Rendszergazda blokkkönyvtár prototípus, Pods keretrendszer, Block témakísérletek, felhasználói adományok ��️ 2020 február WordPress News w / CodeinWP

Ez a. Februári kiadása "Ez a hónap a WordPress-ben a CodeinWP-vel."


Üdvözlet mindenkinek, üdvözöljük a WordPress legfrissebb kiadásában! Reméljük, hogy az évet kezdte az töltött akkumulátorokkal, és készen áll arra, hogy minden más kihívást felvegyen, amelyek a sarkon várnak rád. ��

A hónap havi napirendjén az admin blokk könyvtár prototípusáról, a Pods keretrendszerről, a blokk alapú témákkal kapcsolatos kísérletekről, a plugin adományokról, a 2020-as naptárhoz hozzáadandó konferenciákról és még sok más érdekes történetről és trendekről fogunk beszélni. birodalom.

Tehát maradjon néhány percig velünk, hogy megtudja az elmúlt négy hét legfontosabb eseményeit a WordPress-ben. Merüljünk be!

2020 február WordPress News w / CodeinWP

2020 február WordPress News a CodeinWP-vel

A könyvtár blokkolása a WP-Adminban: V1

A tervező csapat azt tervezi, hogy blokkkönyvtárat fog beilleszteni a WordPress 5.5 adminisztrációs oldalába, amely 2020 augusztusáig el fog készülni. De addig elindítottak egy mintát annak, hogyan kellene kinéznie és működnie, tehát nyugodtan kipróbálhatja. ha kíváncsi vagy.

Figma prototípus tartalmazza a blokkkönyvtár első fogalmait és makettjeit, de fontos megemlíteni, hogy nagy változások történhetnek, mielőtt az készen áll az elsődleges időre. Néhány elem az oldalfejlécek, a listátáblák, az üres állapotok és az újrafelhasználható blokkok, amelyeket az adminisztrátor irányítópultjának más területein is használhat..

Abban az időben, amikor ezt írjuk, tíz blokk van a blokkolja a kategóriát a WordPress.org webhelyen de hamarosan további lesz.

WP adminisztrátori blokkkönyvtár prototípus

A Pods Framework beépülő modulnak adományokra van szüksége a 2020 februári WordPress hírekben

A Podsnak segítségére van szüksége 2020-ban

Ha a Pods keretet használja, érdemes segítséget nyújtania annak tartósításához. Az Automattic, a fő szponzora 2012 óta, feladta a projekt támogatását, és a Pods vezető fejlesztője most aggályait a felhasználói közösség felé intézi.

Mivel az Automattic a költségek 90% -át fedezte, a projekt mögött álló csapat most pénzt kér mindenkinek, aki be tud lépni és adományozhat. Tehát ha már régóta használta a bővítményt, akkor adományozással válhat hozzá magának itt.

Jelenleg 200 adományozó van 200-ból, ez a Pods fejlesztő csapata kezdeti célja.

Ön is érdekli ezeket a cikkeket:

 • A WordPress témaüzlet-katalógusa 2019 – Ki jelenleg a WordPress témapiac vezetője, 100 elemzett tematikus üzlet
 • 2017. november Képregény w / CodeinWP-vel … #WordPressUpdates #Donations #SSL
 • 2018. február Képregény w / CodeinWP-vel … #Developers #Cache #Bitcoin

Vegyen részt a blokk alapú WordPress témakísérletekben

December elején a WordPress téma áttekintő csoport javasolta a blokk alapú témák kezdeti dokumentációját, az irányelveket, amelyeket minden fejlesztőnek be kell tartania a blokk szerkesztővel teljesen működő sablonok összeállításához..

Azóta több közreműködő csatlakozott a kihíváshoz, és a fenti struktúra alapján több példát készített a témákról. Mivel a blokkokkal épített témák lesznek a WordPress jövője prioritásai, érdemes kipróbálni a munkáját is. A tároló bárki számára nyitva áll, így elküldheti a témakísérleteket itt.

Téma kísérletek blokkolása a WordPress 2020 programban

GiveWP felhasználói adománygyűjtő kampány - 2020 február WordPress hírek

A GiveWP beépülő modul felhasználói több mint 100 millió dollárt gyűjtöttek adományokból 2019-ben

Az adományozási pluginek történetében az elsők: GiveWP a felhasználóknak sikerült együttesen 106 millió dollárt összegyűjteniük 2019-ben. Ez az első alkalom, amikor az adományösszegek meghaladták a 100 millió dollárt egy év alatt, az MattWromwell, az GiveWP COO igazgatóságának bejelentése szerint., Facebookon.

A növekedés figyelemre méltó, ha összehasonlítanánk a 2018-at és a 2017-et, amikor az alapok 88, illetve 41 millió dollárt értek el. Ezenkívül a 106 millió dollár csak a felhasználók által a PayPal és a Stripe útján fizetett összegeket számolja, tehát a tényleges összeg valószínűleg magasabb.

Leszállási készlet a WordPress számára Bármely bejegyzés vagy oldal hozzárendelése egyéni tartományba

Új WordPress termék a házban! Phil Kurth és Jason Schuller elindította a Landing Kit bővítményt, amely lehetővé teszi a domainek hozzárendelését bármilyen üzenethez, oldalhoz és egyéni postai típusú bejegyzésekhez..

Tehát ha egyedi sablonok segítségével szeretne egyedi marketing- vagy céloldalakat létrehozni, akkor a Landing Kit segít. Arra szolgál, hogy a domaineket egyoldalas telepítésekhez egyetlen oldalra vagy hozzászólásra leképezze anélkül, hogy multisite vagy külön WordPress telepítés lenne szükséges.

Sőt, a plugin bármilyen témával kompatibilis, és SSL támogatással és átirányítási lehetőségekkel jár.

Landing Kit plugin vázlat

Nagyszerű cikkek az interneten

Tíz év után visszatérő WordCamp Houston

Houstonban az emberek megpróbálják újjáépíteni "bontott" kezdje újra a WordCamp Houston szervezését. Tíz évig nem voltak távol, de úgy tűnik, hogy minden helyreáll a helyükön. Sok szerencsét kívánunk nekik!

A WordPress, a JavaScript és a PHP konferenciák hozzáadása a naptárhoz 2020-ban

Ha utazni szeretne, és egyszerre is részt venni a konferenciákon, a Delicious Brains srácok összeállították néhány érdekes esemény listáját, amelyeken 2020-ban is részt vehetsz. Ez elsősorban a fejlesztők számára készült..

Bemutatunk egy új fejezetet, amelynek Cory Miller szerepel a Post Status partnerként

Cory Miller, akiről nemrég interjút készítettünk ebben a blogban, a Post Status új társtulajdonosa és partnere. Ezenkívül megosztja Brian Krogsgard-nal az üzleti menedzsment, írás és a közösségi részvétel tevékenységeit.

WordPress plugin Roundup – 2020. január

Mi az új a plugin területén? Itt található a WordPress.org webhelyén a közelmúltban elindított vagy frissített legjobb bővítmények összefoglalása. Soha nem tudhatod, mikor találsz olyan drágakövet, amely megkönnyíti az életét.

10 legjobb WordPress plugins a blogokhoz

Ha blogger vagy, érdemes áttekintenie a pluginok ezen listáját, amelyek elősegítik a blogod növekedését. Büszkék vagyunk rá, hogy megjegyezzük, hogy a miénk is Régi üzenetek újjáéledése van-e más nagy szereplők között?.

A BobWP mostantól nem a Woo – WooCommerce hírek és közösség

Bob Dunn, a közösségben BobWP néven ismert, a podcastjában és a blogjában szűkíti a vita témáit az általános tartalomról a WooCommerce alapú tartalomra való áttéréssel. Mostantól hallja róla: „Csináld a woo-t a BobWP-n”..

Hány webhely használja a WooCommerce szolgáltatást? Hasznos statisztikák + Infographic 2020

A WooCommerce-ről beszélve itt olvasható el, hogy a plugin hogyan teljesített tavaly. A Barn2 emberei ezeket a statisztikákat összegyűjtötték egy infografikává, amely megmutatja a CMS e-kereskedelmi rendszerének fejlődését.

10 fontos 2020-as közösségi média trende, amelyeket tudnia kell

Minden évben van egy nagy társadalmi platform vagy találmány, amely az emberek minden hihetetlenségét megkapja mindaddig, amíg egy másik gyorsan át nem veszi. Stb. Mit hoz nekünk 2020? Itt találhatók a Search Engine Journal előrejelzései.

WordPress és Ajax fejezetek

Az Ajax és a WordPress használatának megtanulása? Ez egy olyan blog, amely teljes egészében az Ön számára szól. Ronald Huereca minden órát fejezetekre osztott, amelyeket nagyon könnyű követni, ha szívesen erősíted az Ajax készségeidet..

A delegálás titkos művészete

Egy szép téma, amelyet ritkán láttam kezelni. Ha túlzsúfolt a túl sok menedzsment munkával, ami fontos, akkor tudnod kell, hogyan ruházhatja át a felelősséget másnak. Így végezheti el professzionálisan.

A legjobb WordPress asztali plugin kiválasztása

Ha tartalmát tiszta módon szeretné bemutatni, akkor böngészhet ezen a nagyszerű WordPress tábla-bővítményen, hogy ezt a szükségletet ki tudja hagyni a listájáról. Örülök, hogy látta megjelenítő ajánlott ott, mint az egyik legjobb.

Google PageSpeed ​​Insights: Az igazság a 100/100 pontozásért

Még a webhelysebesség-ellenőrző eszközben is lehet a maximális pontszámot szerezni? Lehet, hogy nem, de legalább megpróbálhatja a lehető legmagasabb pontszámot elérni. Itt vannak azok a részletek, amelyekre nem fordít elegendő figyelmet az oldal betöltési idejének javítása érdekében.

Ez összegzi a 2020 februári WordPress híreket. Bármi, ami hiányzott?

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés és előadás: K Karol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map