Gutenberg egyéves blokk-alapú témák felépítése, Bluehost Marketplace ��️ 2020 január WordPress News w / CodeinWP

Gutenberg egyéves blokk-alapú témák felépítése, Bluehost Marketplace ��️ 2020 január WordPress News w / CodeinWP

Gutenberg egyéves blokk-alapú témák felépítése, Bluehost Marketplace ��️ 2020 január WordPress News w / CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ez a. Januári kiadása "Ez a hónap a WordPress-ben a CodeinWP-vel."


Üdvözlet mindenkinek, üdvözlet a 2020-ban! Ez az év első körútja, ami azt jelenti, hogy visszatértünk a munkához, és vége az ünnepeknek. Csapatunk többsége az elmúlt két hétben kikapcsolódott, míg néhányan szabad napokkal váltakoztak. Különben is, ez az időszak nagyon szórakoztató és rövid volt, ha kérdezel tőlem.

Amit ebben a bejegyzésben olvasni akarsz, a hónap legfontosabb hírje, mivel a történetek sokasága összefoglaló, következtetések vagy javaslatok a jövőbeni eseményekről. Roundup-ban a WordPress projektek 2020-ra vannak állítva, egy új karbantartási kiadás, a WordPress blokk szerkesztő (Gutenberg) fejlődése, a blokk alapú témák felépítése és a Bluehost új WordPress piacának elindítása

De ez határozottan nem az. Még több hír van, amelyet megoszthatunk veled, ezért görgessen lefelé, hogy tájékozódjon az új évtizedről.

Végül, de nem utolsósorban, a CodeinWP csapata boldog és sikeres új évet kíván Önnek!

Gutenberg egyéves blokk-alapú témák felépítése, Bluehost Marketplace - 2020. január WordPress News w / CodeinWP

2020 január WordPress News a CodeinWP-vel

Frissítés: 9 projekt 2019-re

Vágjuk el a jeget azzal, hogy Josepha Haden összefoglalja azokat a haladásokat, amelyeket a fejlesztők a 2019-re tervezett projektek során elértek, és áttekinti azokat a terveket, amelyeket a csapat egy újabb évre javasolt. Összefoglalva: a 2019-re kitűzött kilenc elsődleges cél közül a WordPress-ersnek csak kettőt sikerült teljesítenie. A fennmaradó projektekre a következő tizenkét hónapban kerül sor.

2020-ban a WordPress három új fő verziójára számíthat, amelyek a tervek szerint navigációs menüblokkot, egyedi blokk-tudatú tartalomterületeket hoznak létre a témákhoz, widget-területeket támogató blokkokhoz, automatikus frissítéseket (pluginokhoz, témákhoz és alapvető változásokhoz) ), valamint a könyvtárak keresésének és telepítésének blokkolását.

január 2020 wordpress hírek - wordpress projektek 2020-ra

wordpress 5.3.2 kiadás

WordPress 5.3.2 karbantartási kiadás

A legutóbbi WordPress nagyszabású kiadás óta, amely a múlt hónapban történt, két új kisebb jelent meg ezen a ponton. Először a WordPress 5.3.1 volt, amely a biztonsági kérdések mellett alternatív színséma-változtatásokat is magával hozott a másodlagos gombokon, és sima görgetési animációkat adott a Twenty Twenty alapértelmezett témához..

Ezután megjelent a WordPress 5.3.2, amely megoldott néhány alapvető kérdést, amelyek az előző verzióban találkoztak. Ez jelzi a WordPress 5.3 ciklus végleges frissítését, a következő jelentősebb kiadással márciusban.

Ön is érdekli ezeket a cikkeket:

  • 2018. január Képregény w / CodeinWP-vel … #PowerPoint #WordPressAdvice #WordPressPlugins
  • 2019. január Képregény w / CodeinWP-vel … #Developers #DataBreach #Testing #Bugs
  • 15+ legjobb Gutenberg-kompatibilis témák (The WordPress Block Editor)

Gutenberg: Egy évvel később

Tehát egy év telt el, amikor Gutenberg először látta a napfényt. Néhány felhasználó, aki eredetileg azt gondolta, hogy a blokk-szerkesztő felesleges, és egyszerűen megtagadta az életben történő elfogadását, bizonyos mértékben megváltoztatta véleményét. Mások még mindig utálják. És természetesen vannak olyan emberek, akiket nem érdekel, hogy blokkolják-e a TinyMCE-t.

Chris Hughes elemezte Gutenberg fejlődését az egész évben, és mindent összerakott a WP Tavern szerkesztőségébe. Személyes betekintéssel, összehasonlításokkal, tényekkel és számokkal, valamint hasznos forrásokkal rendelkezik. Ha megnézi a megjegyzéseket, a vélemények továbbra is vegyesek, és az ellentmondások folytatódnak.

Gutenberg egy évvel később, 2020-ban

2020 január wordpress news - blokk témákra vonatkozó iránymutatások

Kezdeti dokumentáció a javasolt blokk alapú WordPress témákhoz

WordPress témafejlesztők, ez válhat a legfontosabb problémává ebben az új évben. Riad Benguella elkészített egy dokumentumot, amely megmutatja, hogyan kell a blokkokra épített témáknak működniük. Ez természetesen nem ezen iránymutatások végleges formája, de valószínűleg egy új korszak kezdete a WordPress témafejlesztésében.

A dokumentumban megtalálható a blokk alapú témák jelenlegi helyzete teljes webhely-szerkesztési módban (amiről már az előző fordulóink ​​egyikében beszéltünk), ahogyan a téma felépítésének módját Gutenberg új kihívásai alapján követjük. Nézze meg ezt a bejegyzést, hogy megnézze a javasolt témaszerkezetet, amely nem tűnik nagyban különbözik a jelenlegitől.

Bemutatjuk a WordPress témákat a Bluehost piactéren

Közvetlenül december végén, Bluehost bejelentette egy téma- és plugin-piac megjelenését a MOJO Marketplace-szel együttműködésben. Ez a szolgáltatás azt jelenti, hogy a Bluehost felhasználók számára hozzáférést kell biztosítani a WordPress termékek gyűjteményéhez a Bluehost irányítópulton keresztül.

A Bluehost Marketplace bemutatja harmadik féltől származó témákat és pluginokat, és mindenki csatlakozhat, hogy termékeket értékesítsen ezen az új platformon keresztül. Jelenleg a piac csak a témaírók számára nyitott, de a plugin-fejlesztők hamarosan közreműködhetnek is. Természetesen egyetlen téma sem tudja megvágni a Bluehost Marketplace-t, csak néhánynak kell megfelelnie iránymutatások első.

De decemberben a Bluehost bejelentette terjeszkedés Indiába, teljes körű szolgáltatási csomag felkínálása termékekkel, támogatással, helyi pénznemmel és új weboldallal.

2020 január wordpress hírek bluehost piactér

Nagyszerű cikkek az interneten

Rossz a fekete péntek szalaghirdetése: Reklám ingyenes bővítményekben

Yoast lett egy ellentmondásos fekete péntek reklámkampánya, amelynek célja, hogy szalaghirdetéseiket világszerte a WordPress több millió műszerfalán jelenítsék meg. Nyilvánvalóan az emberek haragosan végigmentek, és Yoast azonnal kiadta a frissített plugin-verziót a szalagcím nélkül. De az emberek ne felejtsd el.

Új színes alfa csomag kapható

Mostantól kezdve a témaírók speciális színvezérlést adhatnak az testreszabó programba, mivel a téma áttekintő csoport éppen bejelentette az alfa-színválasztó indítását. A csomag az átlátszatlanságú rgba színeket tartalmazza.

Bemutatjuk a ShareABlock alkalmazást: vadonatúj módszer a Gutenberg Block megosztására és letöltésére & Sablon tervek

Ha új blokkokat keres, a ShareABlock lehet az egyik megállása. Jeffrey Carandang létrehozta ezt a webhelyet, ahol a WordPress felhasználók különféle blokkmintákat és sablonokat tölthetnek le. Ha meg szeretné osztani a saját egyedi blokkját, akkor csak feliratkozhat és feltöltheti azt, hogy más emberek használhassák webhelyén.

A Google megváltoztatja a helyi keresési eredmények generálásának módját

A Google új frissítést vezet be a helyi vállalatok megjelenítésének módjáról a SERP-kben. A frissítés révén a Google megpróbálja jobban megérteni, hogy mit jelent az egyes lekérdezések, és hozzákapcsolja azokat a legrelevánsabb helyi vállalkozásokhoz, még akkor is, ha a kérdéses vállalkozás nem szerepeltette az adott lekérdezést a leírásában vagy a nevében.

10 fontos 2020 SEO trend, amelyeket tudnia kell

Visszatérve a SEO-hoz, íme a Search Engine Journal véleménye szerint ezen a területen a következő fejezetben. Íme 10 SEO tendencia, amelyekre valószínűleg beleütközünk 2020-ban.

A szó állapota: a diák története

Tehát úgy tűnik, hogy a Matt Mullenweg által a WCUS-ben a „Szavazat” előadására használt diákat Gutenberg készítette. Itt található még a tervezési folyamat (plusz, hogy csak egy jó hasznot talált a blokk szerkesztő számára).

Megtanulhatja, hogyan kell elsajátítani a keresést a SEO Bootcamp-en!

Ha érdekli a SEO tanulása, regisztrálhat a SEO Bootcamp-re, egy ingyenes eseményre, amely január 21–23-án zajlik. A Rebecca Gill három napig egymás után online fogja üzemeltetni, intenzív SEO képzéssel és élő Q-vel&A.

Előadóink bejelentése – 7. forduló

A WordCamp Asia (február 21–23.) November végén kezdte megbeszélőinek bejelentését, és jelenleg a hetedik bejáratási hullámban van. Örülünk és örülünk annak, hogy megemlítjük, hogy kollégánk, Hardeep Asrani lesz az egyikük. ��

Öt dolog, amit megtanultunk 4,1 millió BFCM e-mail küldésével

A fekete péntek már rég elmúlt, tudom. A vállalatok azonban érdekes következtetéseket vontak le az esemény után, és megosztottak velünk hasznos tényeket és betekintést. Itt található a Jilt elfoglalása az e-mail marketingről, amelyek egy nap segíthetnek.

A WordPress Web Design trendei 2020-ra

Most összpontosítsunk arra, hogy mi vár ránk a webdizájn szempontjából. A WPMUDEV szép listát készített azokról a valószínűbbről, amelyek a 2020-ra vonatkozó előrejelzések megvalósulhatnak srácok az Elementornál összeállított is.

Mi az új Gutenbergben? (December 11)

A Gutenberg decemberi megérkezett az év utolsó frissítéseire. A csapat sok hibát és problémát oldott meg, de új funkciókat is hozzáadott a bővítmény 7.1 verziójához. Ezek a funkciók magukban foglalják a felbukkanó üdvözlő modult, a drag-and-drop kiemelt képeket, a táblázat feliratait, a továbbfejlesztett többblokkos választást és a navigációs blokk igazítását..

8 dolog, amit megtanultam WordPress webhely létrehozása kód nélkül

És itt van egy érdekes „vallomás” egy fejlesztőtől, aki a WordPress webhely felépítésének kihívása mellett fogadta el a kódolási készségeit. A WordPress a normál felhasználók számára, a fejlesztõ szemén keresztül látva … ez izgalmas olvasás.

Ez beilleszti a 2020 januári WordPress hírnapot. Bármi, ami hiányzott?

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés és előadás: K Karol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector