#WCEU Online, Google i GitHub besplatne usluge, kršenje zumiranja ��️ svibanj 2020. vijesti WordPress w / CodeinWP

#WCEU Online, Google i GitHub besplatne usluge, kršenje zumiranja ��️ svibanj 2020. vijesti WordPress w / CodeinWP

#WCEU Online, Google i GitHub besplatne usluge, kršenje zumiranja ��️ svibanj 2020. vijesti WordPress w / CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ovo je izdanje za svibanj 2020 "Ovaj mjesec u WordPressu sa CodeinWP-om."


Pozdrav svima, kako je sada nakon još jednog mjeseca kod kuće? Nadamo se da ste se objesili unutra Znamo da svakodnevna rutina u ovom trenutku može postati malo zamorna i iznova se osjećamo kao Dan zemaljske kuge, ali daleko je to od najgoreg što vam se može dogoditi. Uvijek možete pronaći lijepe aktivnosti u kući koje vas prate i zdrave.

U skladu s tim, kao i svaki mjesec, prikupili smo najzanimljivije priče iz naše zajednice, koje ćemo vam predstaviti u ovom postu iz vijesti o WordPressu iz svibnja 2020. godine..

Ostanite s nama nekoliko minuta i naučit ćete kako se WordCamp Europe kreće putem interneta, Google i GitHub nudeći pomoć tvrtkama kojima je potrebno ponovno pojačavanje, zumiranje koje se suočava s prilično ozbiljnim sigurnosnim problemima i još mnogo toga.

Budite sigurni do sljedećeg mjeseca, kada ćemo se ponovno sresti!

#WCEU Online, Google i GitHub besplatne usluge, kršenje podataka o zumiranju - svibanj 2020. vijesti WordPress w / CodeinWP

Svibnja 2020. WordPress vijesti sa CodeinWP-om

WordCamp Europa 2020 kreće se putem interneta!

Odmah nakon najave da se WCEU neće održati ove godine, organizatori su rekli da razmišljaju o prelasku na mrežu za ovo ljeto. Sada je službeno; možete pratiti WordCamp Europe 2020 iza vašeg ekrana tako da možete malo ući u konferencijsku atmosferu u nedostatku okupljanja osoba.

Svatko može prisustvovati događaju besplatno, samo se prethodno treba registrirati. Uzmite svoju besplatnu kartu ovdje i spremite datum: 4-6. lipnja 2020.

Internetski sastanak upotrebljavat će se u izvornom WCEU formatu, počevši s Danom suradnika i nastavljajući s dvodnevnom konferencijom koja će uključivati ​​razgovore, radionice, umrežavanje sjednica itd. Ako samo želite gledati razgovore, ne treba vam karta.

WCEU 2020 kreće na mreži u svibnju 2020. vijesti o WordPressu

Besplatne prijave proizvoda na usluzi Google Shopping - vijesti o WordPressu, svibanj 2020. godine

Sada je slobodna prodaja na Googleu

Google dolazi u pomoć onima koji trebaju oživjeti svoje prihode i koristiti nove tehnike kako bi se prilagodili cijeloj kriznoj situaciji.

Ako vam treba malo povećanje prodaje, Google vam omogućuje da predate svoje proizvode na njihove trgovačka platforma besplatno, tako da možete proširiti svoje prodajne mogućnosti bez plaćanja naknade.

Ako vam je potrebna pomoć za povezivanje vaše trgovine WooCommerce s Google Shoppingom, za vas imamo udžbenik.

U istom pokušaju pomoći tvrtkama, Google je također pokrenuo alat koji možete koristiti za stvaranje besplatni promotivni video za YouTube i napravio svoje usluga besplatne video konferencije za sve.

Možda će vas zanimati i ovi članci:

  • Svibanj 2018 Comics w / CodeinWP … #WebSecurity #ProductivityApps #WordPressThemes
  • Besplatno WordPress hosting: vrijedi li to? Podaci nam daju odgovor
  • WordCamp Europe 2014 (#wceu) 1. dan – evo što se događa

WordCamp US 2020 bit će gotovo nevjerojatan

U svjetlu najave WordCamp Europe, američki tim WordCamp također je objavio da će WordCamp US 2020 biti dostupan samo na mreži. Termini će biti isti (27. i 29. listopada) i svatko može prisustvovati besplatno.

Budući će biti više informacija i još uvijek imate priliku podnijeti zahtjev za govornikom, kao što ćemo naknadno predstaviti.

WordCamp US 2020 bit će gotovo nevjerojatan

GitHub nudi besplatne planove za neograničene članove - svibanj 2020, vijesti o WordPressu sa CodeinWP-om

GitHub je sada besplatan za sve timove

Sve je besplatno ili sniženo u svibnju 2020. vijesti o WordPressu. Pridružujući se nastojanju da pomogne ljudima da povrate svoju financijsku stabilnost tijekom pandemije, GitHub otvara besplatni plan koji omogućuje neograničen broj članova u privatnim spremištima.

Besplatni plan za timove i programere pruža sve osnovne GitHub značajke kao što su 2000 akcija minuta / mjesečno, 500 MB prostora GitHub paketa i, naravno, neograničeni suradnici i privatna / javna spremišta.

Otkrivanje zumiranja osobnih podataka korisnika može također olakšati krađu vaših vjerodajnica za prijavu u Windows

Svim očima gledaju alate za video konferencije jer značajan dio Zemljine populacije trenutno radi na daljinu. Internet pirati nisu razmišljali dvaput vidjeti ovu ogromnu priliku kako raste i ušli su u Zoomov osnovni kôd, jednu od najpopularnijih platformi za internetske sastanke.

Tijekom ovog napada ugrožena je privatnost ljudi i njihovi računi završili su na popisima kontakata raznih stranaca. Korisnici su izvijestili da su pronašli stotine nepoznatih imena dodanih kao svoje kontakte, zajedno sa svojim osobnim podacima.

Nedavno je Zoom također imao sličnih problema sa svojim iOS aplikacija koja je dijelila osobne podatke korisnika s Facebookom, problem koji je riješen odmah nakon što su ga tvorci Zooma postali svjesni.

Osobni podaci korisnika curi na Zoomu

BuddyPress 6.0.0 - svibanj 2020. vijesti o WordPressu sa CodeinWP-om

BuddyPress 6.0.0 Otpustite kandidat

Izvorno proširenje programa WordPress za društvene mreže i zajednice priprema se za pokretanje nove verzije. BuddyPress 6.0 stiže. Možete pomoći programerima prijavljivanjem svih problema koje pronađete.

Baš kao i gotovo svi dodaci vani, BuddyPress je predstavio nove članove i grupe blokova i povisio minimalnu verziju PHP-a na 5,6.

Ako ne upotrebljavate barem WordPress 4.8, više nećete moći upotrebljavati dodatak. Nepotrebno je da će blokovi raditi samo s WordPressom 5.0 i novijim izdanjima.

Sjajni članci s Interneta

Poziv za govornike produžen je do 31. svibnja

Ako ste ove godine bili na ogradi zbog govora na WCUS-u s obzirom na izbijanje koronavirusa, još uvijek se možete predomisliti, jer su organizatori produžili rok s 17. travnja na 31. svibnja.

WordPress Dashicons projekt obustaviti razvoj u korist nove komponente ikona

Dashicons, font ikone programa WordPress admin, ne ide dalje na razvoju zbog kasnijeg izazova rada na nova komponenta Ikona. Tim je otvorio otvorene ulaznice u vezi s novim ikonama i izbacio završno izdanje koje povećava kolekciju na ukupno 340 ikona.

Frontity podiže milion eura sa Automattic i K fondom

Još jedna tvrtka koja se sponzorira na događaju za prikupljanje sredstava. Frontify, besplatni tematski okvir za WordPress dobio je milijun eura, a Automattic pokriva 22% iznosa. Tvrtka s otvorenim kodom dobila je podršku na događaju koji je vodio K Fund.

Prijedlog dodatka za značajke: API za pristanak WP-a

Nova značajka koja bi se mogla nalaziti u jezgri WordPressa je automatizirana metoda traženja odobrenja u vezi s privatnošću od posjetitelja WordPress web stranica. Dodatak već je dostupna u skladištu i uskoro bi mogla postati zadana za WordPress korisnike.

Stvorite prilagođene uzorke pomoću dodatka Builder bloka uzoraka

Osjećate se kao da doživljavate više s Gutenbergom? Možete pokušati stvoriti prilagođene obrasce blokova tako što ćete blokove rasporediti po želji, a zatim ih spremite i ponovo ih koristite prema potrebi. Možete ga testirati instaliranjem Blok uzorka graditelj.

Predstavljamo stručnjake elemenata: Nova mreža otkrića za web tvorce

Ako ne možete naći prikladan posao za posao od kuće, možda će vam program Elementor Experts ponuditi neke mogućnosti. To je platforma na kojoj možete prikazati svoje vještine, portfelj i znanje koje će vam pomoći da se povežete s profesionalnim WordPress agencijama ili klijentima u vašem polju.

WordPress 5.5: Poziv na karte

Ako na popisu želja imate nešto za što smatrate da bi ga trebalo riješiti, popraviti ili dodati u WordPress 5.5, sada možete govoriti svoje mišljenje komentirajući gornji post. Glavni tim treba vaš doprinos.

Predstavljamo Gutenberg Builder predložaka

Nakon pružanja velike biblioteka predložaka, Gutenberg Hub vam daje fleksibilnost u kreiranju vlastitih predložaka iz blokova. Pokušajte s graditeljem ovdje, sve je besplatno.

Kompletan vodič: Kako postaviti i pokrenuti virtualni restoran

Ako je vaš restoran primao samo prihode od kupaca koji su dolazili večerati na vašoj lokaciji, možete se prebaciti na kućnu dostavu tako što ćete izgraditi sjajnu internetsku prisutnost i obaviti sav posao iza ekrana.

Ranjivost velike ozbiljnosti dovodi do zatvaranja dodatka s više od 100.000 instalacija

Povratak na sigurnosna pitanja, Contact Form 7 Datepicker (dodatak instaliran na više od 100 000 web lokacija) bavi se ozbiljnom ranjivošću koja je dovela do uklanjanja iz službenog spremišta. Ako upotrebljavate dodatak, trebali biste ga ukloniti i sa svoje web lokacije.

Kako Coronavirus utječe na WordPress dodatke i tematske trgovine?

Zanimljivo kako teme i dodaci djeluju u posljednje vrijeme kada su svi ostali kod kuće? Prema Freemiusu, došlo je do neznatnog porasta broja besplatnih proizvoda u odnosu na prošlu godinu. Oni premijski nemaju isti zahtjev.

Grupni chat: najbolji način da potpuno istrpite svoj tim

Zabavna tema, ali dosadna praksa, zasigurno. Barem u radne svrhe, grupni chat neprijatelj je produktivnosti. Prestanite obraćati pažnju na deset minuta i izgubili ste trag o čemu se raspravlja. Ovaj članak provest će vas kroz sve stresne aspekte sudjelovanja u višečlanom chatu.

To je omot za vijesti o WordPressu za svibanj 2020. godine. Sve što smo propustili?

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

Izgled i prezentacija Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector