Coronavírus: 20+ WordPress közösségvezető megosztja küzdelmeit, intézkedéseit és küldetéseit a világjárvány idején

Coronavírus: 20+ WordPress közösségvezető megosztja küzdelmeit, intézkedéseit és küldetéseit a világjárvány idején

Coronavírus: 20+ WordPress közösségvezető megosztja küzdelmeit, intézkedéseit és küldetéseit a világjárvány idején
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

A WordPress-t milliók használják, és mivel a Coronavirus körözteti a világot, az egész WordPress-iparra hatással van. A világjárvány kezdetén érdekelt volt látni, hogy a WordPress különböző szervezeteit hogyan érintik, ezért felvettem a kapcsolatot az iparág vezetőivel és független szakembereivel, hogy megtudjam, mit tesznek a dolgok folyamatos működése érdekében..


Az összes őrült elmúlt napban nem számítottam sok válaszra. Meglepetésemre, sokan további erőfeszítéseket tettek, hogy egy pillanatra megálljanak és gondolataikat megoszthassák velünk. Minden alkalommal, amikor választ kaptam, siettem, hogy megnézem, mi az emberek megy keresztül, mi a küzdelmük és hogyan tartják fenn az olyan váratlan időkben, hogy élünk.

Az olvasott dolgok nagyon különbözőek, mivel az emberek különböző kihívásokon mennek keresztül. Néhányuk a távoli munkavégzés kiigazításaival foglalkozik. Mások kitalálják a jövedelmük megtartásának és az alkalmazottak támogatásának módját. Sokan küzdenek a középpontban, miközben egy kiszámíthatatlan jövővel foglalkoznak. És a legtöbben pozitív jegyzettel, a remény érzésével és az összetartozás vágyával érkeznek.

WordPress közösségvezetők vs koronavírus

Még ha minden hozzájárulás is különbözik, van egy közös dologuk – nyitottak. A gyengeség mutatása manapság a nagy erő jele. Ez bizonyítja, amit először megtudtam a WordPress közösségről: mindez az, hogy egymásba bízunk és hitelesek vagyunk..

Remélem, élvezni fogja ezeket a csodálatos embereket, és megtalálja a szükséges támogatást.

A WordPress közösség megosztja gondolatait a koronavírus-járványról és a várható kihívásokról

 • James Farmer
 • Topher DeRosia
 • Matt Medeiros
 • Brian Jackson
 • Marieke van de Rakt
 • Matt Cromwell
 • Adi Spiac
 • Ryan Sullivan
 • Francesca Marano
 • Tom Zsomborgi
 • Ionut Neagu
 • Miriam Schwab
 • Akshat Choudhary
 • Ben Pines
 • Rahul Bansal
 • Vova Feldman
 • Tim Soulo
 • Puneet Sahalot
 • Adam Connell
 • Jean Galea
 • Oliver Dale
 • Barbara Saul

WordPress közösségvezetők

James Farmer

James Farmer

Incsub
Ausztrália ����

Elkerülhetetlen, hogy a globális nyugtalanság és bizonytalanság idején az emberek megijednek. Most félek.

Valójában sokunknak volt néhány nagyon nehéz időszaka az elmúlt néhány évben, de a saját magamnak szólva – és remélem bizonyos fokig az Incsub számára – a mi DNSünkben keményen dolgoznunk, gondoskodnunk kell sajátjainkról, és uralkodnunk kell balsors.

És pontosan ezt akarjuk megtenni ebben az időszakban.

Azon az alapon építettük cégünket, hogy az emberek egészsége, családja és szeretteink munka előtt álljanak. Mindig. Mivel egész Incsub a családunk, igyekszünk itt mindenkit gondozni, ahogy mi lennénk a sajátunk. Nem csak most, hanem mindig.

A munka és a magánélet egyensúlya mindazoknak, amelyeket elérnünk kell. Általában 35 napos fizetett szabadságot adunk évente, és arra buzdítunk / ragaszkodunk ahhoz, hogy mindenki vegye igénybe ezt (a vakáció jó a test számára & a lélek!). A válság idején további 20 fizetett napot adunk mindenkinek, ha szüksége van rá maguk, családjuk és szeretteik gondozására..

És ez nem új számunkra. Amikor valaki a cégünkben veszteséget szenved, vagy orvosi problémája van, mindig arra gondolunk, hogy fedezzük fizetésüket, és amennyire csak tudunk, segítsünk nekik. Végül is a munka az utolsó dolog, amely miatt a nehéz időkben aggódniuk kellett.

Több vállalatnak kell ezt megtennie. Annak abbahagyása, hogy az embereket számok és „igazságos” személyzetnek tekintsék. Ehelyett a család létfontosságú tagjainak tekintik őket. Így döntéseink meghozatala és működése során, és bármilyen más válság esetén (vagy csak a mindennapi eseményeknél), valóban egyszerű.

Új munkatapasztalatunk szempontjából nagyjából minden csapatunk távol volt, mielőtt ez megkezdődött, tehát jó előrelépés volt már az elszigeteltség kezelésében. Rendszeres videobeszélgetéseink vannak már, ösztönöz mindenkit tartós kapcsolatok kialakítására, és segít elhárítani a távoli munkavállalókkal gyakran felmerülő magányos érzetet..

Ugyanez vonatkozik sok tagunkra! Ez nem csak a WordPress támogatás, amelyet most nyújtunk, hanem személyes szintű érzelmi támogatás. Számos élő chat-beszélgetés csökkent az elmúlt 30 napban olyan tagokkal, akik gyakran csak beszélni akarnak arról, mi folyik a világon. Jól vagyunk ezzel. Valójában ösztönöznénk.

Ezen a téren mi is alapító támogatói vagyunk WP&FEL és továbbra is szponzorként működik. Támogatják & elősegítik a pozitív mentális egészséget a WordPress közösségen belül. Az Incsub-ban mindenkinek ajánljuk (már használtam őket), tehát van egy üzletük a WPMU DEV, a CampusPress vagy az Edublogs kívül, ha szükségük van rájuk..

Olvasó, ha segítségre lenne lehetősége, látogasson el a webhelyre, ha Ön olyan szintű, hogy távoli dolgozó vállalkozásban aláírja a csekkeket, különös tekintettel a WP-területre, kérlek, támogassa őket..

Mindig is többet szerettünk volna látni, mint egy-egy másik cég – azért dolgoztál a ™ számára, ez soha nem fog megállni, és a jelen idő valójában lehetőséget kínál számunkra, hogy jobban legyünk abban,.

És ezen túlmenően hosszú ideje azt gondoltam, hogy ezen a téren (WordPress) folytathatnánk valamilyen együttműködést a fizetett szabadság, a többi munkavállalói jogosultság és természetesen a távoli munkavállalók mentálhigiénés támogatása terén … különösen a válság idején, amellyel most szembesülünk. Tehát esetleg csoportként ez a lehetőség arra, hogy valami ilyesmit a helyére tegyünk.

Egészsége, családja és szerettei munkájuk előtt jönnek.

Ha szeretne erről többet megvitatni, tudassa velem a [email protected] e-mailen (a tényleges közvetlen e-mail címem, tehát kérlek, ne sértse meg, ha időt veszek vissza hozzád)..

Legyen biztonságos és vigyázjon egymásra.

Topher

Topher DeRosia

HeroPress
USA ����

Nagyon jól emlékszem a 2008-as gazdasági visszaesésre és az azt követő évekre. Virágzott az internetes fejlesztés, valamint az e-kereskedelem. Az életben lévő vállalkozásoknak olcsóbb módon kellett kommunikálniuk, és weblapokra kellett fordulniuk, és sok ember, aki elvesztette munkáját, saját céget alapított. Sok embernek szüksége volt online áruházakra, ám 2008-ban a lehetőségek meglehetősen korlátozottak voltak.

Gyanítom, hogy ez az idő hasonló lesz, amennyire a kereslet megy, bár természetesen nem ígérünk.

Ha webfejlesztésben vesz részt, számos kérdésre gondolni kell:

 • Valószínűleg hamarosan több munkája lesz, mint tudod, mit kezdjen. Ne tárolja, ossza meg másokkal, akiknek nincs elég. Jelölje be Forwardr a munkalehetőségekért.
 • Ha tudod, próbálj meg írni olyan kódot, amelyet adhatsz, és amely sokféle ember számára segít. Egy egyszerű üzleti hirdetést készítő plugint készítek egy barátom számára, hogy ő felsorolhassa a területén lévő összes fizikai vállalkozást és az általuk kínált lehetőségeket..
 • Ne égesse ki. 2008-tól kezdve 8 órát dolgoztam a nappali munkámnál, aztán minden este 4-5 órát 2 évig. Végül abbahagytam a napi munkámat, hogy teljes munkaidőben a rendelkezésre álló munkára összpontosítsam.
 • Lehet, hogy lehetősége van sok pénzt keresni ebben a gazdasági visszaesésben. Ez lehet jó és rossz is. Használd bölcsen. Takarítson meg néhányat, fizessen be adósságot, és álljon olyan helyzetbe, hogy másoknak segítsen, akár pénzügyi, akár érzelmi szempontból. Ne használja vissza ezt a lehetőséget, hanem használja az embereket.

Mindez megint a 10–12 évvel ezelőtti tapasztalatokon alapul, és mind az internet, mind a gazdaság nagyon különböznek egymástól, tehát valószínűleg tévedek. De azt hiszem, a következő hónapban megismerjük.

Matt Medeiros

Matt Medeiros

Matt jelentés
USA ����

Úgy gondolom, hogy a WordPress szakemberei egyedülálló lehetőséget kínálnak arra, hogy segítsék a hagyományos tégla- és habarcsvállalkozásokat a válság idején felkészülni az online világra. Még mindig van sok olyan kisvállalkozás-tulajdonos, akiknek nincs működőképes weboldala vagy eszköze annak létrehozására. A WordPress ereje az a rugalmasság, amelyet harmadik fél beépülő moduljain és témáin keresztül kínál, hogy gyorsan elérhetővé váljon valami olyan online, amely valójában segítséget nyújthat a tulajdonos lényegében. Most nem az az idő, hogy felvetjük a pixel-tökéletes kialakítást, vagy hogy a kék árnyalat melyik alakítja át a legjobban, hanem hogy lehetővé tegyük az e-kereskedelmet vagy az online tanulási lehetőségeket. Ezt valami ingyenesen felajánlom a helyi közösségom számára.

Egy másik lehetőség az, hogy megtanít valakit, hogyan kell építeni vagy "végrehajtása" szilárd WordPress webhely kisvállalkozások számára. Nagyon sok munkaerő fog eltolódni ezekből az időkből, és segíthetünk új karrier vagy jövedelemszerzési lehetőségek létrehozásában mások számára. Nagyon támogatom a digitális gallérral rendelkező digitális munkást, és most jobban, mint valaha.

Brian Jackson

Brian Jackson

ForgeMedia
USA ����

Nem hiszem, hogy valamelyikünk azt tervezte volna, hogy tavasszal jön, a globális világjárvány közepére kerülnénk. Tudom, hogy nem. Vállalkozásunk szempontjából ez mindannyiunkra hat (akár pozitív, akár negatív módon) egy-egy ponton. Sajnos sokan már láttak vagy ismerünk valakit, aki megtapasztalta a fodrozódás hatásait.

Saját hirdetés-alapú webhelyem van a gluténmentes élelmiszerrészben, és már 40% -os bevételt ért el azért, mert az emberek már nem keresnek az általam készített tartalom típusán. Nem meglepő, mivel senki sem törődik azzal, hogy pandémiában gluténmentesen eszik. Ugyanez a fajta dolog történik több ezer, ha nem több millió vállalkozás és weboldalon szerte a világon.

Szóval mit csinálok vele? Nos, egyrészt nagy hangsúlyt fektettem más projektekre, amelyek egyre több bevételt generálnak. Úgy is prioritásként soroltam a feladataimat, hogy tudom, hogy azonnali hatást gyakorolnak közvetlenül a bevételeimre, ahelyett, hogy azok triviális dolgok, amelyek pusztán a végrehajtáshoz szükségesek.

Ezzel összefüggésben, ha olyan helyzetben van, ahol megteheti, azt javaslom, hogy ne hagyja figyelmen kívül teljesen az ideiglenes merülésben lévő dolgokat. Miért? Mert a dolgok visszatükröződnek. Ez csak idő kérdése. Csakúgy, mint a készletek, nem is akar eladni, csak azért, mert a dolgok rosszul vannak. Folyamatosan fektet be, vagy folytatja; a dolgok helyreállnak.

Ha már nehézségekbe ütközik és válsághelyzetben van (sokat láttam), akkor használja ki a WordPress közösség kapcsolatait. Ne félj felkeresni és segítséget kérni. Egyesek segítséget nyújthatnak Önnek, vagy akár munkát is nyújthatnak.

Ilyen helyzetben nincs tökéletes megoldás. A legjobb tanácsot adhatom, ha nem engedelmeskedünk annyira a növekedésnek, amíg az egész véget nem ér. Haladéktalanul tegyen meg minden szükséges intézkedést, hogy vállalkozása fennmaradjon.

Egész életemben introvert voltam, és hogy őszinte legyek, a társadalmi távolodást már gyakoroltam, mielőtt mindez megkezdődött. Azonban azoknak, akik extroverták, azt javaslom, hogy használják a Zoom és a Slack technológiákat, hogy kapcsolatba lépjenek barátaival és kollégáival. Az a tény, hogy nem személyesen szocializálódhat, nem azt jelenti, hogy nem szocializálhat.

Függetlenül attól, hogy véleményed vagy gondolatai a COVID-19-ről szólnak, határozottan sürgetem mindenkit, hogy fordítson erre az időre és gyakorolja a felelősségteljes társadalmi távolodást. Sokan szeretteinkkel és idős családtagjainkkal számítanak ránk, hogy ne segítsünk a vírus terjedésében. Ebben együtt vagyunk! És én, egyrészt, le fogom vadulni, és ezt otthonról (és a teraszon is) dolgozom..

Marieke van de Rakt

Marieke van de Rakt

Yoast
Hollandia ����

Optimista vagyok. A poharam mindig félig tele van. Tehát, amikor valaki felkéri, hogy ossza meg gondolataimat arról, hogyan kell a vállalkozásoknak kezelni ezt az új összefüggést, optimista történetet fogok mondani neked. Szeretném hangsúlyozni, hogy bár optimista vagyok a jövőre nézve, igazán megértem, hogy milyen szörnyű nehéz idő ez mindenki számára. Személy szerint nekem ez az idő nagyon nehéz is. Nekem nagyon nehéz a távoli munkával foglalkozni, miközben négy gyermekemet otthon tanítom. Ugyanakkor aggódok az apám miatt, akinek immunrendszere messze nem tökéletes.

A WordPress rugalmas

A gazdasági recesszió már zajlik. Ez a vállalkozásokat érinti. Az embereknek kevesebb pénzt kell költeni. Az ügynökségek kevesebb ügyfelet, vagy kevesebb költségvetéssel rendelkező ügyfelet fognak igénybe venni.

Ennek ellenére az embereknek forgalmazniuk kell termékeiket. Szüksége lesz webhelyekre. Ez nem változik. A többi CMS-sel összehasonlítva a WordPress előnye, hogy nagyon olcsó, és ugyanakkor ezek a nagy márkák, mint például a Disney és a New Yorker használják. A WordPress jó alternatíva azok számára, akik nem akarnak nagy pénzt költeni a webhelyen, de professzionális webhelyet akarnak.

A WordPress ökoszisztéma a kezdetektől távol volt. Természetesen hiányozni fogunk a WordCampsban, de képes leszünk a WordPress növekedésének és fejlődésének fenntartására, még akkor is, ha pár hónapig ebben a távoli lezárási helyzetben vagyunk. Közösségi és ökoszisztémarendszerünk stabil marad.

Az élesztő rugalmas

Saját cégünkkel kapcsolatban is optimista vagyok. Az értékesítés enyhe csökkenését tapasztaljuk, ami valószínűleg a COVID-19 világjárvány következménye. Ennek ellenére továbbra is jövedelmezőek vagyunk. Amikor 2009-ben elindítottuk a Yoastot, a gazdasági helyzet sem volt olyan jó. Sikerült növekednünk is a recesszió idején. És pozitívan pozitívnak tartom, hogy tovább fogunk növekedni, talán nem olyan gyorsan, mint mi lenne, ha ez a járvány nem történt meg. Termékünk nem olyan drága, és a keresés ingyenes módszer a forgalom vonzására (szemben a Google-on történő hirdetéssel). Csak annyi időt és erőfeszítést kell tennie, hogy jó SEO-t csináljon. De ha az emberek kevesebb pénzt költenek, akkor valószínűbb, hogy költenek ebben az időben.

Folytasd!

Össze kell állnunk. Közösen építjük a WordPress-t, és a virágzáshoz szükségünk van a WordPress-re. Legyen kedves egymáshoz. Segítsen egymásnak. Fektessen be a WordPress-be, népszerűsítse a WordPress-t. Úgy érzem, hogy ilyenkor fontos segíteni egymást. Ugyanakkor rendben van a marketing folytatása. Gondoskodjon arról, hogy hangja helyes legyen, és ne próbáljon profitot szerezni ebből a helyzetből. Ugyanakkor folytatnunk kell a munkánkat. A Yoast SEO hűvös új funkcióit engedjük tovább, és tovább fejlesztjük a WordPress-t. Folytatnunk kell …

Matt Cromwell

Matt Cromwell

GiveWP
USA ����

A GiveWP-nél fokozódott érdeklődés mutatkozik az online adományok iránt. Több ember látogat el webhelyünket, mint valaha, és egyre többen kezdik használni a GiveWP-t, és megvásárolják a kiegészítőket.

Számos nonprofit szervezet korábban erősen támaszkodott személyes eseményekre adománygyűjtésük során, és gyakran elhanyagolták az online adást. A dolgok e tekintetben egyik napról a másikra megváltoztak.

Mivel a sürgető szükség van, a felelősség terhét érezzük, hogy továbbra is kiváló minőségű eszközöket és technikai támogatást nyújtsunk a nonprofit szervezetek számára. A válság ideje alatt erőteljesen kedvezményeket tettünk termékeinkre, hogy több ember gyorsan megszerezze a szükséges eszközöket.

Adi Spiac

Adi Spiac

TranslatePress
Románia ����

Bármi előrejelzése ezekben a kihívásokkal teli és soha nem látott időkben, egy lépésre van a bolondságtól. Tehát csak egy lehetőséget látok, hogy pozitív maradjak és ápolják az optimizmust. Ez természetesen nem a világ vége, ezt együtt fogjuk legyőzni, és természetesen sokat tanulunk a folyamat során.

Mint WordPress üzleti tulajdonosok, hálásnak kell lennünk és fel kell ismernünk, hogy kiváltságos helyzetben vagyunk. Nem mindenki végezheti munkáját online. Nem mindenki válthat távoli helyzetbe hátrányok nélkül. Tehát úgy vélem, hogy ennek a kiváltságnak a felelősséggel kell járnia azért is, hogy segítsen másoknak, akiket erősebben érintik.

A Cozmoslabs-nál egészen addig a pontig ugyanazt az irodát használtuk az egész csapat számára. Élveztük a "dörzsöli a könyökét" egyfajta dolog, az ebéd saláta, amelyet mindannyian segítettünk előkészíteni, a napi interakciók, a személyes beszélgetések vagy a brainPorming új funkciói a TranslatePress számára.

A közelmúlt eseményei azonban arra késztettek bennünket, hogy átvegyük a csapatunkat a távoli távolságra. És mivel korábban rendelkeztünk a megfelelő eszközökkel, ebben az átmenetben nem volt sok súrlódás.

Fontos annak ellenőrzése, hogy minden csapat tagja rendelkezik-e az összes szükséges eszközzel a távoli munkakörnyezetében. Ugyanilyen fontos a nem munkás tevékenységek ösztönzése a csapat tagjai között, különösen azok, amelyekről ismert, hogy pozitív hatással vannak a mentális állapotára. Olyan dolgok, mint a beltéri sportolás, a meditáció, az olvasás, az új dolgok tanulása, a napi néhány perc séta vagy a napfény.

Két hetente tartott találkozóinkat online helyeztem el, és megpróbáltuk azokat rövidnek, hasznosnak és mindenki számára relevánsnak tartani. Folytatjuk a Slack használatát fő kommunikációs csatornánként, egyértelművé téve, hogy nem várhatunk azonnali válaszokat, és hogy mindegyik felelős az olyan megszakítások kezeléséért, amelyek befolyásolhatják a termelékenységét.

A kattintás az a központ, amellyel követni tudjuk mindazt, ami a vállalkozásunkban zajlik, és áttekintést ad nekünk arról, hogy mi mindannyian dolgozunk, mi történt és mi a következő.

A távoli munka már nem választható, ezért minden üzleti szempontból ésszerűsítenünk kell, ügyelve arra, hogy csapataink rendelkezzenek minden eszközzel, amelyre szükségük van a kényelmes munkavégzéshez, miközben ösztönözzük a nem munkával kapcsolatos tevékenységeket, amelyek csökkentik a szorongást és növelik a mentális jólétet..

Nagyon sok dolgot tehetünk mások segítésére. Ha van irodahelyisége, folytassa a bérleti díj, a takarítási szolgáltatások és a szolgáltatók fizetését, még akkor is, ha csak annak egy része. Ha a rendezvényen való részvételt tervezett (vagy akár szponzorálta őket), amely lemondott, ne kérjen visszatérítést – ha megengedheti magának. Kérjen jóváírást, és használja fel azt a jövőben is. Mostanra biztosan szükségük van készpénzre. Támogathatja a helyi vállalkozásokat, például az éttermeket, ha házhoz szállítást rendel el, vagy egyszerűen adományoz olyan szervezeteknek, amelyek segítenek a Covid-19 elleni küzdelemben. A lehetőségek korlátlanok.

Ryan Sullivan

Ryan Sullivan

WP Site Care
USA ����

Ha bármilyen bizonytalanságot tapasztalok az életben vagy az üzleti életben, a leghasznosabb tanácsoknak találom a cselekvésre méltó lépéseket és irányokat, amelyeket megtehetek annak érdekében, hogy egy kicsit előrehaladjak egy időben. Mondja meg, mit tegyek tovább. David Allen erről hosszasan beszéli a Getting Things Done című könyvében, és azt a Next Action elvének nevezi.

Az élet és az üzleti élet drasztikus változásain és az állandóan változó virtuális táj mentén könnyen elárasztódhat. Azt tanácsolnám, hogy gondolkozzon el azon, hogy mit tehet a következő. Ha elárasztja az értékesítés csökkenése vagy példátlan kereslet, ne hagyja, hogy a hullám lenyelje.

Másképpen fogalmazva, emlékezz a „What About Bob” című filmre? Bob követi Dr. Leo Marvin tanácsát, hogy bárhová ment, mindenképpen vegye a Baby Steps-et. Nagyon kicsit apró, apró lépések. Bob kissé szó szerint értelmezi, mint Dr. Marvin szándékozik, de őszintén? A növekvő és szándékos haladásnak nincs semmi baja. Az előrehaladás az előrehaladás.

 • Csak ússz tovább
 • Egy nap egy időben
 • Egyél az elefántot

– mondta az orvos Eli "Az írás olyan, mint egy autó vezetése éjjel. Csak a fényszórókhoz láthat, de az egész utat így megteheti."

Ugyanez igaz a WordPress üzleti vállalkozásodra és az előttünk álló bizonytalanságra. Mit tehetsz az elkövetkező öt percben, hogy a dolgok pozitív irányba mozduljanak? Csináld. Akkor tedd a következőt. Megvan ez.

Francesca Marano

Francesca Marano

SiteGround
Olaszország ����

Milyen időben élünk! Nem hiszem, hogy bárkinek, Boomers-től a Millennial-ig, valaha is gondolkodott volna, hogy átjárást kellene átgondolnunk az életünkre és a vállalkozásra.

A SiteGround erős irodai kultúrával rendelkezik, régóta hagyományosan összejön a munkahelyen és a munkán kívül is, így amikor március elején egy teljesen elosztott munkamodellre váltottunk, hogy a csapatunk biztonságban legyen a vírus terjedése ellen, ez egy kihívás mindannyiunk számára. Néhány dolgot megtettünk azért, hogy magasan tartsuk a morált, és még távolról is maradjunk elkötelezettek.

Először, márkamenedzserünk, Dima Peteva összeállított egy távoli munka útmutatót, amelyet elhatároztuk ossza meg blogunkban mivel úgy gondoljuk, hogy hasznos lehet más hasonló átmenettel szembesülő vállalatok számára. Új Facebook csoportot indítottunk, kizárólag az alkalmazottak számára, ahol kapcsolatba tudunk lépni személyesebb témákkal: éppen az elmúlt héten írtunk hobbijainkról, az egyszerű receptekről és a termelékenységről, amikor otthon vannak gyerekek. Elindítottuk a Get Fit Challenge-t élő pilates streaming órákkal és egyéb „kihívásokkal”, így megoszthatjuk a közös érdekeinket és egészségesek maradhatunk, miközben elszigetelten állunk. Különböző platformokon szerveztünk játékklubokat és előre fizetett számlákat, hogy együtt tarthassunk játékkártyákat, társasjátékokat, Counter Strike-t és mást. És hetente több dolog is felmerül.

Ugyanígy ügyfeleinkkel is ügyelünk. A világjárvány kezdete óta megnőtt az új ügyfelek száma, ami véleményünk szerint annak köszönhető, hogy egyre több és több ember online kapcsolódik otthon, miközben otthon marad. Most úgy tűnik, hogy van idejük elindítani azt a weboldalt, amelyet mindig is akartak. Tehát, amit úgy döntöttünk, hogy még inkább segít nekik, és tovább diszkontáltuk árainkat, hogy szinte költség nélkül megpróbálhassák. Továbbra is hasznos tartalmat generálunk, mivel kollektívan sok tudásuk van, amelyet érdemes megosztani, és most úgy tűnik, hogy megfelelő pillanat a terjesztéshez, mivel az ügyfeleknek idejük van elolvasni. Ellenőrizheti a blogunkon a legújabb hozzászólásokat.

Ami a WordPress közösséget illeti, azt hiszem, hogy ez az ellenálló képesség és a nagylelkűség legfontosabb példája: az események személyesen onlineről mozogtak a közösségi csapat irányításával, és a WordPress 5.4-et több mint 500 önkéntes segítségével kiadták a március vége. Mindenki továbbra is önzetlenül ad adást, az emberek megjelennek online csevegéseken, sőt olyan Meetups-okon is, amelyek egy ideje még nem találkoztak, és úgy találták, hogy a pillanatnyi megszervezés jó módszer a kapcsolatteremtésre.

A közreműködők, mint valaha, sokkal komolyabban vállalják a felelősséget a világon leginkább használt CMS elkészítéséért, tehát sok pozitív energia rejlik a közreműködés körül: ha el akarja kezdeni, itt az idő!

Úgy gondolom, hogy fokozatosan átalakulunk egy új normálhoz: távoli munkavégzés, több társaság disztribúcióba kerül, a gyerekek és tinédzserek elég gyorsan megszokják az online tanulást, és optimista vagyok. Azt hiszem, jobbá válunk ebből a megváltozottból: szervesebben, türelmesebben és megértőbben egymás felé, és nagyobb szolidaritással. Szakmai és személyes kapcsolatokban.

Tom Zsomborgi

Tom Zsomborgi

Kinsta
Magyarország ����

Remélem, családod és a Codeinwp csapata biztonságban és biztonságban van! Igen, az elmúlt hetek sokkolóak, és olyasmi, amit a világ egy ideje nem látott, korlátozások és szörnyű hírek az egész világon. A vállalkozásokat súlyosan érinti, milliók veszítik munkahelyüket, és ez csak a kezdet.

Bár nem vagyok szakértő, és nem akarok okosan viselkedni, vagy valaki, aki tudja, mi fog történni – senki sem tudja a TBH jelenlegi szakaszában -, de van néhány tipp, amelyek segíthetnek, vagy az olvasók, az üzleti tulajdonosok és a vezetők megfontolhatná.

Ajánlom, hogy ne essen pánikba, és maradjon nyugodt, így helyes üzleti döntést hozhat.

Az első alkalommal távolról dolgozó csoportoknak elfoglaltak néhány napjai, de azt hiszem, néhány hét múlva képesek lesznek felgyorsulni és új napi rutinot indítani a termelékenység érdekében. És honnan tudja, kiderül, hogy a távoli munka egyáltalán nem olyan rossz! Rengeteg hasznos útmutatás, tipp, videó és eszköz áll rendelkezésre a távoli munkavállalók számára, csak meg kell keresni és el kell kezdeni használni őket!

Ha gyorsan szüksége van készpénzre, akkor a kedvezmények jó megoldás lehet, de határozottan nem jó hosszú távú stratégia. Benji Hyam ezt egy a Twitter szál elég jól, és 100% -ban egyet kell értenem vele.

A marketing jelenleg nagy kihívást jelent. A legtöbb társaságnál eltűnt a marketing költségvetés, vagy drasztikusan csökkent. Ez ugyanakkor lehetőséget is jelent azok számára, akik még mindig költenek pénzt az ügyfelek oktatására és a velük való kapcsolatépítésre, a márkájuk erősítése mellett. Dave Gerhardt nagyon okos marketingszakember (évek óta segített a Driftnél) ezt egy a Twitter szál. Csak azt javasolhatom az ő tanácsát, ha van pénze költeni, költeni marketingre, és nem lassít, hosszú távon 10-szeres hozamot fog látni..

A média ma tele van rossz hírekkel, és ez nagyon frusztráló lehet, sok ember ideges és stresszes. Pozitivitás keresése érdekében van egy #tresresoodintheworld Slack csatornánk, ahol minden jó dolog várható, kezdve a jó hírről, az aranyos babafotókról vagy a macskának, aki ostoba dolgokat végez! Ezenkívül van egy #kinsta_is_good csatornánk is, ahol pozitív véleményeket és üzeneteket osztunk meg ügyfeleinktől. Ez világosabbá teszi a napot, minden alkalommal, amikor új üzenetet látunk!

Ezen elszigeteltség alatt nehéz a társadalmi életét is fenntartani. De csapatunk kiváló ötlettel jött létre! Olyan egyszerű, de mégis nagyon erős. Ezt hívják "Találkozzon és igyon egy kávét a csapattaggal ☕" Zoom vagy Slack hívást kezdeményez a csapat tagjával, és iszik egy virtuális kávét. Please 15-20 perces beszélgetést folytat bármiről, munkával vagy nem munkával kapcsolatos, hobbi, tippjeiről, könyveiről, filmeiről tök mindegy. Azt javaslom, hogy alkalmazza ezt a fajta találkozót kollégái között!

Ionut Neagu

Ionut Neagu

ThemeIsle
Románia ����

A WordPress tér és "online tartalom" valószínűleg jobb helyzetben van, mint a többi iparág 90% -a. Mindannyian otthoni munkát végezhetünk, és szinte azonos szintű termelékenységet tudunk fenntartani. Egyes vállalatok akár növekedhetnek is a válság alatt, mindaddig, amíg képesek alkalmazkodni a lakosság változó igényeihez (link).

Természetesen ez a legjobb eset a WordPress térben, és szó szerint nincs bizonyosság, hogy a dolgok a gyakorlatban ilyen módon játszódnak le..

Ugyanakkor ugyanolyan fontos, vagy talán még ennél is fontosabb az, hogy a legrosszabb esetre gondoljunk, és úgy viselkedjünk, mint amilyen valószínűséggel megtörténik – annak ellenére, hogy az esély nagyon kicsi. Olyan dolgokra gondolunk, mint az egészségügyi ellátás összeomlása, a vírus mutációk és a még súlyosabb gazdasági visszaesések, és folyamatosan kell találnunk a kockázat csökkentésének módjait..

Úgy gondolom, hogy a jó hír az, hogy az ilyen helyzetek hozzájárulásához és megelőzéséhez szükséges személyes erőfeszítések néha tényleg kicsik. Mint manapság is, elegendő csak otthon maradni. Ha a legrosszabb eset az eltűnés, nem szabad erőfeszítéseket tenni annak megelőzésére. Mi, mint társadalom, üzletemberek, nem tudjuk ezt megtenni "eltűnő potenciál" túl sokszor kockáztat (többet erről az elképzelésről itt).

Gondolj bele erre; ha van 1% esély, hogy eltűnünk valamilyen esemény miatt, és ezt a kockázatot egymás után 100-szor vállaljuk, akkor veszítünk. Lehet, hogy tíz, 100 vagy 1000 évig tart, de mégis.

��️ Ha arra törekszik, hogy a távoli munka hatékony legyen üzleti vállalkozása szempontjából, akkor nézze meg ezeket a mélyreható forrásokat:

 • Hogyan kell otthonról dolgozni (és egészségesen érezni)
 • Hogyan összpontosíthatunk távolról történő munka közben?
 • A legjobb időkövető szoftver összehasonlítva
 • A legjobb webinar-szoftver összehasonlítva
 • 15+ Kiváló termelékenységi eszközök

Miriam Schwab

Miriam Schwab

Strattic
Izrael ����

A Strattic-nál már volt egy félig távoli kultúránk, mielőtt a Coronavirus mindenkit otthonról kényszerített volna. Ezért sok szempontból az átmenet számunkra meglehetősen zökkenőmentes volt, és azt találtuk, hogy a munkafolyamat és a kommunikáció egyes szempontjai még javultak.

Ugyanakkor számos kihívás van a gyerekekkel való otthon végzett munka, az ismeretlen arcok felélénkítése és a vállalati kultúra távolról történő megőrzése között. Ebben a videóban néhányról beszélek, amit megtanultunk azóta, hogy teljesen távolról vettem a Strattic-ot.

Miriam perspektívájának részletesebb videójában:

Akshat Choudhary

Akshat Choudhary

BlogVault
India ����

A Covid-19 hatása már hatalmas, ám az elkövetkező néhány hónapban, amint a por lerakódik, a teljes kár példátlan lett volna. A WordPress rendkívül népszerű az SMB-k körében, és a pandémia miatt ezt a szegmenst az elmúlt hetekben megsemmisítették. Miközben gyógyulni fognak, mindannyian fel kell készülnünk ennek esésére. Az összes vállalkozás költségeket csökkenteni fog, és befolyásolja a közösségünket. De lehetősége lesz még: a fizikai üzletek bezárását az e-kereskedelem karjaiba lőtték. Természetes, hogy minden vállalkozás tovább befektet az online jelenlétében. Közösségi közösségünk jó helyzetben van, hogy segítse őket ebben az átmenetben.

A BlogVaultban arra összpontosítunk, hogy mindennél hatékonyabb, 24 órás támogatást nyújtson. Az egész csapatunk otthonról dolgozik (nincs nyilvános helyiség) annak érdekében, hogy mindent megtegyenek az öntartás érdekében. Teljes gőzzel dolgozunk, hogy folyamatosan fejlesszük termékünket, és az elkövetkező hetekben új, izgalmas funkciókat indítunk. 3 hónapig ingyen kínáljuk termékünket iskoláknak, nonprofit szervezeteknek és közvetlen reagálású csapatoknak annak érdekében, hogy együtt küzdjünk a pandémiája ellen. Ebben együtt vagyunk!

Ben Pines

Ben Pines

Elementor
Izrael ����

A megfelelő üzleti és marketing stratégia kiépítése a COVID-19 fényében nem könnyű feladat. A web készítőknek komolyan kell foglalkozniuk ezzel, és minden nap jelentős időt kell fordítaniuk arra, hogy gondolkodjanak, írjanak és beszéljenek róla más kollégákkal..

Nehéz megérteni a pénzügyi következményeket, ezért gondolom, hogy a történt egyszerűsített és releváns változata segíthet:

Mivel a kkv-k veszteségeket szenvednek, kevésbé valószínű, hogy beruháznak webhelyükre. A digitális szolgáltatásokat nyújtó forgalmazók, tervezők és fejlesztők már elkezdték észrevenni az üzleti hanyatlást, mivel sokan kommentáltak a Facebook-csoportunkon.

Néhány web-készítő alkalmazkodott a helyzethez. Megfejtették szolgáltatásaikat, hogy megfeleljenek a releváns szolgáltatásoknak és termékeknek, amelyek iránti igény növekedett. Írtam róla Elementor blog, és így történt Rand Fiskin.

Szóval, mit tehetnek a web készítők??

 • Hozzon létre egy online tanfolyamot, és tanítsa meg képességeinek egy részét. Sokan manapság törekszenek a tartalom megtanulására és fogyasztására.
 • Fókuszban a munka a releváns WordPress webhelyekre. Vigye át a tégla- és habarcsüzleteket az online WC-üzletekbe. Építsen webhelyeket az egészséggel kapcsolatos vállalkozások számára. Hozz létre egy YouTube-csatornát. A tagsági oldalak fejlesztése.
 • Töltse a szabad időt új készségek fejlesztésére és a már meglévők tökéletesítésére.
 • Munka átvitele a WFH-ra (otthoni munka). Ez azt jelenti, hogy nagyobb figyelmet kell szentelni a javaslatainak, mivel nem találkozhat ügyfeleivel szemtől szemben. Ez azt is jelenti, hogy meg kell építeni azokat a folyamatokat, amelyek segítségével videón keresztül kapcsolódhat ügyfeleihez.

A web-készítőknek sok más módon is alkalmazkodniuk kell a helyzethez. Csak meg kell érteniük a jelenlegi helyzetet és ennek megfelelően meg kell változtatniuk stratégiájukat.

Rahul Bansal

Rahul Bansal

rtCamp
India ����

Néhány ajánlatot láthattunk a záró szakaszban, amely határozatlan időre haladt az elmúlt hetekben a COVID-19 miatt. Tehát az ügynökségeink bevételeinek némi csökkenését várjuk el. Mint adósságmentes és készpénz-pozitív vállalkozás, ellenállhatunk a hatásoknak anélkül, hogy befolyásolnánk csapatunkat. Ugyanakkor, ahogy a távoli is, a csapat haladéktalanul meghozza a meglévő projekteket.

Csak a biztonságos játék érdekében – mivel innen még rosszabb lehet – egy hónapra lelassítottuk az új bérbeadást. A már felvett és a csatlakozásra váró embereknek e-maileket küldtünk, amelyek megnyugtatják őket, hogy foglalkoztatási lehetőségeiket nem érinti.

Vova Feldman

Vova Feldman

Freemius
USA ����

Elosztott csapatként Freemius-ban már megszokták, hogy otthoni irodáinkból dolgozzunk. A legtöbb értékesítő partnerünk indie plugin & témafejlesztők vagy kisméretű elosztott csapatok, akik otthonról is dolgoznak. Tehát szerencsére a jelenlegi események szinte nem befolyásolták a napi működést.

Ezenkívül a WordPress közösséggel való ismereteim alapján úgy érzem, hogy sokkal jobb állapotban vagyunk, mint sok más ökoszisztémánál. Legtöbbünk műszaki hozzáértésű, jól ismeri az online világot és az elosztott munkát, és a pandémia előtt hallott a Zoomról ��

Ennek ellenére már láthatunk, hogy néhány vertikális helyzet jobban sújtja a COVID-19 helyzetet, mint mások, különösen a pluginok & eseményeket és turizmust / utazást célzó témák. Függetlenül attól, hogy az eladások volumene februárban kb. 10% -kal csökken, úgy tűnik, hogy a plugin és a téma értékesítése folyamatosan növekszik..

Ezekben a kihívásokkal teli időkben nem tudom eleget hangsúlyozni az előfizetéshez való áttérés fontosságát, SaaS-szerű üzlet. Noha a COVID-19 példátlan globális gazdasági hatással bír, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni, már láttuk, hogy a kisebb léptékű változások, például a Google algoritmusok frissítései "megöl" társaságok. Annak elősegítése érdekében, hogy több plugin és szórakoztató üzlet csatlakozzon az előfizetési gazdasághoz, és fenntartható legyen & rugalmas vállalkozások, mi, Freemius-ban, egy új alapot indítunk, amelyet bejelentünk blog nagyon hamar.

Noha előre nem tudjuk megjósolni a jövőt, valójában úgy gondoljuk, hogy a helyzet több pénzt fog irányítani az iparunkba, mivel a vállalkozásokat arra kényszerítik, hogy átvegyék az első digitális gyakorlatokat. Emellett az emberek, akik elvesztették munkájukat és ma otthon elakadnak, alternatív jövedelemforrásokat keresnek online. Összességében több webhelyhez és bővítményhez vezet & témavásárlások.

Az új fejlesztői regisztrációk ~ 25% -os növekedését már tanúi vagyunk. A fejlesztők további bevételi forrásokat keresnek, és a Freemius vonzó megoldás számukra a gyors és olcsó piacra jutáshoz..

Tehát általában meglehetõsen optimista vagyunk. Ki akarom használni ezt a lehetőséget, hogy minden WordPress-barátomnak könnyű karanténba kerüljön. Maradjon otthon, egészséges és biztonságos! Remélem, hogy látlak a WordCamp EU / US 2021-ben, ahol iszik, nevet és beszélget arról, hogy milyen őrült volt a 2020-as év.

Tim Soulo

Tim Soulo

Ahrefs
Szingapúr ����

Ahrefsnél egyértelműen látjuk, hogy egyre több ügyfél törli számláját, mert üzleti tevékenységüket elszenvedték (webhely-forgalom elvesztése, ügyfelek elvesztése stb.), Ezért igyekeznek csökkenteni költségeiket, hogy üzleti tevékenységüket továbbra is fenntartsák. Tehát saját vállalkozásunk is szenvedett a helyzettől.

De annak ellenére, hogy üzletünket sújtotta, továbbra is támogatni akartuk ügyfeleinket, és vezérigazgatónk, alapítónk, Dmitrij Gerasimenko úgy döntött, hogy az Ahrefs ügyfeleinek alacsonyabb előfizetési terveket kínál (és ez meghaladja az összes fizető ügyfelünk 2/3-át). ingyenes, kérdéseire fel nem tett fiókbővítmény.

Kellékek @ahrefs azért, hogy a lite-előfizetéses felhasználók számára ingyenes havi előfizetést biztosítson ezekben a nehéz időkben – Biztos vagyok benne, hogy sok kisvállalkozás és tanácsadó nagyon hálás mindenkinek.. pic.twitter.com/0HLRpHocG7

– Napi UX írás (@dailyuxwriting) 2020. március 27

Tehát egészében megpróbáljuk a lehető legnagyobb mértékben támogatni ügyfeleinket, és láttuk, hogy a MarTech iparban sok vállalat ugyanezt teszi.

Puneet Sahalot

Puneet Sahalot

IdeaBox alkotások
India ����

A COVID-19 sokak számára a WordPress közösség jelentős visszaesését jelentette. A WordCamp Asia lemondásától kezdve, amelyet a WordCamp Europe és számos más WordCamps követ. A járvány mindannyiunkat érintette.

Az ilyen nehéz idők segítenek nekünk újra gondolkodni a világgal szembeni megközelítésünkben, nem csak az üzleti szempontból, hanem a közösség részeként is, hogyan tudunk segíteni egymásnak.

Ezt a kitörést követően e-mailt küldtünk ügyfeleinknek, hogy ellenőrizzék, ha jól vannak-e, ha valami segíthetünk nekik. Meghökkentünk a kapott válaszoktól és sokat tanultak arról, hogy a családok és a vállalkozások miként állnak bátran szemben a helyzettel.

Úgy gondolom, hogy mindannyian egymásra támaszkodunk az üzlet folytatása érdekében. Nem csak az ügyfelekre vagy a csapatra korlátozódik. Ez egy teljes lánc, amelynek működőképesnek kell maradnia. Például sok ügyfelünk kisvállalatok számára készít WordPress webhelyeket, többük havi gondozási terveket, SEO csomagokat stb. készít. Ezeknek a vállalkozásoknak a többsége megállt tégla- és habarcstevékenységgel foglalkozik. Tehát végül az ügyfelekre, az üzleti vállalkozásokra és a miénkre is kihatott.

Mint vállalkozás vagy szervezet, fel tudunk készülni az ilyen eseményekre, hogy felfüggeszteni tudjuk a funkciókat, és a lehető legkisebbre csökkentsük a hatást. Íme néhány javaslat:

 1. Maradjon szervezett: Az első és legfontosabb dolog, amely sok problémát megoldhat, az, hogy szervezett maradjon. A megfelelő eszközök használata a kommunikációhoz, a projektmenedzsmenthez, az emlékeztetőkhöz stb. Bárhonnan, bármikor segíthet a munkában.
 2. Próbáljon megtartani egy elosztott csapatot: Lehet, hogy nem mindenki vállalkozásának szüksége van erre, de jó, ha van egy elosztott csapat vagy egy teljesen távoli csapat. Még akkor is, ha csak néhány ember dolgozik egy irodában, jó ötlet, ha az emberek otthonról is dolgozhatnak.
 3. Mentés és befektetés: Takarítson meg tisztességes bevételt az esős napokra való felkészüléshez. Nem csak magadnak, hanem vállalkozásának is. Sok vállalkozás számára nehéz lehet a felszínen maradni olyan helyzetekben, amikor nincs bevétel vagy nagyon kevés bevétel. Tehát mindenki, aki részt vesz a vállalkozásban, befolyásolódik, és az emberek elveszítik a munkájukat. Ebben az esetben a vállalkozás kevés megtakarítása segíthet abban, hogy továbblépjen, anélkül, hogy negatív módon befolyásolná az üzleti élethez kapcsolódó emberek életét.
 4. változatossá: Sokszínűsítse vállalkozását termékek, szolgáltatások vagy ügyfelek szempontjából, bármi is lehetséges az Ön számára. Nem minden vállalkozás kínál széles körű szolgáltatást, egyesek néhány dologra szakosodtak. Az ilyen vállalkozásoknak vannak olyan szórakoztató oldali projektjei, amelyek kis extra jövedelmet hozhatnak, vagy ügyfelekkel rendelkeznek különböző helyszíneken. Tehát, akárcsak az elosztott csapat, az elosztott ügyfélkör is segíthet fenntartani.
 5. Tanulja tovább: Ez az egyik dolog, amelyet a vállalkozások kihagynak. A tanulási út gyakran zsákutcába kerül a növekvő munkaterheléssel. Ez akadályozza a diverzifikációt és a növekedést. Tehát fektessen be saját maguk, a csapattársak képzésébe, hogy segítsen nekik megtanulni és új készségeket megszerezni.
 6. Kapcsolatok létrehozása: Erős kapcsolat és bizalom kiépítése a csapattársak és az ügyfelek között. Ez elősegíti üzleti zökkenőmentes működését, különösen ilyen nehéz időkben.

Ezek a dolgok segítettek nekünk, vállalkozásunknak a nehéz idők során. Annak ellenére, hogy lezáródtak, csapatunk hatékonyan képes otthonról dolgozni.

Adam Conell

Adam Connell

BloggingWizard
Egyesült Királyság ����

Szerencsére vállalkozásom kezdetben nem tapasztalt sok zavart a munkavégzés szempontjából. A forgalom és a bevétel azonban a kitörés kezdete óta csökkent.

Úgy állítottuk fel, hogy 100% -osan távolról működjön, probléma nélkül, és a csapat hozzászokott a távoli munkához, tehát a társadalmi távolodás kissé a szokásos dolgok..

Ennek eredményeként nem kellett új üzleti rendszereket vagy folyamatokat bevezetnünk üzleti tevékenységünkbe.

Ha hasznos, itt van a tartalom közzétételével kapcsolatos technológiai csomag:

 1. Google Drive – Üzleti fájljaink nagy részét itt tárolják. Kényelmes, mert könnyen megosztható bárkivel, aki rendelkezik Google-fiókkal, és figyelemmel kísérheti a fájlváltozásokat stb.
 2. Notion.so – Ez a projekt menedzsment eszközünk. A SOP és a belső tanulási erőforrásoktól a szerkesztői naptárig & munka tervezése. Kellemes az, hogy a húzás & A platform csökkenő jellege lehetővé tette számunkra, hogy valami olyat hozzunk létre, amely illeszkedik a működésünkhez. Az értesítések beépítve vannak, és ez különösen nagy a csapatok számára.
 3. Google Dokumentumok – A Google Docs közvetlenül integrálódik a Google Drive-hoz, ami megkönnyíti az együttműködést és a fájlok tárolását ott, ahol kell. A legjobb rész? Ez bárki számára ingyenesen használható.
 4. közlés – A valós idejű kommunikáció még soha nem volt túl szükséges vállalkozásomban, tehát az e-mail kommunikáció eddig jól működött. Tekintettel a további társadalmi távolodásra, fontolhatjuk, hogy hamarosan Slackba költözik.
 5. LastPass – Sokféle eszközt használunk. A bejelentkezési táblázat működhet, de nem túl biztonságos. A LastPass remek megoldás erre.

Most nehéz belátni, hogy a dolgok hosszú távon hogyan fognak játszani, de bármi történjen is, mi átjutunk rajta. Ennek ellenére nyugodtnak kell maradnunk, és amennyire csak tudunk támogatni egymást.

Személyes szinten igyekszem tájékozódni, miközben amennyire csak lehetséges, távol esek a mainstream médiától. A mainstream média egyfajta előrejelző hatású. Például: a legtöbb ember csak akkor kezdte meg pánikvásárlását, amíg a hírekről megvitatták.

Legyünk jók egymásnak és maradjunk biztonságban.

Jean Galea

Jean Galea

JeanGalea.com
Spanyolország ����

Ez a kivonat származik Jean hozzászólása a koronavírus témájáról és annak befolyásolásáról:

A legfontosabb elvitel mindaztól, ami történik, véleményem szerint a következő lenne: Ne pánikolj, de ne tedd a fejed a földbe, mint egy strucc sem.

Ha úgy érzi, hogy az egész világ véget ér, és minden, amit körülötted lát, pánikba esik, felkérem Önt, hogy vessen egy pillantást a tényekre. Kapcsolja ki a TV-jét, lépjen ki a Facebookból és a Twitterből, és gondoljon rá. Nem bízhat abban, hogy a média megbízható információkat szolgáltat neked, mivel az ő feladata a reklám eladása. Ehhez egyre több forgalomra van szükségük, és a félelem és a pánik vezetik ezt a forgalmat. Tanulja megérteni, hogy mi az emberek ösztönzői.

A pániknak nincs helye. Van néhány nehéz idő előtt, de ha mindenki megteszi a részét és megpróbál alkalmazkodni az új valósághoz, akkor gyorsabban kijutunk ebből, és visszatérünk a normál helyzetbe.

Oliver Dale

Oliver Dale

MoneyCheck
Egyesült Királyság ����

A koronavírus-válság kezdete óta láthatjuk, hogy egyes webhelyeink forgalma csökken, mások esetében pedig emelkedés. A bolygó legtöbb emberének bizonytalan időkbe és egy életre szóló eseménybe lépünk most. Szerencsések vagyunk, hogy csapatunk már teljesen távol van, így képesek vagyunk folytatni a szokásos módon. Mint üzleti tulajdonos, a dolgom az volt, hogy kommunikáljunk és megnyugtassuk munkatársainkat, hogy az üzleti tevékenység a szokásos módon folytatódik. Kiegészítő segítséget kínálunk mindenkinek, akinek szüksége van rá, és elérhetővé tettünk minden további szoftvert, amelyre szükség lehet a csapatunk számára.

Kár, hogy haszonélvezzünk bizonyos területeken, mint most, amikor mindannyian ideje összegyűlni, hogy átjuthassunk ezen az eseményen. Igazán hiszek az emberi szellem erejében, és azt hiszem, hogy az emberiség ezen erősebb oldalán jön ki. Azt is gondolom, hogy ez a válság végül jobban megváltoztatja a dolgát, és azt látjuk, hogy egyre több vállalkozás veszi észre, hogy a távoli munka életképes lehetőség, mivel az emberek kevesebb időt töltenek az ingázással, ami hosszabb időt tölthet a családdal és a barátokkal.

Barbara Saul

Barbara Saul

WP&FEL
Egyesült Királyság ����

Milyen idő ez! És mi, a WP-n&UP, hálásak vagyunk, hogy itt vagyunk, hogy támogassák az embereket a WordPress közösségen belül és azon kívül is. Még sokan távolról kell dolgozniuk, hirtelen, és ez nemcsak nekik, hanem azoknak is, akik már otthon vannak, sokkoló lehet. Mindannyiunknak új módszert kell találnunk a munkavégzésre, és ugyanazon a helyen kell kezelnünk a munka és a magánélet egyensúlyát.

WP&A UP az elmúlt néhány hétben jelentősen növekedett a támogatási kérelmekben, és a társak támogatása a közösségen belül is növekedett. Nyitottak vagyunk mindenkinek – csatlakozzon hozzánk keresztül wpandup.org/join. Minden héten #OpenChat-ot tartunk, pénteken, 15:00 UTC-nál, és ez már üdvözölve lett, és a résztvevők számának növekedése vezérelte és kevésbé elszigetelten érezte magát. Ez az, amiért itt vagyunk, és amennyire csak tudunk támogatást nyújtani, akár közvetlenül az emberekkel, akár a weboldal hasznos tartalmán keresztül.

Valamit személyesen szerettem a közösség szelleme, online és offline (de gyakorlatilag – Facebook, Next Door és hasonlók) – a helyi közösségekkel, hogy támogassák egymást, és az online közösségek szellemében és nyitottságában növekedjenek. Lehet, hogy a közösség iránti szeretetem lehetővé teszi számomra, hogy ezt meglátjam, de remélem, hogy ez a szellem tovább folytatja a jelenlegi helyzetet. Szerintem igen, és ez nagyon pozitív dolog, ami ebből a szörnyű időből származik.

Hálás vagyok mindenkinek, aki ilyen forgalmas időkben bekapcsol és gondolatait megosztja. Nagyon együttérző vagyok azoknak, akik nem tudtak csatlakozni ehhez a körhöz, miközben küzdenek a lépéssel. Hihetetlenül gyorsan telik a napok, amikor egyszerre kell kezelni mind a családot, mind a munkát – ugyanabból a helyről.

Mindent eltekintve, ezek a gondolatok bizonyítják, hogy közösségünk erős, és végül ez is elmúlik! Hogyan nézünk vissza később a mai döntéseinkre? Mit tudhatunk volna akkor, hogy nem tudjuk megérteni? Még ha a hatásokat még nem is teljesen előre látják, a globális gazdaság részeként a WordPress is szenvedni fog, és meg fog változni. Csak az idő fogja megmondani, hogyan.

Ön is érdekli ezeket a cikkeket:

 • Legjobb 50+ blog a WordPressről és a legjobb hozzászólásukról
 • Webtárhely összehasonlító táblázat: 10++ legjobb webtárhely-szolgáltatás és a legjobb ajánlatok Demystified
 • Cory Miller interjú – A WordPress és Gutenberg gondolatai, a mentális egészség tudatosságának szükségessége és a coaching

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutatás és szerkesztés: K Karol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector