Hogyan dolgozhatunk ki olyan blogtartalmi ötleteket, amelyeket az emberek nem tudnak figyelmen kívül hagyni?

Mivel egy olyan blog, amelyet itt indítunk, nehéz elképzelni, hogy rendszeres minőségű bejegyzés nélkül folyik, igaz? Ezért van szüksége jó blogtartalmi ötletekre.


Nos, természetesen igen. De itt is kezdődnek a problémák.
Ez 7. fejezet egy nagyobb útmutató hogyan lehet elindítani egy sikeres blogot.

A kihívás a következő:

Hogyan jöttél fel valójában? jó blogtartalmi ötletekkel és rendszeresen?

Önnek természetellenesen kreatív emberré kell válnia, akinek mindig van egy soha véget nem érő ötlete? Megszerzi ezeket a szuperhatalmakat azzal, hogy egy radioaktív blogger megharapja?

Nem. Messze tőle.

Az egyetlen valódi képesség, amelyet el kell képeznie, az figyel.

A jó blogtartalomra vonatkozó ötletekkel valójában nem arról van szó, hogy egy barlangban rejtve ülnek, és a címsorok oldalaira írnak, csak a saját kreativitásukra támaszkodva. Ellenkezőleg.

A csillagokon alapuló blogtartalmi ötletek felvitelekor figyelni kell arra, hogy mi zajlik a fülkéjében, és ennek megfelelően cselekednie, amikor észrevesz egy "tartalom lyuk" amit ki kell tölteni.
A superblogger harapása segít megtalálni a jó blogtartalmi ötleteket

A jó blogtartalmú ötletek 1. szabálya:

Ahogy már fentebb mondtam, csak akkor van értelme írni vagy blogolni olyan dolgokról, amelyeket az emberek már keresnek.

Más szavakkal (és ez brutálisnak is hangzik, sajnálom), nem számít, miről akarsz írni. Az a fontos, amire a közönség el akar olvasni.

Miért van ez a helyzet??

Nos, az új blogoknak nagy akadálya van a leküzdésnek.

Ez nyilvánvaló akadály, de nagyon komoly akadály. Ami még rosszabb, sok blognak soha nem sikerül átjutnia rajta …

Ennek akadálya az a tény, hogy az első napon senki sem tudja, hogy a blogod létezik. Ezért senki sem fogja elolvasni.

Tehát ezzel, Ha úgy dönt, hogy csak az egyedi, soha nem gondolkodott ötleteiről ír, az emberek soha nem fedezik fel blogját.

Másrészről, ha úgy dönt, hogy másik irányba fordul, és ehelyett helyesen végzi el a kutatását – megtudja, milyen tényleges kihívásokkal szembesülnek az emberek az Ön niche-jében -, majd leírja a kihívásokra adott megoldásait, akkor ténylegesen tízszeresére növeli a valószínűségét megtalálni.

Manapság a legtöbb Blog érkezik forgalomhoz (akkor a Facebook, az adatok szerint). Tehát ahhoz, hogy valaha is esélyt kaphasson a felfedezésre, tartalmának meg kell oldania azokat a problémákat, amelyeket az emberek aktívan keresnek. Ilyen egyszerű az egész.

A legjobb rész:

�� Hogyan lehet megtudni, amit a közönség el akar olvasni

Amit a közönség el akar olvasni
Két különálló gondolkodási iskola létezik itt:

 • Haladó verseny-első
 • Haladó közönség először

Az előbbi arról szól, hogy körbe szimatolnak, és megpróbálják felfedezni, mit csinál a versenyed, és milyen tartalom működik a legjobban számukra.

Más szavakkal: miről szól a versenyed = mire kell blogozni.

A kulcsszavak segítségével fedezheti fel ezt.

A kulcsszavak mozgatják a Google-kereséseket. Az emberek kulcsszavak alapján keresnek. Versenyed olyan tartalmat hoz létre, amely az adott kulcsszavakkal foglalkozik, abban a reményben, hogy azok tartalma minden alkalommal megjelenik, amikor valaki keresi ezeket a kulcsszavakat.

Csak annyit kell tennie, hogy behelyezi magát a kép közepébe.

Keresse meg a versenytársak által használt kulcsszavakat, vizsgálja meg a hozzászólásaikat, majd írjon valami jobbat.

Itt találhatók azok az eszközök, amelyek segítségével felfedezhetik ezek a kulcsszavak:

semrush

SEMrush

ahrefs

Ahrefs

buzzsumo

BuzzSumo

Keresse meg a versenytársak legjobb tartalmát, és készítsen listát ezekről a hozzászólásokról. Gondolj bele, hogyan írhatsz olyat, amely ugyanazon kulcsszavakkal foglalkozik, de még jobb. Ezek azok a témák, amelyeket érdemes megírni a verseny első megközelítésében.

Haladó közönség először egy teljesen más állat.

A kedvenc eszközem, amelyet erre használhatunk Quora.

A Quora egy kérdéseket és válaszokat tartalmazó webhely. Mint ahogy az, az emberek kérdéseket tesznek fel (nincsenek korlátozások; ha valakinek van kérdése, akkor feltehetik), mások pedig a legjobb válaszokat adják meg. Aztán a közösség szavaz arra, hogy ki válaszol a legjobban.

De kitéve a Quora alapvető célját, az az is egyike azon kevés helyeknek, ahol megtudhatja, amit az emberek valóban meg akarnak tanulni.
quora

Minden, az ott látott kérdés, amely kapcsolódik az Ön niche-hez és a blog témájához, remek alkalom egy új blogbejegyzés írására a.

Ez az oka annak:

 • Ezek valódi emberek, akik felteszik ezeket a kérdéseket, ami azt jelenti, hogy bármi is legyen a kérdés témája, valami segítségre van szüksége, de még nem sikerült megoldást találnia.
 • Felveheti ezt a pontos kérdést, és írhat egy blogbejegyzést, amely a válasz megadásáról szól. Ezután közzéteheti egy válasz részét a válaszból közvetlenül a Quora-on, és linket küldhet vissza az üzenetéhez további információkért (nagyszerű promóciós eszköz).

Az induláshoz kezdje el követni a Quora témájának minden olyan témáját, amely releváns az Ön niche-jében. Ha valami érdekes kérdés felbukkan, vegye le és add hozzá a blogbejegyzés ötleteinek listájához.

Egy másik dolog, amelyet a Quora bingálásán kívül megtehetsz, az, hogy visszatér a versenytársak blogjaihoz, de most egy teljesen más okból:

Menj vissza az övék népszerű hozzászólásaihoz, de ezúttal görgessen le a megjegyzés szakaszhoz, és jegyezze fel az érdekes kérdéseket, amelyeket az emberek feltesznek ezekben a megjegyzésekben. Valószínűleg néhány drágakövet is megtalálsz.

Végül a lehetséges blogtartalmi ötletek listájának nem kell hatalmasnak lennie. Valójában valószínűleg jobb, ha rövidebbé teszi, csak nem hagyja, hogy egy érdekes ötlet elcsússzon. Mondanám 10 ötlet jó kezdete.

Összegezve a dolgokat:

 1. Nézd meg, mit csinál a versenyed. Nézze meg tartalmát, az általuk kezelt kulcsszavakat, és mi a népszerű webhelyein. Készítsen egy listát azokról az ötletekről, amelyeket át szeretne fedni.
 2. Nézd át az emberek által a Quora-n feltett kérdéseket. Nézze meg, tud-e ezekre válaszolni néhány új blogbejegyzésben.
 3. Nézze meg a versenytársak blogjainak megjegyzéseit. Nézze meg, lehet-e ezek közül valamelyik az új blogbejegyzés alapja.
 4. Összeállíthatja a 10 blogbejegyzés ötletét.

Ha megvan ezek, folytassa a következő lépéssel.
Reading További olvasmány

 • 20 módszer a blogbejegyzések ötleteinek kidolgozására – egy könnyen emészthető érdekes taktika felsorolása, amelyet akkor használhat, ha még mindig üres papírra bámul.
 • Felhőkarcoló technika – egy nagyon népszerű módszer, amely támogatja azt a gondolatot, hogy először versenyezzenek és megverjék őket saját játékukon.
 • Hogyan lehet korlátlan, működőképes blogbejegyzési ötleteket nyilvánvaló módon megszerezni – újabb téma átvétele (magában foglalja a közönséggel való közvetlen munkát – jó dolgok!)

8. fejezet: Hogyan lehet írni egy jó blogbejegyzést

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map