2017. április WordPress hírek – Ez a hónap a WordPress-ben, a CodeinWP-vel

2017. április WordPress hírek – Ez a hónap a WordPress-ben, a CodeinWP-vel

2017. április WordPress hírek – Ez a hónap a WordPress-ben, a CodeinWP-vel
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ez a. Áprilisi kiadása "Ez a hónap a WordPress-ben a CodeinWP-vel."


Április volt a kiadások, a népszerű termékek fejlesztésének és az érdekes közelgő események bejelentésének hónapja. Ráadásul, mint mindig, láttam néhány fantasztikus cikket, amelyeket a WordPress-rajongók is írtak!

Ugyanakkor, ugyanúgy, mint minden áprilisban, ez is az áprilisi bolondok napjával kezdődött. Röviden szólva, néhány olyan címsorra botlottam, amelyek annak ellenére, hogy látványosnak hangzottak, hamisnak bizonyultak. Ennek ellenére garantálom, hogy minden, amit itt olvas, 100% -ban valóságos. ��

Ez a. Áprilisi kiadása "Ez a hónap a WordPress-ben a CodeinWP-vel."

2017. április a WordPress-ben

WordPress 4.7.4 karbantartási kiadás

Egy új, a WordPress karbantartási kiadása jelent meg, amely a kódban talált 47 probléma kezelésére szolgál. Leginkább a következők: a közelgő Chrome verzió és a vizuális szerkesztő közötti összeférhetetlenség, a REST API fejlesztése és a médiakezelés következetlenségei.

De ez még nem minden. A módosítások és fejlesztések teljes listájának megtekintéséhez kövesse a fenti linket.
2017. április WordPress hírek: A WordPress új verziója

A WordPress plugin könyvtár visszaállítja a lapokat
A WordPress beépülő modul könyvtára visszaállítja a füllel ellátott felületet

A múlt hónapban beszéltünk a hivatalos plugin-tároló új kialakításáról, az egyik változás a lapok eltávolítása a plugin-oldalakról volt..

Nos … ezek a lapok már visszatértek. A füllelt felület a közösségi negatív visszajelzés miatt helyreállt. Alapvetően mindenki zavarónak és alacsonyabb szintűnek találta a korábbi megjelenést.

A WordPress közreműködői jegyeket nyújtottak be a "Olvass tovább" linkeket hívva "használhatóság rémálom". Tehát április végére Samuel Wood (Otto becenévvel) rögzítette a jegyet, és a lapok visszatértek a repohoz. Mindenki újra boldog.

Ön is érdekli ezeket a cikkeket:

 • 2017. október Képregény w / CodeinWP-vel … #WordPress #WordPressReviews #RSS
 • 2017. november Képregény w / CodeinWP-vel … #WordPressUpdates #Donations #SSL
 • 2017. december Képregény w / CodeinWP-vel … #WordPressDev #WordPressThemes #WebDesign

Jetpack 4.8: A beállítások újratervezése, amit vártál

Az újjátervezésről beszélve, a Jetpack a saját átalakításának méltányos részét is megtette. A plugin legújabb kiadásában a beállítások panelt újból felépítették, hogy jobb élményt nyújtsanak, és mindent általában megkönnyítsenek. Ezeket a fejlesztéseket néhány hónappal ezelőtt megígérték a közönségnek, és végre végre itt vannak.

Az interfész javításaival együtt a Jetpack 4.8 a következőket is tartalmazza:

 • A WordPress.com globális eszköztára.
 • Webhelytérkép funkció olyan webhelyekhez, ahol nagyon sok hozzászólás (1000+).
 • Új MailChimp előfizető felbukkanó widget.

A Jetpack újratervezése

WooCommerce 3.0
A WooCommerce 3.0 továbbfejlesztett termékgalériát kínál, kezeli a fejlesztőket és így tovább

A WooCommerce sorja frissíteni! A 3.0 verzió nem elérhető, és érdekes funkciókat kínál. Mellesleg, ez az első nagyobb kiadás az új verziórendszer szerint, a kétjegyű és a háromjegyű formátumba (3.0.0)

Íme, mi van a WooCommerce 3.0-ban:

 • Új termék galéria.
 • Teljesítményjavítások.
 • CRUD osztályok.
 • Javított naplórendszer.
 • Jobb CLI.

További információkért kattintson a fenti linkre.

A WordCamp a kiadóknak Denverben, augusztus 17-19. Között kerül megrendezésre

Hát, a WordPress kiadóknak hamarosan megvan a saját WordCampük! Az újságírók, bloggerek, copywriterek, bármilyen típusú vagy méretű kiadványok tulajdonosai egyesülnek Denverben ezen a nyáron, augusztus 17-19-én.!

Eleinte a szervezők meg akarták hívni "WordCamp újságíróknak" de aztán úgy döntött, hogy szélesebb kifejezést használ, így minden professzionális kiadó számára elfér, akik a WordPress-szel dolgoznak.

Más WordCamps-szal ellentétben ez az esemény bemutatók és workshopok kombinációjával jön létre. Ha a kiadók hajójában vagy, a hívja a hangszórókat már kiadták, és csak két hét van hátra a regisztrációhoz.
WordCamp a kiadók számára

Nagyszerű cikkek az interneten

Blog Helper: Alexa készség a WordPress Blog kezeléséhez az Ön hangjával

Azt hittem, sokkal tovább tart, amíg az Alexát felhasználhatjuk blogjaink kezelésére. Képzelje el, miként csinál ételeket, miközben arra kéri a WordPress blogsegédjét, hogy mondja el neked a híreket és a megjegyzések szakasz legfrissebb bejegyzéseit, vagy indítson el egy új vázlatot az Ön számára. Milyen futurisztikusnak hangzik ez?

A „biztonságos” a Chrome böngészőben nem azt jelenti, hogy „biztonságos”

A webcíme melletti HTTPS címke mindenkinek közli, hogy webhelye biztonságos. De a Wordfence szerint ez messze van tőle "biztos" nak nek "biztonságos". Nézze meg ezt, hogy megtudja, mi a Wordfence.

A WordPress alapvető moduljainak enciklopédia

Legtöbbször mindenki beépülő modulokról beszél, ám a widget-ek fontosak a WordPress-webhelyek számára is. Olvassa el a WPMU DEV bejegyzését, amely a legmegfelelőbb widgeteket tartalmazza a személyes vagy szakmai használatra.

A WordPress projektmenedzsment 6 legfontosabb beépülő modulja

Időnként egy nagy csapat megszervezése és a terméképítés teljes folyamatának irányítása – az ötlettől és a koncepciótól a tényleges megvalósításig és a vele járó kockázatokig – több időt vesz igénybe, mint maga a tényleges munka. Ez a hat plugin segíthet.
A tartalom és a beszélgetés minőségének javítása az AWP Facebook csoportban

A hivatalos WordPress Facebook csoport megváltoztatja alapszabályát – az összes új üzenet automatikusan nem kerül jóváhagyásra. Mostantól kezdve az adminisztrátorok kiszűrik a bejegyzéseket, és eldöntik, hogy mi lesz látható és mi nem. Tehát, ha be akarsz küldeni egy hozzászólást az Advanced WordPress Facebook csoporthoz, először nézd meg Matt magyarázatát, hogy megértsd, hogyan lehet jóváhagyni az üzenetét.

10 kivitelezhető marketing taktika a WordPress termék forgalomba hozatalához

Egy nagyszerű WordPress termék felépítése csak a fele a harcnak. A másik felét az érdeklődő közönség előtt viszi. Itt található egy ötletek felsorolása, hogyan lehet ezt megvalósítani. Írta: Cozmoslabs.

28 A WordPress kezdők leggyakrabban feltett kérdései

A kezdő felhasználók által a WordPress-rel kapcsolatos leggyakoribb kérdések valóban jó fordulója. Nagyon sok mindent tartalmaz, ami a WordPress webhely felépítéséhez, beállításához és megfelelő kezeléséhez kapcsolódik.

Használja az Új (ingyenes) audio történelem képeket tartalmazó beépülő modult, hogy hangot adjon a WordPress képeihez

Van egy új ingyenes plugin, amely hangot ad a WordPress képeihez. Ezzel gyönyörű diavetítéseket és oktatóanyagokat készíthet, amelyek beszélnek vagy zenét kísérhetnek.

Ennyi volt 2017. áprilisáig. Bármi, amit hiányzott?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector