Fekete péntek, a #WCUS szó állapota, WordPress 5.3, bbPress ��️ 2019. december, WordPress News w / CodeinWP

Ez a 2019. Decemberi kiadása "Ez a hónap a WordPress-ben a CodeinWP-vel."


Hello haverok! Ez az év utolsó lépése, az utolsó WordPress-hírek, amelyeket 2019-ben olvastak. Nem tudok rólad, de ha szuperhősöt választanám az elmúlt 12 hónap leírására, az Flash lenne. Minden olyan hihetetlenül gyorsan történt, hogy nagyon félelmetes.

Mindenesetre itt vagyunk, és összeállítjuk a legmenőbb történeteket és linkeket a 2019. decemberi WordPress hírlehetőségekhez, amelyeket remélem érdekes és hasznosnak talál. A mai bejegyzésben olvasni fog a Fekete Péntekről (forró ajánlatok vannak az Ön számára), Matt „A Word állapotáról”, egy új WordPress kiadásról, a bbPress, a Google visszatéréséről és még sok más nagyszerű cikkről..

Tehát vegye fel az összes WordPress-hírt az elmúlt hónapból, és 2020-ban visszatérünk ide.

Boldog ünnepeket és csodálatos ajándékokat kívánunk Önnek!

Fekete péntek, a #WCUS szó állapota, WordPress 5.3, bbPress ��️ 2019. december, WordPress News w / CodeinWP

2019. decemberi WordPress News a CodeinWP-vel

A 15 éves vagy annál jobb WordPress 2019. évi fekete péntek és cyber hétfő ajánlatok

De mielőtt karácsonykor megérkezik, van egy másik ünnep, amelyet nem szabad kihagyni. A Fekete Péntek és a Cyber ​​Hétfő alkalmával összegyűjtöttük a híres WordPress cégek és márkák által kínált legjobb ajánlatok szuperlistáját, így itt van a lehetősége, hogy olcsóbb eszközöket vegyen igénybe kedvenc eszközeivel és szolgáltatásaival..

Ebben a bejegyzésben vonzó árengedményeket talál a tárhelyhez, az Elementorhoz, a legfontosabb WordPress témákhoz, plug-inekhez, csomagokhoz csomagokkal és sablonokkal, marketing eszközökhöz és egyebekhez. Gyere és vásárold addig, amíg az ajánlatok lejárnak (néhánynak még korlátozott helye van)!

A WordPress fekete péntek 2019-es ajánlata - CodeinWP

Matt Mullenweg „A szó állása”, 2019

Az év pillanata? Sokan úgy gondolják. Vagy legalább ez a legjobban várt beszélgetés. Természetesen Matt Mullenwegé "A szó állapota", amelyre mindig a WordCamp USA-ban kerül sor, minden év végén. Ha nem voltál ott, akkor itt lehetünk az elvihetők:

 • A múltbeli események áttekintése, a WordPress 5.0 kiadásától a mai napig. Kiáltás a WordCamps, a meetups és más nagyszerű kezdeményezések számára.
 • A WordPress közösség szenvedélye munkájuk iránt egy dokumentumfilm ahol 37 ember válaszol alapvető kérdésekre.
 • A blokk szerkesztő éve. Áttekintés arról, hogyan fejlődött Gutenberg addig a pontig, beleértve az általános elutasítást, amelyet a felhasználóktól kapott.
 • A blokk-szerkesztő következő lépései, amelyek négy fázisát fedik le: könnyebb szerkesztés, testreszabás, együttműködés és többnyelvű szolgáltatás.
 • A szokásos Q&Ülés a beszéd után.

És ez, barátok, egy másik évadot csomagol a WordPress segítségével. A következő WCUS St. Louis-ban marad, de a történelem során először a hét közepén (kedden kezdve) kerül sor, nem pedig hétvégén..

WordPress 5.3 "skót templom"

Tizenkét hét eltelte után a WordPress 5.3 már nem működik, és ez az utolsó nagy kiadás 2019-ben. A fejlesztőcsapat örömmel hallja visszajelzéseit, melyeket megjegyzéssel hagyhat. posta.

Mi az új a WordPress 5.3-ban? A Twenty Twenty alapértelmezett téma integrálása, a blokk-szerkesztő fejlesztései, a fejlesztéssel kapcsolatos változtatások, a webhely állapotának javítása és egyéb felhasználói felület-javítások.

2019. december WordPress News - WordPress 5.3 Kirk

Ön is érdekli ezeket a cikkeket:

 • 2017. december Képregény w / CodeinWP-vel … #WordPressDev #WordPressThemes #WebDesign
 • 2018. december képregény w / CodeinWP-vel … #SocialMedia #Barátok #Freelancerek
 • 2019. február Képregény w / CodeinWP-vel … #Developers #Debugging #WebDesign

A bbPress 2,6, 2019 decemberében jelenik meg a WordPress hírekben

bbPress 2.6 – Sokkal jobb, mint még soha

El tudja hinni, hogy már hat év telt el a bbPress legfrissebb kiadásának? Nos, most tanúi vagyunk annak visszatérésére a hamuból! A bbPress visszatért a 2.6-os verzióhoz, új funkciókat hozva, például fórumonkénti moderálást, új platformokat a fórumtartalom importálásához, és az Engagements API.

Miért a hosszú várakozás? John James Jacoby, az egyik vezető fejlesztő azt mondta, hogy nem volt sok visszajelzés a 2,6 béta verzióról, amelyet 2017-ben adtak ki, és Jacoby egy új állásra való áttérés időszakát is átlépte. Tehát a projektet egy ideig várakozási időre hagyták. Hat évvel az előző fő kiadás óta a fejlesztők újraegyesültek a bbPress 2.6 kiadására.

A Google elindítja a Site Kit bővítményt a WordPress webhelyekről való betekintés érdekében

A Google azon dolgozik, hogy megszilárdítsa a WordPress-rel fennálló kapcsolatát. Ebben az irányban a csapat elengedte Site Kit plugin célja, hogy bemutasson weboldaltulajdonosokat és információkat arról, hogy az emberek hogyan használják webhelyüket. A beépülő modul olyan ismert Google termékeket integrál, mint a Search Console, az Analytics, az AdSense, a PageSpeed ​​Insights és így tovább.

A Site Kit alapvetően a minden egyben és gyors megoldás a WordPress elemzéshez, így nem kell az összes eszközt külön telepítenie és beállítania. A statisztikák és betekintések ingyenesen kerülnek a műszerfalba.


A Google webhelykészlete A Google webhelykészlete

Szerzői): Google

Aktuális változat: 1.8.1

Utolsó frissítés: 2020. május 20

google-site-kit.1.8.1.zip


78% Értékelések


400.000 + telepítések


WP 4.7 + szükséges

Nagyszerű cikkek az interneten

Új módszer pénzt keresni a WordPress.com webhelyen

Ha a WordPress.com webhelyet használja blogjához, mostantól visszatérő fizetéseket hajthat végre a webhely bármelyik oldalán, hogy pénzt keressen a tartalmáért (ha a WordPress.com fizetős ügyfele vagy, azaz). Ennek módja van a saját üzemeltetésű WordPress-en is, de a Jetpacknek telepítve kell lennie.

2019-es éves felmérés

Ha el akarja hagyni véleményét arról, hogyan lehetne a WordPress-t a jövőben továbbfejleszteni, vagy hogy milyen volt az elmúlt év tapasztalatai a platformon, akkor töltse ki a 2019-es éves felmérést, és segítsen a fejlesztőknek a WordPress jobbá tételében.

A BoldGrid a W3 Edge-hez csatlakozik, és megszerezte a W3 teljes gyorsítótár-bővítményét

A népszerű W3 Total Cache plugin most a BoldGrid csapat része, miután ez utóbbi egyesítette erőit a W3 Edge-vel, a plugin készítőivel. Az eszköz szerzője, Frederick Townes, a teljes fejlesztési és támogatási személyzettel együtt, a továbbiakban: testvérvállalatokként fog működni a BoldGrid-rel.

A 10up kiadja a WordPress GitHub műveleteket a plugin-telepítés egyszerűsítésére

Jó hír a WordPress fejlesztőinek! Mostantól automatizálhatja a plugin-fejlesztési munkafolyamatot a GitHub-on a GitHub Actions segítségével, amelyet ebben a hónapban a 10-es csapat bocsátott ki, miután egy évig dolgozott a béta verzióval. A GitHub Actions célja a WordPress beépülő modul kiadáskezelésének korszerűsítése.

Mi az új Gutenbergben? (November 13.)

Ami a blokk-szerkesztőt illeti, van néhány új fejlesztés és szolgáltatás, amint már megszoktuk. A képcím-attribútummező, a blokkminták, a gradiens-előre beállított blokkok és a témák blokksablonjai a legnagyobb kiegészítések.

A színfalak mögött 30 vagy több világszínvonalú WordPress ügynökség tulajdonos, fejlesztő & A marketingesek

Ha van WordPress ügynöksége, és többet szeretne megtudni, vagy akár hozzá szeretne járulni, akkor a WP Agency Summit olyan esemény, amelyen érdemes lehet részt venni. A részvétellel azt értem, hogy gyakorlatilag megnézem az üléseket, mivel a konferencia december 6-16 között online zajlik.

A jövő témái: Tervezési keret és a Mester téma

Egy érdekes szerkesztő Justin Tadlocknak ​​a WP Tavernból. Valamennyi WordPress témát szabványosítani kell? Mint az ugyanazon front-end tervezési keret alapján készült? Az ötlet az, hogy van egy „mester” téma, amelyből a fejlesztők inspirálhatnak. Érdekes.

Nézzük #DoSummitGood Together

A kedden, a WordPress-ers egy másik online rendezvényére december 3-án kerül sor, amely nagylelkűségről és az emberek jó dolgáról szól. Az eseményt a WP jótékonysági szervezet támogatja&UP, és kilenc ülést tervezett 13 előadóról.

13 szilárd e-kereskedelmi stratégia a gyors növekedésért a 2019-es ünnepi szezonban

Sokan azt mondanák, hogy az ünnepi időszak az év legjobbja. A marketingszakembereknek és az e-kereskedelem tulajdonosának ugyanúgy kell gondolkodniuk, mert eljött az idejük a tömeges értékesítéshez. Ez a lehetősége, hogy rengeteg pénzt keresjen ebben a hónapban, tehát itt lehet megtudni, hogyan lehetne a legtöbbet hozni belőle.

Meghalt a WordCamp … vagy sem? Értékes elvihető termékek a WCUS 2019-től, St. Louis-ban

Más a vélemény a WordCamps-ról, mint amit eddig olvastunk. A Freemius srácai megosztották, hogy a WCUS-ban több ember kissé „leválasztotta” a légkört és az eseményeket. Összefoglalva: a konferencia volt "inkább ugyanaz a régi dolog", a résztvevők néhány véleményének megfelelően.

Mi a teendő, ha egy ügyfél negatív visszajelzést küld Önnek (5 legfontosabb tipp)

Nem számít, mennyire jó a termék, mindig ott lesz valaki, aki nem elégedett vele. De ez még nem a világ vége, valójában normális. Itt van a teendő, amikor az ügyfelek bírálják az Ön szolgáltatásait.

A WooCommerce-hoz kapcsolódó termékek fejlesztése

Ugyanazon elektronikus kereskedelem feljegyzésén hagyjuk Önt, így az elkövetkező hetekben többet értékesíthet. A releváns kapcsolódó termékek webhelyen történő bemutatása nagy esélyt kínál arra, hogy meggyőzze az embereket, hogy a tervek szerint többet vásárolnak. Így javasolhatjuk a megfelelő kapcsolódó termékeket.

És ez volt a 2019. decemberi WordPress hírcsatorna. Bármi, ami hiányzott?

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés és előadás: K Karol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map