A WordPress-felhasználók 2020-ban a legjobb FTP-ügyfelek közül 5 (Windows és Mac)

Nagyon esély van arra, hogy valamikor a WordPress webhelyfájljait manuálisan kell kezelnie. Függetlenül attól, hogy webfejlesztő vagy napról-napra fájlokat keres, vagy ön egy rendszeres blogger, akinek összeomlás után kell kitalálnia a webhely fájljait, az FTP szükségszerű. Itt jönnek a legjobb FTP-ügyfelek!


Röviden: az FTP-ügyfeleknek világos képet kell adniuk a webtárhely-beállítások fájlszerkezetéről és tartalmáról, és lehetővé kell tenniük, hogy ezeket a fájlokat oda-vissza továbbítsák a kiszolgáló és a számítógép között..

Néhány lehetőség létezik a piacon manapság, tehát csak a WordPress felhasználók FTP klienseiről fogunk beszélni. Ez magában foglalja a Mac és Windows ügyfeleket, néhányat más operációs rendszerekhez is.

De ezt megelőzően folytassa az olvasást, hogy többet megtudjon arról, hogy mi az FTP-ügyfél és hogyan kell azt használni.

Legjobb FTP-ügyfelek

Tartalomjegyzék:
�� Mit kell keresni egy FTP kliensen?
�� Öt legjobb FTP-ügyfél a WordPress felhasználók számára
�� Ami a legjobb?
�� Bónusz: FTP-kliens használata

Mit kell keresni a legjobb FTP-ügyfelekben a Mac és a Windows WordPress felhasználók számára

A legjobb FTP-ügyfelek mindegyike hasonló funkciókkal rendelkezik, de néhányuk véletlenszerű, egyedi eszközökkel vagy jobb interfészekkel rendelkezik, mint mások. Ezenkívül azt is megbizonyosodnia kell arról, hogy az FTP-kliens megfelelő-e az operációs rendszerhez.

Ami a legjobb FTP-ügyfelek által kínált funkciókat illeti, az alábbiak szerint számíthat:

 • Different️ Különböző fájlátviteli protokollok, például FTPS, FTP és FTP támogatása SSL / TLS-en keresztül.
 • ☁️ A felhő szinkronizálásának potenciális támogatása – például a Google Drive és a Dropbox esetén.
 • �� Szabványos főablak-terület gazdagép bejelentkezéssel, állapotjelentéssel és a helyi és távoli helyekkel való kapcsolatokkal.
 • �� Lehetővé teszi nagyobb fájlok átvitelét.
 • A Függesztett felhasználói felületet biztosít a könnyű mozgáshoz.
 • A fájlnév szűrők a rendetlenség felgyorsításához és az elemek gyorsabb megtalálásához.
 • �� Húzza a fájlok áthelyezésének lehetőségeit a helyi webhelyről az online webhelyre.
 • �� Többnyelvű támogatás.
 • �� Beállítások az átviteli sebességkorlátozások beállításához.

Az is jó, hogy platformok közötti támogatást kapunk a Windows, a Mac OS és a Linux számára. Megállapítottuk azonban, hogy néhány, csak a Mac-hez tartozó FTP-ügyfél sokkal tisztábbnak néz ki, mint a platformok közötti ügyfelek. Ugyanez mondható el a csak a Windows alapú opciókról. Alapvetően előfordulhat, hogy egy Mac- vagy Windows-központú FTP-kliensnek van egy felülete, amelyhez Ön már szokott.

Öt a legjobb FTP-ügyfél a WordPress felhasználók számára

FileZillaCyberduck WinSCP Ravasz adás
ÁrIngyenesIngyenesIngyenes59,99 és 89,99 USD$ 45
Mac vagy Windows?Mind (és mások)MindkétablakokablakokMac
Fájlátviteli protokollokSSH, FTP, SSL / TLSFTP, SFTP, SSL / TLSFTP, SFTP, FTPS, SCP, WebDAV, S3FTP, FTPS (SSL), HTTP, HTTPS (SSL), SFTP (SSH2)FTP, WebDAV, SFTP, S3
Felhő szinkronizálása?NemIgenNemNemIgen

1. FileZilla (Filezilla-project.org)

FileZilla

Nem csak a FileZilla az egyik legjobban felismerhető FTP-ügyfél a piacon, de számos operációs rendszeren is működik, beleértve a Mac OS X és a Windows rendszert..

A felület egyszerűen használható, és lehetővé teszi a 4 GB-nál nagyobb fájlok átvitelét. Ez egy nyílt forráskódú projekt, amely rendszeresen kap frissítéseket. Ezért ingyenes megoldás egy költségkerettel rendelkezők számára is (vagy azok számára, akik nem látják az FTP-ügyfelek fizetésének értelmét).

A FileZilla meglehetősen egyedi azzal is, hogy kiváló támogatást nyújt a többi megtalálható FTP-kliens opcióhoz képest. Például a FileZilla csodálatos fórummal rendelkezik, ahol cseveghet más felhasználókkal. A wiki hasznos, és akár hibákat is benyújthat, vagy funkciókat közvetlenül a FileZilla webhelyről kérhet. A FileZilla-t csak Windows rendszeren támogatották, úgy gondoljuk, hogy a legjobb az adott operációs rendszeren, de vannak kliensek más platformokra is.

Windows vagy Mac? ��

Mindkettő (Linux és más operációs rendszerek is)

Árképzés ��

Ingyenes

Jellemzők ��️

 • A könyvjelzőkkel indulhat ott, ahol abbahagyta.
 • Kiváló helyszíni menedzser és terület, amelyet figyelni lehet, amint az átutalások befejeződtek.
 • Húzza az eszközöket a fájlok áthelyezéséhez az egyik helyről a másikra.
 • Az SSH, FTP és SSL / TLS támogatása.
 • Sok nyelv az emberek számára a világ minden tájáról az FTP-kliens használatához.
 • A könyvtárak összehasonlítása, amely egymás mellett bemutatja a különféle fájlokat.
 • Távoli opció a fájlszerkesztéshez és a fájlkereséshez.
 • A fájlnév szűrése arra az esetre, ha törölnie kell a többi fájlt vagy megnyitnia kell egy fájlt annak tartalmának megtekintéséhez.
 • Átviteli sor az összes folyamat állapotának megtekintéséhez.

Ki fontolja meg ezt az FTP klienst? ��

Nem csak a FileZilla mentes, hanem az egyik szabványosított felülettel is rendelkezik. A Windows-felhasználók számára a legjobban szeretem a FileZilla-t, de érdemes egy felvételt készíteni, ha más operációs rendszert is használsz. Kiváló választás azok számára is, akik élvezik a nyílt forrású projekteket, sok frissítéssel és minőségi online támogatással.

2. Cyberduck (Cyberduck.io)

Cyberduck

Számos platformon átívelő FTP-ügyfél nem teljesít mindent olyan jól a Mac számítógépeken. A Cyberduck viszont kivétel ez alól.

Szépen integrálódik mind a Windows, mind a Mac számítógépekhez, szinte minden főbb jellemzővel a Mac verzióban. Ez magában foglalja a fájlok megtalálását a számítógépen, a bejelentkezési hitelesítő adatok tárolásától kezdve.

A Cyberduck az FTP-ügyfelek egyik leginkább intuitív, modern interfészével büszkélkedhet. Olyan érzése van, mint egy Mac-terméknek, amikor a formatervezést nézi, így tipikusan bárkinek ajánlhatjuk, kezdőnek vagy tapasztaltnak. Az egyik kiemelkedő szolgáltatás, hogy a Cyberduck hogyan kapcsolódik szinte bármilyen szerverhez, beleértve az Amazon S3-ot, az FTP-t és a Google Drive-ot. Az is lenyűgöző, hogy a felhőben is terjeszthet tartalmat, mindezt egyszerű tartalomszolgáltató hálózathoz történő csatlakoztatással.

Windows vagy Mac? ��

Mindkét

Árképzés ��

Ingyenes

Jellemzők ��️

 • Támogat egyedülálló kiszolgálók sorozatát, például FTP, SFTP, Google Drive, Microsoft Azure, Amazon S3, OneDrive, Dropbox és egyebek.
 • Ügyféloldali titkosítás, amely biztosítja az összes adat továbbítását a helyi helyről a felhőbe. Az összes fájl titkosítva lesz az átvitel előtt.
 • A fájlok módosításakor nem kell ragaszkodnia egyetlen szövegszerkesztőhöz. A Cyberduck lehetővé teszi a fájlok szerkesztését a kívánt szerkesztővel. Ez az FTP-klienssel történő gyors integráción keresztül működik.
 • Fájlmegosztás a webböngésző, a CDN és a Cyberduck HTTP URL-jei segítségével.
 • Könyvjelző, hogy visszatérjen az olyan eseményekhez, mint az előzmények, a fájlok és az import. Akár könyvjelző fájlokat is importálhat.
 • A gyorsítótár engedélyezése a gyorsabb böngészéshez és a "gyors megjelenés" a fájljain keresztül.
 • Integrációk olyan operációs rendszer technológiákkal, mint a Bonjour, a Keychain, a Finder és az Notification Center.
 • Több tucat nyelv támogatása.
 • Opciók bármi átvitelére, letöltésére, másolására és szinkronizálására a szerverek között.

Ki fontolja meg ezt az FTP klienst? ��

Ez egy platformközi FTP-kliens, amelyet a Mac felhasználóknak nem kell félniük. Érdemes kipróbálni, mivel ingyenes, és képesnek kell lennie arra, hogy gyorsan megszokja a felhasználói felületet. Ami a szolgáltatásokat illeti, szeretem a Cyberduck-et azok számára, akik szeretnének kapcsolódni egyedülállóbb kiszolgálókhoz, például az Azure-hoz vagy a Google Cloud Storage-hez. Nagyszerű választás a felhőben lévő tartalom terjesztésére is.

3. WinSCP (Winscp.net)

WinSCP

A WinSCP átugorja az egész platformon átívelő FTP kliens ötletét, és szigorúan a Windowshoz ragaszkodik.

Sok felhasználó imádja ezt, mivel az összes fejlesztési erőforrás egyetlen operációs rendszerbe kerül, és az interfész inkább megfelelőnek tűnik ahhoz, amit a Windows felhasználók megszoktak. A WinSCP az egyik legnépszerűbb FTP, SFTP és FTPS kliens, mivel lehetővé teszi a fájlok könnyű másolását a helyi és a távoli helyek között.

Jelenleg a WinSCP hat fájlprotokollt támogat, beleértve a WebDAV-ot, az FTP-t és az FTPS-t. A grafikus felhasználói felület eleinte félelmetesnek tűnhet, de valójában elég egyszerű, ha egyszer megteszi. Az integrált szövegszerkesztő azt is kiküszöböli, hogy maguknak kell megtalálniuk a szerkesztőt. Általában véve, a haladó felhasználóknak elégedetteknek kell lenniük a WinSCP összes funkciójával. A kezdőknek először lehet, hogy túlterheltek, de ez nem olyan rossz.

Windows vagy Mac? ��

Csak Windows

Árképzés ��

Ingyenes

Jellemzők ��️

 • Fájlátviteli lehetőségek FTP, SFTP, FTPS, SCP, WebDAV vagy S3 keresztül.
 • A könyvtár gyorsítótárazása a program hatékonyabbá tételéhez, valamint a gyorsabb fájlátvitelhez és böngészéshez.
 • Az összes fájl titkosítása a szerverre helyezett összes fájl védelmére.
 • Lehetőségek a felhasználói felület körül változtatni attól függően, hogy mely eszközöket használja legjobban.
 • Kiváló integráció az összes Windows alkalmazáshoz és funkcióhoz. Integrálhat más alkalmazásokkal is, mint például a PuTTY, a Pageant és a FileZilla.
 • Egy fő jelszó a rosszindulatú szoftverek bármilyen visszafejtésének megakadályozására. Ez akkor is segít, ha több jelszóval rendelkezik, amelyeket tárolni kell. Az egyetlen probléma az, hogy soha nem szabad elfelejteni fő jelszavát.
 • Rendszergazdai korlátozások, amelyek megakadályozzák a felhasználókat (akár a szervezet tagjait, akár magad) a fontos fájlok módosításában.
 • Teljesen grafikus felület, amely vizuálisabbá teszi a böngészési folyamatot.
 • Fordítások tucatnyi nyelvre a globális hozzáférés érdekében.
 • Automatizálás minden szkripthez és feladathoz.

Ki fontolja meg ezt az FTP klienst? ��

Szeretem a WinSCP for Windows puristákat, mivel tudod, hogy minden fejlesztés a Windows felületére irányul, nem pedig más platformokra. A WinSCP azoknak is kedves, akik szeretnék ezt a fő jelszó funkciót. Ez egy hozzáadott biztonsági réteg, és egyetlen zárral tárolhatja az összes egyedi jelszavát.

4. Ravasz (Www.globalscape.com/cuteftp)

Ravasz

Néhány okból az CuteFTP az egyik legjobb prémium FTP-ügyfél. Mindenekelőtt számos egyedi funkcióval rendelkezik, amelyeket egyetlen ingyenes FTP-kliens sem talál. Például, a CuteFTP biztosít valamit, amelyet TappIn eszköznek hívnak, amely lehetővé teszi a fájlok megosztását a számítógépről más eszközökre, például iPadre és telefonra..

A fő fájlátviteli protokollok támogatottak, és a biztonság érdekében elvárható néhány remek titkosítás is.

Mint már említettük, az CuteFTP árlapot tartalmaz, de ez gyakran nagyszerű lehetőség, ha átgondoljuk a kapott kiegészítő szolgáltatásokat és ügyfélszolgálatot. Gondolj bele: az ingyenes FTP-ügyfelek egyike sem rendelkezik külön támogató csoporttal. A megoldások megtalálásához egyszerűen csak körül kell keresnie a fórumokat és az internetet. Az CuteFTP tulajdonosa és eladója a Globalscape, amelynek támogatási telefonszáma, e-mailje és csevegődoboza van.

Windows vagy Mac? ��

Windows (a régebbi Mac verziók megtalálhatók az interneten – és fájlokat megoszthat a Mac-ekkel)

Árképzés ��

59,99 USD vagy 89,99 USD, ha egyéves karbantartást és támogatást szeretne. Ingyenes próbaverzió is rendelkezésre áll.

Jellemzők ��️

 • Átfogó protokollkészlet, például SFTP, HTTP / S és FTP / S.
 • Titkosítás az OpenPGP-n keresztül. Ez magában foglalja a jelszavak hitelesítését és a jelszókezelő központot.
 • Távoli hozzáférés a webhelyhez. Egyszerre több távoli helyet is kezelhet.
 • Távoli kép miniatűrök a könnyebb böngészéshez.
 • Fájlok húzása és dobása – akár 100 átvitel egy időben.
 • Beépített szerkesztő a távoli dokumentumok kezeléséhez és beállításához.
 • Varázslók és útmutatók az új webhelyekhez történő linkeléshez. Mindezt az FTP kliens biztosítja.
 • Hangfájlkezelés és RSS-hírcsatornák létrehozásának lehetősége a podcastokhoz.
 • Kiváló helyi fájlkezelési szolgáltatások.
 • Az összes webhelyfájl biztonsági mentése és szinkronizálása.
 • Automatizált fájlátvitel az ütemezéssel együtt.

Ki fontolja meg ezt az FTP klienst? ��

Noha az árak elvonhatják Önt a CuteFTP-től, ne feledje, hogy ez csak egyszeri díj, és számos további funkciót kap. Nem is beszélve, hogy lehetősége van közvetlen ügyfél-támogatásra. Fontolja meg a CuteFTP-t, ha Windows számítógépen van, és páratlan biztonságot vagy egyedi funkciókat szeretne, mint például az átviteli ütemezés, a podcast RSS létrehozása és a távoli szerkesztés.

5. adás (Panic.com/transmit)

adási

Beszéltünk a kedvenc, csak Windows-os FTP-kliensről, de mi lenne egy, csak a Mac felhasználók számára?

Az átvitel a válasz erre a kérdésre, mivel ez egy gyönyörűen megtervezett fájlátviteli eszköz, sok szerver integrációjával és hatékony felhasználói felülettel. A Transmit gyakran megjelenik új verziókkal (jelenleg a Transmit 5-en), így a sebesség, a biztonság és a funkcionalitás az évek során kissé javult..

A Mac felhasználók élvezik, hogy a Transmit zökkenőmentesen összeolvad a Mac OS környezettel. Emiatt minden szintű felhasználó képes gyorsan megtanulni a köteleket. Ezt követően a Transmit a legnépszerűbb a webfejlesztők körében. Nem kell azonban olyan tapasztaltnak lennie, hogy az átviteli kapcsolatok működjenek az Ön számára. A modern kódszerkesztő kiemelkedik a piacon a legtisztább termékek között, a fájlkereső pedig a megfelelő fájlokat gyorsan megkeresi..

Windows vagy Mac? ��

Csak Mac

Árképzés ��

45 USD – egy 7 napos ingyenes próbaverzióval

Jellemzők ��️

 • Kettős ablaktábla nézet, amely sokkal gyorsabb a fájlok megkeresésében, mint a Finder eszköz segítségével.
 • Csatlakozások 11 felhőkiszolgálóhoz, köztük az Amazon Rackspace, Dropbox, OneDrive és a Google Drive.
 • Klasszikus fájlátvitel FTP, WebDAV, SFTP és S3 formátumban.
 • A Panic Sync nevű szolgáltatás, amely az egyik leggyorsabb és legbiztonságosabb módja a helyi és a felhőalapú helyek szinkronizálásának. Alapvetően elvégzi a szinkronizálást az Ön számára, és lehetővé teszi a fájlokhoz való hozzáférést több eszközön.
 • Szinkronizálás nagyon sokféle eszközre. Szinkronizálhat helyi környezetből vagy távolról távolról.
 • Hihetetlen sebesség intelligens mappákkal, továbbfejlesztett többszálú menet, és még sok más.
 • A "Get Info Sidebar" amely lehetővé teszi a fájlokból származó információk azonosítását a böngészés közben.
 • A "Kötegelt átnevezés" eszköz a fájlok nagy gyűjteményének kiválasztásához és egyszerre átnevezéséhez.
 • A "Helyek" vagy könyvjelzősáv, amely lehetővé teszi, hogy egy kattintással ugorjon a kedvenc fájljaira vagy mappáira.
 • Biztonsági kulcsok létrehozásának és kezelésének képessége az FTP-kliens elhagyása nélkül.
 • Támogatás a Krypton és a YubiKey számára.
 • Két tényezős hitelesítési bejelentkezés a biztonság növelése érdekében.
 • Támogatás a rendkívül nagy Amazon mappákhoz és fájlokhoz.
 • Húzza és dobja el az összes fájl másolási és beillesztési eszközeivel együtt a funkcionalitást.
 • Támogatás néhány olyan nyelv számára, beleértve a kínai, a francia, a német és az angol nyelvet.

Ki fontolja meg ezt az FTP klienst? ��

Először is, a Transmit a Mac felhasználók számára az egyik legjobb FTP-ügyfélnek tűnik. Az ár elég alacsony ahhoz, hogy igazolja a vásárlást, és csodálatos Mac-alapú felületet és néhány extra eszközt kap, amelyeket soha nem találna meg egy ingyenes FTP-kliensen. Azok számára is tetszik, akiket leginkább érdekel a felhőszerverekkel való szinkronizálás, például a Google Drive és a Box. Az ilyen típusú átutalások támogatása megdöbbentő.

Végül, a Transmit nagyszerű azok számára, akik kiváló biztonságot akarnak. A Pánik szinkronizálás, a titkosítás és a két tényezővel történő hitelesítés révén nem hibázhat.

Melyik a legjobb FTP-ügyfelet választja??

Íme egy másik betekintés a WordPress-felhasználók számára és azon túlmutató legjobb FTP-ügyfelek összehasonlításába.

FileZillaCyberduck WinSCP Ravasz adás
ÁrIngyenesIngyenesIngyenes59,99 és 89,99 USD$ 45
Mac vagy Windows?Mind (és mások)MindkétablakokablakokMac
Fájlátviteli protokollokSSH, FTP, SSL / TLSFTP, SFTP, SSL / TLSFTP, SFTP, FTPS, SCP, WebDAV, S3FTP, FTPS (SSL), HTTP, HTTPS (SSL), SFTP (SSH2)FTP, WebDAV, SFTP, S3
Felhő szinkronizálása?NemIgenNemNemIgen

Ami a funkciókon alapuló ajánlásainkat illeti, itt van néhány szempont, amelyet figyelembe kell venni:

 • Menj a FileZilla-hoz ha egy FTP kliens alapjait akarja, ha nincs külön csengő és síp. Mindent biztosít, a drag and drop fájlcseréléstől az átviteli sorig és a távoli fájlszerkesztéstől a fájlnév szűréséig.
 • Menj a Cyberduck-hez ha szeretne néhány lehetőséget szinkronizálni a felhőalapú szolgáltatásokkal és a hagyományos transzferekkel. Kiváló fájlmegosztással és titkosítással rendelkezik.
 • Menj a WinSCP-hez Ha tradicionális fájlátviteli lehetőségeket szeretne, grafikus felülettel és azzal, hogy az összes hitelesítő adatot egy fő jelszó alatt tudja elmenteni.
 • Menj a CuteFTP-hez ha egyszerre több távoli helyet szeretne használni. Ez egy szilárd FTP-kliens egyedülálló feladatokhoz, például RSS-hírcsatornák előállításához podcastok és az összes fájl biztonsági mentését.
 • Menj a Transmit-hez ha szinkronizálni szeretné a felhőkiszolgálók széles választékával. Kiváló választás akkor is, amikor megpróbál szinkronizálni a nagy fájlokat több eszközzel.

És ez minden, ami a legjobb FTP-ügyfelek számára elérhető a WordPresshez és azon túl!

Bónusz: FTP kliens használata

Az FTP-ügyfelek az évek során fejlődtek, de továbbra is helyet foglalnak el a weboldalak fejlesztésének és kezelésének világában. Persze, néhány ügyfél inkább a felhő szinkronizálására összpontosíthat, de ezeket a hagyományos FTP-ügyfeleket is meg kell őriznie az arzenálában, arra az esetre, ha szüksége van rájuk..

A legegyszerűbb fájlátviteli protokoll (FTP) összeköti a számítógépet az Ön webhelyével, lehetővé téve a fájlok átvitelét a helyi (számítógépes) környezetből a webhelyre. Ezek a fájlok tárolják a webhely összes adatát. A WordPress szempontjából ez magában foglalja a témák, beépülő modulok, médiaelemek és webhelyszerkezet fájljait.

FTP-kliens szükséges a fájlátvitel végrehajtásához. Ez egy számítógépes alkalmazás. Az FTP-kliens főablaka általában így néz ki:

Mac rendszeren:

filezilla mac

Windows rendszeren:

filezilla győzelem

Ez az egész eleinte kissé bonyolultnak tűnhet, de bejelentkezik a host hitelesítő adataival, amelyek a webhely fájljait egy területen (a jobb oldalon) és a számítógépes fájlokat egy másik területen (a bal oldalon) tárják fel. ). Ezután húzza a fájlokat a számítógépről a megfelelő helyre a webhelyén.

A fájlok másolása, törlése, szerkesztése és feltöltése támogatott. Az FTP-kliens meglehetősen felhasználóbarát lesz, miután megismerte az alapvető gombokat és a végrehajtható műveleteket.

�� Jegyzet: A WordPress futtatásához vagy kezeléséhez általában nincs szüksége FTP-kliensre.

Főleg a WordPress telepítéséhez vagy hibaelhárításához használják. A mai világban a legtöbb hosting cég (még az olcsókat is) egyetlen kattintással biztosítja a WordPress telepítést, tehát az FTP-ügyfelek nem mindegyik szükséges a telepítéshez.

Mégis érdemes megtanulnia, hogyan kell csinálni. Az FTP-kliens fő célja a WordPress-ben, ha hibákat vagy problémákat kell megtalálnia a fájlokban, amikor nem tudja elérni a WordPress-irányítópultot.

Például összeomolhat webhelye, és FTP-kliensen kell működnie. Ennek ellenére az FTP-ügyfelek hasznosak lehetnek a webhely telepítésében és a webhely egy másik gazdagépre történő áttérésében is.

Az FTP-ügyfelek számos feladatot elvégezhetnek, de a fő irányelv a fájlok áthelyezése a helyi webhelyről (számítógépről) a WordPress webhelyre..

Ehhez FTP felhasználónévvel és jelszóval kell rendelkeznie a WordPress webhelyen. Hol találja ezt? A hitelesítő adatokat e-mailben küldik el az összes webhelytulajdonosnak, amikor elindítják a WordPress blogját, és aktiválják a hostfiókot. Ha nehezen talál őket, beszéljen a házigazdával.

Miután megszerezte ezeket a hitelesítő adatokat, bejelentkezhet az FTP kliensbe, és csatlakozhat a WordPress webhely fájljainak.

Ez a választott FTP-klienstől függ, de mindig van egy terület, amelyet be kell írnia a hostban (általában a webhely címe), a felhasználónévben és a jelszóban. Ezután kattintson a Bejelentkezés vagy a Csatlakozás gombra – bármi is megjelenik az ügyfélen.

A tét a port számára 22, és a fájlprotokollnak az SFTP-n kell lennie. Ez a konfiguráció a biztonság érdekében titkosítja a fájlokat.

Belépés

A csatlakozás után a legtöbb legjobb FTP-ügyfél rendelkezik egymás mellett található fájlpanelekkel, az egyik oldalon a helyi fájlok, a másikon a WordPress fájlok. Ön többek között másolást, törlést és feltöltést végezhet.

összehasonlítás

A legtöbb időt egyszerűen áthúzza az egyik fájlt a helyi mappákból, és elhelyezi a WordPress-webhely megfelelő mappájába. Az átutalást ezután a sorba helyezik, és néhány másodpercen belül feldolgozzák (általában).

Ha bármilyen kérdése vagy tapasztalata van az ügyfelekkel kapcsolatban, akikről beszélt, hagyjon nekünk egy megjegyzést az alábbi szakaszban.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés és előadás: K Karol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map