WordCamp Europe 2019 Posebno izdanje ��️ srpanj 2019. WordPress News w / CodeinWP

Ovo je izdanje za juli 2019. godine "Ovaj mjesec u WordPressu sa CodeinWP-om."


Lipanj je za WordPress zajednicu sinonim za WordCamp Europe. Najveći WordPress događaj svake se godine svake godine povećava, a 2019. godine razrušili smo rekorde s najvećim brojem registracija ikad viđenih. Kao rezultat toga, vijesti ovog mjeseca posvećujemo WCEU-u.

Možda znate da je ovogodišnji događaj održan u Berlinu, a WordPress-ovi su putovali iz cijelog svijeta kako bi razgovarali o svom omiljenom CMS-u u prekrasnom okruženju nadopunjenom izvrsnim ljetnim vremenom. Veliki prostor većini polaznika olakšao je boravak na licu mjesta i ostanak pod naponom, unatoč svim akcijama.

Za naš tim WordCamp Europe je uvijek važan događaj s cijelim timom koji putuje kako bi učio, umrežio se, organizirao i volontirao. Međutim, ove godine stvari su se malo uzdrmale nakon što je veliki dio tima u veljači otputovao u WordCamp Pune. Dakle, prvi put u 3 godine nismo poslali cijeli tim, međutim, nastavili smo aktivno sudjelovati s CodeinWP-om kao medijskim partnerom i ThemeIsle-om kao sponzorom..

WordCamp Europe 2019 specijalno izdanje - srpanj 2019. vijesti o WordPressu

Bilo je to naše prvo iskustvo sponzora i uprkos nekim zastrašujućim trenucima sklapanja zastavica, uspjeli smo majice i naljepnice staviti u avion i u kabinu Nevea u Berlinu.

Dosta o nama. Vjerojatno vas više zanimaju ljetni detalji Matt Mullenweg-a, ili vas možda više zanima Dan suradnika, pa biste opet mogli potražiti informacije o programu WordCamp Europe 2020. Nije važno što vas je ovdje dovelo jer pretražili smo web da bismo pronašli članke, vijesti, tweetove, videozapise i podcastove s WCEU 2019, tako da točno znate što se dogodilo na najvećem WordPress događaju u kalendaru.

Dakle, popijte kavu i ugodno vam je dok prolazimo vijesti o WordPressu za srpanj 2019. godine.

Srpanj 2019. vijesti o WordPressu – izdanje #WCEU

Ljetni update Matt Mullenweg na WordCamp Europe 2019

Nakon WordCampa 2018, predvidjeli smo da će razgovor Matt Mullenweg imati mjesta za sve … bili smo u krivu. Pomalo je iznenađenje, glavna je prezentacija uvijek najzastupljenija prezentacija. Unatoč prostranstvima Estrel prezentacijskih prostorija, soba je još jednom bila napunjena kapacitetom, a ostale su pjesme korištene za prenošenje razgovora sa svima. Prošle godine razgovor je bio usmjeren na skorašnje puštanje Gutenberga, a ove godine Gutenberg i njegov putokaz bili su stup prezentacije:

 • Četverofazno predstavljanje Gutenberga sada je u fazi 2 – widgeti, navigacija i opcije prilagodbe bit će Gutenberg-ed tijekom ove faze.
 • Faza 3 će se odnositi na suradnju, uređivanje više korisnika i tijekove rada.
 • Faza 4 (koja je dobila najviše veselja) odnosit će se na višejezičnu podršku.
 • Gutenberg dodatak je i dalje dostupan s redovitijim ažuriranjima i eksperimentalnim značajkama.
 • Od početnog izdanja, Gutenberg je dodao neka poboljšanja: blok omota s ugniježđenim elementima, neki su widgeti dostupni kao blokovi, grupiranje i sakrivanje blokova.
 • Pokazale su se uzbudljive nove značajke poput instaliranja blokova putem interneta iz direktorija blokova, bloka fusnota i mogućnosti spajanja na mrežu za slike.
 • Gutenberg za mobilne se nastavio razvijati i sada djeluje. Tempo je sporiji jer su mobilni inženjeri duplicirali rad Gutenbergovog tima.
 • Pitanje&Izdvojilo je nekoliko zanimljivih točaka o liderstvu, odlučivanju i budućnosti tema. Možemo li krenuti prema WordPressu bez tema? Također smo imali kratku raspravu o budućnosti Traca, WordPressa i Githuba.
 • Možeš pogledajte cijeli razgovor na YouTubeu.

Stanje riječi 2019 s Mattom Mullenwegom �� #WCEU pic.twitter.com/d9qo4B0GZw

– pragmatično (@pragmaticweb) 21. lipnja 2019. godine

dorada #WCEU 2019. na pozornici sa svim ostalim Organizatorima i volonterima bila je prilično posebna.
Objavljivanje kao jednog od vodećih svjetskih potencijala za 2020. nestalo je s ljestvice. Obraćanje tisućama u publici bilo je … zastrašujuće, ali nevjerojatno.
Krenite sljedeće godine u Porto! ✈️ pic.twitter.com/g6JDTaqbOO

– Tess Clare (@tessc_a) 24. lipnja 2019. godine

WordCamp Europa 2020

Najstrože čuvana tajna u svakoj WordCamp Europi napokon je otkrivena i konačno možemo početi planirati WCEU 2020.

WordCamp Europe 2020 održat će se u Porto, Portugal. Manifestacija će se održati u nedavno obnovljenoj Pavilion Rosa Mota-Super Bock Areni s dovoljno prostora za 8.000 ljudi. To znači da svi možemo zajedno raditi na ponovnom uništavanju rekorda posjećenosti. Napomena za sebe: doći do Mattinog ažuriranja za ljeto ranije sljedeće godine.

Iako mjesto događaja nema priključeni hotel, poput Estrela, povoljno je smješten i njemu treba lako pristupiti pješice, tramvajem ili metroom. Za hrabre, autobusi će vas brzo dovesti tamo.

službeno web mjesto WCEU 2020 već je uživo i spremni ste preuzeti prijave organizatora, rok je 15. jula 2019. godine, pa budite brzi. Izvršit će se blagi preusmjeravanje timova za sljedeću godinu s tri glavna područja: proračun, komunikacije, logistika. Svako od ovih područja organizirat će se po tri globalne ponude, što je savršena prilika da čestitam Tessu koji će biti Global Lead for Communications. U protekle dvije godine Tess je bila voditeljica ogroman pomozite nam u našoj ulozi medijskih partnera. Hvala, Tess i sretno!

Možda će vas zanimati i ovi članci:

 • WordCamp Europe 2014 (#wceu) 1. dan – evo što se događa
 • WordCamp … najboljih 40 € koje ćete ikada potrošiti kao WordPress entuzijast
 • Srpanj 2018. Stripovi sa CodeinWP-om … #Sitemaps #HourlyRates #ProductFeatures #Armageddon

Omogućavanje lakšeg doprinosa novim alatom

S 56% od 2700 polaznika koji su stigli u svoj prvi WordCamp Europe, bio je definitivno dobar trenutak da se izda ovaj novi alat za doprinos WordPressu. Raspored doprinosa može biti malo zastrašujući s četiri tima samo za Core. Alat za orijentaciju suradnika pomaže vam pronaći najbolje podudaranje za vaše vještine i sveukupne potrebe platforme. Alat vam postavlja niz pitanja o vašim vještinama, strastima i iskustvu prije nego što krcate brojeve kako biste predložili najbolje timove za vaše pridruživanje.

Novi alat za nove suradnike koji će im pomoći pronaći svoj najbolji tim

Broj sudionika i najvećih dana sudionika u 8 godina WordCamp Europe

Službeno najveći WordCamp ikad diljem svijeta

WordPress događaj bez teških podataka teško bi izgledao kao WordPress događaj. Prodavači na događaju gotovo bi to zahtijevali. Eto, brojke su se opet rekordirale sa 3.260 prodanih karata, 800 više nego 2018, s više od 2.700 polaznika.

Preko 1500 sudionika bili su prvaci, što znači da WordPress i dalje raste i osvaja nove obožavatelje. Još jedna rekordna izlaznost za Dan suradnika sa 610 suradnika, 169 prvašića, pomažući poboljšati WordPress. Ako želite vidjeti brzi videozapisa Dana suradnika, tada je Yoast bio jedan od najboljih.

Kontroverzno after party i brzo izvinjenje

Na kraju, napomena o kontroverzi oko zabave. Morate se osjećati prema organizatorima i volonterima kada stvari pođu po zlu, ali kad je stranka koja trpi zbog toliko problema malo je okrutna. Na njihovu zaslugu, organizatori su pojačali i preuzeli svoj dio odgovornosti za probleme nakon zabave i emisiju koja je uvrijedila neke ljude iz gomile. Prepuna soba dovela je do odvikavanja ljudi, a čini se da nepravedno je da će ta dva događaja ostati u sjećanju mnogih polaznika.

Sjajni članci s cijelog interneta

WordCamp Europe 2019 Sažetak: Što ste možda propustili

Ukusni mozgovi izvrsno obavljaju posao prikupljanja cijelog događaja od ljetnog ažuriranja kroz najbolje razgovore do podcijenjenog hodnika. Čak su se povezali sa svojim omiljenim dijapozitivima iz mnogih razgovora, tako da možete iskoristiti uvid u stvari poput pretvorbe odredišne ​​stranice i još mnogo toga. Ako ste događaj u potpunosti propustili, onda je ovo repriza s kojom biste trebali započeti.

BigCommerce objavljuje veliko ažuriranje WordPress integracije u WordCamp Europe

BigCommerce nije izgubila vrijeme ne osvrćući se na prisutnost u WordPress zajednici uz sponzorstvo WCEU-a samo sedam mjeseci nakon što su lansirali svoj dodatak. Na primjer, oni su iskoristili događaj kako bi najavili veliko ažuriranje svog dodatka s poboljšanim značajkama koje donosi veću WordPress integraciju u njihov dodatak. Njihove sve nove regionalne mogućnosti i Gutenberg-ova ključna pojedinost proizvoda znači da će područje e-trgovine zasigurno biti uzbudljiv prostor za gledanje tijekom sljedeće godine.

Ludilo koje je WordCamp Europe

Phillip Roth iskusni je organizator koji se vraća u Beč. U ovom se članku osvrće na to kako su se događaj i iskustvo mijenjali tijekom godina. Nema poteškoća oko organiziranja tako velikog događaja i kako možemo naučiti iz iskustva u Berlinu 2019. godine.

Glavni WordPress Dude i njegove fotografije iz Berlina

Ako ste sudjelovali s WordPressom, znate Rarst. Njegova zbirka portreta uvlači duh zajednice.

Moj prvi WordCamp: Misli i odvoji se od WordCampa Europe 2019 u Berlinu

Mnogo je napravljeno od broja prvopričesnika u Berlinu, tako da bismo trebali dobiti članak jednog od njih. Ono što volim u ovom članku je da je prvo uzbuđenje WordCampa očito već od prvog retka. Odličan je članak "zanimljive anegdote i priče" iz Berlina. Pročitajte ovaj članak pogotovo ako ste zaboravili koliko je super dobiti besplatne majice i čarape.

Prednost se vodi od WordCampa Europe 2019

Za neupućene ovo je sjajan uvod u izazove WordCamp Europe. Iako se tri dana WordPressa čini kao obilje, teško je upravljati s višestrukim zahtjevima vašeg vremena. Od 60 govornika raspoređenih kroz razgovore i radionice, preko stranaka, do mogućnosti umrežavanja, teško je postići savršenu ravnotežu. Frontity dobro govori o iskustvu WordCamp Europe.

Elio je programer koji radi na Jetpacku i ovo mu je zaokret

Članak usmjeren prema slikama događaja od Dana suradnika do otvorenih fotografija iz cijelog događaja.

Najbolje iz društvenih medija

Video pregled Visual Composer-a za WordCamp Europe 2019

BoldGrid je sastavio posebno izdanje svog podcasta prepun sjećanja i intervjua WCEU-a

WordFence je svoje WCEU iskustvo završio videozapisom

Tracy Apps snimila je svoje internetske intervjue za WordCamp Europe za svoje podkastnice Women in WP

Tim GiveWP sastavio je lijepu nit trenutka na Twitteru.

Plesk je sastavio brzi niz intervjua sa WordPress slavnim osobama koje dijele svoje priče o prvom instaliranju WP-a

OPEN je dokumentarni film o zajednici WordPress i oni su snimali intervjue u Berlinu

Skice koje prolaze kroz brojne razgovore i web stranice

To je to za srpanj 2019. i WordCamp Europe 2019. Sve što smo propustili?

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map