2015. október WordPress News – Ez a hónap a WordPress-ben, a CodeinWP-vel

2015. október WordPress News – Ez a hónap a WordPress-ben, a CodeinWP-vel

2015. október WordPress News – Ez a hónap a WordPress-ben, a CodeinWP-vel
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Van valami nagyszerű a WordPress világában és a közösség építésében … különösképpen az a tény, hogy soha nem lassul le, még akkor is, ha a külső időjárás kicsit túl hideg lesz a kényelem érdekében.


Üdvözöljük a hónap 2015. októberi kiadásában a WordPress w / CodeinWP-ben! Ez a WordPress térségének híreiről és történeteiről szóló havi körforgalom.

2015. október a WordPress-ben

wp-béta
A WordPress 4.4 Beta 3 már elérhető!

Ez túl gyorsan megy végbe! Szó szerint írtam a Beta 2 kiadásáról, amikor láttam ezt az üzenetet a Beta 3-ról!

Különben is, december 8-ig, amikor a verziót hivatalosan is kiadják, játszhat a legújabb szolgáltatásokkal és fejlesztésekkel. 

A TryWPBeta.com lehetővé teszi élő tesztek elvégzését anélkül, hogy telepítenie kellene az új WordPress verziót a webhelyére. Használja a wcpdx-t és a wcpdx15-et az adminnak és a jelszónak.

A REST API első felét hivatalosan hozzáadják a WordPress Core-hoz

Hosszú viták és tárgyalások után ez végre hivatalos! A REST API első felét már hozzáadták az új 4.4 kiadáshoz. A második fél állítólag a WordPress mag részét képezi, vernel kezdve. 4.5.

(Egy hónappal ezelőtt beszéltünk a teljes REST API kaland első fejezetéről.)
apis

plugin nevek
A WordPress.org bejelentette új irányelveket a bővítmények elnevezéséről

Mostantól kétszer is gondolkodnia kell, mielőtt kiválasztaná a plugin nevét. A WordPress.org megváltoztatta irányelveit, és új korlátozásokkal állt elő. Nagyon figyeljen, ha azt akarja, hogy a bővítményt elfogadja a hivatalos adattárba.

A beépülő modul fejlesztői nem használhatnak védjegyekkel ellátott terméknevet vagy kifejezést, cégnevet vagy más beépülő modul nevét a beépülő modul neveként vagy csúcsaként – kivéve, ha Ön képviseli azt a társaságot, amely hivatalos minőségben a védjegyet vagy a beépülő modult birtokolja, vagy ha írásbeli engedélyével rendelkezik a társaságtól.

Ha a bővítmény neve nem felel meg a szükséges feltételeknek, akkor azt elutasítják. És mellesleg, annak igazolására, hogy valójában annak a társaságnak a tagja, akinek a nevét használni akarja, hivatalos e-mail címmel kell benyújtania – nem személyesen..

Az Akismet 3.1.5 javítja a kritikus XSS biztonsági rést

A szokásos… ha az Akismet használatával spam megjegyzések ellen küzd, akkor minél előbb frissítse azt. Volt egy kritikus biztonsági rés.

A sebezhetőség a hiperhivatkozásokhoz kapcsolódik, és azzal, ahogyan Akismet kezeli őket a megjegyzésekben. Ha az Akismet 3.1.4 vagy régebbi van, akkor veszélybe kerülhet.
akismet logó

woocommerce
A WooCommerce 10 millió letöltést ér el, az online áruházak 30% -át birtokolja

Igen, a WooCommerce jelenleg az összes e-kereskedelmi webhely 30% -át birtokolja, és a hónapban elérte a 10 millió letöltést. Még lenyűgözőbb az, hogy nagyon rövid idő alatt megcsinálták (néhány hónappal ezelőtt 7 millió letöltésük volt).

Úgy tűnik, hogy a WordPress e-kereskedelmi tér gyorsan növekszik. Ez az oka annak, hogy a WooCommerce srácok néhány új bővítmény kiadását tervezik a bővítményhez és néhány további Storefront gyermek témát.

Nagyszerű cikkek az interneten

Hogyan befolyásolja a webhelysebesség a konverziókat (Infographic)

A második vagy akár 5 másodperces eredményezhet ilyen nagy különbséget a forgalom szempontjából? Igen.

Hogyan tisztítottam meg a WordPress webhelyem, miután azt feltörték és feketelistára tették

Nem a világ vége, ha webhelyét feltörik. Úgy értem, az sem jó, de visszahozhatja az életébe. Lássuk hogyan!

WordPress SEO mélységben: Képoptimalizálás

Nem elegendő a SEO elküldése csak a bejegyzések és cikkek számára. Ne feledje, hogy a kép jó optimalizálása ugyanolyan fontos lehet, mint a tartalom többi része.

Témaüzletek vagy ThemeForest: Hol szerezze be a WordPress témákat??

Így honnan vásárolhatja meg a WordPress témákat?? Tudja meg, mi a legjobb megoldás pénz- és időmegtakarításra, miközben minőségi termékeket kap.

Általános WordPress témaproblémák (és hogyan javíthatók)

Fogadok, hogy találkozott legalább az itt felsorolt ​​kérdések egyikével. Vessen egy pillantást, hogy meg tudja oldani őket.
AdSense bevételeinek optimalizálása a WordPress programban

A hirdetések hozzáadása a webhelyre nem csak egyszeri művelet. Néhány egyéb tényezőt is figyelembe kell venni, ha növelni szeretné bevételét.

Hogyan és miért kell korlátozni a bejelentkezési kísérleteket a WordPress programban

Korlátozza a bejelentkezési kísérleteket, hogy elkerülje a hackerek brute force támadásait, egyszerű! Ez egy fontos biztonsági kérdés, és erre oda kell figyelnie.

Amikor az ügyfelek fizetés nélkül eltűnnek

Nem jó dolog látni, hogy ügyfelei elhagyják a terméket és a pénzt is. Hogy állsz tovább? Olvassa el itt.

99 olyan népszerű webhely, amelyről nem tudta, hogy a WordPress segítségével készültek

Elég érdekes webhelygyűjtemény, amely nem egyértelmű a WordPress szerkezete. Nagyszerű inspiráció!

Ez erre a kiadásra. Van valami, ami hiányzott?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector