Legjobb SendGrid alternatívák 2020-ban: olcsóbb és több funkcióval

Legjobb SendGrid alternatívák 2020-ban: olcsóbb és több funkcióval

Legjobb SendGrid alternatívák 2020-ban: olcsóbb és több funkcióval
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Olcsóbb SendGrid alternatívákat keres az e-mail marketing minden igényének kielégítésére – mind a kampány, mind a tranzakciós e-mail? Van néhány jó lehetőség az Ön számára itt.


Először is, miért érdemes elsősorban a SendGrid alternatívákat mérlegelnie:

Az e-mail az ügyfelekkel folytatott kommunikáció kritikus része. Az e-mail segítségével információkat küldhet az új termékekről és az ajánlatokról az embereknek. Az e-mailek segíthetnek olyan fontos dolgok kommunikálásában is, mint a megrendelés részletei, a szállítási értesítések és a számlázási információk. Míg a nagy szervezetek e-mail szervereket tarthatnak fenn, amelyek minden e-mail kommunikációs igényüket kielégítik, a legtöbb magánszemély és vállalkozás harmadik felek szolgáltatóira támaszkodik.

A legjobb SendGrid alternatívák

A SendGrid megbízható e-mail marketing szolgáltató. De az új árszerkezettel nem a legolcsóbb. Itt tárgyaljuk a 2020-as legjobb SendGrid alternatívákat.

Itt egy rövid összegzés, ha siet:

A legjobb SendGrid alternatívák

Alternatív
Ingyenes terv elérhető
Ár -tól
Miért használja ezt a SendGrid alatt?
Sendinblue25,00 USD / hóFejlett elemzés és szolgáltatások olcsóbban
MailChimp és MandrillCsak marketing e-mailekhez29,99 USD / hónapKomplett marketing megoldás rengeteg funkcióval és könnyen használható
Amazon SES0,10 USD / 1000 e-mailtLegolcsóbb e-mailben, integráció az EC2 alkalmazásokkal
Mailjet9,65 USD / hónapAlapvető szolgáltatások alacsony költséggel
Mailgun0,80 USD / 1000 e-mailAPI-központú megoldás alacsony költséggel

Miért érdemes a SendGrid alternatíva?

A SendGrid egy olyan SMTP-szolgáltató, amely lehetővé teszi mind tranzakciós, mind marketing e-mailek küldését a kapcsolatoknak.

Az árstruktúra kétszeres, külön terveket tartalmaz a tranzakciós és marketing e-mailekre. Mindkét sorozatban ingyenes tervek is elérhetők:

 • A tranzakciós e-mailek ingyenes terve lehetővé teszi, hogy 40 000 e-mailt küldjön 30 napra, majd napi 100 napra.
 • Az ingyenes e-mail marketing terv lehetővé teszi, hogy 2000 névjegyet tároljon, és havonta 6000 e-mailt küldjön el.

Ezen felül itt egy összefoglaló arról, hogy mennyit várhat el fizeti a SendGrid adott havi e-mail küldési mennyiségek esetén:

 • 40 000 tranzakciós e-mail & 15 000 marketing e-mail: 29,95 USD (14,95 USD + 15 USD)
 • 100 000 tranzakciós e-mail & 35 000 marketing e-mail: 54,95 USD (29,95 USD + 25 USD)
 • 100 000 tranzakciós e-mail & 80 000 marketing e-mail: 79,95 USD (29,95 USD + 50 USD)
 • 100 000 tranzakciós e-mail & 170 000 marketing e-mail: 149,95 USD (29,95 USD + 120 USD)

A vállalkozás típusától függően ez kicsit drága lehet. Vagy néhány felhasználónak valamivel eltérő funkciókészletre van szüksége, mint amit a SendGrid kínál. Ha valamelyik ilyen táborban tartózkodik, akkor érdemes megvizsgálnia, milyen alternatívák vannak a SendGrid számára.

Itt található a rendelkezésre álló legjobb lehetőségek felsorolása:

Sendinblue

A legjobb SendGrid alternatívák: Sendinblue

A Sendinblue megbízható és megfizethető e-mail szolgáltatás mind tranzakciós, mind marketing e-mailekhez. Ezenkívül a Sendinblue lehetővé teszi a kommunikációt más csatornákon keresztül is, mint például SMS, csevegés, és rendelkezik CRM-mel is, amely sokoldalú megoldást kínál vállalkozása számára. A Sendinblue lehetővé teszi dedikált IP-címek létrehozását is.

Árazás

Az ingyenes csomag lehetővé teszi, hogy napi 300 e-mailt küldjön ki (havonta 9000), míg a havi 25,00 USD / liter napi elküldési csomag lehetővé teszi, hogy havonta akár 40 000 e-mailt küldjön napi küldési korlátozás nélkül. A CodeinWP-nél a Sendinblue-t minden e-mail célra felhasználjuk: ideértve a marketing e-maileket, csepegtető kampányokat és tranzakciós e-maileket is..

Jellemzők

 • Összpontosítson a gyors kampány létrehozására a beépített hírlevél készítő és a dinamikus mezők révén
 • Komplett kommunikációs megoldás e-mail, chat és SMS útján
 • Személyre szabott szegmentálás és célzás
 • Nagyszerű e-mail automatizálási modul és SMTP szolgáltatások
 • Speciális funkciók, például e-mail hőtérkép és valós idejű statisztikák
 • Gyors, megbízható támogatás

Miért érdemes a Sendinblue-t SendGrid-alternatívaként használni??

A Sendinblue jelentős költségnövekedést kínál a SendGridhez képest, ha véletlenül nagyobb mennyiségű marketing e-mailt küld, mint tranzakciós e-maileket. Az árstruktúra szintén egyszerűbb – egyetlen árcédulával kezelheti az összes kommunikációt. Ha költségérzékeny, de továbbra is speciális funkciókat és jó támogatást szeretne, válassza a Sendinblue lehetőséget. A Sendinblue robusztus elemzést és WordPress bővítményt is biztosít.

MailChimp és Mandrill

A legjobb SendGrid alternatívák: Mailchimp

A Mailchimp az egyik legnépszerűbb marketing-e-mail szolgáltató mindegyikében, ezáltal egy nagyon életképes SendGrid alternatíva. A Mandrill a Mailchimp kiegészítő, amely lehetővé teszi, hogy tranzakciós e-maileket küldjön ügyfeleinek meghatározott feladatok elvégzéséhez. Ahhoz, hogy a Mailchimp valódi SendGrid alternatívává váljon, szüksége van a Mandrill összetevőre, mivel maga a Mailchimp nem kínál tranzakciós e-mailt.

Árazás

A Mailchimp meglehetősen egyszerű árképzési struktúrával rendelkezik. Ingyenes terve lehetővé teszi, hogy havonta akár 2000 marketing e-mailt küldjön, amely versenyképes. Az egyetlen probléma az, hogy nem tudja integrálni a Mandrill-et a Mailchimp ingyenes csomagjával. Ha használni szeretné a Mandrill programot, akkor először meg kell szereznie a Mailchimp’s egyik fizetett tervét – kezdve havonta 9,99 USD-ért 500 kapcsolatra. Ezután hozzáadhat egy Mandrill-fiókot a tetejére.

A Mandrill ára egy kicsit furcsa. Alapjában véve egy hónap elején vásárol e-maileket, és a fel nem használt blokkok a hónap végén járnak le. A Mandrill e-mailenkénti költsége tehát sokkal magasabb, mint versenytársaknál. A legtöbb más alternatívával ellentétben a Mandrill számára nincs ingyenes terv. Mivel a blokk 25 000 e-mailt tartalmaz, havonta legalább 20 dollárt kell költenie tranzakciós e-mailekre. Ezt hozzáadva a Mailchimp árához, a tényleges belépési szint havi költsége 29,99 USD.

Ezenkívül egy dedikált IP-címet is hozzáadhat 29,95 USD / hó értéken.

Jellemzők

 • Speciális kampánykezelési funkciók, például A / B tesztelés és viselkedésbeli célzás
 • Előrejelző funkciók, például a vásárlás valószínűsége és a becsült demográfia
 • Integráció 300+ alkalmazással
 • A Mailchimp meghaladja az SMTP szolgáltatásokat, és teljes marketing platformot biztosít vállalkozása számára
 • Megbízható támogatás, átfogó dokumentáció és marketing tippek
 • Nagyszerű felhasználói felület és általános felhasználóbarát élmény

Miért érdemes a Mailchimp / Mandrill-et SendGrid-alternatívaként használni??

A Mailchimp CRM-szerű kapcsolatfelügyeleti rendszert kínál, amely egyablakos kommunikációs megoldásként szolgál. Ha teljes megoldást keres, és nem igazán költségérzékeny, akkor kipróbálhatja a Mailchimp-et a SendGrid felett. Bár ne feledje, hogy elég drága lesz elég gyorsan.

Amazon SES

A legjobb SendGrid alternatívák: Amazon SES

Az Amazon SES (Simple Email Service) egy SMTP szerver, amelyet az AWS vállalati megoldások csomagjának részeként kínálnak fel. Robusztus API-jával rendelkezik, amely zökkenőmentesen integrálódik más AWS termékekhez. Az Amazon SES alkalmazásban létrehozhat dedikált IP-címeket, és hozzáférhet a kézbesítési irányítópulthoz az e-mailek nyomon követéséhez.

Árazás

Az Amazon SES a legolcsóbb lehetőség e-mail költség alapján ebben a listában. Rendelkeznek a fizetés az Ön szerint tervvel, az ingyenes réteg az első havi 62 000 e-mailt lefedi, ha az alkalmazás az Amazon EC2-en üzemel. A további e-mailek ára 0,10 USD / 1000 e-mail, vagy csupán 0,0001 USD e-mailben.

Jellemzők

 • Gyors integráció az Amazon EC2 bármely alkalmazásával
 • A feladó hírnév-kezelése hírnév-irányítópulton keresztül
 • Postafiók-szimulátor az alkalmazás szituációs teszteléséhez
 • Robusztus megfigyelés az e-mail stratégia értékeléséhez és finomításához

Miért érdemes az Amazon SES-t SendGrid alternatívaként használni??

Az Amazon SES kiváló megoldás, hacsak fejlesztő vagy és tudja, hogyan kapcsolódhat az Amazon szolgáltatásaihoz API-n vagy más gyártói eszközökön keresztül. Az Amazon SES nem végfelhasználói központú eszköz. Nem valami olyasmi, ahova belépsz, bejelentkezel és elküldted az e-mailedet. Némi munkát igényel a jelenlegi megoldások és az Amazon SES integrálása, valamint az e-mail küldések önálló indítása. Ha mindez rendben hangzik, akkor az Amazon SES lesz a legolcsóbb módszer az e-mailek elküldésére – mind tranzakciós, mind marketing e-mailek.

Mailjet

mailjet

A Mailjet e-mail szolgáltató, amely lehetővé teszi mind tranzakciós, mind marketing e-mailek küldését. Csakúgy, mint a Sendinblue, a Mailjet lehetővé teszi, hogy SMS-ben kommunikáljon vevőivel. A Mailjet fiókot biztosít a teljes csapat számára a kommunikációs stratégia kezeléséhez. A Mailjet irányítópultja segítségével olyan fejlett mutatókat követhet nyomon, mint például a kézbesítési késés, a leiratkozás és a visszapattanás. Automatikus munkafolyamatokat is létrehozhat az ügyfelekkel való kapcsolattartáshoz vagy csepegtető kampányok kezeléséhez.

Árazás

Ingyenes rétegével akár 200 e-mailt is küldhet naponta (6000 / hónap). A fizetett tervek havi 9,65 USD-tól kezdődnek (évente számlázják), amely lehetővé teszi havi 30 000 e-mail küldését.

Jellemzők

 • Küldje el marketingkommunikációját az e-mail készítőn keresztül és tranzakciós e-maileket az API-n keresztül
 • Fiókot biztosít a csapat számára a kommunikáció tervezésének összehangolására
 • A marketingkommunikáció automatizálása a forgatókönyv készítésén keresztül

Használja a Mailjet alkalmazást SendGrid alternatívaként?

A Mailjet a SendGrid alternatívájaként olcsóbb, különösen, ha az e-mailek mennyisége kicsi. Ezenkívül a méretarányos felépítés megfizethető áron történik, mindenütt hatalmas áremelkedés nélkül. Egy funkció sem hiányzik.

Mailgun

mailgun

A Mailgun egy API-központú e-mail szolgáltatás, amely hangsúlyozza annak erőteljes integrációját bármilyen rendszerrel. Küldhet tranzakciós és marketing e-maileket egyaránt. A Mailgun olyan alapvető funkciókat kínál, mint a szállítások, a kudarcok, a kattintások és az előfizetések nyomon követése. A Mailgun fejlett funkciói között szerepel az e-mail címek érvényesítése, a küldési idő optimalizálása és a gyors tűzjelzéses küldés.

Árazás

A rugalmas terv 5000 ingyenes e-mailt biztosít havonta három hónapos próbaidőszakra. Ezen felül minden egyes 1000 e-mail után 0,80 dollárt fizet. Ez a terv szépen méretezhető és lehetővé teszi, hogy csak a felhasznált mennyiségért fizessen. Ha túllépi a havi 40 000 e-mailt, akkor pénzt fog megtakarítani, ha egy havi előfizetési modellre vált, amely havi 35 dollártól kezdődik..

Jellemzők

 • Könnyen integrálhatja az API-t a meglévő termékével
 • Egy perc alatt több mint egymillió e-mailt küldött
 • Előre jelezheti a szállíthatósággal kapcsolatos lehetséges problémákat a Beérkező levelek elhelyezése eszköz segítségével

Miért érdemes a Mailgun-t SendGrid-alternatívaként használni??

A SendGrid-del ellentétben a Mailgun elsősorban az API-integrációkra összpontosít, amelyek küldenek e-maileket harmadik féltől származó eszközről / alkalmazásból. Ez jobban hasonlít az Amazon SES-hez, mint a SendGridhez. Nincs e-mail készítő eszköz – nincs grafikus felület sem a hírlevelek elkészítéséhez, sem bármi máshoz. A Mailgun jó SendGrid alternatíva lehet, ha leginkább tranzakciós e-mailek küldésével foglalkozik.

SendGrid alternatívák: melyiket válasszon?

Noha a SendGrid jó e-mail platformot biztosít, az igényeitől függően nagyon sok SendGrid alternatívát kínál. Íme néhány javaslat az egyes forgatókönyvekhez:

Kérdése van arról, hogy a SendGrid alternatívák közül melyik a legmegfelelőbb az Ön számára? Tudassa velünk a megjegyzésekben, és megpróbálunk segíteni!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutatás és szerkesztés: K Karol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector