a WordPress.org Támogatási Fórum moderátorát tünteti fel nulla napos biztonsági rés közzétételével

Ugyanezen vonalak mentén a Plugin Sérülékenységek nevű szolgáltatás egy másik megkérdőjelezhető témát helyezett az asztalra. Tiltakoznak a WordPress.org támogatási fórum moderátorainak véleménye szerint nem megfelelő magatartás ellen. Tiltakozásuk? Null napos biztonsági rések közzététele a bővítményekben.

A beépített biztonsági rés úgy véli, hogy azáltal, hogy nem engedi a WordPress.org támogatási fórumokon a biztonsági rések nyilvános megbeszélését, a moderátorok alapvetően "elsöprő dolgokat a szőnyeg alatt", ami valójában további biztonsági kérdéseket vet fel, mivel nincs nyilvános információ arról, hogy mi folyik, vagy hogy javításra került-e.

Ha még több drámát szeretne látni, nézd meg a WP Tavern megjegyzésrészét, ahol a két fél harcol.

Boldog eszközök a munka jövőjéhez

Könnyebb hírként az Automattic megjelent Boldog eszközök csomag, amelynek célja, hogy elősegítse az elosztott csapatok munkájának irányítását és a jobb kommunikációt. Miközben a termelékenységi eszközök piaca meglehetősen versenyképes, ez a csomag azokat a termékeket tartalmazza, amelyeket az Automattic használ annak érdekében, hogy boldog, 850 távoli alkalmazottból álló hatalmas csapata boldog legyen.

A projekt első terméke a Happy Schedule, amelynek célja az egyes személyek munkaideje és az időzóna közötti harmónia biztosítása, valamint az átláthatóság, hogy ki mikor dolgozik. Ez az eszköz lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy saját rugalmas ütemtervet állítsanak össze, így a vállalat sikeresen le tudja fedni egy 24 órás globális támogatási időkeretet..

Ha javítani szeretné távoli csapata folyamatát és belső szervezetét, próbálkozhat ezekkel az eszközökkel. A Happy Schedule csak az első, több hamarosan megjelenik.

Automattic Happy eszközök elosztott csapatok számára

Nagyszerű cikkek az interneten

A WordCamp Asia 2020-ra javasolt Bangkokban, Thaiföldön

A WordCamp Nordic után egy új regionális WordCamp működik. Bár ezt még nem erősítették meg, 2020-ban Bangkok a WordCamp Asia javasolt fogadó városa. Egyébként szeretne Bangkokot meglátogatni? Mert mi biztosan megtesszük.

SQL befecskendezés duplikátumú WordPress beépülő modulban

A Duplicate-Page nevű WordPress bővítményt SQL injekcióval fertőzték meg, amely 800 000 webhelyet károsított. A sebezhetőséget Sucuri veszélyesként jelölte meg, a DREAD pontszáma 8,4 volt. A készülékek kijavították a problémát, és a lehető leghamarabb frissítenie kell ezt a bővítményt.

A GoDaddy megszerez ThemeBeans, CoBlocks, Block Gallery és Block Unit Teszteket

Még több akvizíció a GoDaddy számára! Ezúttal nem kevesebb, mint négy új Gutenberg-orientált márka gyülekezetét vette fel ugyanazon a hónapban. Ok? A cég Gutenberg termékeinek bővítése.

A WooCommerce 3.6 hozzáadása a Marketplace javaslatokhoz, annak ellenére, hogy a fejlesztői közösség túlságosan negatív visszajelzése

A nagy plugin-játékosok javaslat-szerű hirdetését követően a WooCommerce elkezdett megjeleníteni a felhasználóknak a kiterjesztésekre vonatkozó javaslatait is. Ide tartoznak a saját (az Automattic által kezelt) és a gyártók által gyártott termékek. Ezt a változást a közösségben sem fogadták jól, az Automattic a visszajelzés eredményeként kissé enyhítette.

A világ egyik legnépszerűbb WordPress témája új mérföldkövet jelent

A WordPress témák nagy utat jelentenek 2003 óta. Van fogalma, melyik téma a legnépszerűbb? Mi elrontjuk a feszültséget. Ez egy Avada, a ThemeFusion készítette. Ez a téma hivatalosan a legnépszerűbb prémium téma lett. Több mint félmillió Envato-eladása bizonyítja ezt. gratula!

Hogyan szerezzen kiemelt kivonatot blogbejegyzéseihez

Szeretjük a SEO tanácsokat, amelyeket valójában felhasználhat. Szeretne megjelenni a Google első választásaként a keresési eredményoldalon? Aka elkapja az úgynevezett nulla pozíciót, ahol a tartalma egy dobozban van kiemelve, a többitől elkülönítve? Itt van a teendő, hogy cikkei ott szerepeljenek.

Hogyan sikerrel fogadtuk el a 4 napos munkahét a MailPoet szolgáltatásban

A hetente csak 4 napig dolgozik, nem igaz? És a MailPoet srácai szerint ez a változás ahelyett, hogy csökkentené bevételüket, valójában az ellenkezőjét tette volna. Fokozta a munkavállalók termelékenységét és boldogságát a munkahelyen. Erről bővebben ebben a bejegyzésben olvashat.

A 18 087 WordPress.org bővítmény elemzése

Ez határozottan nagyszerű forrás arra, hogy ellenőrizze, mikor van szüksége beépülő modulokra. Az ILoveWP srácai ezt a csodálatos erőfeszítést tették több mint 18.000 plugin elemzésére és az eredmények megosztására veled. Jelölje meg könyvjelzővel a jövőbeni referenciákhoz, ez biztosan segít.

Hogyan lehet több véleményt szerezni a WordPress beépülő modulokról

Az emberek általában csak akkor hagyják el a véleményeket, ha szörnyen elégedettek vagy rendkívül elégedettek egy szolgáltatással. Nincs helye a középkorúaknak, nincs erre idejük. De kérheti. Vagy használjon egyéb trükköket, amelyekre a Matteo Duo utal.

Havonta 10 000 dollárt keresnek egy Freemium üzleti modellből

Mi a kulcsa a jégtörésnek a versenyképes WordPress piacon? Az egyik megoldás a termék ingyenes verziójának biztosítása, adrian Spiac szerint a TranslatePress-től. Ez a képlet működött a cégénél, ahogy utóbbiban megerősítette interjú vele a ThemeIsle blogban.

Az Envato kiadja a hivatalos WordPress bővítményt

Ismeri az Envato Elementet? Ezeket az elemeket most becsomagolják és csomagolják az Envato első hivatalos beépülő moduljába, amely augusztus óta bétaverzióban van. A bővítmény 2000 ingyenes sablont biztosít, és hozzáférést biztosít 670 000 stock fotóhoz az Envato Elements előfizetők számára.

A Laraberg, a Laravel Gutenberg megvalósítója, most a Béta verzióban található

Ha az elmúlt évet a Gutenberg épületével foglalkoztattad, akkor a CMS jártassága csak egyvel bővült. A Laraberg végül lehetővé teszi a fejlesztőknek, hogy közvetlenül integrálják a Gutenberg szerkesztőt a Laravel alkalmazásokba. Egy egyszerű API-val érkezik, és a Laravel File Managerrel működik.

AMP beépülő modul a WordPress 1.1-hez Kísérleti PWA beépülő modul integrációja, az AMP Stories Editor kiadása előzetes verziója elérhető 1,2-alfában

Végül, de nem utolsósorban, a hivatalos AMP plugin frissítést kapott. Kompatibilitás a PWA szolgáltatás beépülő moduljával, a CSS megváltoztatja a tizenkilenc téma jobb integrációját, a klasszikus mód átnevezését Reader módba, valamint az AMP Stories Editor bejelentése néhány új funkció. Ha nem biztos benne, hogy az AMP, akkor nézd meg útmutatóunkat.

Ennyi lesz 2019 májusáig. Bármi, amit hiányzott?

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector