A WordPress 4.9 újdonságai – Lásd: Új funkciók a működésben

Az év második nagy WordPress kiadása ma esett le; A WordPress 4.9 számos fejlesztést és továbbfejlesztést hoz a A felhasználói központú frissítést június 16-án ígérték meg. Tekintse meg őket itt. Ez az, ami új a WordPress 4.9-ben.


A WordPress 4.9 olyan, mint minden fontos WordPress frissítés, abban az értelemben, hogy a közösség a bejelentés óta körözteti azt. A lehetséges fejlesztések és szolgáltatások listája mindenkit újra felidéz!

Korán világossá vált, hogy a kiadás nem fog a Gutenbergre összpontosítani – Gutenberg lesz a WordPress 5.0 jövőbeni mozgatórugója. A WordPress 4.9 azonban a lojalisták egyike, néhány kiegészítéssel, amelyek nyolc évet várnak a felvételre. Ez a WordPress 4.9 kiadás lehetőséget kínál a fedélzetek tisztítására, előkészítve a Gutenberg vízgyűjtőjét valamikor a jövő évben. Ebben a fényben a változások, amelyeket itt látunk, túlnyomórészt felhasználóközpontúak. Nagyon kívánatos, hogy segítsen a felhasználóknak a szerkesztés és a kezelés során.

Sikeres? Ha azonnal frissítenie kell? Nos, már hónapok óta működtetjük a 4.9 feletti szabályt, és ez a cikk részletesen bemutatja a legjobb tulajdonságait, valamint a többi legjobbját:
A WordPress 4.9 újdonságai

Itt van a WordPress 4.9 újdonságai – a legizgalmasabb dolgok

1. Az ütemező és a vázlatvédő

A Customizer mindig nagyszerű volt nagy változásokon átélni. Ezeket a változásokat azonban tömegesen kellett elvégezni, és azonnal megjelentek, amint rákattintott a Mentés gombra. Nem különösebben nagy a látogató szempontjából.

A WordPress 4.9 frissített testreszabójában való részvétel egyik legfontosabb dolga a változások mentésének és ütemezésének képessége.

Alapvetően, ha az új funkciók szereplők, akkor az új ütemező Morgan Freeman; mindenki szereti.

A frissített testreszabási eszköz a Mentés helyébe lépett & Közzététel gomb. Most megjelenik a Közzététel mellett egy fogaskerekű. Ha rákattint a fogaskerékre, megnyílik egy menü, amelyben néhány új opciót talál: Vázlat mentése, Ütemezés, Közzététel. Ez ugyanolyan szintű irányítást biztosít, mint a fő műszerfal, a szokásos tartalommal.

Ha az ilyen funkciókkal rendelkezik a testreszabóban, ez csökkenti a munkaterhelést. Mostantól bármi, ami korlátozott vagy időre érzékeny, kezelhető anélkül, hogy a számítógép mellett ült és a Mentés időt kell adni & Közzététel a tökéletesség érdekében.
A WordPress 4.9 bemutatja az ütemezőt

Ha meg kell osztania a változásokat másokkal, akkor a vázlat linket közvetlenül a Customizer-ből is megkaphatja.

Maga Matt Mullenweg maga is látja ezeket az új funkciókat játékváltoztatókként a WordPress jövője szempontjából, és mi várható a jövőben. Egy podcastban a Podcast-vázlat epizódja Brian Krogsgarddal, Mullenwegnek meg kellett osztania ezt:

A tervezési tervezetek nagyon hatalmasak lesznek. Zárolás és ütemezés, front-end előnézeti linkek. Van néhány igazán, nagyon jó cucc benne.Matt Mullenweg

2. A Kódszintaxis hibajelölő

A CodeMirror visszatért nyolc év után a pusztában. Nem a mi feladatunk a különféle új funkciók rangsorolása, de ha lennénk, akkor ez egy szoros másodperc, nagyon közeli lesz.

Ez óriási javulás minden felhasználó számára. Kik közülünk nem adott hozzá egy csomó kódot a Mentéshez & Közzététel a tücskök hangjára? A változás nincs ott. Megpróbálhatja a furcsa frissítést, de valójában ez csak a Jézus Mária. Csak azt a csontokban tudja, hogy hiányzik a kódod; valahol.

Nos, a WordPress 4.9 új funkciója kiemeli a hibát, sőt még tippet is ad a hiányzó elemről, hiányos funkcióról vagy hibás szintaxisról..

Nagyon izgatott vagyok a Szintaxis kiemelése a Téma és a Plugin szerkesztőkben, mivel ez olyan szolgáltatás, amelyet már régóta szeretnék látni. Láttam sok újszülöttet, köztük magamat is, hogy összeomolják a WordPress-t, amikor egy apró hibát követtek el egy plugin vagy egy téma szerkesztése közben. Ezzel az új funkcióval többé nem fog megtörténni! Hardeep Asrani

A WordPress 4.9 hozza a Kódszintaxis-kiemelés kiemelését az testreszabóhoz

Ez egy nagy lépés, különösen annak érdekében, hogy segítsen a kezdő fejlesztőnek, amikor kódot írnak. A magabiztosabb WordPress-ek számára az opció kikapcsolható a Profil oldalon.
Kapcsolja ki a Szintaxis kiemelést a Profil beállításokban

3. A modul módosítása

A WordPress kütyü egy újabb lendületet kap a 4.9-ben a galéria widget segítségével

A galéria widget

A WordPress 4.8 hozott nekünk néhány nagyon édes média widget képet, videót és hangot. Ez a tendencia folytatása, és a WordPress most lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy galéria hozzáadására kerüljenek a widgetterületekre is. Az emberek azt fogják mondani, hogy a pluginhez kell menni, de a felfúvódás és a funkcionalitás csatájában ez a widget nyeri.

A WordPress 4.9 támogatja a szöveges widget összes eEmb-elemét

Új rövid kódok hozzáadása a szöveges widgethez

A WordPress 4.8 bejegyzésünkben itt sajnáltuk, hogy nincs szöveges támogatás a szöveges eszközben. Nos, megérkezett. Mostantól beágyazhat videókat bármely olyan webhelyről, amely támogatja az oEmbed szolgáltatást. Akár beágyazhatja a Facebook élő közvetítését, akár a TED-t, a CollegeHumor-ot, a FunnyOrDie-t is. Ez nagy ügy.

A média beágyazása a szöveges widgetbe a WordPress 4.9 segítségével lehetséges

Adjon hozzá médiát a szöveges widgetbe

Mint fentebb említettük, a WordPress 4.9 lehetővé teszi az adathordozó beágyazását a szöveges widgetbe. Ez döntő jelentőségű beépítés volt, mivel a média-specifikus kütyü egyértelműen igazodik a blokkokhoz, amikor Gutenberg megérkezik.

4. Egyéb változások a WordPress-ben 4.9

A témák váltása után többé nem tűnik el a kütyü. A továbbfejlesztett widget-leképezés azt jelenti, hogy a widget-eknek képesnek kell lenniük otthonuk megtalálására nagy változás után.
Javított téma-telepítés a WordPress Customizer segítségével.

Javított telepítés a WordPress 4.9 Customizer programból
Jobb a menük létrehozása. Tartalmazza a helyváltoztatási lehetőségeket, valamint a menü nevét és ugyanabban az opcióban elhelyezkedő helyeket.

Továbbfejlesztett menüopciók a WordPress 4.9-hez
Globális értesítési terület hibaüzenetekkel, amelyek a testreszabó eszköz Közzététel gombja alatt jelennek meg.

A WordPress 4.9 bevezeti a globális értesítési területet

Ön is érdekli ezeket a cikkeket:

 • A legjobb weboldal-készítők 6 összehasonlítása – Árak, szolgáltatások, amelyek közül választhat
 • 12 dolog, melyeket látnunk kell a WordPress oldalkészítőitől 2017-ben + akik már jól tudják
 • 20 fantasztikus tervezési portfólió, amelyet a saját létrehozása előtt megnézhet

Amit az emberek mondanak

A WordPress 4.9 bemutatója, amely november 14-én indul. Nagyon izgatott vagyok ezek közül az új Customizer funkciók közül néhány! https://t.co/sBjG9C6htZ

– XOmisse • ​​Elaine Malone (@XOmisse) 2017. október 28

A WordPress 4.9 figyelmezteti a felhasználókat, ha olyan változást észlel, amely végzetes hibát okozhat (a fájlszerkesztőből). https://t.co/BnQ3f05m2I

– Tommy Oddo (@oddodesign) 2017. október 25

A WordPress 4.9 változik "Statikus kezdőlap" nak nek "Kezdőlap beállításai".

Üdvözöljük a változást! ���� pic.twitter.com/64b54zAWW6

– Rich Tabor (@richard_tabor) 2017. november 1

Keresési mező a beépülő modulban & Témaszerkesztő ablak a WordPress 4.9 számára @ mwaghmare7 https://t.co/S8hioIHatc pic.twitter.com/kSb4RijdCk

– David Bisset (@dimensionmedia) 2017. október 31

A WordPress 4.9 Beta 4 nem működik. 80 változás. Ideje venni a fehérjetablettáit, felhelyezni a sisakot és tesztelni: https://t.co/YbDvNhC5JI

– David Bisset (@dimensionmedia) 2017. október 25

Új élményt talál a témák felfedezéséhez, telepítéséhez és előnézetének megtekintéséhez a WordPress 4.9 testreszabójában https://t.co/sQHLPv63VZ

– Deborah Edwards-Onoro (@redcrew) 2017. október 24

Tehát mit gondolsz ezekről a változásokról? Melyik tetszik a legjobban? Élvezi az irányt összességében??

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés és előadás: K Karol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map