Az Ön számára az alapvető WordPress-bővítmények listája, plusz, amelyek szükségessé teszik őket

A bővítmények teszik a WordPress világát körül. Az alapvető WordPress-bővítmények segítenek a webhely hatékony és biztonságos felépítésében, miközben a legjobb szolgáltatásokat is elérhetők lesznek ott.


A beépülő modulok lehetővé teszik, hogy bármilyen típusú funkciót hozzáigazítson az új blogjához. És végül, valószínűleg nagyon sok telepítést fog végezni, hogy megkapja a kívánt funkciókat.
Ez 4. fejezet egy nagyobb útmutató hogyan lehet elindítani egy sikeres blogot.

De noha sok érdekes niche plugin létezik, vannak olyanok is nélkülözhetetlen WordPress-bővítmények, amelyek minden blogger számára szükségesek. Olyan fontos dolgokról beszélünk, hogy függetlenül attól, amit blogolsz, ezeknek el kell készíteniük a must-have listát:

�� Kezdő megjegyzés: Mik a bővítmények és hogyan kell telepíteni őketAlapvető WordPress plugins

A plugin egy harmadik féltől származó kiterjesztés, amely további funkciókat kínál a WordPress webhelyéhez. Ez a funkcionalitás lehet valami kicsi, például egy kapcsolatfelvételi űrlap, vagy valami nagy, mint például a WordPress webhelyét e-kereskedelmi áruházvá alakítva.

A plugin használatához telepítenie kell a WordPress webhelyére. Olvassa el ezt a posztot további információkért a WordPress plugins telepítése.

A legfontosabb WordPress-bővítmények:

1. Élesztő SEO


Yoast SEO Yoast SEO

Szerzői): Yoast csapat

Aktuális változat: 14.2

Utolsó frissítés: 2020. május 26

wordpress-seo.14.2.zip


98% Értékelések


5.000.000 + telepítések


WP 5.3 + szükséges

 • Mit csinál: A Yoast SEO segít a keresőmotor optimalizálásának javításában, mind az egész webhelyen, mind az egyes hozzászólásokon / oldalakon.
 • Miért van rá szüksége: Ahol blogod szerepel a keresőmotorokban, mint például a Google, óriási hatással van arra, hogy hány látogató érkezik az Ön webhelyére. Blog optimalizálása egy olyan bővítménnyel, mint a Yoast SEO, nagyobb esélyt nyújt Önnek magasabb rangú a releváns kulcsszavak számára és forgalmat szerezhetsz a hozzászólásaidhoz. Ezt a bővítményt az útmutató további fejezeteiben is fogjuk használni, ezért szüksége van rá, hogy teljes mértékben kihasználhassa az útmutatót..
 • Mennyibe kerül: Az ingyenes verzió a legtöbb blogger számára rendben van
 • Hol szerezhető be: A legegyszerűbb módszer a WordPress irányítópultjához menni → Beépülő modulok → Új hozzáadása → írja be a plugin nevét (Yoast SEO) a keresőmezőbe. Ezután kattintson a gombra Telepítés most és Aktiválja.

2. Google Analytics a WordPresshez


A MonsterInsights Google Analytics Irányítópult-bővítmény a WordPresshez A MonsterInsights Google Analytics Irányítópult-bővítmény a WordPresshez

Szerzői): MonsterInsights

Aktuális változat: 7.10.4

Utolsó frissítés: 2020. április 1

google-analytics-for-wordpress.7.10.4.zip


90% Értékelések


2,000,000 + telepítések


3.8.0Requires

 • Mit csinál: A Google Analytics részletes forgalmi statisztikákat és elemzéseket nyújt blogja számára. Haladó szinten, ez segíthet abban is, hogy megismerje az egyes promóciós stratégiák hatékonyságát. A Google Analytics for WordPress plugin segít egyszerűen bevezetni az ingyenes Google Analytics szolgáltatást blogjában.
 • Miért van rá szüksége: Az Analytics segítséget nyújt abban, hogy megtanulja, hogy a blog mely részei kapják a legtöbb forgalmat, valamint hogy mely részek működnek jól, és mely részek javíthatók. Az Analytics azt is lehetővé teszi, hogy megnézze, hogyan változik a blogod forgalma és elkötelezettsége az idő múlásával. Más szavakkal, bármilyen elemzési megoldás nélkül nem tudhatja, mennyire hatékonyak a promóciós stratégiái.
 • Mennyibe kerül: 100% ingyenes
 • Hol szerezhető be: A WordPress műszerfalán keresztül (ugyanaz, mint a Yoast SEO esetében, lásd fent). Ezután kövesse ezt az útmutatót a Google Analytics beállítása a WordPresshez.

3. Gyorsítótár-engedélyezõ


Cache Enabler - WordPress gyorsítótár Cache Enabler – WordPress gyorsítótár

Szerzői): KeyCDN

Aktuális változat: 1.3.5

Utolsó frissítés: 2020. március 12

cache-enabler.zip


86% Értékelések


90.000 + telepítések


WP 4.6 + szükséges

 • Mit csinál: A Cache Enabler az oldal gyorsítótárazásának hívja az e-mailt, hogy gyorsabban töltse be blogját, és kevesebb szerverforrást használjon fel.
 • Miért van rá szüksége: A Cache Enabler általában felére csökkentheti a blogod betöltési idejét, ami azért fontos, mert A felhasználók 30% -a azt szeretné, ha a webhelyek egy másodperc alatt töltenének be, A mobil felhasználók 74% -a el fog hagyni egy olyan webhelyet, amelynek betöltése 5 másodpercnél tovább tart, és az oldal betöltési ideje megteheti befolyásolhatja webhelyének helyét a Google-ban. Igen, nagyon fontos megtalálni a blog felgyorsításának módjait …
 • Mennyibe kerül: 100% ingyenes
 • Hol szerezhető be: A WordPress műszerfalán keresztül (ugyanaz, mint a Yoast SEO esetében, lásd fent).

4. Wordfence biztonság


Wordfence Security - Tűzfal és rosszindulatú programok ellenőrzése Wordfence biztonság – tűzfal & Malware Scan

Szerzői): Wordfence

Aktuális változat: 7.4.7

Utolsó frissítés: 2020. április 23

wordfence.7.4.7.zip


96% Értékelések


3.000.000 + telepítések


WP 3.9 + szükséges

 • Mit csinál: A Wordfence Security egy csomó különféle biztonsági csomópontot tesz lehetővé, hogy blogja biztonságban legyen a hackerek és más kizsákmányolások ellen.
 • Miért van rá szüksége: Elég sajnos a WordPress blogok feltörése egy általános dolog. Csak 2016 első negyedévében, Sucuri elemezte több mint 8000 feltörött WordPress-webhely. És A Google blokkolja évente százezreket tartalmazó webhelyek találnak rosszindulatú programokat. A nap végén feltétlenül meg kell őriznie a WordPress webhelyét, és Wordfence biztonság a legnépszerűbb WordPress biztonsági bővítmény, amely az egyik legfontosabb WordPress bővítmény.
 • Mennyibe kerül: Az ingyenes verzió a legtöbb blog számára rendben van, bár van egy prémium verzió, amely még több funkcionalitással rendelkezik.
 • Hol szerezhető be: A WordPress műszerfalán keresztül (ugyanaz, mint a Yoast SEO esetében, lásd fent).

5. UpdraftPlus


UpdraftPlus WordPress biztonsági mentési bővítmény UpdraftPlus WordPress biztonsági mentési bővítmény

Szerzői): UpdraftPlus.Com, DavidAnderson

Aktuális változat: 1.16.25

Utolsó frissítés: 2020. május 23

updraftplus.1.16.25.zip


96% Értékelések


2,000,000 + telepítések


WP 3.2 + szükséges

 • Mit csinál: Az UpdraftPlus egy automatikus biztonsági mentési plugin biztonsági másolatot készít a WordPress webhelyről. A mentést automatikusan elmentheti a Google Drive-ra vagy más felhőalapú tároló szolgáltatóra.
 • Miért van rá szüksége: A rosszindulatú szereplők mellett (a fent tárgyalt) több oka van annak, hogy szükség lehet biztonsági másolatának készítésére a blogjából. A rendszeres biztonsági mentések feltétlenül szükségesek – segítik a blog adatainak biztonságát, függetlenül attól, hogy mi történik rosszul.
 • Mennyibe kerül: Az ingyenes verzió a legtöbb blog számára rendben van, bár van egy prémium verzió hozzáadott funkcionalitással.
 • Hol szerezhető be: A WordPress műszerfalán keresztül (ugyanaz, mint a Yoast SEO esetében, lásd fent).

6. Optimole


Képoptimalizálás és lusta terhelés: Optimole Képoptimalizálás & Lazy Load – készítette Optimole

Szerzői): Optimole

Aktuális változat: 2.3.1

Utolsó frissítés: 2020. április 21

optimole-wp.zip


96% Értékelések


50.000 + telepítések


WP 4.7 + szükséges

 • Mit csinál: Optimole automatikusan optimalizálja a képeket amelyet feltölt a blogjába tömörítéssel és, ha szükséges, méretük átméretezésével. A tömörítés egy módszer a kép fájlméretének csökkentésére, vagy a minőségének befolyásolása nélkül (veszteségmentes tömörítés), vagy a minőség kis mértékű romlásával (veszteséges tömörítés).
 • Miért van rá szüksége: képek teszik ki 63% -ot az átlagos webhely fájlmérete. A képek méretének csökkentésével gyorsabban töltheti fel blogját. A Cache Enablerről – egy másik alapvető WordPress-bővítmény közül – beszámoltunk már arról, hogy miért fontos ez?!
 • Mennyibe kerül: Az Optimole ingyenesen optimalizálja havonta 1 GB-os képeket, aminek elegendőnek kell lennie a legtöbb bloghoz. Amit ezen az ingyenes résségen is kap, egy image CDN 7 globális helyszínnel. Ezután fizetett tervek vannak, amelyek havi 29 EUR-tól kezdődnek, így nagyobb sávszélességet és CDN-helyet kínálnak Önnek.
 • Hol szerezhető be: A WordPress műszerfalán keresztül (ugyanaz, mint a Yoast SEO esetében, lásd fent).

7. WPForms


Kapcsolatfelvételi űrlap a WPForms által - A WordPress Drag and Drop űrlapkészítője Kapcsolatfelvételi űrlap a WPForms által – Húzza & Drop Form Builder a WordPresshez

Szerzői): WPForms

Aktuális változat: 1.6.0.2

Utolsó frissítés: 2020. május 21

wpforms-lite.1.6.0.2.zip


98% Értékelések


3.000.000 + telepítések


WP 4.9 + szükséges

 • Mit csinál: A WPForms lehetővé teszi, hogy az emberek üzenetet küldjenek egy egyszerű kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.
 • Miért van rá szüksége: Nem számít, mire írsz, az emberek valószínűleg fel akarnak lépni veled. A kapcsolatfelvételi űrlap lehetővé teszi számukra, hogy megtehessék anélkül, hogy nyilvánosságra kellene hozniuk a tényleges e-mail címet a webhelyen.
 • Mennyibe kerül: Az ingyenes verzió a legtöbb blogger számára megfelelő, bár van egy profi változat, több funkcióval.
 • Hol szerezhető be: A WordPress műszerfalán keresztül (ugyanaz, mint a Yoast SEO esetében, lásd fent).

8. Jetpack – Közösségi megosztás + Még több


Jetpack a WordPress.com oldalán Jetpack a WordPress.com oldalán

Szerzői): Automattic

Aktuális változat: 8.5

Utolsó frissítés: 2020. május 5

jetpack.8.5.zip


78% Értékelések


5.000.000 + telepítések


WP 5.3 + szükséges

 • Mit csinál: A Jetpack egy többcélú plugin, amely rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik. Ebben a szakaszban a legjelentősebb az megosztása modul, amely segít a közösségi megosztás gombok hozzáadásához a webhelyéhez.
 • Miért van rá szüksége: A közösségi megosztás gombok megkönnyítik a látogatók számára, hogy megosszák a hozzászólásaikat a közösségi médiában. Ez azt jelenti, hogy a bejegyzései nagyobb láthatóságot és ennek eredményeként több forgalmat szerezhetnek! És amint mondtuk, a Jetpack magában foglalja egy csomó más hasznos funkció, ami nagyon biztosak bennünket abban, hogy számos egyéb okból is az egyik legfontosabb WordPress-bővítménynek fogja tekinteni.
 • Mennyibe kerül: Az ingyenes terv rendben van.
 • Hol szerezhető be: A WordPress műszerfalán keresztül (ugyanaz, mint a Yoast SEO esetében, lásd fent). Ezután olvassa el ezt a bejegyzést Hogyan állítsuk be a Jetpack társadalmi megosztás gombjait.

Miután telepítette ezeket a kötelező bővítményeket, és nincs útban, itt az ideje, hogy vigyázzon a blog alapbeállításaira.

5. fejezet: Alapvető beállítások minden bloghoz

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map