#WCEU törölve, WordPress 5.4 Out, WooCommerce 4.0, Távoli munka ��️ 2020 április WordPress News w / CodeinWP

�� Ez a. Áprilisi kiadása "Ez a hónap a WordPress-ben a CodeinWP-vel."


Üdv mindenkinek! Ez biztosan nem a legjobb kontextus, hogy újra találkozzunk, csak remélhetjük, hogy biztonságosak és egészségesek vagytok. Most kapcsolatban állunk egymással, mivel többségünk azonos helyzetben van, és megpróbálunk megbirkózni a hirtelen változásokkal és az új napi rutinokkal. Személy szerint ezt olyan leckéknek tekintem, amely ezen a kellemetlen időszak végén sok pozitív dolgot megtanít nekünk.

Ha munkát végezünk, otthon maradunk, és megtesszük a szakértők által javasolt óvintézkedéseket, közösen tudunk hozzájárulni ahhoz, hogy ez a vártnál hamarabb érkezzen..

A saját feladataink elvégzése közben találtunk időt a közösségünk leghatásosabb híreinek és útmutatóinak ezen körének elkészítéséhez. Ez praktikus módja annak, hogy néhány perc alatt felkészüljön a WordPress legújabb eseményeire. Remélem hasznosnak találja.

Vigyázz magadra! Találkozunk a jövő hónapban, remélhetőleg jobb körülmények között! ��

WCEU törölve, WordPress 5.4 Out, WooCommerce 4.0, Távoli munka - 2020. április WordPress News w / CodeinWP

2020 április WordPress News a CodeinWP-vel

Fontos megjegyzés: A WordCamp Europe elhalasztotta

A WordCamp Asia mintázatát követve a WordCamp Europe a második nagy konferencia, amely bejelenti a koronavírus kitörés miatt történő visszavonását. Legalább erre az évre, mert a 2021-re már meghatározták a dátumokat.

Ha jegyet vásárolt a konferenciára, valószínűleg már visszatérítést kapott. A szállodákkal és a repülésekkel kapcsolatban a WCEU szervezői hivatalos levelet írtak, amely segítséget nyújt Önnek az elvégzett foglalások visszatérítési igényeinek igazolásában..

Szerencsére jövőre újra találkozunk – ugyanazon hónapban, ugyanazon városban, ugyanazon a helyszínen.

A WordCamp Europe 2020 Coronavirus frissítése

A WordPress 5.4 kiadása 2020 áprilisában, a WordPress hírek

WordPress 5.4 “Adderley”

A WordPress 5.4 hivatalosan már nem sok béta és felszabadító jelölt után működik. Mire számíthat a frissítéskor??

Új társadalmi ikon blokk, több gomb blokk, teljes képernyős mód alapértelmezett megjelenítésként a szerkesztőbe való belépéskor, üdvözlő diavetítés alapvető információkkal a blokk szerkesztőben, több színopció egyes blokkokhoz, kiemelt képek a Legújabb hozzászólások blokkban, és rengeteg egyéb változás a fejlesztők számára.

A várható natív lusta betöltési funkciót, amelynek állítólag a WordPress 5.4-rel kellett leállnia, a következő nagy kiadásra halasztották, a Navigációs blokk (az egyik kiemelt projekt 2019-re).

Ön is érdekli ezeket a cikkeket:

 • Hogyan összpontosíthatunk a 12-es munkahelyre? "Mély munka" Mód
 • A legjobb JavaScript könyvtárak és keretek közül 14, amelyek kipróbálhatók 2020-ban
 • 2018. április Képregény w / CodeinWP-vel … #DesignClients #Blogging #MindControl

Itt van a WooCommerce 4.0!

A WooCommerce új izgalmas funkciókkal rendelkezik, amelyek a legfrissebb fő kiadása részeként jelentkeznek. Ez hoz egy új Javascript-alapú készüléket Irányítópult speciális jelentésekkel, elemzésekkel és egy tevékenységi panellel, amelyet a rendszergazda oldaláról nyomon követhet.

A WooCommerce 4.0 egyéb hűvös funkciói között szerepel egy jobban teljesítő is Akció ütemező, egy barátságos fedélzeti beépítési folyamat, továbbfejlesztett Rendelés-szerkesztő képernyő, néhány javítás a WooCommerce Blocks csomagban, és néhány további fejlesztés.

Fontos: feltétlenül készítsen biztonsági másolatot a webhelyről, mielőtt frissítene erre a legfrissebb kiadásra, vagy, még jobb, tesztelje azt egy átmeneti webhelyen, mielőtt frissíti az élő webhelyen.

WooCommerce

Távoli munka útmutató a COVID-19 során - 2020 április WordPress hírek

COVID-19 és az új távoli munkaközösség

Néhányan élvezik otthon dolgozni, mások nem. Attól függ, hogy kit kérsz. Valószínűleg az egész WordPress közösség jelenleg távol van, és időbe telik az alkalmazkodás. Srácok a WP-n&A UP, a mentálhigiénés tanácsadást kereső emberek számára támogató társaság elkészítette ezt az átfogó útmutatót arról, hogyan ne kerülje túl a munkakörnyezet megváltoztatása..

Olvassa el, és talán talál hasznos tippeket, amelyek javítják a termelékenységet és megőrzik a józanságukat ezekben a nehéz elszigetelési időkben.

Hívjon kísérleti témákat

A hűvös bejelentés, amelyet érdemes felvenni a 2020. április WordPress hírlevelünkbe.

Van egy egyedülálló ötlete a WordPress témájú modellről, de a gyakorlati megvalósítása nem felel meg a témakönyvtár jelenlegi irányelveinek? Ez az ideje kreatívvá válni és extravagáns munkáit nyilvánosságra hozni. A Téma-áttekintő csoport ösztönzi az ilyen jellegű kezdeményezéseket, példákat mutatva a különleges esetek témáiról és néhány követelményről a szerzők számára.

Mielőtt eljuttatná a kísérleti témát a WordPress.org-hoz, előbb be kell mutatnia a Témák csapatához, vagy megjegyzést hagyva a fenti link segítségével, vagy a #themereview Slack csatorna segítségével..

Kísérleti témák engedélyezettek a WordPress.org webhelyen

Nagyszerű cikkek az interneten

Az előadók felhívása már nyitva van

A WCUS szervezői optimista gondolkodásmóddal bírnak, amely szerint októberben a világ minden tájáról származó WordPress emberek végre képesek lesznek összegyűlni. Ezért felhívásuk április 17-ig nyitott. Csak reméljük, hogy igaza van.

Virtuális Meetups & Események

De hé, akkor is részt vehetnek a találkozókon, ha hiányzik róluk. Itt található az összes WordPress esemény, amely teljesen digitálisvá vált a visszavonás helyett. A jó rész az, hogy most részt vehet minden rendezvényen, függetlenül attól, hogy mely kontinensen tartják. Ezeket is nézd meg frissítések az egyes helyi WordCamp állapotáról.

Nyílt forráskódú recesszió-biztos?

Figyelembe véve a globális gazdasági válságot, amikor sok ipar és vállalkozás bezáródik, és az emberek elveszítik állásukat, a nyílt forráskódú piac gördülékeny ebben a tekintetben? Dries Buytaert, a Drupal alapítója igennel mondja.

Hogyan lehet kapcsolatban maradni és még mindig értéket kínálni a rendezvény résztvevőinek?

Manapság a társadalmi távolodás a kulcs. De ez nem azt jelenti, hogy nem használhatunk videokonferenciákat találkozókra és hivatalos eseményekre. Még mindig van ez az alternatíva. Így maradhat kapcsolatban a virtuális közösségi összejövetelek tárolásával.

Ingyenes plugin azok számára, akik a COVID-19 coronavirus pandémiában segítenek

Egy szép gesztus a Barn2 emberektől, akik ingyenes plugineket kínálnak a COVID-19 válságban küzdők számára. A társaság segíteni akarja azoknak a kisvállalkozásoknak az online megjelenítését, amelyek korábban még nem árultak termékeket online, de megtehetett volna bármilyen ellátást az otthonukban elhelyezett emberek számára. Jelentkezzen a fenti link segítségével.

A Strattic 6,5 millió dollárt keres fel, hogy statikus WordPress-t hozhasson a tömegekbe

Több befektetés a ígéretes WordPress projektekbe! A Strattic, a WordPress webhelyeket statikussá (más néven adatbázis-mentesítéssé) kívánja tenni azt a hónapban, a SignalFire és a TenOneTen Ventures által vezetett aukción 6,5 millió dollárt. Strattic kijelentette, hogy a finanszírozást tervezik felhasználni a csapat fejlesztésére és új funkciók hozzáadására a termékhez.

ThemeForest vs. WordPress.org téma áttekintési folyamat

Ez érdekes összehasonlítás a téma áttekintési folyamatának kezelése a ThemeForest és a WordPress.org között. A prémium témákban szigorúbbak-e a szabályok, vagy éppen ellenkezőleg? További információkért megtudhatja.

Bemutatjuk a Gutenberg sablonkönyvtárat

Nincs 2020. áprilisi WordPress-üzenet Gutenberg nélkül. A blokkszerkesztőnek szentelt hub elindított egy 100 blokksablonból álló könyvtárat, amelyek 12 népszerű weboldalrészt tartalmaznak. Egy sablon használatához másolja be és illessze be a blokk szerkesztőbe, és készen áll a lépésre.

A BracketSpace kiadja az újrafelhasználható kód könyvtárat a bővítmény és a téma fejlesztéséhez

Jó hír a fejlesztők számára! A BracketSpace kiadva Micropackage, egy GitHub könyvtár, ahol újrafelhasználható kódot találhat, amelyet beilleszthet a pluginbe és a téma hátterébe. Vessen egy pillantást, talán érdemes könyvjelzőt készíteni.

Ha a karbantartott beépülő modulokat felfüggesztik a WordPress lerakatból, ha biztonsági probléma merül fel?

És itt van a vita témája, amelyet Robert Abela, a WP WhiteSecurity képviselője vezetett a blogjába. Miután a WordPress.org webhelyen nemrégiben tapasztalt plugin felfüggesztési problémákat, ezt a problémát a közösség felé intézi. Mit gondolsz?

COVID-19 tudatosság ikonok

A Font Awesome támogatja az összes olyan weboldalt a világ minden tájáról, amelyek a koronavírus körüli tudatosságot kívánják növelni. Ebben a tekintetben a csapat kiadott egy új ikonkészletet, amelyet mindenki ingyenesen használhat, kezdve az orvosi témáktól a higiéniai gyakorlatokig, a vírusokig és a társadalmi távolságtól kezdve..

17 hatékony módszer a WooCommerce áruház felgyorsítására (2020-as végső útmutató)

Mivel sok vállalkozás (és ügyfél) teljesen online volt a hónapban, így tudjuk felgyorsítani a WooCommerce áruházat, hogy ez több forgalmat képes kezelni, és több értékesítést / megrendelést eredményezhessen..

Ez összefoglalja a 2020 áprilisi WordPress hírcsatornánkat. Bármi, ami hiányzott?

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés és előadás: K Karol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map