A #WCEU 2019 eseménynaplója – Hogyan lehet elfoglalni a WordCamp Europe 2019 programban

#WCEU 2019 Esemény útmutató


Remélem, ugyanolyan elegáns vagy, mint ahogyan részt veszünk az idei WordCamp Europe 2019-ben! Csak azért, hogy frissítsd az emlékeidet, mindez Berlinben, Németországban történik, és ez az a hely, ahol találkozhatunk a hasonló gondolkodású WordPress emberekkel, mindenféle pályán és szakmán belül. Nem számít, ha fejlesztő, tervező, tartalom-készítő vagy más módon dolgozik a WordPress-szel, biztosan nagyszerű időtöltést fog kapni!

Csapatunk egy része Berlinbe is jön, tehát hatalmas az izgalom. Önkéntesek, médiapartnerek és mikrotámogatók leszünk a legnagyobb témánkkal, Neve.

Csak arra az esetre, ha egy ideje megvette a jegyét, és nem követte el az összes értesítést és hírt, összeállítottuk az esemény előtti útmutatót.

Itt van minden, amit tudnia kell a #WCEU 2019-ről, az al-eseményekről, amelyeken részt vehetsz, és egyéb információk, amelyek hasznosak lehetnek.

Tartalomjegyzék:

 • �� Közreműködő napja
 • �� Fő ülések
 • �� Műhelyek
 • �� "WP Cafe"
 • �� Wellness foglalkozások
 • Party Buli után
 • �� Műhely gyerekeknek
 • �� Panelbeszélgetések
 • �� Önkéntesség
 • WC WCEU előtti és utáni események
 • �� Jó tudni

A 2019-es Európa-szerte részt vevő események

Közreműködő napja

A közreműködők napja szórakoztató!

Találkozni kell a kijelölt csapattal (feltételezve, hogy már regisztráltál), és képességeiddel felhasználhatja a WordPress fejlesztését.

Ezen a napon egy gyakorlati feladatot kapnak, amelyen dolgozni fog.

hozzájárulónap

Minden barátságos környezetben zajlik, a csapattársak hajlandóak segíteni minden alkalommal, amikor szükség van rá.

Az írás idején a Közreműködők napi jegyek már nem szerepelnek. Ha azonban nem rendelkezik jegyével, de valóban szeretne részt venni, figyelje meg a hivatalos személyt WCEU bejelentések. Lehetséges, hogy új neveket vagy extra helyeket fognak látni az esemény közelében.

A közreműködők napja június 20-án, csütörtök reggel kezdődik.

Nézd meg ezeket a kedves embereket, akik hozzájárulnak #WordPress nál nél #WCEU Közreműködő napja ❤❤❤

Köszönöm, szikla! pic.twitter.com/LtRlyolYPL

– Milana Cap (@DjevaLoperka) 2018. június 14

Fő ülések

Tudom, hogy mindig nehéz egyszerre csak egy beszélgetést választani, különösen, ha Ön azon emberek közé tartozik, akik elsősorban az előadásokra érkeznek a konferenciára. De addig, amíg ezen a ponton nincsenek olyan tudományos felfedezések, amelyek lehetővé tennék számunkra, hogy egyszerre több helyen lehessenek, tehát határozott döntéseket kell hoznia.

Az elmúlt években a kiemelt eseményeket választottuk, de mivel ez meglehetősen szubjektív, úgy döntöttünk, hogy ezúttal rajtad múlik. Érdemes megemlíteni, hogy az ülések sokrétűek, tehát függetlenül attól, hogy mi a munkád, biztosan találsz témákat az érdeklődési körén belül.

Az ülések kategóriákra vannak osztva:

 • �� Fejlesztés
 • �� Tervezés
 • ✍️ Tartalom
 • �� Üzleti
 • �� Közösség
 • �� "Matt a WordPress-en" *

* (Különleges ülés közvetlenül az ebédszünet után, június 21-én, pénteken)

Itt a teljes ütemterv.

Műhelyek

Az üléseken csak hallgatni fogsz, de a műhelyek lehetővé teszik, hogy részt vegyen és valójában valamit készítsen a műhely témája alapján. A jó hír az, hogy a műhelyek számos szakmai és személyes érdeklődésre terjednek ki. A rossz hír az, hogy ezeket az ülésekkel párhuzamosan tartják. Tudom … az örök kérdést.

Műhely regisztráció

A műhelyekben való részvételhez regisztrálnia kell magát a fő regisztrációs pult mellett, ahol először megkapja a WCEU résztvevő jelvényét.. Műhely regisztráció pénteken 8.00-kor, szombaton pedig 8.30-kor (június 21-én és június 22-én) nyílik..

Ismét nézd meg a teljes ütemterv hogy megnézze, hogyan osztják el kedvenc műhelyét, hogy időt spóroljon.

"WP Cafe"

Ez egy új WCEU 2019 szolgáltatás, amelyet ebben az évben mutatnak be először. A WP Cafe a Tribe Meetups továbbfejlesztett változata, de az esemény kibontakoztatása már jobban megszervezett.

wp kávézó

Minden nap 10.00-tól kezdve ez egy külön hely, ahol a résztvevők beszélgethetnek egy témáról, amelyről többet szeretnének megtudni..

Lesz a "tulajdonos" amely a téma elképzelésével jött, és bemutatja a koncepciót, de a találkozó informális és ösztönzi a beszélgetést. A környezet hangulatos, és minden résztvevő nyugodtan beszélhet ötleteiről és aggodalmairól. Italokat és harapnivalókat kínálnak.

Ezt hívják WP Cafe mert ez olyan, mint egy barátokkal való találkozás. Bárki szeretettel várja a részvételt. Ellenőrizze az ütemtervet, hogy megtalálja az ütemtervet (az az egyes napok fő munkamenet-táblázata végén található).

Wellness foglalkozások

Sok új koncepció ebben az évben a WordCamp Europe-ban! Ha nem vagy reggel ember, vagy csak azt akarja, hogy könnyedén megkönnyítse testének és elméjének pihenését, akkor részt vehet a wellness foglalkozások.

Wellness

Minden reggel indulnak (pénteken 11.00-kor és szombaton 10.00-kor), és olyanok, mint az órák, ahol edzhetnek. Ezek az ülések tartalmaznak jógát, meditációt és tudatosságot, és 45 perctől egy óráig tarthatnak.

Mindkét napon ugyanaz a két ülés lesz, kivéve "Vezetett meditáció" erre csak szombaton kerül sor. Nem kell előzetesen regisztrálnia, csak jelenjen meg és pihenjen.

Utóbuli

Tehát hallgat a beszélgetéseket, csevegnek, jógáznak, műhelyekben vesz részt … és elvégre ideje táncolni. Az európaiak tudják, hogyan kell keményen bulizni (a tapasztalatból beszélek).

Utóbuli

Ha szeretsz öltözni, mint a ’80 -as évek, de soha nem volt esélye erre, WCEU party után neked! Ez a tökéletes hely vintage bőrdzsekik, magas derékú farmer, szivárványszínű lábmelegítők, csillogó széldzsebek és vállpárnák viselésére, anélkül, hogy megítélő pillantást vetnének. A haját Depeche Mode vagy Cyndi Lauper stílussá is alakíthatja.

Legjobb. Utóbuli. Valaha. Időszak. #WCEU pic.twitter.com/9SNAtarXFn

– Álvaro Gómez Velasco (@MrFoxTalbot) 2018. június 17

Tehát mentse a napot, június 22., 19.00-kor kezdődik. Ne felejtsd el a WCEU jelvényt.

Műhely gyerekeknek

A WCEU 2019 újabb és érdekes kiegészítése a gyerekeknek szóló műhely. Ha gyermekével szeretne utazni, akkor a Közreműködő Napja alatt nem kell ezeket állandóan szemmel tartania. tudsz foglaljon helyet hogy gyermeke (k) érezzék magukat Petya Raykovska-val, a műhely oktatójával.

műhely gyerekeknek a #wceu 2019-en

Mi fog történni a műhely során? A gyerekek megtanulják, hogyan kell elkészíteni saját WordPress webhelyüket egy három órás óra alatt. Nagyon jó, nem igaz??

Ez a műhely 8–14 éves gyermekek számára készült, akik megértik az alapvető angol nyelvet, és ingyenesen érkeznek gyermekgondozási szolgáltatások.

De figyeljen! A részvétel előtt van néhány követelmény, amelyet gyermekének teljesítenie kell, és ezt részletesen elolvashatja itt.

Panelbeszélgetések

Ha szereti a vitákat, és érdekli bármely olyan téma, amely miatt az idei vágás megtörtént, csatlakozhat a panelbeszélgetésekhez, ahol a WordPress szakértői professzionális környezetben találkoznak és beszélgetnek, moderátor kíséretében..

Panelbeszélgetések

Ezek lesznek a WordCamp Europe 2019 vitája:

Önkéntesség

Annak ellenére, hogy már túl késő csatlakozni az eseményhez mint a önkéntes, melegen javasoljuk, hogy legalább egyszer próbálja ki a WordCamp karrierje során (talán jövőre?).

wordcamp europe 2019 önkéntes tevékenység

Csapatunk minden évben boldogan önként jelentkezik, mert nagyon szórakoztató! Megismeri a helyet, a szervezőket, a többi önkéntest és otthon érzi magát. Ne feledje ezt a szerepet, ha a jövőben egy másik WordCamp Europe (és nem csak Európa) részvételére tervezi.

Az önkéntesség után más szemmel láthatja a konferenciát. Az önkéntesség és a részvétel két teljesen különböző élmény.

Egyébként, ha önként vállalkozik, akkor nem lesz túl sok ideje részt venni minden olyan tevékenységben, amely a konferencia két napján zajlik. Foglalt lesz, de imádni fogja.

A WCEU előtti és utáni események

Még több szórakozást keres? Jó hírek! A rendezvényen kívül számos rendezvény található, a konferencia előtt és után.

bemelegítő események

Az érkezési és távozási napoktól függően ellenőrizheti a napirendet, és esetleg részt vehet ezekben az extra eseményekben, mert nagy esélyt kínálnak arra, hogy társalogjanak és szórakozzanak más WordPress-ekkel. Ezek csak a móka kedvéért készülnek, és vonzóbbá teszik Berlini utazását.

Tehát, ha korán érkezik Berlinbe, és nincs más terve, akkor a következő kalandok várnak (kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek közül néhány fizethető):

 • Berlini kerékpár- és élelmiszer-túra – Június 19-én, szerdán, 80 EUR túránként. Csak 1 hely maradt!
 • Berlini gyalogtúra – Június 19., szerda, ingyenes. 10 folt maradt!
 • WordCamp Karaoke – Június 19., szerda, ára 3 EUR / fő.

További részletek az órákról, a találkozó helyéről és a regisztrációról itt.

Ha azt tervezi, hogy egy kicsit tovább tartózkodik Berlinben a konferencia után, érdemes csatlakoznia:

Jó tudni

Mielőtt eljutna a WordCamp Europe 2019 programba, tisztában kell lennie ezzel a hasznos információkkal annak érdekében, hogy a WCEU élménye a lehető legszélesebb legyen. Minél többet tudsz, annál jobban készülsz fel a nagy eseményre.

 • A konferencia, a Közreműködők Napja és az azt követő párt mind a Estrel Kongresszusi Központ.
 • Ellenőrizd a helyszín térkép az esemény előtt, hogy legalább a legkisebb ötlet megismerhető legyen annak konfigurációjáról. A térképet az első napon kapja meg a bejáratnál, de a telefonba mentése jó biztonsági másolatot jelent.
 • Ha kérdése van a konferenciával kapcsolatban, nem találja a számokat, vagy elveszett valamit, lépjen a Információs pult.
 • Ha van olyan pólója a korábbi WordCamps-ből, amelyet már nem használ, akkor megállhat a Jótékonysági csepp adományozni őket jó okból.
 • Ez az összes lista résztvevők több mint 3000 jegyet adtak el, tehát ha különösen valakivel szeretne találkozni, akkor valószínű, hogy Berlinben találja meg őket..

Oké, tehát ezt teheted annak érdekében, hogy a legtöbbet hozhassa ki a WordCamp Europe 2019 programból. Sikerült feliratkozni valamilyen eseményre? Ha nem tetted, biztos vagyok benne, hogy szerencsésebb lesz a következő évben. Néhány csapatunk tagja is ott lesz, tehát néhány nap múlva találkozunk!

Addig biztonságos utazást folytasson, és tartsa magát a lehető legjobban elfoglalva Berlinben!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map