WordCamp Europe 2019 különkiadás ��️ 2019. július WordPress News w / CodeinWP

Ez a 2019. Júliusi kiadása "Ez a hónap a WordPress-ben a CodeinWP-vel."


A WordPress közösség számára a június szinonimája WordCamp Europe. A legnagyobb WordPress esemény valahogy évről évre növekszik, és 2019 a lemezeket darabonként darabolják, a legtöbb regisztrációval. Ennek eredményeként a hónap híreit teljes egészében a WCEU-nak szenteljük.

Lehet, hogy tudod, hogy az idei rendezvényt Berlinben tartották, és a WordPress-ek a világ minden tájáról utaztak, hogy megbeszéljék kedvenc CMS-jüket gyönyörű környezetben, kitűnő nyári időjárással kiegészítve. A nagy rendezvény megkönnyítette a legtöbb résztvevő számára, hogy a helyszínen maradjon, és minden akció ellenére energikus maradjon.

Csapatunk számára a WordCamp Europe mindig fontos esemény, ahol az egész csapat utazik tanulni, hálózatba szervezni, szervezni és önkéntesként részt venni. Ebben az évben azonban a dolgok kissé megrázkódtak, miután a csapat nagy része februárban utazott a WordCamp Pune-ba. Tehát 3 év alatt először nem küldtük el a teljes csapatot, azonban továbbra is aktívan részt vettünk a CodeinWP-vel mint médiapartnerrel és a ThemeIsle-vel mint szponzorral..

WordCamp Europe 2019 különkiadás - 2019. július WordPress News

Ez volt az első szponzori tapasztalatunk, és annak ellenére, hogy néhány félelmetes pillanatra összetettük a szajhát, sikerült pólóinkat és matricáinkat a repülőgépre és a berlini Neve-standba.

Már elég rólunk. Valószínűleg inkább érdekli a Matt Mullenweg nyári frissítésének legfontosabb elemei, vagy talán jobban érdekli a Közreműködők Napja, akkor ismét információt kereshet a WordCamp Europe 2020 programról. Nem számít, mi hozott ide, mert megvizsgáltuk az internetet, hogy megtaláljuk a WCEU 2019 cikkeit, híreit, tweetjeit, videóit és podcastjait, így pontosan tudja, mi történt a naptár legnagyobb WordPress eseményén.

Tehát fogyasszon el egy kávét és élvezze a kényelmet, amikor áttekintettük a WordPress 2019. júliusi híreit.

2019. július WordPress News – #WCEU Edition

Matt Mullenweg nyári frissítése a WordCamp Europe 2019-en

A WordCamp 2018 után azt jósoltuk, hogy Matt Mullenweg beszéde mindenkinek ad helyet … tévedtünk. Ez aligha meglepő, a kulcsszó mindig a legtökéletesebben bemutató előadás. Az Estrel előadótermek hatalmassága ellenére a terem ismét meg volt töltve kapacitással, és más sávokat használtak a beszélgetés közvetítéséhez mindenki számára. Tavaly a beszélgetés a Gutenberg közelgő szabadon bocsátására összpontosult, ebben az évben a bemutató pillére volt a Gutenberg és útiterve:

 • A Gutenberg négyfázisú üzembe helyezése már a 2. szakaszban van – a kütyü, a navigációs és testreszabási lehetőségek ebben a szakaszban mind Gutenberg-szerkesztésűek lesznek..
 • A 3. szakasz az együttműködésről, a több felhasználós felhasználó szerkesztéséről és a munkafolyamatokról szól.
 • A 4. szakasz (amely a legnagyobb élményt nyújtotta) a többnyelvű támogatásról szól.
 • A Gutenberg plugin továbbra is elérhető rendszeresebb frissítésekkel és kísérleti funkciókkal.
 • A kezdeti kiadás óta Gutenberg tett néhány fejlesztést: fedőblokk beágyazott elemekkel, néhány kütyü blokkként, csoportosítással és blokkok elrejtése funkcióval érhető el.
 • Izgalmas új funkciók jelentek meg, mint például a blokkok online telepítése a blokkkönyvtárból, a lábjegyzetek blokkolása és a képekre való átkapcsolás képességei.
 • A Gutenberg for mobile tovább fejlődött, és most működőképes. A tempó lassabb volt, mivel a mobil mérnökök megismételték a Gutenberg csapat munkáját.
 • A Q&Felmerült néhány érdekes kérdés a vezetésről, a döntéshozatalról és a témák jövőjéről. Haladhatnánk a témától mentes WordPress felé? Röviden beszélgettünk a Trac, a WordPress és a Github jövőjéről is.
 • tudsz nézd meg a teljes beszélgetést a YouTube-on.

A 2019. évi szó helyzete Matt Mullenweggel �� #WCEU pic.twitter.com/d9qo4B0GZw

– Pragmatikus (@pragmaticweb) 2019. június 21

Végső #WCEU A 2019. év a színpadon a többi Szervezővel és Önkéntessel együtt nagyon különleges volt.
A 2020-as globális vezetőnek való bejelentés nem szerepelt a listán. A közönség ezreinek szólítása… félelmetes, de elképesztő volt.
Gyere be a következő évre Portóban! ✈️ pic.twitter.com/g6JDTaqbOO

– Tess Clare (@tessc_a) 2019. június 24

WordCamp Európa 2020

Végül kiderült a WordCamp Europe legszorgalmasabban őrzött titka, és végre megkezdhetjük a WCEU 2020 tervezését.

A WordCamp Europe 2020 2007-ben kerül megrendezésre Porto, Portugália. A rendezvényt a nemrégiben felújított, Rosa Mota-Super Bock Pavilon Arénában tartják, 8000 ember számára elegendő hely van. Ez azt jelenti, hogy mindannyian együtt dolgozhatunk, hogy újra megtörjük a részvételi rekordot. Megjegyzés: önmaga: keresse fel Matt nyári frissítését a következő év elején.

Noha a helyszínnek nincs csatolt szállodája, mint például az Estrel, kényelmesen helyezkedik el, és gyalog, villamossal vagy metróval könnyen megközelíthetőnek kell lennie. A bátornak, a buszok gyorsan eljutnak oda.

Az A WCEU 2020 hivatalos weboldala már élő és készen áll a szervezői jelentkezés elfogadására, a határidő: 2019. július 15, szóval légy gyors. A következő évre a csapatok enyhe átszervezését végezzük el, amelynek három fő területe: költségvetés, kommunikáció, logisztika. Ezeket a területeket a három globális vezető egyike szervezi, amely kiváló alkalom a gratulációnak Tess-hez, aki a kommunikáció globális vezetője lesz. Az elmúlt két évben Tess a hatalmas segít nekünk a médiapartnerek szerepében. Köszönöm, Tess és sok szerencsét!

Ön is érdekli ezeket a cikkeket:

 • A WordCamp Europe 2014 (#wceu) 1. napja – íme, mi folyik itt
 • WordCamp … a legjobb 40 €, amelyet WordPress rajongóként fogsz költeni
 • 2018. július Képregény w / CodeinWP-vel … #Sitemaps #HourlyRates #ProductFeatures #Armageddon

A hozzájárulás megkönnyítése egy új eszközzel

Mivel a 2700 résztvevő 56% -a eljutott az első WordCamp Europe programjába, határozottan jó ideje volt kiadni ezt az új eszközt a WordPresshez való hozzájáruláshoz. A közreműködés ütemezése kissé megfélemlítő lehet négy csapattal, csak a Core számára. A Közreműködő Orientációs eszköz segít megtalálni a legmegfelelőbb képességeket és a platform általános igényeit. Az eszköz egy sor kérdést feltesz a készségeire, a szenvedélyére és a tapasztalataikra, mielőtt a számokat megrontja, hogy javasolja a legjobb csapatokat, amelyek csatlakozhatnak.

Új eszköz az új közreműködők számára, hogy segítsék őket megtalálni a legjobb csapatot

A WordCamp Europe nyolc éve a legtöbb résztvevő és közreműködő nap

Hivatalosan a legnagyobb WordCamp, ami valaha átfogó

A WordPress esemény kemény adatok nélkül alig tűnik WordPress eseménynek. A rendezvényben szereplő marketingszakemberek szinte megkövetelnék. Nos, a számok ismét rekordszintűek voltak: eladtak 3260 jegyet, 800-at több mint 2018-ban, több mint 2700 résztvevővel.

A résztvevők több mint 1500 első alkalommal jelentkeztek, ami azt jelenti, hogy a WordPress tovább növekszik és új rajongókat nyer. Egy újabb rekordváltás a közreműködők napjáról 610 közreműködővel, 169 elsőszedővel, így javítva a WordPress-t. Ha gyorsan szeretne látni videó a Közreműködők Napjáról, akkor Yoast volt az egyik legjobb.

Vitatott párt utáni és gyors bocsánatkérés

Végül, egy megjegyzés az utópartit körülvevő vitákról. A szervezőknek és az önkénteseknek érzelmet kell érezniük, amikor a dolgok rosszul fordulnak elő, de egy kissé kegyetlen az, ha az utángyártó fél szenved annyi kérdéssel. A szervezők fokozatosan léptek fel, és vállalják a részüket a buli utáni problémák és a műsor hibájából, amely néhány tömeget sértett meg. A túlterhelt szoba az emberek elfordulásához vezetett, és igazságtalannak tűnik, hogy ez a két esemény sok résztvevő számára emlékezetes lesz..

Nagyszerű cikkek az internetről

WordCamp Europe 2019 összefoglaló: Amit elmulaszthatott volna

A Finom Agyok nagyszerű munkát végeznek annak érdekében, hogy az egész eseményt összefoglalják a nyári frissítéstől a legjobb beszélgetésekig az alulértékelt folyosópályáig. Összekapcsoltak még sok beszélgetés kedvenc diáival, így kihasználhatják a betekintést olyan dolgokba, mint a céloldal átalakítása és így tovább. Ha teljesen elmulasztotta az eseményt, akkor erről kell kezdődnie.

A BigCommerce kiadja a WordPress integrációjának jelentős frissítését a WordCamp Europe webhelyen

A BigCommerce nem pazarolt időt arra, hogy mindössze hét hónappal a plugin elindítása után a WCEU szponzorálásával érezze jelenlétét a WordPress közösségben. Például az esemény segítségével bejelentették a plugin hatalmas frissítését, továbbfejlesztett funkciókkal, ami nagyobb WordPress-integrációt eredményez a plugin-en. Az összes új regionális opciójuk és a Gutenberg alapvető termékinformációinak osztályozása azt jelenti, hogy az e-kereskedelem területén minden bizonnyal izgalmas hely lesz, amelyet a következő évben figyelni lehet..

Az őrület, ami a WordCamp Europe

Phillip Roth tapasztalt szervező, visszajut Bécsbe. Ebben a cikkben visszatekint arra, hogyan változtak az esemény és a tapasztalatok az évek során. Nem von be ütéseket egy ilyen hatalmas rendezvény megszervezéséről és arról, hogyan lehet tanulni a 2019-es berlini tapasztalatból.

Egy fő WordPress haver és fotói Berlinből

Ha már részt vett a WordPress-ben, akkor ismered Rarstot. Portrékgyűjteménye megragadja a közösség szellemét.

Az első WordCamp: Gondolatok és elvihetők a WordCamp Europe 2019-ből Berlinben

Sokat készítettek Berlinben először dolgozók számáról, tehát kellene egy cikkünk közülük. Amit szeretek ebben a cikkben, az az, hogy az első WordCamp izgalom már a legelső sorban nyilvánvaló. Ez egy nagyszerű cikk, tele "érdekes anekdoták és történetek" Berlinből. Különösen akkor olvassa el ezt a cikket, ha elfelejtette, milyen fantasztikus az ingyenes ing és zokni beszerzése.

A Frontity elvonulása a WordCamp Europe 2019-ből

A nem kezdett személyek számára ez nagyszerű bevezetés a WordCamp Europe kihívásaihoz. Noha a WordPress három napja elegendőnek tűnik, nehéz kezelni a több időigényt. A 60 előadó között a tárgyalásokon és workshopokon át, a felekön át a hálózati lehetőségekig terjedve nehéz elérni a tökéletes egyensúlyt. A Frontity jó beszámolót nyújt a WordCamp Europe tapasztalatáról.

Elio egy fejlesztő, aki a Jetpack-en dolgozik, és ez az ő feladata

Egy cikk az esemény képeire irányul, a Közreműködők Napjától az őszinte fotókig az esemény körül.

A legjobb a közösségi médiából

A Visual Composer videó áttekintése a WordCamp Europe 2019-ről

A BoldGrid összeállította podcastjának különkiadását, amely tele volt emlékekkel és interjúkkal a WCEU-tól

A WordFence egy videóval foglalta össze WCEU tapasztalatait

Tracy Apps forgatta a WordCamp Europe interjúit a Women of WP podcastban

A GiveWP csapata összeállított egy szép Twitter-pillanat szálat.

Plesk gyors interjúkat készített a WordPress hírességekkel, megosztva első WP telepítési történeteiket

Az OPEN egy dokumentumfilm a WordPress közösségről, és interjúkat forgattak Berlinben

Sketchnotes fut számos tárgyaláson és weboldalon

Ez 2019. július és a WordCamp Europe 2019. Bármi, amit hiányzott?

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map