10 legjobb élő csevegőszoftver-megoldás áttekintése (ezek közül 6 ingyenes)

10 legjobb élő csevegőszoftver-megoldás áttekintése (ezek közül 6 ingyenes)

10 legjobb élő csevegőszoftver-megoldás áttekintése (ezek közül 6 ingyenes)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Egyszer régen minden ügyfélnek telefonon fel kellett hívnia az ügyfélszolgálatot. Ebből e-mail alakult ki, és most a legjobb online csevegési szoftverek egyikét vizsgáljuk meg.


Az élő csevegés rendkívül kényelmes a fogyasztók és az ügyfelek számára, de hogyan segít az Ön cége?

Contents

Az élő csevegőszoftver használatának előnyei

 • �� A telefonos idő és a hosszú e-mailek csökkentésével minimalizálja a költségeket.
 • �� Ez egy egyszerű módja annak, hogy a felhasználókat átjuttassa az értékesítési csatornán.
 • �� Az online csevegés egyszerű, ezért képesnek kell lennie arra, hogy növelje az ügyfelek boldogságát.
 • ⏲️ Az élő csevegőszoftver valós idejű információkkal rendelkezik, így tudja, hogy az ügyfelek mit csinálnak az Ön webhelyén.
 • �� A csevegődobozok lehetőséget kínálnak az ügyfelek visszajelzéseire és űrlapokra.

És ezek csak néhány előnye! A legfontosabb, hogy az élő csevegőszoftver használata nagyon egyszerű, így Ön és csapata gyorsan képesek lesznek elsajátítani azt.

A legjobb élő chat szoftver

A legjobb élő chat-szoftver megoldások

Az alábbiakban bemutatott minden élő csevegési lehetőségnek nagy lehetősége van bizonyos vállalkozások számára. Néhányuk jobb az e-kereskedelem számára, mások szolgáltatás-alapú vállalatok számára. Felvázoljuk, kinek kell figyelembe vennie minden élő chat-szoftvert, a legjobb szolgáltatásokkal együtt.

Nincs idő olvasni? Itt egy összefoglaló, amely csak az árakat mutatja be:

A legjobb élő chat szoftver

Szoftver
Ingyenes terv?
$ / Hónap-tól
Felülvizsgálat
Élő chat30 napos ingyenes próbaverzióÜgynökönként 16 USDOlvass tovább
Olark2 hetes ingyenes próbaverzióÜgynökönként 19 USDOlvass tovább
házi telefon$ 87Olvass tovább
Sodródás$ 50Olvass tovább
Tidio$ 15Olvass tovább
PureChat$ 39Olvass tovább
Zendesk ChatÜgynökönként 14 USDOlvass tovább
ClickDeskÜgynökönként 14,99 USDOlvass tovább
Bold360az árazás vállalatspecifikusOlvass tovább
LiveAgentÜgynökönként 15 USDOlvass tovább

1. LiveChat (www.livechatinc.com)

livechatinc

Lehet, hogy ennek a LiveChat szoftvernek nem a legkreatívabb neve, de határozottan kínálja az iparág legrugalmasabb árazását, valamint néhány gyönyörű csevegődoboz-mintát.

A LiveChat használatának egyik fő előnye, hogy több mint 130 integrációhoz fér hozzá a LiveChat alkalmazás-áruházban. Ez a piac tele van e-kereskedelem platformokhoz tartozó alkalmazásokkal, CMS-integrációkkal és egyebekkel. Még szakértőket és szolgáltatásokat is találhat az élő csevegés beállításához.

Árképzés

A kezdő terv Ügynökönként havonta 16 USD.

Rendelkezésre áll egy 30 napos próbaverzió, és a frissített tervek ára a következő: 33 USD, 50 USD és 149 USD (havonta minden ügynökönként).

�� Melyek a legjobb tulajdonságok??

 • A LiveChat nagy piactéren található mindenféle integráció.
 • A csevegőablak a látogatókkal kapcsolatos információkat, konzervált válaszokat és egy villogó üzenetet kínál.
 • A fájlmegosztás képernyőképek és dokumentáció esetén lehetséges.
 • Készítsen csevegési átiratot visszajelzés céljából, és megnézze az ügynökök teljesítményét.
 • A csevegési ütemterv segítségével visszaléphet bármilyen beszélgetésre, hogy megnézhesse mi történt.
 • A csevegőablak testreszabási eszközei tartalmazzák a vállalati logót, a közösségi média gombjait és az ügynökprofilokat.
 • Vegyen részt az ügyfelek automatizálásában üdvözlet, jegyűrlap és felugró ablakban.

�� Ez a legjobb élő csevegőszoftver…

A LiveChat-ot többféle márkának ajánlhatom. Először is megfizethető a kisebb költségvetéssel rendelkező vállalatok számára. Kiváló élő csevegőmodul is, ha több webhelyre szeretné elhelyezni (a LiveChat nem számít fel külön díjat).

A LiveChat rendelkezik az egyik legnagyobb szolgáltatási listával és rengeteg alkalmazással a bővíthetőség érdekében. Emiatt nagy jelentőséggel bír az összes vállalkozás, az e-kereskedelemtől a szolgáltatás-alapú vállalkozásokig, a kis márkákig és a nagyvállalatokig.

Ugrás a LiveChat oldalra

2. Olark (www.olark.com)

legjobb élő chat-szoftver # 1: olark

Az Olark élő chat-szoftver az egyik legnépszerűbb a piacon, és arra összpontosít, hogy minden konverzió számoljon az Ön webhelyén..

Zökkenőmentesen csatlakoztathatja az Olark-ot a webhelyéhez és más, harmadik féltől származó növekedési eszközökhöz, például a HelpScouthoz és a Mailchimp-hez. Ingyenesen kipróbálhatja az Olarkot is, ha csatlakoztatja az élő csevegődobozt a webhelyéhez, és cseveghet valódi ügyfeleivel.

Az Olark számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyeket az alábbiakban tárgyalunk. Fontos tudnunk, hogy az Olark csodálatos munkát végez, és ezeket a funkciókat három kategóriába sorolja: azok, amelyek növelik az eladásokat, azok, amelyek támogatást nyújtanak, és azok, amelyek vezetéseket szereznek. Ez nagyobb hangsúlyt fektet a vállalkozások számára fontos területekre, segítve márkáját a szükséges eszközökkel.

Árképzés

Kéthetes ingyenes próbaverzió biztosított.

Az árképzés első szintje: Havonta 19 dollár / ügynök. A havi kifizetéseket egy vagy két évre szóló kötelezettségvállalással csökkentheti.

�� Melyek a legjobb tulajdonságok??

 • Az Olark számos harmadik féltől származó eszközzel integrálható, mint például a Groove, HubSpot, Salesforce és Slack.
 • Fejlett testreszabási eszközöket kínál a csevegődoboz és a márka hozzáigazításához.
 • A mutatókat valós időben küldi el neked elemzéshez és megértéshez, amit ügyfelei csinálnak az Ön webhelyén. Egyes mutatók között szerepel az ügyfél-elégedettség, a csevegési mennyiség és az ügynöki tevékenység.
 • Az automatizálási eszközök elősegítik az általános munkafolyamat felgyorsítását. Például konzervválaszokat generálhat bizonyos látogatói viselkedésekre vagy üzenetekre.
 • Az Olark átiratot készít neked, hogy megnézze a beszélgetéseket, megértse ügynökei működését, és vevői visszajelzésként felhasználhassa azt..
 • Generáljon egyedi űrlapokat a csevegődobozba való beillesztéshez, és gyűjtsön információkat ügyfeleitől csevegés előtt.
 • Bizonyos csevegőket egy gombnyomással eloszthat a csapat többi tagja számára.

�� Ez a legjobb élő csevegőszoftver…

Tetszik az Olark azoknak a cégeknek, amelyek annyi vagy kevesebb csevegést akarnak folytatni, amennyire csak lehetséges, árváltozás nélkül. Több millió cseveghet, és továbbra is fizetheti ugyanazt az árat – minden attól függ, hogy hány ügynöke van.

Kiváló megoldás az is, ha más üzleti eszközökkel, például a Salesforce-val történő integrációt tervez.

Menj Olark-ba

3. házi telefon (Www.intercom.com)

legjobb élő chat-szoftver # 2: kaputelefon

Az Olarkhoz hasonlóan az Intercom három kategóriába rendezi csevegési funkcióit: az ügyfelek megszerzése, az elkötelezettség és az ügyfélszolgálat.

Ez az egyik legjobb élő chat-szoftvernek tekinthető azért, mert gyorsan és hatékonyan mozgatja ügyfeleit az értékesítési csatornán.

Valós idejű eszközöket és betekintést kínálunk az ügyfelek elégedettségének növeléséhez és annak lehetővé tétele érdekében, hogy a vállalat megértse, amit az ügyfelek tesznek az Ön webhelyén.

Összességében az Intercom ismert a karcsú chatbox felületről, a testreszabható eszközök nagy készletéről és a minőségi ügyfélszolgálatról. Az egyetlen dolog, amely egyes cégeket kikapcsolhat az árképzés.

Árképzés

tudsz vásároljon az összes Intercom-ot havonta 87 dollárért. Korai Az induló vállalkozók havonta 49 USD-t kaphatnak.

Ön is frissítheti, vagy csak a szoftver egy részét vásárolhatja olcsóbban. Például, csak a "Támogatás" az összeg havi 38 dollár.

Számos kiegészítő is elérhető, ezek többsége a havi 49 dollártól a havi 119 dollárig terjed.

�� Melyek a legjobb tulajdonságok??

 • Az Intercom kiváló üzleti üzenetküldőt kínál az ügyféladatok rögzítésének automatizálásához és meggyőző nagy értékű vezetékekkel az értékesítési csatornán való továbblépéshez.
 • Választhat úgy is, hogy botokat használ a demók lefoglalására a legjobb ügyfelek számára, és az ügyfelek elküldését a megfelelő értékesítési képviselőkhöz.
 • A szoftver valós idejű jelentéseket tartalmaz vezetésekkel, nyert üzletekkel és csővezetéki információkkal.
 • Az Olark tartalmaz egy csapat beérkezett üzenetek funkcióját, így az összes üzenet egy helyen található. Ugyanakkor átirányítja az üzeneteket a megfelelő ismétlődésre.
 • A célzott üzenetküldés biztosítja, hogy ügyfelei tudják, hogy törődnek vele. Például automatikusan megkérdezheti, hogy segítségre van-e szükséged, vagy kérjen e-mailt.
 • Integrálhatja az Intercom-ot más, harmadik féltől származó eszközökkel, például a Salesforce és a Marketo. Van egy alkalmazásbolt, amely elvégzi ezeket az integrációkat.
 • A terméktúra lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy automatikusan vezesse az ajánlatát.

�� Ez a legjobb élő csevegőszoftver…

Az árképzés nem olyan megfizethető, de előfordulhat, hogy jogosult lehet arra a korai indulási árképzésre. Az Intercomot azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, amelyek nagyobb ügyfélkörrel és fejlett kiegészítőkkel, terméktúra és egyedi botokkal rendelkeznek.

Menj az Intercom-hoz

4. Sodródás (Www.drift.com)

legjobb élő chat-szoftver # 3: sodródás

A chatbotoktól kezdve a találkozói naptárakig a Drift lenyűgöző funkciókkal rendelkezik az élő csevegőszoftver iránt érdeklődő vállalatok számára. Fiók alapú marketing, valamint céloldal és konzerv e-mail áll rendelkezésre az értékesítési csapat számára.

Összességében úgy tűnik, hogy a Drift inkább a teljes csevegési folyamat – vagy legalábbis annak nagy részének – számítógépesítésére összpontosít.

A Drift felhasználható marketing vagy értékesítési csapatok számára, és minőségi verzióval rendelkezik a vállalkozások számára.

Összességében a Drift kivágja az akvizíciók hosszú, unalmas részeit. Ezt úgy teszi meg, hogy megszünteti a rengeteg e-mail és CRM kommunikáció szükségességét. Ehelyett az AI és az automatizálás csak a legjobb eredményeket küldi az értékesítési képviselőkhöz, hogy ne pazarolja az időt.

Árképzés

Árképzés "egyének" meglehetősen alacsony – at 0 dollár az alapvető csevegésért és 50 dollár havonta az induló vállalkozások számára.

Ennek ellenére az áremelkedés emelkedik a csapatok számára, kezdve: a Pro terv havi 400 dollárból és a havi 1500 dollárból a prémiumban..

�� Melyek a legjobb tulajdonságok??

 • A botok az egyik fő elem az automatikus selejtezéshez a nap minden napján.
 • Foglaljon értekezleteket anélkül, hogy az ügyfelekkel még beszélne volna.
 • A robotok egyes beszélgetéseket az eladók felé irányítanak.
 • A chatbot azonosítja a legjobb potenciális ügyfeleket, így előbb beszélgetni kell velük.
 • Az automatizálás konkrét kérdésekre is válaszol azáltal, hogy tudásbázisából információkat oszt meg.
 • A VIP fiókok a legjobb ügyfelek számára készülnek. Ilyen módon beszélgethet ezekkel az emberekkel, kezdve az utónevekkel, és pontosan tudva, hogy mi érdekli őket.
 • A Driftnek van egy e-mail modulja, amely azonnal összekapcsolja az ügyfeleket az értékesítési képviselőkkel. Ilyen módon nem kell sokat zavarnia a szokásos e-mailekkel.

�� Ez a legjobb élő csevegőszoftver…

Tetszik az a vállalkozás, amelynek valamilyen pénzforgalma van, és az ügyfél-támogatási és csevegési folyamat nagy részét ki akarja automatizálni. Ez sem rossz megoldás a vállalkozások számára.

Menj a Drift-hez

5. Tidio (Www.tidio.com)

tidio

A Tidio hírnévre tett szert olyan kiváló plug-inekkel és alkalmazások áttekintésével, mint például a WordPress és a Shopify.

Minőségi megoldás e-kereskedelmi vállalkozások számára, és integrálódik a CRM, e-mail marketing eszközök és help desk szoftver.

A Tidio a népszerűség egy részét az ingyenes árazási tervnek és az azt követő megfizethető havi terveknek is tulajdoníthatja. A Tidio-hoz tartozó elemek közé tartozik az élő csevegés, az e-mail integráció és a korlátlan követés.

Különösen élvezem az automatikus válaszokat és a mobil alkalmazásokat, amelyek útközben cseveghetnek az ügyfelekkel.

Árképzés

A Az ingyenes csomag legfeljebb három felhasználó számára elérhető. Valójában tartalmaz egy hihetetlen funkciók gyűjteményét a kisvállalkozások számára.

Két másik terv havonta 15 dollárért kerül eladásra mindegyik lehetővé teszi olyan funkciók feloldását, mint például az elhagyott kosár helyreállítás és az élő gépelés.

�� Melyek a legjobb tulajdonságok??

 • Számos integráció néhány felsőbbtel olyan weboldal-szoftver, mint a Wix, A BigCommerce és a Shopify. Úgy tűnik, hogy a vállalat az e-kereskedelem platformjaira koncentrál.
 • A Tidio egyesíti az e-mailt, a Messenger-et és az élő csevegést, így másodpercek alatt válaszolhat ügyfeleinek.
 • Az összes üzenet, üzleti méretétől függetlenül, egy egyszerű irányítópultra irányul.
 • Hozzáférés a chatbotokhoz az ügyfelek egyszerűbb kérdéseire való válaszadás érdekében. A robotok 24 órás és hét órás beszélgetést folytatnak az ügyfelekkel, és olyan termékeket kínálnak, mint kedvezmények és elhagyott kosár üzletek.
 • A valós idejű mutatók segítenek megérteni, hogy az ügyfelek hogyan mozognak az Ön webhelyén.
 • A testreszabási beállítások lehetővé teszik a csevegődoboz márkanevéhez való hozzáigazítását és az Ön webhelyéhez való igazítását.
 • Az Android és iOS alkalmazások a csevegődobozon keresztül mindig kapcsolatba lépnek az ügyfelekkel.

�� Ez a legjobb élő csevegőszoftver…

Azok a cégek, amelyek nem akarnak fizetni semmit egy kis csapatért az élő csevegés érdekében. Ez meglehetősen megfizethető kisebb és közepes méretű vállalatok számára is, különösen az e-kereskedelem számára.

Ez az egyik legegyszerűbb élő csevegőszoftver, amelyet meg lehet vásárolni, ám továbbra is megkapja a szükségleteket, például automatikus válaszokat, integrációkat és nyomon követést..

Menj Tidio-ba

6. PureChat (Purechat.com)

purechat

A PureChat segítségével ingyenesen elindíthat csevegődobozt a webhelyén. Ez egy kevésbé modern megjelenésű felület, de nagyon sok funkciót tartalmaz a mesterséges intelligencia, az ólommegfogás és a találkozó ütemezése számára..

A PureChat hozzáadása a webhelyéhez néhány lépést igényel, majd testreszabhatja, hogy megfeleljen a márkájának.

Úgy tűnik, hogy a PureChat ügyfélszolgálati csapat is nagyon hozzáértő, és mindig ott áll, hogy segítsen bármilyen felmerülő beépítési és kezelési kérdésben..

Árképzés

A terv három felhasználó teljesen ingyenes.

A növekedési terv elérhető: 39 $ havonta.

A Pro terv felkínálásra kerül Havonta 79 USD.

A frissítés során további operátorok támogatását és néhány további funkciót kap.

�� Melyek a legjobb tulajdonságok??

 • A teljes testreszabást az ingyenes terv biztosítja. Valójában egy 20-nál több funkciót tartalmaz az ingyenes csomag.
 • Korlátlan csevegést kap minden árképzési tervért.
 • Az iOS és az Android alkalmazások egyaránt elérhetők az ügyfelekkel való csevegéshez a mobil eszközökön.
 • A fájlátviteli eszközök a dokumentumok és más fájlok továbbítására szolgálnak.
 • A csevegési riasztások és a konzervált válaszok segítenek az ügyfélszolgálat automatizálásában.
 • Mutassa a rendelkezésre állás ütemterveit és foglaljon időpontot közvetlenül az élő csevegőszoftver segítségével.
 • Mutasson egyedi információkat, például a tartózkodási helyét és a Twitter-hírcsatornát.
 • Frissítsen a prémium tervekre a valós idejű elemzések és a látogatók nyomon követése érdekében.
 • A fizetett tervek SMS-értesítéseket küldenek csevegéseikhez.

�� Ez a legjobb élő csevegőszoftver…

A PureChat nagyszerű élő csevegési lehetőségként tűnik kicsi és nagyobb cégek számára. Az ingyenes terv nagyszerű, és az azt követő havi árképzés továbbra is ésszerű. Kiváló élő csevegődoboz azoknak a cégeknek is, amelyeknek megbeszéléseket kell foglalniuk, mivel mindezt a doboz segítségével meg lehet valósítani.

Ugrás a PureChat oldalra

7. Zendesk Chat (Www.zendesk.com/chat)

zendesk

Az ügyfelek elérése és a beszélgetés felidézése során az egyik legjobb élő chat-szoftver a Zendesk Chat. Ez egy másik megoldás egy ingyenes tervvel, de a kínálat nem olyan jó, mint a többi ingyenes szoftver, amelyet felvázoltam.

Ennek ellenére a Zendesk Chat ára tiszteletreméltó, és szilárd ajánlatokat kínál olyan dolgokra vonatkozóan, mint például az egyes részlegekbe küldés és a triggerek beállítása.

Ne feledje, hogy a ZenDesknek nagy termékskálája van, ezért hasznosnak bizonyulhat, hogy egyes vállalatok csak a ZenDesk termékeket használják.

Árképzés

A Lite terv érvényes 0 $ egy párhuzamos csevegésért. Ez nem olyan jó, mint néhány verseny.

A Team terv havi 14 dollár ügynökönként, a magasabb tervek pedig havonta 29 dollár és 59 dollár ügynökök között szerepelnek.

�� Melyek a legjobb tulajdonságok??

 • Az üzenetek ellenőrzéséhez való visszatérés rendkívül egyszerű, olyan eszközökkel, amelyek segítségével visszatérhet a csevegés idővonalára, és megnézheti az elemzést.
 • A csevegés útválasztása, a parancsikonok és a címkék mind meg vannak gyorsítva a folyamatot.
 • A Zendesk Chat a legtöbb Zendesk eszközhöz kapcsolódik, olyan webhely-platformokkal együtt, mint a WordPress, a Shopify és a Magento..
 • A csevegődobozok kialakítása és testreszabási eszközei mind világosak, gyönyörűek és barátságosak – a háttérképek és az avatárok nagymértékben támogatják.
 • Vállalata elfogadhatja a fájlokat és a csevegés előtti űrlapokat, hogy jobban megértse, amit ügyfelei kérnek.
 • A triggereket arra használják, hogy élő chat-en keresztül kapcsolatba lépjenek a felhasználókkal, mindegyik a webhelyén végrehajtott mozgásokon alapul.

�� Ez a legjobb élő csevegőszoftver…

Szeretem a Zendesk Chat-et azoknak a cégeknek, amelyek már használnak más ZenDesk termékeket, például a Zendesk Guide-ot vagy a támogatást. A Zendesk Chat rendelkezik a csevegődobozok kreatív tervei közül is – tehát ha elegáns csevegő jelenlétre van szüksége, nézd meg.

Végül, a fájlküldés csodát jelent azon cégek számára, amelyek képernyőképeket és dokumentumokat akarnak elfogadni (például a szoftver technikai támogatásához).

Ugrás a Zendesk Chat-re

8. ClickDesk (Www.clickdesk.com)

clickdesk

A ClickDesk sokkal más megközelítést alkalmaz, mint az átlagos élő chat-szoftver. Olyan cégek számára szolgál, amelyek hang- és videofelvételeket szeretnének felhasználni a csevegődobozban. Például a támogatási ügynök valóban láthatja az ügyfelet, és fordítva.

Integrációkat kínálunk az ügyfélszolgálatok és más ügyfél-támogatási modulok szoftveréhez való csatlakozáshoz. Összekapcsolhatja a közösségi média-fiókokat az élő csevegőmezővel, hogy kibővítse elérhetőségét ezeken a platformon.

Árképzés

Az Az ingyenes csomag legfeljebb 10 felhasználó és 30 csevegés céljából havonta elérhető.

A következő terveket kínáljuk frissítésként: Lite 14,99 USD-ért, Pro 24,99 USD-ig és Enterprise 39,99 USD-ig (minden ügynökönként havonta).

�� Melyek a legjobb tulajdonságok??

 • A csevegődobozában található videocsevegés, amely kiterjeszti támogatási lehetőségeit. Ez személyes kapcsolatot is felvesz, mivel az ügyfelek láthatnak téged.
 • Az élő csevegődoboz ösztönzi az értékesítést, és felszólítja a megfelelő értékesítési képviselőket, hogy lépjenek be a beszélgetésbe.
 • Videó helyett hangos csevegést is választhat.
 • A ClickDesk ügyfélszolgálati szoftvere automatikusan integrálódik a chat-mezőbe a végső ügyfél-támogatási terület számára.
 • Küldjön több felhasználót a Facebook-ra és más közösségi média-fiókokra a chat-mezőbe történő hivatkozással.
 • A jelentési terület fejlett elemzéseket mutat, például a csevegés időtartamát és az értékesítést.
 • Kap egy Android mobilalkalmazást a telefonon történő csevegéshez.

�� Ez a legjobb élő csevegőszoftver…

Az első dolog az első: az iOS-felhasználók esetleg ki akarják hagyni a ClickDesk alkalmazást, mivel csak Android-alkalmazással rendelkezik.

Ezt követően a ClickDesk az egyik legjobb élő csevegőszoftver opció a hang- és videocsevegéshez. Ez hasonló a Skype-hez, ám az ügyfeleknek nem kell külön szoftvert letölteniük.

Lépjen a ClickDesk oldalra

9. Bold360 (Www.bold360.com)

bold360

Egy másik AI-vezérelt élő csevegőszoftverként a Bold360 hihetetlen hatékonyságot nyújt a webhelyén. Attól a pillanattól kezdve, amikor felmerül a weboldalon, kapcsolatba lép a felhasználókkal, további eszközökkel segíti ügynökeit intelligensen dolgozni, és visszatérni a tudáshoz és a sebességhez.

A Bold360-at a piacon az egyik legegyszerűbb élő chat-megoldásnak szánták. Ugyancsak a LogMeIn tulajdonában van, amely bebizonyította, hogy rendkívül jó hírű kommunikációs cég.

Árképzés

Minden terv megköveteli, hogy árajánlatot kérjen. Az árazás minden vállalatspecifikus.

�� Melyek a legjobb tulajdonságok??

 • Az élő chat felbukkan az ügyfelek számára, és probléma nélkül beszél vele. Az AI bot ezután másodpercek alatt eldönti, hová küldje el az ügyfelet.
 • A chatbot összes elemét testre lehet szabni, attól kezdve, amit a bot mond, és a számítógépén, ahogy a csevegődoboz kinéz.
 • A betekintés segítséget nyújt Önnek annak felmérésében, hogy az egyes ügyfelek utazása miként alakul ki.
 • Az összes kommunikációt egy helyen kezelik – az e-mailtől a csevegésig és az SMS-től a közösségi médiáig.
 • A Bold360 chatbotjai jobban működnek, mint az emberek, mert megértik a szándékot, és nem támaszkodnak arra, hogy a kulcsszavakat a tudásbázis-cikkekhez igazítsák.

�� Ez a legjobb élő csevegőszoftver…

A Bold360 azoknak a szervezeteknek működik a legjobban, amelyek hajlandók vállalni egy kis kockázatot a mesterséges intelligencia segítségével. Nem olyan ellenőrzött, de hihetetlen eredményeket adhat, ha hajlandó módosítani.

Ugrás a Bold360 oldalra

10. LiveAgent (Www.liveagent.com)

liveagent

A LiveAgent inkább lakosztály, mint egyedi szoftver, de magában foglalja az élő csevegést és néhány egyéb szép szoftver lehetőséget, például jegyvásárlást, call center szoftvert és tudásbázis eszközöket..

Bizonyos szoftvereket terv szerint adnak el együtt, tehát valójában a csevegési tervet kell választania az élő csevegés funkció eléréséhez.

Az alábbiakban kiemezzük a csevegési terv árazását, de tudnunk kell azt is, hogy a terv a következő további szoftveres opciókat is tartalmazza: kapcsolattartási űrlapok, tudásbázis, e-mail támogatás, visszajelzés kezelése és a látogatók figyelése.

Árképzés

Az árak 0 dollárból indulnak, 1 csevegéssel és 1 e-mail támogatással, hét napos korábbi korlátozással. A következő szintű terv 15 dollárba kerül, csak jegykezelő rendszerrel.
Az A jegy + csevegési terv ügynöknek havonta 29 dollárba kerül.

All-inclusive csomag is eladásra kerül, havonta 39 dollárért.

�� Melyek a legjobb tulajdonságok??

 • A videohívás a terv része.
 • A LiveAgent kiváló csevegési meghívókkal és látogatói megfigyeléssel rendelkezik, hogy a beszélgetések relevánsabbak legyenek.
 • A visszajelzés menedzsmentje segítséget nyújt az ügyfelekkel kapcsolatos információk megszerzésében és az ügyfélszolgálat javításában.
 • Kap egy fórumot és tudásbázist az ügyfélszolgálati oldalak kerekítéséhez.
 • A mobilalkalmazás lehetővé teszi a telefonon vagy táblagépen élő kommunikációt az ügyfelekkel.
 • Csatlakozhat számos más LiveAgent termékhez, például a Call Centerhez, az ügyfélportálhoz vagy az ügyfélszolgálathoz.
 • A csevegő irányítópultján ellenőrizheti az összes aktív csevegést, valamint az ügynöki tevékenységeket és még sok minden mást.
 • A felhasználói információkat továbbítják az ügynöknek, miután a beszélgetés megkezdődött.

�� Ez a legjobb élő csevegőszoftver…

Tetszik a LiveAgent azoknak a cégeknek, amelyek teljes, megfizethető ügyfélszolgálati eszközcsomagot akarnak. Kap egy élő csevegődobozt, de jegyvásárlást és videohívásokat is.

Lépjen a LiveAgent oldalra

Melyik a legjobb élő chat-szoftvert választja??

Feltétlenül ellenőrizze a fenti ajánlásokat. Választása teljesen függ a vállalkozás típusától és a szükséges funkcióktól.

Ennek könnyebbé tétele érdekében itt van ez a gyors összefoglaló ismét, csak a következő platformok működésével járó költségekkel:

Szoftver
Ingyenes terv?
$ / Hónap-tól
Élő chat30 napos ingyenes próbaverzióÜgynökönként 16 USD
Olark2 hetes ingyenes próbaverzióÜgynökönként 19 USD
házi telefon$ 87
Sodródás$ 50
Tidio$ 15
PureChat$ 39
Zendesk ChatÜgynökönként 14 USD
ClickDeskÜgynökönként 14,99 USD
Bold360az árazás vállalatspecifikus
LiveAgentÜgynökönként 15 USD

Ha további kérdései vannak a legjobb élő chat-szoftverről, tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben!

Ön is érdekli ezeket a cikkeket:

 • A legjobb webinar szoftver
 • Hogyan dolgozzon otthonról (és ésszerűen maradjon)

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutatás és szerkesztés: K Karol.

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, jutalékot kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector