A 2020-hoz képest a legjobb helyi WordPress fejlesztőeszközök 5. pontja

A 2020-hoz képest a legjobb helyi WordPress fejlesztőeszközök 5. pontja

A 2020-hoz képest a legjobb helyi WordPress fejlesztőeszközök 5. pontja
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ha Ön WordPress fejlesztő, akkor valószínűleg a legtöbb munkát tesztkörnyezetben végzi. Ily módon megkóstolhatja bővítményeit, témáit és webhelyeit, amire szüksége van, anélkül, hogy bármi valódi megsértetne. Az egyetlen kérdés az, hogy mely helyi WordPress fejlesztőeszközök felelnek meg leginkább az Ön igényeinek?


A beállítás kiválasztása bonyolulttá válhat, mivel nagyon sok lehetőség áll rendelkezésre. Ennél is fontosabb, hogy a munkafolyamat az Ön választásától függ, ezért fontos tudni, hogy mi a lehetőségek és milyen funkciók kínálnak nektek.

Ebben a cikkben öt kedvenc WordPress fejlesztőeszközünkkel mutatjuk be Önt, köztük:

 • DesktopServer
 • XAMPP
 • MAMP
 • Csavargó
 • Helyi lendkerék

Megmondjuk Önnek, hogyan működnek, és összehasonlítjuk a könnyű használatot, a funkciókat és az árakat. Nézzük meg ezt a műsort az úton!

Helyi WordPress fejlesztőeszközök

Miért elengedhetetlen a megfelelő WordPress fejlesztőeszközök kiválasztása?

A kódolás elsajátítása elég nehéz, és az online segítségkeresés nem mindig vezet a helyes útra.

De még ezt figyelembe véve, a helyi WordPress fejlesztőeszközök továbbra is olyan dolgok, amelyekből a WordPress fejlesztésének még a kezdője is részesülhet..

A változások végrehajtása az élő környezetben anélkül, hogy előzetesen tesztelnék azokat, a katasztrófa receptje. Ha az egyik frissítés tönkreteszi a webhelyet, akkor nincs más lehetősége, mint visszaállítani egy korábbi biztonsági másolatból, vagy megpróbálhatja manuálisan kijavítani a problémát..

Akárhogy is, az az idő, amikor webhelye nem működik úgy, ahogy kellene, és a felhasználók észrevehetik a problémát.

Ez az oka annak, hogy sok tapasztalt WordPress fejlesztő inkább a helyi, akár a helyi verziót használja színpadi környezetek tesztelési célokra. Mindkét eszköz elérheti ugyanazt a célt, de nem teljesen azonos. Például a helyi környezethez csak a hálózaton keresztül lehet hozzáférni, és a beállításához, illetve azzal való együttműködéshez nincs internetkapcsolat szükséges. Az átmeneti webhelyeket viszont élő szerverekre állítják be, amelyek jobbak a teljesítményteszthez.

Ebben a cikkben, a WordPress helyi fejlesztőeszközeire fogunk összpontosítani. Ha még nem rendelkezik kedvenc megoldással, íme néhány olyan szolgáltatás, amelyeken érdemes figyelni:

Több helyi webhely támogatása.

A helyi eszközök egyik előnye, hogy annyi párhuzamos webhelyet állíthat be, amennyit csak akar. Ilyen módon több projekten is dolgozhat egyszerre.

Minden weboldal független környezete.

Egyes eszközök lehetővé teszik, hogy rekeszes környezeteket állítson be minden WordPress-webhelyhez. Például lehet, hogy egy webhely futtatja a PHP 5-et, a másik pedig a PHP 7-et, és minden probléma nélkül működik.

Egyszerű projekt menedzsment.

Ideális esetben a választott helyi fejlesztési eszköznek meg kell könnyítenie az új WordPress projektek hozzáadását és törlését. Ily módon nem pazarol sok időt új környezet létrehozására vagy a kitöltött tesztek utáni takarításra.

Egyszerű domain leképezés.

A legtöbb esetben az egyes helyi webhelyeket könnyen megjegyezhető domain névre szeretné leképezni. Mindig megteheted ezt manuálisan tegye, de jobb, ha a választott eszköz segít Önnek a folyamatban.

Végül, fontos megjegyezni, hogy ha egy fejlesztési csapat tagja, akkor döntés meghozatala előtt konzultálnia kell velük. Végül is az esély, hogy az egész csapat végül egyetlen eszközt fog használni, tehát mindegyikük ugyanazt a funkciókészletet fogja elérni. Ha a csapat minden tagja eltérő helyi fejlesztési eszközöket használ, az eredmény logisztikai rémálom lehet.

Öt helyi WordPress fejlesztőeszköz összehasonlítása (dióhéjban)

Sok terepet kell lefednünk ebben a posztban. Tehát ha gyors összehasonlítást keres, tekintse meg a következő táblázatot:

A legjobb helyi WordPress fejlesztőeszközök összehasonlítása

DesktopServer
XAMPP
MAMP
Csavargó
Helyi lendkerék

Használ virtuális gépeket??
Beállíthat több WordPress webhelyet?Legfeljebb három (az ingyenes verziót használva)✅ (némi bütyköléssel)✅ (némi bütyköléssel)
Könnyen kezelhető?Közepesen nehézKözepesen nehézKözepesen nehéz
Lehetővé teszi-e különböző típusú környezetek beállítását?✅ (bizonyos fokig)✅ (bizonyos fokig)
Elindíthatja és leállíthatja a webhelyeket?
Segít-e a domain nevek helyi webhelyekhez történő hozzárendelésében??
Tartalmaz egy műszerfalat, amelyet használhat?
ÁrIngyenes és prémium verziók érhetők elIngyenesIngyenes és prémium verziók érhetők elIngyenesIngyenes

Ha úgy gondolja, hogy csak ezen információk alapján tud megalapozott döntést hozni, nyugodtan álljon meg itt. Javasoljuk azonban, hogy folytassa az olvasást, így világosabb képet kaphat arról, hogy ezek az eszközök mit kínálhatnak Önnek.

Öt helyi WordPress fejlesztőeszköz összehasonlítása (teljes)

A helyi WordPress fejlesztőeszközökkel kapcsolatban négy fő szempontot kell figyelembe vennie:

 • hogyan működnek,
 • milyen könnyű őket használni,
 • milyen funkciókat kínálnak,
 • árkategóriájuk.

Ha összehasonlítja az egyes eszközöket e kritériumok alapján – pontosan ezt fogjuk megtenni a következő szakaszokban -, akkor rendelkezésére áll minden információ, amelyre okos választáshoz szüksége lehet. Beásnunk!

1. DesktopServer

DesktopServer

DesktopServer egy Windows és MacOS eszköz, amely lehetővé teszi több helyi WordPress webhely létrehozását egy egyszerű lépésről lépésre varázsló segítségével. Annak ellenére, hogy létezik az eszköz ingyenes verziója, még mindig regisztrálnia kell a letöltéshez, ami alacsony fizetési ár.

Ami a könnyű használatot illeti, a helyi WordPress fejlesztőeszközök nem sokkal egyszerűbbek, mint a Desktop Server. Az első beállításkor az összes szoftvert telepíti, amelyre a WordPress helyi táplálásához szüksége van. Ezután újraindíthatja a programot, amikor létrehoz egy helyi WordPress-webhelyet, vagy törli azt.

A létrehozási folyamat során kiválaszthatja, hogy a WordPress melyik verzióját telepítse a webhelyére, és hozzá is rendelhet egy domain nevet..

A DesktopServer használata.

Összességében a DesktopServer funkcionális élményt nyújt nagyon kevés furattal, de ez nem feltétlenül rossz. Ha minden, amit keres, egy egyszerű eszköz, amely megbízhatóan működik, ez szilárd lehetőség lehet.

Főbb jellemzők:

 • Tartalmaz egy varázslót, amely segít az új helyi WordPress webhelyek beállításában.
 • Lehetővé teszi a domainek hozzárendelését a helyi webhelyekhez.
 • Bármikor másolhatja vagy törölheti webhelyeit.
 • Lehetővé teszi akár három helyi webhely kezelését a szoftver ingyenes verziójának felhasználásával.
 • támaszok Apache, MySQL, és a PHP 5.5.

Amikor a szolgáltatásokról van szó, a DesktopServer ingyenes verziója kissé korlátozott. Rengeteg helyi WordPress fejlesztő eszköz kínál hatékonyabb funkciókat webhelyeinek kezeléséhez (amelyeket hamarosan fedezünk fel), bár ezek néha túlterheltek. Ami a korlátozó tényezőket illeti, azt mondhatnánk, hogy a legnagyobb csalódás az a tény, hogy a DesktopServer csak egyfajta környezetet támogat: egy PHP5 és MySQL-t futtató Apache szervert..

A tisztesség kedvéért sok WordPress webhely ugyanazt a környezetet használja. Fejlesztőként azonban érdemes lehet nagyobb ellenőrzést gyakorolni a saját felett. Ha ez a helyzet, akkor ki kell választania egy másik lehetőséget.

�� Ár:

Eddig csak a DesktopServer ingyenes verziójáról beszéltünk. Van még egy prémium alternatíva, amely évi 99,95 dollárral kezdődik. Ebből a pénzből számos extra funkcióhoz férhet hozzá, ideértve a Multisite, a tesztbeállítások exportálásának és archiválásának lehetősége, valamint a WordPress „tervrajzok” létrehozásának lehetősége.

Ez az utolsó szolgáltatás lehetővé teszi bizonyos beállítások tárolását, majd ezeket a webhelyek gyorsabb telepítéséhez használja. Például, ha van egy maroknyi bővítmény és téma, amelyeket szeretne beállítani az egyes webhelyeken, akkor készíthet egy tervrajzot erről a konfigurációról, és tárolhatja későbbi felhasználáshoz..

A DesktopServer prémium licence szintén feljogosítja a frissítéseket az egész év folyamán. Ráadásul egyetlen számítógépes licencet is használhat több számítógéphez, ami megfelelő lehetőséget kínál a költségvetésben lévő csapatok számára.

2. XAMPP

XAMP

XAMPP egy rövidítés, amely az Apache-t jelenti, MariaDB, PHP és Perl. Más szavakkal, a WordPress futtatásához szükséges összes szoftvert csomagolja.

Ez a helyi fejlesztési eszköz két ízben működik: a szokásos XAMPP és az XAMPP-VM.

Az előbb csak a korábban említett szoftvert telepíti a számítógép egy könyvtárába, míg az utóbbi mindent beállít egy Linux virtuális gépen.

A szoftver szokásos verziója elérhető Windows, Linux alapú rendszerekhez és macOS rendszerekhez. Az XAMPP-VM viszont csak a MacOS számára érhető el. Ezt szem előtt tartva, az XAMPP szokásos, nem virtuális gépek verziójára összpontosítunk erre az összehasonlításra.

Amit az XAMPP tesz, a szoftvercsomagot állítja be számítógépén, de ez nem segít a WordPress telepítésében. A platform kínál néhányat önálló telepítők különféle tartalomkezelő rendszerekhez (CMS), de részesebben foglalkozunk a dolgok manuális elvégzésével.

Ha ugyanaz vagy, akkor itt van, amit tartogat az Ön számára, amikor a WordPress XAMPP-vel telepíti.

Az XAMPP műszerfal.

Kezdetnek be kell állítania a köteget, és ellenőriznie kell, hogy minden szolgáltatás működik-e. Akkor meg kell tennie hozzon létre egy adatbázist a WordPress webhelyén töltse le a CMS legfrissebb verzióját, csomagolja ki, és konfiguráljon néhány fájlt kézzel. Csak akkor futtathatja a WordPress telepítőjét, és az új webhelyet még mindig meg kell említenie egy olyan domainre, amelyet emlékszik (ha akarod)..

Főbb jellemzők:

 • Beállíthat egy szoftvercsomagot, beleértve az Apache-t, a MariaDB-t, a PHP-t és a Perl-t.
 • Lehetővé teszi, hogy több XAMPP verzió közül választhasson, attól függően, hogy melyik PHP kiadást szeretné használni.
 • Virtuálisgép-alapú helyi WordPress-élményt kínál, ha MacOS-felhasználó vagy, és letölt a megfelelő verziót.
 • Lehetővé teszi egy egyszerű műszerfal eszköz használatát az összes új szolgáltatás kezeléséhez.
 • Lehetővé teszi a WordPress manuális beállítását, vagy önálló telepítő használatát (ha szeretné).

Fejlesztőként értékelheti, hogy az XAMPP lehetővé teszi, hogy kissé piszkosabbá tegye a kezét az olyan eszközökkel összehasonlítva, mint például a DesktopServer. Ebben az esetben a verem minden összetevőjét teljes mértékben ellenőrizheti. Például bármikor elindíthatja és leállíthatja az Apache szervert pár kattintással, vagy leképezheti a szolgáltatást különböző portok között. Hozzáférést kap a részletes naplókhoz és még sok máshoz is.

Az XAMPP tökéletes környezetet biztosít a WordPress futtatásához, de ez nem egy szolgáltatás, amelyet a CMS-hez szabtak meg. Ez azt jelenti, hogy el kell döntenie néhány lehetőséggel, hogy mindent beállítson. Ezenkívül a dolgok egy kicsit bonyolultabbá válnak, ha az XAMPP-t több WordPress-webhely egyszerre több futtatásához szeretné használni. Valószínűleg nem olyan, amit nem tudsz kezelni – de ez több munkát jelent, mint egy olyan eszköz használata, amelyet a WordPress szem előtt tartásával terveztek.

Összességében az XAMPP fantasztikus szintű testreszabást kínál, amely lehetővé teszi szinte bármi elvégzését, ez azonban nem nagyszerű eszköz kezdőknek, és nem is a legegyszerűbb megoldás a.

�� Ár:

Az XAMPP egy 100% -ban nyílt forráskódú csomag. Nincsenek rejtett funkciókkal rendelkező prémium verziók, így bármilyen módon használhatja.

3. MAMP

mamp

Sok tekintetben, Saját Apache, MySQL, PHP (MAMP) nagyon hasonló az XAMPP-hez. Ez egy szoftvercsomag, amely lehetővé teszi a WordPress webhelyek (és bármilyen más típusú webhely) létrehozását..

Az eszköz használatának folyamata ugyanúgy működik, mint az előző választáskor. Beállítja a köteget, létrehoz egy adatbázist, majd végigfuttatja a WordPress manuális beállításának indításait. Tekintettel erre, összpontosítsunk arra, hogy mi a legnagyobb különbség a két halom között.

Először is, a MAMP csak Windows és macOS esetén érhető el. Az operációs rendszerekhez több verzió közül lehet választani, attól függően, hogy melyik PHP verziót kívánja beállítani. Ráadásul számos további szoftverhez is hozzáférhet, ideértve a Piton, Perl, phpMyAdmin és még sok más.

A gyakorlatban ez további lehetőségeket jelent a helyi webhelyek és alkalmazások létrehozásakor. Ami a WordPress-t illeti, valószínű, hogy nem kell használni a szoftvert. Ezek azonban néhány kiváló extrával rendelkeznek, csak abban az esetben, ha más típusú projekteknél dolgozik, amelyekre szükségük van rájuk.

A MAMP használatának legnagyobb hátránya az XAMPP-hez képest, hogy az előbbi nem kínál önálló telepítőket olyan népszerű alkalmazásokhoz, mint a WordPress. Az igazságosság kedvéért ez csak akkor korlátozott, ha nem szeretne manuálisan beállítani a webhelyeket. Ha ez a helyzet, akkor valószínűleg jobb, ha egy ésszerűbb eszközt használ.

A MAMP műszerfal.

Főbb jellemzők:

 • Lehetővé teszi az Apache, MySQL és PHP alapú környezet beállítását.
 • Lehetővé teszi a szoftver különböző verzióinak használatát, attól függően, hogy melyik PHP kiadást szeretné beállítani.
 • Sok további nyelvet támogat, beleértve a Python és a Perl nyelveket.
 • Lehetővé teszi a helyi WordPress-webhelyek manuális beállítását.

A funkciókkal kapcsolatban a MAMP egy kicsit kevesebb irányítást kínál a környezet egyes összetevői felett, mint az XAMPP. Saját műszerfallal is rendelkezik, de kevesebb lehetőséget kínál. Ez a különbség – a többiek mellett – kiváló választást jelent, ha könnyebb kezelési eszközre keres. Még mindig hozzáférhet majdnem ugyanazokhoz a funkciókhoz, de a MAMP könnyebb megszokni.

�� Ár:

Ebben a szakaszban csak a MAMP ingyenes verziójára összpontosítottunk. Vannak azonban is elérhető egy prémium opció. 59-nél kezdődik, mind a macOS, mind a Windows esetében, bár az előbbi rendszeresebb frissítéseket és jobb támogatást kap.

A MAMP Pro sokkal több lehetőséget kínál Önnek, például a beállítási lehetőséget nginx szerverek, mobil tesztelő eszköz és beépített szerkesztő. Ha Ön és a csapat többi tagja MacOS-felhasználó, akkor ezek a szolgáltatások lehetővé teszik a MAMP számára a választást a rendelkezésre álló számos helyi WordPress fejlesztőeszköz közül..

4. Vagrant

csavargó

Eddig számos helyi WordPress fejlesztőeszközt fedtünk le, amelyek nagyon hasonlóak. Itt az ideje valami kicsit másnak.

Csavargó egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi több virtuális gép futtatását a számítógépen, és környezetekként történő felhasználását a projektekhez.

Ha még soha nem használott olyan programot, mint a Vagrant, akkor gondolhatja, hogy ez túl sok bajnak tűnik.

Végül is hallotta, hogy nagyon nagy teljesítményű számítógépre van szüksége több virtuális gép futtatásához. Ez kissé igaz, de attól is függ, hogy mihez használja ezeket a gépeket. Ha a helyi webfejlesztésről beszélünk, akkor a rendszerkövetelmények nem olyan meredek.

Ezenkívül a Vagrant megkönnyíti a teljes környezetbeállítási folyamatot. A szoftver telepítése után továbbléphet és letöltheti az egyiket a sok előre konfigurált „doboz” a közösség már létrejött. Ha néhány kattintással szeretné telepíteni a tökéletes WordPress környezetet, akkor rengeteg ilyen lesz népszerű dobozok közül lehet választani. Valószínűleg megtalálja azt, amely pontosan azt kínálja, amire szüksége van.

A Vagrant pillantása a parancssorból.

Biztosíthat saját virtuális gépet is, és a parancssor segítségével állíthatja be a dolgokat pontosan úgy, ahogy szeretné. Ezután megoszthatja környezetét a csapat többi tagjával. Ilyen módon nem mindenkinek kell hegedülnie a konfiguráló szoftverrel, és ugyanúgy kell egymásra helyeznie – a Vagrant mindent megtesz az Ön számára.

Végül megismerjük a Vagrant és az olyan eszközök közötti legfontosabb különbséget, mint például az XAMPP vagy a MAMP. Ez utóbbival mindig fennáll annak a kockázata, hogy telepít egy olyan szoftvert, amely megzavarja a környezet beállítását. Végül is a saját számítógépét használja kiszolgálóként. Egy olyan eszközzel, mint a Vagrant, minden környezet külön létezik a számítógépen belül. Ez azt jelenti, hogy lehet egy Nginx-et futtató kiszolgálót, és egy másikkal az Apache-t két különálló Vagrant-gépen futtathatja, és nem jelentkezhetnek problémák.

Eddig Vagrant valószínűleg erős opciónak hangzik. Ennek értelme van – ez az egyik kedvenc eszközünk is. De nem kell névértékben megítélnünk az ítéletünket. Itt egy idézet Primož Cigler-től, a ProteusThemes teljes verem-fejlesztőjétől és vezérigazgatójától a Vagrant iránti szeretetéről:

Primoz Cigler

Primož Cigler
A ProteusThemes

Ami a kedvenc helyi WordPress fejlesztői környezetemet illeti, valójában kettőm van. Mindkettő a Vagrant által kezelt virtualizáció. Ez önmagában fontos, mert lehetővé teszi számomra és az egész ProteusThemes csapat számára, hogy következetes fejlesztési környezetet biztosítson a különböző gépeken és operációs rendszerekben.

Az elsőt, amelyet fő fejlesztési környezetként használunk az általunk fejlesztett témákra. Ez a gyökér / rácsos projekt módosított villája. Fut egy Ubuntu 16.04 nginx + mariadb + php-fpm verem.

A másodikat egyre gyakrabban használom Wocker. Ez egy docker-alapú WordPress fejlesztői környezet, olyan eszközökkel, mint a beépített WP-CLI, és lehetővé teszi a gyors prototípus készítését, 5 másodpercen belül friss WP-telepítések létrehozását mellékhatások nélkül, és az ilyen példányok közötti könnyű váltást. Összességében nagyszerű eszköz új funkciók, témák, beépülő modulok tesztelésére … anélkül, hogy szennyezi a „szokásos” dev környezetet. Olyan, mintha korlátlan helyi, friss, eldobható WP példányok lennének bármikor elérhetők.

Az olyan eszközök korlátozása, mint például a Vagrant, az a tény, hogy a nagy fájlrendszerekkel egy ideig eltarthat a szinkronizálás a gazdagép és a virtuális gépek között. De ez egy olyan probléma, amelybe Ön valószínűleg nem fog belemenni, kivéve ha nagy projekteknél dolgozik.

Főbb jellemzők:

 • Lehetővé teszi virtuális gépek beállítását a helyi fejlesztési igényekhez.
 • Beállíthatja az egyes virtuális gépeket a specifikációkhoz, és megoszthatja azokat másokkal.
 • Lehetővé teszi az előre konfigurált mezők letöltését és a kívánt futtatását.
 • Segít a tesztkörnyezetek szétválasztásában, és be- és kikapcsolásában.
 • Az összes virtuális gép kezelése egyszerűvé teszi a parancssort.

Eddig már említettük, hogy kétszer használtuk a parancssort, és ennek oka van. A Vagrant egy teljesen parancssori alapú eszköz, amely elérhető Linux alapú rendszerekhez, Windowshoz és macOS-hoz. Ezúttal nincsenek képzeletbeli felületek vagy műszerfalak – ez csak a parancssor és te.

Ha tapasztalata van a webfejlesztés területén, akkor valószínű, hogy kényelmesebben használja a parancssort a mindennapi feladatok többségéhez. Másrészt a Vagrant használatához szükséges parancsok megtanulása nem olyan bonyolult. Ha nem ismeri a parancssort mégis nem szabad hagynia, hogy ez megállítson.

�� Ár:

A Vagrant egy ingyenes, nyílt forráskódú projekt. Ez a tény, az összes többi tulajdonságával együtt, fantasztikus opcióvá teszi a solo fejlesztők és a csapatok számára egyaránt. Még ha költségvetése is van a prémium helyi WordPress fejlesztőeszközök vásárlására, akkor valószínű, hogy a Vagrant jobban meg tudja csinálni a munkát.

5. Helyi lendkerék

Helyi lendkerék

Az eddig ismertetett helyi WordPress fejlesztőeszközök egyike sem olyan, amelyet túlzottan felhasználóbarátnak tekinthet. A DesktopServer az, amelyik a legközelebb esik, de ezt archaikus felület engedi le.

A többi erőteljes, de nem különösebben könnyű használni, ha nincs háttere a fejlődésnek.

Ezért döntöttünk úgy, hogy lezárjuk a dolgokat Helyi lendkerék.

Már megtettük írta: Local by Flywheel a múltban. Akkoriban azonban csak a macOS számára volt elérhető. Most mind a Windows, mind a MacOS felhasználók hozzáférhetnek ehhez a megoldáshoz, és ez továbbra is az egyik legkiszolgálóbb helyi WordPress fejlesztőeszköz.

A legnagyobb hátrány a Local könnyen kezelhető felületéből származik. Egy új webhely felállítása olyan egyszerű, mint egy gombra kattintás, majd néhány alapkonfiguráció kiválasztása.

A Helyi lendkerék használata.

A folyamat során választhat az Nginx és az Apache szerverek közül, valamint a PHP két verziója közül (5 és 7). Ezen felül azonnal meg kell térképeznie az új helyi webhelyét egy domainhez. Miután a webhelyet felállította, hozzáférhet egy egyszerű listából, amely tartalmazza az összes többi projektet. Ha rákattint valamelyikre, akkor megtekintheti a beállításokat, hozzáférhet az adatbázisukhoz, navigálhat a helyi könyvtárakhoz és még sok más.

Még egy lehetőség is, hogy élő linkeket hozzon létre a helyi webhelyek számára, ami azt jelenti, hogy megoszthatja előrehaladását csapattársaival vagy ügyfeleivel. Összességében a Local by Flywheel messze a legegyszerűbb élményt nyújtja a WordPress helyi fejlesztésekor. Lehet, hogy nem olyan erős, mint a Vagrant, de akadálymentességének köszönhetően pótolja.

Főbb jellemzők:

 • Lehetővé teszi néhány kattintással a WordPress helyi webhelyeinek beállítását.
 • Figyelemmel kísérheti a listán szereplő összes meglévő webhely állapotát.
 • Lehetővé teszi a webhelyek irányítópultjai, adatbázisai és a helyi könyvtárak kattintással történő elérését.
 • Lehetővé teszi élő linkek létrehozását, a helyi projektekhez való hozzáférés megosztását.
 • A tervrajzok beállításának lehetőségét kínálja, hogy a WordPress webhelyeket könnyen telepíthesse a kívánt beállításokkal.

A funkciókkal kapcsolatban minden, amit a Local by Flywheel kínál, a WordPress webhelyekhez van igazítva. Elég annyit mondani, hogy a Helyi felhasználás öröm, ha WordPress rajongó vagy. Lehet, hogy nem kínál annyi testreszabási lehetőséget, mint például a Vagrant, de két teljesen különféle eszköz. Míg a Vagrantot inkább a professzionális csapatoknak ajánljuk, a Local kiválóan alkalmas kisebb ruhákhoz és kevésbé szigorú követelményekkel rendelkező projektekhez.

�� Ár:

A Local by Flywheel egy teljesen ingyenes eszköz, amelyet a WordPress menedzselt hostvállalata, a Flywheel tett lehetővé. Van egy prémium verzió is a munkákban, de ennek részletei jelenleg nem állnak rendelkezésre. Összességében ez az egyik kedvenc helyi WordPress fejlesztőeszközünk.

Ön is érdekli ezeket a cikkeket:

 • Szoftverfejlesztés kiszervezésével épített vállalatok
 • Saját webhely felépítése

Következtetés

Nem minden helyi WordPress fejlesztőeszköz van egyenlő. Az Ön által választott munka nagy hatással lesz a munkavégzésre. Ha Ön egy csapat tagja, az mindenkire hatással lesz, akivel együtt dolgozik. Ezért fizet, ha kutatunk annak érdekében, hogy milyen lehetőségeket kínálunk, és milyen előnyökkel járhat az egyes megoldások.

Vizsgáljuk meg öt kedvenc WordPress fejlesztőeszközünket, és mi teszi őket egyedivé:

DesktopServer

Ez egy egyszerű, kezdőbarát eszköz a WordPress helyi fejlesztéséhez.

XAMPP

Ez a szoftvercsomag nagyszerű, ha teljes mértékben ellenőrizni szeretné a környezetét.

MAMP

Ez az eszköz nagyon hasonlít az XAMPP-hez, de kevesebb funkcióval rendelkezik, és kissé könnyebben használható.

Csavargó

Ez egy kiváló virtuális gép alapú helyi fejlesztési eszköz, amelyet a komoly fejlesztőknek kötelezőnek kell lennie.

Helyi lendkerék

Ez a felhasználóbarát program tökéletes kis-és közepes méretű projektekhez.

Kérdése van azzal kapcsolatban, hogyan lehet kiválasztani a tökéletes eszközt a WordPress helyi fejlesztési igényeihez? Beszéljünk róluk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutatás és szerkesztés: K Karol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector