2016. augusztus WordPress News – Ez a hónap a WordPressben, a CodeinWP-vel

Ez a hónap 2016. augusztus kiadása a WordPress-ben a CodeinWP-vel.


Úgy tűnik, hogy a nyár a WordPress közösség (enyhén) vegyes érzéseivel ér véget. Egyrészt a WordPress új verziója van, sok növekedést jelent a különféle termékek, márkák és még a WordPress közösség csoportjai számára is. De másrészt van némi vita az alapvető vezetési politikával, a Google új szabályaival és más dolgokkal kapcsolatban is..

Vessünk egy pillantást a mai napra. Itt található a WordPress-rel kapcsolatos legérdekesebb hírek felsorolása a mi legújabb kiadásban "Ez a hónap a WordPress-ben a CodeinWP-vel" sorozat. Ez a 2016. augusztus kiadás.

2016. augusztus a WordPress-ben

WordPress 4.6 "Bors"

A WordPress 4.6 várakozása véget ért. A legújabb verzió csak néhány héttel ezelőtt jelent meg. Ez kódnév "Bors" a jazz bariton szaxofonos Park Frederick tiszteletére "Bors" Adams III. Ha még nem frissítette, akkor ezt megteheti közvetlenül az irányítópulton, vagy töltse le az új verziót itt.

A 4.6 pontban megadott fejlesztések:

 • Korszerűsített frissítések.
 • Natív betűtípusok.
 • Beépített link-ellenőrző.
 • Tartalom helyreállítása.
 • és mint mindig, sok a ház mögött található fejlesztés.

Ön is érdekli ezeket a cikkeket:

 • 2018. augusztus Képregény w / CodeinWP-vel … #JavaScript #IGTV #DigitalNomads
 • WordPress tárhely-felmérési archívumok 2016-2019: Hatalmas tárhely-felmérések egy helyen összegezve
 • A legjobb olcsó WordPress tárhely: 10 lehetőség, havonta 0,99 dollár alatt

közbeiktatott
A Google bünteti azokat a webhelyeket, amelyek mobilon jelenítik meg a pop-upokat

TL; DR: 2017-től már nem jelennek meg felugró hirdetések, ha azt akarja, hogy webhelye rangsorolódjon a Google-on (befolyásolja a WordPress-t és egyébként).

Úgy tűnik, hogy a Google valóban elégedetlen bármilyen felbukkanó mobiltelefonos hirdetéssel. Annyira, hogy valóban előrementek és bejelentették, hogy az ilyen hirdetési formát használó webhelyek hamarosan bajba kerülnek.

Íme egy rövid részlet:

"A tolakodó közbeiktatott hirdetéseket tartalmazó oldalak gyengébb élményt nyújtanak a felhasználók számára, mint a többi oldal, ahol a tartalom azonnal elérhető. Ez problémát jelenthet olyan mobil eszközökön, ahol a képernyők gyakran kisebbek. A mobil keresési élmény javítása érdekében 2017. január 10-ét követően azok az oldalak, amelyekben a tartalom a felhasználó számára nem könnyű hozzáférni, a mobil keresési eredményekről való áttéréskor nem feltétlenül rangsorolható olyan magasan."

A WordSesh 4 816 nézőt ér el 5 kontinensen

A WordSesh negyedik kiadása, az éves WordPress konferencia, a világ minden tájáról 816 nézőt ért el. A 24 órás streaming ülésen többek között Matt Mullenweg, Noel Tock, Brian Krogsgard, Petya Raykovska és Brent Shepherd beszélgetései voltak..

A bemutatott főbb témák a WooCommerce fejlesztésével, a WordCamp Europe, a globális WordPress közösség, a Matt Mullenweg munkamenet stb..
wordsesh

poliglottjainkkal
A Polyglots csapat tapasztalatai szerint éves növekedést mutat, kibővíti a WordPress elérését millióival új fordításokkal

A Polyglots csapata elérte a rekordszámú fordítási közreműködőt. 2016 augusztusában a teljes szám 10 059-re nőtt, 1247 fordítószerkesztővel – 114% -os növekedés az elmúlt másfél évben.

A nemrégiben kiadott WordPress 4.6 szintén 50 fordítást támogat 100% -ban. Annak megértése érdekében, hogy ez a fordítási dolog mennyire komoly, a WordPress legújabb verziója is fordítva gudzsaráti nyelvre, egy indiai nyelv, amelynek világszerte mintegy 65 millió beszélője van.

USA vs.

A WordPress törzscsoportja félelmet vet fel a közösségben élő emberek számára? Túl durvavá válik a vezetés a téma- és plugin-fejlesztők számára? Jeff Chandler számos érdekes kérdést hoz fel a témában, melyeket a WordPress-termékeken dolgozó különféle fejlesztőkkel folytatott beszélgetéseiből ad ki..

"Ez a mondat, amelyet gyakran hallottam ezekben a beszélgetésekben, (nem akarom megfeszíteni, ha ide illesztem a központi fejlesztő nevét.)"

Ez érzékeny téma lett, amely sok vitatott és ellentmondásos beszélgetést váltott ki a WordPress közreműködői között. Ez egyike azoknak a bejegyzéseknek is, amelyekben a megjegyzések szakasz talán még érdekesebb, mint maga a bejegyzés.
minket vs őket

Nagyszerű cikkek az interneten

Hogyan lehet az olvasókat ténylegesen megjegyezni a WordPress blogbejegyzésein

Nagyon nehéz rávenni az embereket, hogy kommentálják a hozzászólásaikat. Íme néhány tipp, amelyeket alkalmazhat annak érdekében, hogy meggyőzze olvasóit a cselekvésről.

Hogyan véletlenszerűen változtathatjuk meg a háttér színét a WordPress programban

Könnyen unatkozni fog ugyanaz a régi szín a webhely háttérben? Szeretné, hogy automatikusan megváltozzon? Csak néhány sornyi kódra van szüksége, és kész.

Hogyan készítsünk egyszerűen árképzési táblázatot a WordPress programban

Az árképzési táblázatok nagyszerűek, ha meg akarja mutatni a látogatóknak, hogy milyen konkrét lehetőségeket kínálnak a terméken, plusz az egy, a legmagasabb lehetőség felé is irányíthatja őket. Nézze meg, hogyan lehet ezeket a dolgokat létrehozni.

Mennyibe kerül egy weboldal

Interaktív és élvezetes eszköz, amely kiszámítja egy weboldal összes költségét annak alapján, hogy mennyire összetett. Próbáld ki, legalább szórakozásból.

Gyönyörű oldalátmenetek létrehozása a WordPress webhelyen

Az oldalátmenetek érdekes megoldást jelentenek webhelyének interaktívbbá tételére, és zökkenőmentesebb élményt nyújtva az olvasó számára. Az ördög azonban a részletekben van. Így végezheti el a dolgokat.
5 módszer a WordPress és az Instagram integrálására (bemutató)

Instagram sok? Integrálja azt a WordPress webhelyével, hogy a látogatók könnyebben hozzáférjenek a tartalomhoz. Az Instagram integrációja sokféle lehet: feed, follow gomb, csúszkák stb. Itt van öt legnépszerűbb.

Képoptimalizálás SEO számára

Csakúgy, mint a bejegyzésed és az oldalad, a médiafájlokat optimalizálni kell a SEO-hoz is. Néhány lépést kell követnie annak ellenőrzése érdekében, hogy képei SEO-barátságosak-e, mielőtt felteszik őket a webhelyre.

Hozzon létre egy egyedi szállítási módot a WooCommerce számára

Lépésről lépésre áttekinthető tippeket ad az online bolt egyedi szállítási módszerének létrehozásához.

A legjobb prémium WordPress plugins 11, amelyek megéri pénzüket

A táj valóban hatalmas, amikor a prémium WordPress pluginokról van szó. De melyik megéri az árcédulát? Megtudhatja itt.

17 legjobb WordPress önéletrajz-téma

Egy nagyszerű önéletrajz / önéletrajz-webhely sokat tehet a karrierje szempontjából, és segíthet abban, hogy felvegyen egy új ügyfelet. Itt található a gyönyörű WordPress témák felsorolása, amelyeket elsősorban a webhelyek folytatására készítettek.

Ez a mai nap. Bármi, ami hiányzott?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map