Az Automattic megszerezte a Tumblr programot, a megbízható szerzők programja megszűnt, automatikus frissítések vita ��️ 2019. szeptember WordPress News w / CodeinWP

Ez a 2019 szeptemberi kiadása "Ez a hónap a WordPress-ben a CodeinWP-vel."


Üdvözlet mindenkinek, üdvözöljük a WordPress 2019. szeptemberi hírekben! Csapatunk egy része augusztusban nem volt hivatalban, beleértve magamat is. Most visszatérek a legfrissebb történetekre, amelyek a múlt hónapban a WordPress birodalomban zajlottak.

Amíg a híreket olvassa, a bukaresti székhelyű csapatunk útra megy egy visszavonulásra a hegyoldalon, a kikapcsolódás és a szórakozás keveréke érdekében. De éppen azelőtt, hogy elindultunk az úthoz, meggyőződtem arról, hogy elküldöm neked az összes fontos dolgot, ami a WordPress-ben történt.

A WordPress 2019. szeptemberi hírlevele során az Automattic megvásárolja a Tumblr és a Zero BS CRM-et, a Trusted Authors program már nem létezik, miközben a régi WordPress verziók automatikus frissítésének gondolata nem ment észre és kritikát nélkül a közösségben..

De olyan sok más hír van, hogy szeretnék megosztani veled, ezért feltétlenül ellenőrizze a listán szereplő mindent, ha elolvassa a legizgalmasabb javaslatok, bejelentések és cikkek teljes körét..

Az Automattic megszerezte a Tumblr programot, a megbízható szerzők programja megszűnt, automatikus frissítések vita - 2019. szeptember WordPress News w / CodeinWP

2019. szeptember WordPress News

Az Automattic – a WordPress.com gyártója – megvásárolta a Tumblr-t

Minden olyan hír, amely magában foglalja az Automattic alkalmazását, valószínűleg nagyszerű változást eredményez. Ez nem csak a WordPress közösségben, hanem az egész tech világban ismét megtörténik. Az Automattic szárnyai alá hozta egy másik nagy márkát, amikor a Tumblr-t megvásárolta a Verizon-tól, amely állítólag 3 millió dollár alatt volt, ami nagy esést mutat az 1,1-ről. billúzió, hogy a Yahoo 2013-ban megfizette a Tumblr-t. Úgy tűnik, hogy a Yahoo nem tudta megtartani ígéretüket "hogy ne csavarja fel".

Matt és a csapat azt mondta, hogy a Tumblr továbbra is külön márkanév marad, és nem változtatják meg annak front-endjét. Számos kiigazítást csak a háttér fog kapni, de ennek nem lesz kellemetlen hatása a felhasználókra. Tehát, ha Tumblr felhasználó, akkor semmiért nem kell aggódnia.

Kicsivel utána, Az Automattic megszerezte a Zero BS CRM bővítményt is azzal a szándékkal, hogy azt Jetpack CRM-nek nevezze el. A név hivatalos megerősítése még nem történt meg.

Ez nagyon jó. Nem gondolhatna egy jobb tulajdonosra, mint az Automattic a Tumblr hatalmas kreatív kiadói közösségére. https://t.co/G9pVtpjKJ9

– Marco Arment (@marcoarment) 2019. augusztus 12

2019. szeptember wordpress hírek régi verziója automatikus frissítések vitája

Javaslat: A régi verziók automatikus frissítése 4.7-re

Mit teszel annak érdekében, hogy megakadályozzák a biztonsági problémákat, amikor az emberek nem frissítik a régi WordPress verziókat webhelyükön? Ön elvégzi a frissítést nekik. Jelenleg ez csak néhány WordPress alapvető közreműködő által érkezett javaslat, amely hosszú vitára vált a fejlesztők, a közösség tagjai és más közreműködők között.

A javaslat a következőkből áll: "a nem támogatott webhelyek automatikus frissítése a legrégebbi támogatott verzióra", más néven azok, akik továbbra is használják a 3.7 és 4.6 közötti verziókat, automatikusan frissülnek a WordPress 4.7 verzióra (a legutóbbi támogatott verzió).

Természetesen az adminisztrátoroknak lehetősége van azt mondani, hogy nem, ha értesítést kapnak a nagy változás előtt az irányítópulton és e-mailben.

A WordPress téma áttekintő csapata a játék és a következetlen vélemények miatt lebontja a megbízható szerzők programját

Jön, ha felteszi tőlem. A Megbízható szerzők program, amelyet a téma áttekintő csapata készített tavaly végrehajtották, sok változást és panaszt szenvedett 16 hónapos élettartama alatt.

A programot augusztusban abbahagyták következetlenségek, irreleváns felülvizsgálatok és az oka miatt "több probléma, mint amennyit megoldott" – a csapatvezető William Patton szerint. A Megbízható szerzők programot a kezdettől fogva egy csipetnyi sóval vették, de az elutasítások megsokszorozta azt a pillanatot, amikor a témafejlesztőknek extra munkát kellett végezniük ahhoz, hogy csatlakozzanak hozzá. Ezekről a korlátozásokról a 2019. júniusi hírkiadásban írtunk.

Most már vége!

2019. szeptember a wordpress téma megbízható szerzőinek programja megszakítva

Ön is érdekli ezeket a cikkeket:

 • Építsd meg a Gutenberg számára: Hogyan reagálnak a bővítmény és a témaírók a Gutenberg felé történő átmenetre?
 • 2018. szeptember Képregény w / CodeinWP-vel … #Gutenberg #BadCode #MissionImpossible
 • 7 legjobb automatikus blog-beépülő modul a WordPress-hez: Mindegyikkel gyakorlatba mentünk

woocommerce 3.7 kiadás szeptember 2019 wordpress hírek

A WooCommerce 3.7 leszállt

A WordPress üzlettulajdonosok, a WooCommerce 3.7 április óta fejlesztés alatt állnak. Ez a kiadás többnyire blokkokról szól, és javítja a blokk-szerkesztő tapasztalatait. Ezen a feljegyzésen szerepel WooCommerce termékblokkok 2.3, amely blokkokon keresztül hozzáadhatja és kezelheti üzlete összes termékét.

A WooCommerce 3.7 szintén emelték a sávot a WordPress és a PHP minimumkövetelményei felé, tehát azoknak, akik szeretnék frissíteni erre a legújabb verzióra, futtassák legalább a PHP 5.6-ot és a WordPress 4.9-et. Tehát ha újításokat szeretne, először frissítse!

További zárványok a kiegészítő tartalom e-mail beállítások, egy automatikus kuponkód-generátor és egy csomagkezelő rendszer.

WordPress 5.3 ütemezése és hatálya

Ha kíváncsi, hogy a WordPress központi fejlesztése megy, akkor ez a következő kiadás rövid távú naptára, a csapatokkal és a felelős emberekkel együtt. Spoiler: A WordPress 5.3 Beta 1 ebben a hónapban jelenik meg!

A béta tesztelése után várhatóan az első kiadás jelöltje október 15-én, a hivatalos, teljes verzió pedig egy hónappal később, november 12-én várható. Mi az év legfontosabb kiadásának általános célja? Idézet: "A jelenlegi interakciók csiszolása és az felhasználói felületek felhasználóbarátabbá tétele".

wordpress 5.3 menetrend és csapat

Nagyszerű cikkek az interneten

WordCamp Asia logó: Design utazás

Miután első kiadását hivatalosan 2020 februárjában tervezték meg, a WordCamp Asia már rendelkezik hivatalos logóval. Nézze meg ezt a bejegyzést, hogy megnézze, hogyan néz ki, és hogyan jöttek létre a tervezők.

A Ninja Forms anyavállalata a Saturday Drive megvásárolja a CalderaWP-t

Az Automattic nem volt egyetlen, amely a nyáron akvizíciókat hajtott végre; a Ninja Forms alkotói összeálltak a Caldera Forms-szal abban az értelemben, hogy az előbbiek megszerezték a drag-and-drop formák építő pluginját. A CalderaWP néhány tagja csatlakozik a Saturday Drive-hoz, hogy együtt dolgozzon mindkét eszköz fejlesztésén.

php Közép-európai konferencia a hangszórók sokféleségének hiánya miatt megszűnt

És a kortárs világproblémák adagja … ez egy másik, a politikai korrektségén és sokféleségén alapuló kérdés, amely arra késztette a PHP Közép-Európa Konferencia szervezőit, hogy mondják le az eseményt. Szeretnéd élni 2019-ben … Egyébként a WordPress szervezői soha nem hagyjuk, hogy ez megtörténjen.

A WordPress közreműködői fedezzék fel a globális akadálymentesség eseményének lehetőségeit

Csakúgy, mint a Polyglots csapata, a WordPress közreműködői egy globális akadálymentességű, egész napos eseményt figyelnek, amely gyakorlatilag zajlik. Ily módon azok a akadálymentesség-fejlesztők, akik nem tudnak részt venni a WordCamps-on, online találkozhatnak és fejleszthetik ezt a projektet.

Végső búcsúm a kocsmáról

Tíz év után, miután a WP Tavern a WordPress hírek egyik legmegbízhatóbb forrása lett, Jeff Chandler, az alapító, elbúcsúzik a webhelyhez való hozzájárulásról, és új kezdetre indul. Noha nincs konkrét terve a jövőbeni várakozásairól, kihívásokkal teli lehetőségekre vár.

Feature projektjavaslat: WP Notify

A WordPress már értesítést küld az adminisztrátorról, ismerteti a webhelyével kapcsolatos fontos kérdéseket. De a lényegben lévő srácok most a rendszer fejlesztésén, valamint a visszajelzés felhasználó-orientáltabbá és nyilvánvalóbbá tételén dolgoznak, amelynek célja, hogy a felhasználó több ellenőrzést adjon a tettei felett..

Funkció plugin-beszélgetés: hozzájárulás és naplózási mechanizmus a felhasználói adatvédelem érdekében

A vita a felhasználói adatvédelemről és a hozzájárulás naplózásáról szól. A központi csapat megkísérel egy egyszerű módszert találni arra, hogy a felhasználók jóváhagyják adatkezelésüket, miközben lehetővé teszik számukra a belépést és az opt-out használatát. A javasolt megoldás egy szolgáltatás-bővítmény.

A WordPress elavult PHP-t használó WP-webhelyek 61% -ára tesz javaslatot

Tehát, ha Ön egyike azoknak, akik továbbra is használnak egy régi PHP verziót a WordPress-webhelyen, akkor valószínűleg frissítésre irányuló értesítést lát az irányítópulton. A WordPress szakértői azt javasolják, hogy kattintson a frissítésre a webhely biztonsága érdekében.

Miért nem kész az egyetemi webhely futtatása a WordPress használatával az akadémiai vitára

Manapság több világszerte működő webhely fut a WordPress-en, mint bármely más platformon. De a CMS még nem történt áttörést a felsőoktatásban. Miért? Mivel senkinek sem volt ideje kiterjedt karbantartásra, támogatásra, digitális adminisztrációra, nem is beszélve a pénzügyi költségekről.

Hogyan készítsünk egy WordPress webhelyet 2019-ben – A végső barkács útmutató

Ha az első WordPress-webhelyet a saját kezéből szeretné létrehozni, akkor mindenre van szüksége egy átfogó, teljes útmutatóhoz. Ez az összes olyan lépést tartalmazza, amelyet be kell tartania egy webhely sikeres elindításához.

10 legjobb gyakorlati tipp az animált GIF-ekhez az e-mailben

Szeretné szórakoztatóbbá tenni e-maileit? A jobb dinamikához a GIF-eket is belefoglalhatja. Néhány jó tipp, hogyan lehet ezt helyesen tenni anélkül, hogy bosszantó embereket érnénk el.

A 2019-es legjobb technikai képregények (eddig) w / CodeinWP-vel … #Developers #Gutenberg #Conversions

És mivel szeretjük az olvasóinkat hűvös dolgokkal kezelni, bónuszt kapunk az Ön számára, bemutatva a 2019-es legnépszerűbb képregényeinket, más néven azokat, amelyek egy egész lottás szeretettel érkeztek a közösségi médiában. Nem akarsz hiányolni őket!

Ennyi 2019. szeptember. Bármi, amit hiányzott?

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map