#WCEU Online, Google és GitHub Ingyenes szolgáltatások, Zoom adatok megsértése ��️ 2020 május WordPress News w / CodeinWP

�� Ez a. Májusi kiadása "Ez a hónap a WordPress-ben a CodeinWP-vel."


Üdvözlet mindenkinek, hogy van most minden még egy hónap után otthon? Reméljük, hogy ott lógsz. Tudjuk, hogy ebben az időben a napi rutin egy kicsit unalmas lehet, és úgy érzi, mintha a Groundhog Day ismét lenne, de ez messze nem a legrosszabb dolog, ami veled történhet. Mindig olyan kedves házon belüli tevékenységeket találhat, amelyek jó úton tartanak és józanul tartanak.

E vonal mentén, akárcsak minden hónapban, összegyűjtöttük a legérdekesebb történeteket a közösségünkből, amelyeket a 2020 májusának WordPress-hírek ebben a bejegyzésében fogunk bemutatni..

Tehát maradjon néhány percig velünk, és megismerheti a WordCamp Europe online mozgását, a Google-t és a GitHub-ot, amely segítséget nyújt azoknak a vállalkozásoknak, amelyek újraújításra szorulnak, a Zoom komoly biztonsági problémákkal küzd, és még sok más.

Maradjon biztonságban a következő hónapig, amikor újra találkozunk!

#WCEU Online, Google és GitHub Ingyenes szolgáltatások, Zoom adatok megsértése - 2020. május WordPress News w / CodeinWP

2020 május WordPress News a CodeinWP-vel

A WordCamp Europe 2020 online lép!

Közvetlenül azután, hogy bejelentették, hogy a WCEU nem fog sor kerülni ebben az évben, a szervezők kijelentették, hogy mérlegelik az online átállást erre a nyárra. Most hivatalos; a képernyő mögül követheti a WordCamp Europe 2020 stratégiát, így személyes találkozó hiányában kissé bejuthat a konferencia hangulatába.

Bárki ingyenesen vehet részt az eseményen, csak regisztrálnia kell. Fogd meg ingyenes jegyét itt és mentse el a dátumot: 2020. június 4–6.

Az online találkozó az eredeti WCEU formátumot fogja használni, kezdve a Közreműködők Napjától kezdve a két napos konferencián, amely magában foglalja a beszélgetéseket, műhelyeket, hálózati üléseket stb. Ha csak a beszélgetéseket szeretné megnézni, akkor nincs szüksége jegyre.

A WCEU 2020 online mozog 2020 májusában a WordPress hírekben

Ingyenes termékküldés a Google Shopping szolgáltatásban - 2020. május WordPress-hírek

Most ingyenesen eladhat a Google-on

A Google azon vállalkozások megmentésére szolgál, amelyeknek újra kell generálniuk bevételüket és új technikákat kell alkalmazniuk az egész válsághelyzethez való alkalmazkodáshoz.

Ha valamilyen növekedésre van szüksége az értékesítésben, a Google lehetővé teszi, hogy termékeit saját termékeire küldje be bevásárló platform ingyen, így díjfizetés nélkül kibővítheti értékesítési lehetőségeit.

Ha segítségre van szüksége a WooCommerce áruház és a Google Shopping összekapcsolásához, van egy bemutatónk az Ön számára.

Ugyanebben a kísérletben a vállalkozások támogatása érdekében a Google elindított egy eszközt is, amelynek segítségével létrehozhat ingyenes promóciós videók a YouTube-ra és elkészítették videokonferencia-szolgáltatás mindenki számára ingyenes.

Ön is érdekli ezeket a cikkeket:

 • 2018. május Képregény w / CodeinWP-vel … #WebSecurity #ProductivityApps #WordPressThemes
 • Ingyenes WordPress tárhely: megéri? Az adatok megadják a választ
 • A WordCamp Europe 2014 (#wceu) 1. napja – íme, mi folyik itt

A WordCamp US 2020 gyakorlatilag fantasztikus lesz

A WordCamp Europe bejelentésének sarkában a WordCamp USA csapata azt is bejelentette, hogy a WordCamp US 2020 csak online lesz. A dátumok megegyeznek (október 27–29.), És bárki ingyenesen vehet részt.

További információ várható, és továbbra is lehetősége van felszólalni, mivel később bemutatjuk.

A WordCamp US 2020 gyakorlatilag fantasztikus lesz

A GitHub korlátlan tagok számára ingyenes terveket kínál - 2020 május WordPress hírek a CodeinWP-vel

A GitHub most ingyenes minden csapat számára

A WordPress 2020 májusában minden ingyenes vagy kedvezményes. A GitHub csatlakozik azon erőfeszítésekhez, amelyek segítenek az embereknek a pandémiában a pénzügyi stabilitás visszaszerzésében, és egy ingyenes tervet nyit meg, amely korlátlan tagok számára biztosít hozzáférést a magánraktárakban..

A csapatok és a fejlesztők számára készített ingyenes terv biztosítja az összes olyan GitHub alapvető funkciót, mint a 2000 Művelet perc / hó, 500 MB GitHub Csomagok tárolása, és természetesen korlátlan együttműködők és magán / nyilvános tárolók.

A Zoom által kiszivárogtatott személyes felhasználói adatok szintén megkönnyíthetik a Windows bejelentkezési adatainak lopását

A videokonferencia eszközöket minden tekintetben látjuk, mivel a Föld lakosságának jelentős része jelenleg távolról dolgozik. Az internetes kalózok nem gondolták kétszer, hogy látják, hogy ez a hatalmas lehetőség növekszik, és belépett a Zoom alapkódjába, az online találkozók egyik legnépszerűbb platformjába..

A támadás során az emberek magánéletét veszélyeztették, és számláik különböző idegenek névjegyzékébe kerültek. A felhasználók arról számoltak be, hogy több száz ismeretlen nevet találtak kapcsolattartóikként, személyes adataikkal együtt.

Nemrégiben a Zoom hasonló problémákkal is szembesült iOS alkalmazás, amely megosztotta a személyes felhasználói adatokat a Facebook-lal, egy olyan kérdés, amelyet közvetlenül a Zoom alkotói tudomására hozása után oldottak meg.

Személyes felhasználói adatok szivárognak a Zoom-on

BuddyPress 6.0.0 - 2020 május WordPress hírek a CodeinWP-vel

A BuddyPress 6.0.0 kiadja a jelöltet

A közösségi hálózatok és közösségek eredeti WordPress kiterjesztése készen áll egy új verzió elindítására. A BuddyPress 6.0 jön. Segíthet a fejlesztőknek azáltal, hogy beszámol az összes talált problémáról.

Csakúgy, mint szinte az összes bővítmény, a BuddyPress bemutatta az új tag- és csoportblokkokat, és a minimális PHP verziót 5,6-ra emelt.

Ha nem legalább a WordPress 4.8 programot használja, akkor a továbbiakban nem fogja tudni használni a bővítményt. Magától értetődik, hogy a blokkok csak a WordPress 5.0 és későbbi kiadások esetén fognak működni.

Nagyszerű cikkek az interneten

Az előadók felhívása május 31-ig meghosszabbodik

Ha a kerítésen volt a WCUS-ban való beszélgetés ideje miatt a koronavírus kitörése miatt, akkor még mindig meggondolhatja magát, mert a szervezők a határidőt április 17-től május 31-ig meghosszabbították..

A WordPress Dashicons projekt folytatja a fejlesztést az új ikon-összetevő kedvéért

A Dashicons, a WordPress admin ikon betűtípusa nem folytat továbbfejlesztést a későbbi kihívás miatt, új ikon összetevő. A csapat becsomagolta a nyitott jegyeket az új ikonok vonatkozásában, és kiadott egy végleges kiadást, amely összesen 340 ikonra növeli a gyűjteményt.

A Frontity 1 millió eurót szerez az Automattic és a K Alap segítségével

Egy másik társaság szponzorálódik egy adománygyűjtő rendezvényen. A Frontify, a WordPress ingyenes tematikus kerete 1 millió eurót kapott, az Automattic fedezi az összeg 22% -át. A nyílt forráskódú vállalat a K Alap által vezetett rendezvényen kapta a támogatást.

Feature plugin javaslat: WP hozzájárulás API

Egy új szolgáltatás, amelyet a WordPress magába foglalhat, egy olyan automatizált módszer, amellyel kérhetjük a WordPress webhelyek látogatóinak adatvédelmi hozzájárulását. A plugin már elérhető a lerakatban, és hamarosan alapértelmezetté válhat a WordPress felhasználók számára.

Készítsen egyedi mintákat a Block Pattern Builder beépülő modul segítségével

Úgy érzi, mintha többet tapasztalna meg a Gutenbergről? Megpróbálhat létrehozni egyéni blokkmintákat úgy, hogy elrendezi a blokkokat az ön igényei szerint, majd mentheti és újra felhasználhatja őket, ha szükséges. Telepíthet egy tesztet Blokk Mintakészítő.

Bemutatjuk az Elementor szakértőit: az új felfedező hálózat webes alkotók számára

Ha nem talál megfelelő munkahelyet otthoni munkához, akkor az Elementor Experts program kínál néhány lehetőséget. Ez egy olyan platform, ahol bemutathatja képességeit, portfólióját és tudását, amely segít kapcsolatba lépni a szakmai WordPress ügynökségekkel vagy ügyfeleivel..

WordPress 5.5: Jegyhívás

Ha van valami az Ön kívánságlistáján, amelyet Ön szerint meg kellene oldani, javítani vagy hozzáadni a WordPress 5.5-hez, akkor most megszólalhatja a véleményét a fenti üzenet kommentálásával. Az alapcsapatnak szüksége van az Ön hozzájárulására.

Bemutatjuk a Gutenberg Template Builder alkalmazást

Miután biztosított egy nagy sablon könyvtár, A Gutenberg Hub rugalmasságot ad Önnek, ha blokkokból saját sablonokat készít. Próbálja ki az építőt itt, mindez ingyenes.

Teljes útmutató: Virtuális étterem beállítása és működtetése

Ha étterme csak bevételt szerez az Ön ügyfeleinél, akik elmentek vacsorázni az Ön tartózkodási helyén, akkor nagyszerű online jelenlét kiépítésével válthat át házhozszállításra, és a képernyő mögött gondoskodhat az összes munkáról.

A nagy súlyosságú biztonsági rés több mint 100 000 telepítéssel a plugin bezárásához vezet

Visszatérve a biztonsági kérdésekre, a Contact Form 7 Datepicker (egy több mint 100 000 webhelyre telepített bővítmény) egy súlyos sérülékenységgel foglalkozik, amely annak eltávolítását eredményezte a hivatalos adattárból. A plugin használata esetén azt is el kell távolítania a webhelyről.

Hogyan befolyásolja a koronavírus a WordPress bővítményt és a témaboltot??

Kíváncsi, hogy a témák és a bővítmények hogyan működnek az utóbbi időben, amikor mindenki otthon megragadt? Freemius szerint az ingyenes termékek letöltésének enyhe növekedése volt az előző évhez képest. A prémium kategóriákban nincs ugyanaz a kereslet.

Csoportos csevegés: A legjobb módja annak, hogy teljes mértékben kihúzza csapatát

Nagyon szórakoztató téma, de bosszantó gyakorlat. Legalább munkavégzés céljából a csoportos csevegés a termelékenység ellensége. Tíz percre hagyja abba a figyelmet, és elvesztette minden nyomát a vita témájáról. Ez a cikk ismerteti a több tagú csevegés részét képező összes stresszes szempontot.

Ez egy csomag a 2020 májusi WordPress hírekhez. Bármi, ami hiányzott?

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés és előadás: K Karol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map