2016. március WordPress hírek – Ez a hónap a WordPress-ben, a CodeinWP-vel

A tavasz első hónapja oly sok változással jött létre, hogy nehéz helyzetbe hoztam, hogy csak néhányukkal kellett elmennem erre a fordulóra. És nem volt könnyű eldönteni, melyik fontosabb, mint a többiek.


Ennek ellenére üdvözöljük a A hónap 2016. márciusi kiadása a WordPress-ben, a CodeinWP-ben, készülj fel néhány új írott és íratlan szabályra és kiadásra, amelyek (többé-kevésbé) befolyásolják a WordPress közösség jövőjét.

2016. március a WordPress-ben

A WordPress Theme Review csapata a felülvizsgálati folyamat automatizálása felé halad

Az automatikus áttekintési folyamat kiváló hírként jelent meg a fejlesztők számára. Eddig egy téma áttekintése általában túl sokáig tartott. Ez a változás állítólag csökkenti a kézi munka mennyiségét, és sokkal gyorsabbá teszi a dolgokat.

A felülvizsgálati csoport azt mondta, hogy vannak 13 követelmény arra vár, hogy hamarosan automatizálódjon. Látni fogjuk, mennyire eredményes ez a gyakorlatban az automatizálás hivatalos alkalmazása után.
automatikus áttekintés

Ön is érdekli ezeket a cikkeket:

 • WordPress tárhely-felmérési archívumok 2016-2019: Hatalmas tárhely-felmérések egy helyen összegezve
 • 2018. március Képregény w / CodeinWP-vel … #WordPress #WebDesign #Batman
 • A legjobb olcsó WordPress tárhely: 10 lehetőség, havonta 0,99 dollár alatt

keretek
"Kérjük, ne nyújtson be keretet"

A keretrendszereket már nem fogadják el a hivatalos plugin-lerakatba. Valójában ez nem szabály, hanem inkább egy olyan fejlesztők iránti kérelem, akik később keretet nyújtanak be. Mika Epstein, az értékelő csoport egyszerű magyarázattal érkezett erre a nem túl üdvözlendő változásra (legalább egy fejlesztő szempontjából):

A keret bővítményként való beépítése a felhasználó számára rossz tapasztalat. Nem a fejlesztő. Nem mindig értik meg "Van Slug Joe plugin. Miért van szükségem az egyedi egyéni mezőket??"

Kisegítő lehetőségek kódolási szabványai

A WordPress újabb változását, ezúttal az akadálymentesség kódolási szabványainak vonatkozásában, nemrégiben hagyták jóvá. A fejlesztőknek figyelmet kell fordítaniuk, mielőtt új eszközöket építenek, mivel mostantól meg kell felelniük az új feltételeknek!

Mik a változások??

 • HTML szemantika.
 • Színkontraszt.
 • Billentyűzet hozzáférhetőség.
 • Képek és ikonok.
 • Címkézés.

hozzáférhetőségi kódolási szabványok

Shopify
Bemutatjuk a Shopify-t a WordPress-hez

Ön egyaránt rajongója a WordPressnek és a Shopifynak? Örülök, hogy megtudhatja, hogy a Shopify mostantól könnyebben integrálható a WordPressbe az új hivatalos beépülő modul révén.

Az új e-kereskedelem bővítmény ingyenes és a Shopify három modern témájához tartozik. Mostantól a WordPress irányítópultján kezelheti az összes üzenetét és oldalát. Ugyanakkor használhatja a Shopify szolgáltatásait online áruházai számára, például a fizetéseket, a biztonságos fizetést, a szállítást és a teljesítést, a készleteket és az adókat..

A WordCamp Europe 2016 a résztvevők kapacitását 2200-ra növeli, amely a mai napig a legnagyobb WordCamp

Úgy tűnik, hogy néhány hónapon belül nagy buli lesz Bécsben! Az összes WordCamp jegyet hat hónappal korábban elfogyasztották, és ebben a hónapban új 400 sorozat került forgalomba. Tekintettel erre a tényre, a szervezők úgy találták, hogy a helyszín kapacitásának bővítésével további csarnokokkal bővítik azokat a helyeket, amelyek egy percre vannak a fő helytől, a Museumsplatz-tól..

Ez most lett a legnagyobb WordCamp! Már foglalta a jegyét?
wordcamp 2016

Nagyszerű cikkek az interneten

WordPress Revolution a GraphQL segítségével

A REST API nagyszerű, de mondanád "nem" valami modernabbá és könnyebbé? Mark Gavalda tanácsot ad (és egy nyomást) nekünk a REST API-n kívüli dolgok meglátására. Mert talán jobb dolgokat találunk a környéken … például a GraphQL.

Írjon CSS-t az Customizer-ben az Advanced CSS Editor bővítménnyel

Most már írhat CSS-t az eszköz képernyőméretére a Live Customizer programban, és valós időben megnézheti a változásokat. Milyen jó ez a hang? Speciális CSS szerkesztő ezt lehetővé teszi számodra.

A WordPress áttelepítése más domain névre

Meg kell változtatnia a domainjét, de nem biztos benne, mi fog történni a tartalommal? Így lehet ezt biztonságosan megtenni.

A WordPress "lite" témák hasznosak?

Sok vállalat támaszkodik a "lite" termékeik verziói márkák és szolgáltatások népszerűsítése érdekében. Szeretné tudni, hogy miért hasznos egy ingyenes téma egy vállalkozás számára? Itt van néhány jó betekintés.

Népszerű A / B tesztelő eszközök a WordPresshez

Tudja meg, melyik céloldalának verziója jár több kattintással és művelettel. Hogyan? A listából származó A / B tesztelő eszköz használata.
Hogyan készítsünk egy niche áttekintő webhelyet a WordPress-ben, mint egy profi

A felülvizsgálati webhely felépítése nem lehet túl nehéz, ha vannak nagy cikkek, amelyek megtanítják, hogyan kell csinálni. Ez az egyikük.

Hogyan lehet feltörni a WordPress webhelyeket (és mit kell tenni vele)

Megkérdezted már magadtól, hogyan és miért csapkodnak az emberek webhelyekre? És ami még fontosabb, miért csapkodhatott volna bárki más a webhelyedre? Íme néhány válasz.

A végső útmutató a WordPress function.php fájlhoz

Fejlesztőként, aki témákat készít a WordPress-hez, mindent meg kell tanulnia arról, hogyan és miért működik egy * bizonyos * fontos fájl. Vagy ha nem, akkor hogyan kell működtetni. Itt van minden, amit tudnia kell a function.php fájlról.

20 Hasznos WordPress naptár-bővítmény

Ha olyan webhelyed van, ahol a naptárak alapvető szerepet játszanak, akkor egy gyönyörű és modern megoldás használatával jobb és vonzóbbnak tűnik a webhely. Ezek a bővítmények segítséget nyújtanak Önnek.

11 Igazán hasznos, mégis ismeretlen WordPress szolgáltatások

Tehát már egy ideje együttműködik a WordPress-szel, de tudod ezeket a csinos trükköket?

WordPress plugin Roundup – 2016. március

Végezzük el a roundup-ot egy másik roundup-val. Íme néhány a 2016. márciusában kiadott legérdekesebb ingyenes WordPress-bővítmény!

Ez erre a kiadásra. Bármi, ami hiányzott?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map