5 legjobb online felhőalapú biztonsági mentési szolgáltatás az adatok biztonságának megőrzése érdekében 2020-ban

5 legjobb online felhőalapú biztonsági mentési szolgáltatás az adatok biztonságának megőrzése érdekében 2020-ban

5 legjobb online felhőalapú biztonsági mentési szolgáltatás az adatok biztonságának megőrzése érdekében 2020-ban
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Biztonságos helyet keres az összes digitális adat biztonsági mentéséhez és tárolásához? Ez a bejegyzés segít az indulásban. Itt közelebbről megvizsgáljuk az öt legjobb online felhő-biztonsági mentési szolgáltatást, hogy megnézhessük, hol ragyog és hol hiányzik.


Mi a felhő biztonsági mentése?

Először menjünk át az alapokon. Általában minden adatot biztonsági másolatot készítünk egy külső meghajtóra vagy a helyi hálózatra. Ezek a helyi biztonsági mentések kiválóan alkalmasak a gyors helyreállításra. Csalódást okoz az, hogy ugyanolyan kockázatoknak vannak kitéve, mint a számítógépe – rosszindulatú programok, hardverhibák, véletlen törlés, tűz, lopás és hasonlók..

Másrészről, a legjobb online felhőalapú biztonsági mentési szolgáltatások a teljes adataikat az interneten keresztül távoli szerverekre másolják különböző helyszíneken. Ezeket a biztonságos, külső helyről készített biztonsági másolatokat bármikor, bárhonnan elérheti, és egyszerűen visszaállíthatja őket egy-két kattintással.

A legjobb online felhőalapú biztonsági mentési szolgáltatások

Természetesen nincs ok arra, hogy ne tegyük mindkettőt – helyi és felhő biztonsági mentést -, és kétszer biztonságosak legyenek. ��

Az adatok első biztonsági mentése rendkívül időigényes lehet. De ezt követően az összes fájl automatikusan biztonsági másolatot készít. A legjobb online felhőalapú biztonsági mentési szolgáltatások lehetővé teszik az összes adatot tartalmazó fizikai eszköz elküldését az első feltöltéshez, és ez drasztikusan csökkentheti a feltöltési időt. Ugyanígy lehetővé teszik a gyorsabb helyreállítást az Ön számára szállított fizikai eszközön keresztül is.

Kattintson további információra:

 • Mi lenne a Dropbox és egyéb tárolási szolgáltatásokkal??
 • �� Mit kell keresni egy felhőalapú biztonsági mentési szolgáltatásban?

Miután egy ideig megvizsgáltuk a témát, és számos piaci szolgáltatással kísérleteztünk, úgy döntöttünk, hogy az alábbiakban felsoroljuk az öt legfontosabb platformot. Itt egy rövid áttekintés a kínált szolgáltatásokról és a legjobb online felhő biztonsági mentési szolgáltatások legfontosabb paramétereiről:

A legjobb online felhőalapú biztonsági szolgáltatások összefoglalása

Backblaze
én vezetek
Carbonite
Acronis
CrashPlan

Ár / év$ 60$ 52.12$ 71.99$ 49.99120 $
Készülékek számlánként1Korlátlan1A tervek között változhat1
állványokMac, PCMac, PC, mobilMac, PCMac, PC, mobil, virtuális gépek és közösségi média fiókokMac, PC, Linux
TárolásKorlátlan2 TBKorlátlanA tervek között változhatKorlátlan
Folyamatos vagy ütemezett biztonsági mentésekMindkétMindkétMindkétÜtemezett. Olyan gyakran, mint öt percenként.Mindkét

Öt legjobb felhőalapú biztonsági szolgáltatás

Most az egyes platformok részleteire:

1. Backblaze (Www.backblaze.com)

Legjobb online felhő biztonsági mentési szolgáltatások: # 1 Backblaze

A Backblaze egy csomó hasznos funkciót kínál, beleértve a korlátlan tárolást, valamint gyors és megbízható biztonsági mentéseket, mindezt vonzó áron.

Platformok és könnyű használat: A Backblaze támogatja a Mac és a PC-k biztonsági mentését. A telepítés is könnyű, csak néhány részletet kell megadnia, például e-mail azonosítót és jelszót.

Tárolási és biztonsági mentési gyakoriság: Nincs korlátlan tárhely, de fiókonként csak egy számítógépre terjed ki. Alapértelmezés szerint a biztonsági mentések folyamatosak, bár a biztonsági mentéseket ütemezheti is.

Mit tartalmaz a biztonsági mentés?? Az összes adat automatikusan mentésre kerül, kivéve a rendszerfájlokat, a programfájlokat, az alkalmazásokat, az üres mappákat vagy az ideiglenes webfájlokat. Ha vannak adatok a külső meghajtókról, akkor erről is készít biztonsági másolatot. Megadhatja azokat a mappákat, amelyekről nem akar biztonsági másolatot készíteni. Az üzleti terv lehetővé teszi az adatok biztonsági mentését egy hálózatról (NAS) is.

Árazás: Az Személyes biztonsági mentési terv valamint a Üzleti biztonsági terv elérhetőek. A személyes tervek megfizethetőek, havonta mindössze 6 dollárba kerülnek.

Mennyire biztonságos a biztonsági mentése? A Backblaze magában foglalja a nyugalmi és a tranzit titkosítást, valamint a személyes kulcs opciót. A két tényezővel történő hitelesítés extra biztonsági réteget eredményez.

Könnyű visszaállítani? A fájlok visszaállítása csak a Backblaze webhelyen keresztül lehetséges. Ez unalmas lehet, mivel a fájlok nem kerülnek visszaállításra az eredeti helyükre. Ehelyett a fájlokat egy ZIP-fájlba kell letölteni, amelynek maximális kapacitása 500 GB. Opcionálisan fizikai eszközt szállítanak neked, ha szüksége van rá.

Egyéb fontos szempontok:

 • A régi fájlverziókat és a törölt fájlokat 30 napig megőrzik
 • A fájlmegosztás csak a Backblaze felhőalapú tárolási szolgáltatásán keresztül elérhető B2.
 • Nincs szinkronizálási lehetőség

A Backblaze sok szempontból a legegyszerűbben beállítható és használható a legjobb online felhő biztonsági mentési szolgáltatások között – fájlok automatikus biztonsági mentését a telepítéskor.

Ugrás a Backblaze-hez

2. én vezetek (Www.idrive.com)

Legjobb online felhő biztonsági mentési szolgáltatások: # 2 idrive

Az IDrive gyors, és nagyobb ellenőrzést nyújt a biztonsági mentési folyamat felett, mint a többi felhő biztonsági mentési szolgáltatás.

Platformok és könnyű használat: Több platformot támogat, mint például a Mac, a PC, a Linux és a mobiltelefonok. A központosított konzol lehetővé teszi a biztonsági mentések kezelését. Ez segít az összes csatlakoztatott számítógép fióktevékenységeinek megtekintésében. Ezen felül ezen az irányítópulton módosíthatja az összes eszköz beállításait.

Tárolási és biztonsági mentési gyakoriság: Minden ingyenes számlatulajdonos 5 GB-ot kap a Alapterv. Ez 2 TB-ra növekszik, ha frissíti a személyes tervre. A biztonsági mentések folyamatosak, de a biztonsági mentéseket is ütemezheti.

Mit tartalmaz a biztonsági mentés?? Az iDrive biztonsági másolatot készít a teljes meghajtóra, beleértve az operációs rendszert, a beállításokat, az alkalmazásokat, a fájlokat / mappákat, sértetlen a tartalommal és a szerkezettel. Kizárhatja a kiválasztott fájlokat.

Árazás: Az alapszintű ingyenes csomag mellett az iDrive személyes és üzleti szolgáltatásokat is kínál. tervek 2 TB tárhely esetén évente 52,12 dollárból indul, de ami vonzó, hogy az összes webes eszközén használható. Sőt, a fájlok régebbi verziói nem számítanak bele a tárolásba.

Mennyire biztonságos a biztonsági mentése? Az iDrive titkosítja az összes átvitt és tárolt fájlt. A számlatulajdonosok személyes titkosítási kulcsot is kapnak.

Könnyű visszaállítani? A helyreállítás asztali alkalmazáson vagy böngészőn keresztül történik. Míg az iDrive nem automatikusan állítja vissza a fájlokat az eredeti helyükre, ez lehetővé teszi a hely manuális kiválasztását. A törölt fájlokat a Kukából is 30 napon belül helyreállíthatja.

Egyéb fontos szempontok:

 • Évente egyszer küldhet neked merevlemezt adataival, többletköltség nélkül
 • Az IDrive okostelefon-alkalmazások lehetővé teszik korlátozott adatok biztonsági mentését mind az Android, mind az iOS számára
 • Nincs korlátozás a törölt fájlok megőrzésére, amíg az archívumot meg nem tisztítja
 • Az egyes fájlok legfeljebb 30 verzióját őrzi meg
 • Biztonsági másolatot készíthet a külső merevlemez-meghajtókról, hálózati tárolásról
 • Megoszthatja a biztonsági másolatot készített fájlokat

Az iDrive remek választás a legjobb felhőalapú biztonsági mentési szolgáltatások között, ha a tárolási igény kevesebb, mint 2 TB, és ha a hosszú megőrzési idő fontos az Ön számára.

Ugrás az iDrive oldalra

3. Carbonite (Www.carbonite.com)

karbonitba

A karbonit automatikus és korlátlan felhőalapú biztonsági mentést kínál. Az egyszerű beállítási és elfelejtési megközelítés valószínűleg a legegyszerűbb az online felhő biztonsági mentési szolgáltatásai között.

Platformok és könnyű használat: Nem csak a biztonsági mentéseket tekintheti meg és kezelheti az asztali alkalmazásból, hanem bármilyen böngésző segítségével hozzáférhet a fájlokhoz egy jól megtervezett webes felületen keresztül..

Tárolási és biztonsági mentési gyakoriság: A karbonit korlátlan tárhelyet kínál egyetlen számítógép számára Alapterv. A biztonsági mentések folyamatosak, de az ütemezett biztonsági mentések szintén lehetséges.

Mit tartalmaz a biztonsági mentés?? Automatikusan biztonsági másolatot készít a telepítés során kiválasztott fájlokról. A 4 GB-nál nagyobb fájlokat és a videókat azonban kézzel kell hozzáadni. Az egyes fájlok vagy mappák biztonsági mentésre is kiválaszthatók, míg a külső meghajtóról történő biztonsági mentés csak a Plus és a Prime tervekkel érhető el.

Árazás: Vannak 3 „Biztonságos” tervek, és a költségek számítógépenként vannak feltüntetve. A Safe Basic havi 6 dollár, évente számlázva (71,99 dollár). Havi 9,34 dollár áron, a Safe Plus terv külső meghajtókat, alapértelmezés szerint biztonsági másolatot készít a videókról, valamint a számítógép teljes rendszerképéről, helyben. Havonta 12,50 dollárért a futár-helyreállítási szolgáltatást kapja a Safe Prime terv keretében.

Mennyire biztonságos a biztonsági mentése? Minden adat titkosítva van. Az extra biztonság a személyes kulcs titkosítás és két tényezős hitelesítés révén valósul meg.

Könnyű visszaállítani? Asztali alkalmazás segítségével dönthet úgy, hogy visszaállítja az összes fájlt vagy egy részét, valamint a fájlnevek alapján történő keresést is. A fájlok visszaállíthatók egyetlen mappába vagy eredeti helyükre.

Egyéb fontos szempontok:

 • A Mac verzió sem verziózás, sem személyes kulcs opciót nem kínál
 • A karbonit színe kódolja a fájlrendszert, így ismeri az egyes fájlok vagy mappák biztonsági mentési állapotát
 • Biztonsági másolatot készít bármilyen androidról vagy iPhone készülékről
 • A törölt fájlokat 30 napig megőrzik
 • A biztonsági mentésekhez mobil alkalmazások segítségével férhet hozzá

A Carbonite használatával az összes fájlt webes felületen vagy mobilalkalmazáson tekintheti meg. Számos lehetőség áll rendelkezésre a helyreállításra – egyedi fájlok, minden adat, korábbi verzió vagy törölt fájl.

Menj a Carbonite-hoz

4. Acronis True Image (Www.acronis.com)

Acronis

Az Acronis True Image rögzíti a teljes adatok képeit, és biztonsági másolatot készít azokról. Sokat csomagol az általa kínált tervek között – a felhő biztonsági mentése, a mobil és a közösségi média biztonsági másolataitól a ransomware védelemig.

Platformok és könnyű használat: Biztonsági másolatot készít a Mac-ről, a PC-ről és a mobiltelefonokról, virtuális gépekről és szociális média-fiókokról. A kiváló asztali felület megkönnyíti az Acronis használatát. Ezenkívül nyomon követheti a biztonsági mentések állapotát, megnézheti a fájlméreteket, mérheti a biztonsági mentés sebességét, és megnézheti az adatok színkódos megjelenítését..

Tárolási és biztonsági mentési gyakoriság: Csak 250 GB-ról kezdve a tárolási korlátozások a választott tervetől függően változnak. A biztonsági mentések csak ütemezés szerint futnak. Az alapértelmezett gyakoriság naponta egyszer, bár ezt legfeljebb 5 percre módosíthatja. Esemény-alapú ütemezés szintén lehetséges.

Mit tartalmaz a biztonsági mentés?? Alapértelmezés szerint a True Image kiválasztja a teljes meghajtót a biztonsági mentéshez, beleértve a külső meghajtókat, a leképezett hálózati meghajtókat, az Outlookot és a OneDrive-t. Ugyanakkor manuálisan is kiválaszthatja, hogy milyen biztonsági másolatot készítsen.

Árazás: Az árak 49,99 USD-tól kezdődnek / év a standard csomaghoz. Az Advanced csomag ára 99,99 USD / év.

Mennyire biztonságos a biztonsági mentése? Az Acronis titkosítja az összes adatot, és személyes titkosítási kulcsot is kínál. Ezenkívül védelem van a ransomware és a cryptomining ellen. A fájlok sértetlenségének biztosítása érdekében a prémium terv Blockchain-alapú hitelesítést és elektronikus aláírásokat tartalmaz.

Könnyű visszaállítani? Az Acronis a webalapú konzolon keresztül automatikusan visszaállítja a fájlokat az eredeti helyükre. Ha szeretné, biztonsági másolatot készíthet egy külső meghajtóra vagy a leképezett hálózati meghajtókra is. A legújabb ajánlat a "túlélő készlet", amely gyorsan létrehoz egy indítható fájl-helyreállítási eszközt.

Egyéb fontos szempontok:

 • A biztonsági mentések, a felhasználó által konfigurálható verziók és a megőrzés kézi tisztítása
 • Nincs vetés vagy helyreállítás a szállított meghajtókkal
 • A Windows felhasználók szinkronizálhatják az eszközöket
 • Megállítja a rejtjelező szoftvert, megőrizve ezzel a számítógép erőforrásait

Az Acronis egy első hónapos ingyenes próbaidőszakot kínál, így a váltás előtt pöröghet. Gyors és teljes biztonsági másolatot nyújt, és kiválóan alkalmas az adatok áttelepítésére.

Menj az Acronis-ba

5. CrashPlan (Www.crashplan.com)

CrashPlan

Egyszerű árképzési tervvel és korlátlan tárolással a CrashPlan a kisvállalkozások számára ott áll a legjobb online felhő biztonsági mentési szolgáltatások között..

Platformok és könnyű használat: A CrashPlan támogatja a Mac, Windows és Linux rendszereket. Az intuitív és felhasználóbarát alkalmazás megkönnyíti az adatok biztonsági mentését, kezelését és visszaállítását. Számítógépeket felvehet és eltávolíthat az irányítópulton keresztül.

Tárolási és biztonsági mentési gyakoriság: A CrashPlan korlátlan tárhellyel rendelkezik. A biztonsági mentések automatikusak és folyamatosak, de beállíthat egyéni ütemezést is.

Mit tartalmaz a biztonsági mentés?? A CrashPlan segítségével ellenőrizheti, hogy milyen fájlokról készüljön biztonsági mentés, mikor és milyen gyakran. Külső merevlemezeket is beilleszthet, bár a CrashPlan nem biztonsági másolatot készít néhány fájlt bizonyos rendszermappákban.

Árazás: Az árazás egyszerű és egyértelmű, havonta 10 dollár eszközönként. Felvehet annyi eszközt, amennyit kíván, és a költségek automatikusan megváltoznak.

Mennyire biztonságos a biztonsági mentése? A CrashPlan az adatok egész sorában szabványos védelmet kínál. Személyes titkosítást is beállíthat.

Könnyű visszaállítani? A visszaállítás asztali alkalmazáson vagy böngészőn keresztül történik. A rendelkezésre álló fájlokat a megadott dátumtól és időponttól visszaállíthatja.

Egyéb fontos szempontok:

 • Nincs korlátozás a fájl méretére vagy típusára
 • Testreszabhatja verziószabályozását
 • Ön dönti el a törölt fájlok megőrzési idejét

A CrashPlan magasabb árat kap, mint a többi legjobb felhőalapú biztonsági mentési szolgáltatás, de az a tény, hogy korlátlan tárhelyet ér el, óriási előnyt jelent a nagy mennyiségű adatfogyasztók számára.

Ugrás a CrashPlan oldalra

Mi lenne a Dropbox és egyéb tárolási szolgáltatásokkal??

Míg a felhő tárolási és szinkronizálási szolgáltatások, mint például a Dropbox, hasznosak, ők éppen ezek – tárolási szolgáltatások, ahol az adatok leparkolhatók. Nem biztonsági másolatot készít a számítógép tartalmáról automatikusan. Éppen ellenkezőleg, a legjobb online felhőalapú biztonsági mentési szolgáltatások minden adatát folyamatosan és / vagy ütemezett időközönként biztonsági másolatot készít.

Mit kell keresni egy felhő biztonsági mentési szolgáltatásban?

Ha felhőalapú biztonsági mentési szolgáltatást keres, először ellenőrizze a következő szolgáltatások elérhetőségét:

�� Platform támogatás
A legtöbb szolgáltatás támogatást nyújt a Windows és a Mac számára.
�� Könnyű telepítés és kezelés
A legjobb, ha beállítod és felejtsd el.
�� Tároló kapacitás
Sok korlátlan tárolást kínál, de ellenőrizze a finom nyomtatást.
�� Folyamatos biztonsági mentés
Nem veszít adatot, ha a biztonsági mentést éjjel-nappal készítik.
�� Adatok titkosítása
Beleértve a személyes titkosítási kulcsot.
Versioning
Segít a tiszta példányok visszavonásában, ha az aktuális adatok sérültek.
�� Biztonsági mentés a külső meghajtókról és a meghajtókról
Tehát Ön vezérelheti azt is, ami a fő eszközén kívül található.
♻️ A törölt fájlok megőrzése
A legjobb online felhőalapú biztonsági mentési szolgáltatások határozatlan időtartamot tesznek lehetővé.
�� Feltöltés és visszaállítás fizikai eszközökkel
Ez időt és sávszélességet takarít meg.
�� Szinkronizálás és megosztás
Szeretne szinkronizálni és megosztani más eszközökkel és barátaival.
�� Okostelefon biztonsági mentése
Mindig jó vigyázni a telefonjára is.

Ez sok követelmény, és nehéz lehet olyan szolgáltatást találni, amely mindezt ellenőrzi. Ezért mindig a legjobb, ha prioritást élvez és dönt arról, hogy ezek közül melyik a legfontosabb számodra, majd ezt alapján választja meg.

A legjobb online felhő biztonsági mentési szolgáltatások összefoglalása

Íme egy nagyobb összehasonlító táblázat, amely megkönnyíti a döntését – bemutatva egy madártávlatot is a biztonsági mentési szolgáltatások teljes tájáról:

A legjobb online felhő biztonsági mentési szolgáltatások összehasonlítva

Backblazeén vezetekCarboniteAcronis True ImageCrashPlan
Ár / év$ 60$ 52.12$ 71.99$ 49.99120 $
Ingyenes próba / ingyenes terv15 napos ingyenes próbaverzió5 GB ingyenes alapcsomag15 napos ingyenes próbaverzió30 napos ingyenes próbaverzió30 napos ingyenes próbaverzió
Készülékek számlánként1Korlátlan1A tervek között változhat1
állványokMac, PCMac, PC, mobiltelefonok (Linux az üzleti fiókban is)Mac, PCMac, PC, mobiltelefonok, virtuális gépek és közösségi média fiókokMac, PC, Linux
TárolásKorlátlan2 TB, nem számítva a régebbi verziókatKorlátlanA tervek között változhatKorlátlan
Folyamatos vagy ütemezett biztonsági mentésekMindkétMindkétMindkétÜtemezett. Olyan gyakran, mint öt percenként.Mindkét
Egyszerű használatAutomatikusan készít biztonsági másolatot a telepítéskor. Könnyen kezelhető felület.Irányítópult-konzol, amely több alfiókot hozhat létre és kezelhet (üzleti)Könnyen telepíthető és kezelhető. Intuitív.Könnyen kezelhető műszerfal a biztonsági mentések kezeléséhez.Intuitív és felhasználóbarát alkalmazás.
Okostelefon biztonsági mentéseNYCsak fotókYN
Biztonsági mentés a külső meghajtókrólYY Y (magasabb tervek)Y. automatikusan csatlakozik a külső meghajtóhozY
A fájlméret korlátozásaKorlátlan10 GBA 4 GB-nál nagyobb méret kézi kiválasztást igényelNN
Személyes titkosítási kulcsYYYYY
Két tényezős hitelesítésYNYNN
Első biztonsági mentés a fizikai eszközrőlNY (ingyenes) és titkosítvaNNN
Helyreállítás fizikai eszközökkel YYY (csak az Egyesült Államokban)NN
NASCsak üzleti fiókhozYNYN
Az eszköz szinkronizálásaNYYYN
megosztásaCsak B2 felhőn keresztülYNYN
A régebbi verziók megmaradtak30 napLegfeljebb 30 korábbi verzió30 nap (Mac nélkül). Legalább 3 változat mindig karbantartva.Felhasználó által konfigurálhatóFelhasználó által konfigurálható
Biztonsági mentés külső eszközökreNYY (magasabb tervek)YY

Ez beilleszti a legjobb online felhő biztonsági mentési szolgáltatások listáját. Van kedvence? Oszd meg velünk gondolataikat a megjegyzésekben.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector