Travanj 2017. WordPress vijesti – ovaj mjesec u WordPress-u sa CodeinWP-om

Travanj 2017. WordPress vijesti – ovaj mjesec u WordPress-u sa CodeinWP-om

Travanj 2017. WordPress vijesti – ovaj mjesec u WordPress-u sa CodeinWP-om
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ovo je izdanje za travanj 2017 "Ovaj mjesec u WordPressu sa CodeinWP-om."


Travanj je bio mjesec izdanja, poboljšanja popularnih proizvoda i najave zanimljivih nadolazećih događaja. Osim toga, kao i uvijek, vidjeli smo i neke fantastične članke koje su napisali naši kolege WordPress entuzijasti!

Međutim, istodobno je, kao i svakog travnja, i ovaj počeo s danom luđaka. U najmanju ruku, posrnuo sam neke naslove koji su se, iako zvuče spektakularno, pokazali lažnim. Ipak, jamčim da je sve što ovdje pročitate 100% stvarno. ��

Ovo je izdanje za travanj 2017 "Ovaj mjesec u WordPressu sa CodeinWP-om."

Travnja 2017. u WordPressu

Izdanje za WordPress 4.7.4

Objavljeno je novo izdanje programa WordPress za održavanje koje se brine za 47 problema pronađenih u kodu. Najistaknutiji od njih su: nespojivost nadolazeće verzije Chromea i vizualnog uređivača, poboljšanja REST API-ja i nedosljednosti u rukovanju medijima.

Ali to nije sve. Slijedite gornju vezu da biste dobili puni popis promjena i poboljšanja.
Travanj 2017. WordPress vijesti: Nova verzija WordPressa

WordPress direktorij dodataka obnavlja kartice
WordPress imenik dodataka obnavlja karticu sučelja

Prošli mjesec razgovarali smo o novom dizajnu službenog spremišta dodataka, pri čemu je jedna od promjena uklanjanje kartica sa stranica dodataka.

Pa … oni su se sada vratili. Sučelje s karticama vraćeno je zbog negativnih povratnih informacija zajednice. U osnovi, svi su smatrali da je promjena zbunjujuća i inferiornija od prethodnog izgleda.

Sudionici WordPressa predali su ulaznice u vezi s neugodnom navigacijom koju pruža "Čitaj više" veze, nazivajući ga "noćna mora upotrebljivosti". Tako je krajem travnja Samuel Wood (po nadimku Otto) označio kartu fiksnom i kartice su se vratile u repo. Svi smo opet sretni.

Možda će vas zanimati i ovi članci:

 • Listopad 2017 Stripovi sa CodeinWP … #WordPress #WordPressReviews #RSS
 • Studeni 2017 Stripovi sa / CodeinWP … #WordPressUpdates #Donations #SSL
 • Prosinac 2017 Stripovi sa / CodeinWP … #WordPressDev #WordPressThemes #WebDesign

Jetpack 4.8: redizajn postavki koje ste čekali

Govoreći o redizajnima, Jetpack je također napravio dobar dio vlastitog redizajna. U najnovijem izdanju dodatka ploča s postavkama ponovo je izrađena kako bi pružila bolje iskustvo i omogućila općenito sve lakše razumijevanje. Ova poboljšanja obećana su publici prije nekoliko mjeseci i sada su napokon ovdje.

Uz poboljšanja sučelja, Jetpack 4.8 također nudi:

 • Globalna traka s alatima WordPress.com.
 • Značajka Sitemapova za web lokacije s vrlo velikim brojem postova (1000+).
 • Novi MailChimp popup widget.

Redizajn Jetpacka

WooCommerce 3.0
WooCommerce 3.0 donosi poboljšanu galeriju proizvoda, poslastice za programere i još više

Na redu je nadogradnja WooCommerce-a! Inačica 3.0 je izbačena i donosi neke zanimljive značajke. Usput, ovo je prvo veliko izdanje prema novoj shemi verzija, od dvocifrenog do troznamenkastog formata (3.0.0)

Evo što je WooCommerce 3.0:

 • Galerija novih proizvoda.
 • Poboljšanja performansi.
 • CRUD klase.
 • Poboljšani sustav dnevnika.
 • Bolje CLI.

Za više informacija kliknite gornju vezu.

WordCamp za izdavače koji će se održati u Denveru, 17. i 19. kolovoza

Wow, WordPress izdavači uskoro će imati vlastiti WordCamp! Novinari, blogeri, autori autorskih prava, vlasnici publikacija bilo koje vrste ili veličine, udružuju se ovog ljeta u Denveru od 17. do 19. kolovoza!

U početku su ga organizatori željeli nazvati "WordCamp za novinare" ali tada je odlučila upotrijebiti širi pojam kako bi se mogla uklopiti sa svim profesionalnim izdavačima koji rade s WordPressom.

Za razliku od ostalih WordCampova, ovaj će se događaj održati kombinacijom prezentacija i radionica. Ako ste u brodu izdavača, poziv za govornike već izdano i ostalo je samo dva tjedna za registraciju.
WordCamp za izdavače

Sjajni članci s Interneta

Pomoćnik bloga: Vještina Alexa za upravljanje WordPress blogom svojim glasom

Mislila sam da će proći još puno vremena dok Alexa ne budemo mogli koristiti za upravljanje našim blogovima. Zamislite sebe kako pere posuđe dok tražite od svog pomoćnika WordPress bloga da vam obavijesti vijesti i najnovije unose iz odjeljka s komentarima ili da započne novi nacrt za vas. Koliko futuristički to zvuči?

“Sigurno” u pregledniku Chrome ne znači “sigurno”

Oznaka HTTPS pored vaše web adrese govori svima da je vaša web lokacija sigurna. Ali, prema Wordfenceu, daleko je put "siguran" do "sef". Pogledajte ovo kako biste saznali na što se Wordfence bavi.

Enciklopedija osnovnih widgeta za WordPress

Svi većinom govore o dodacima, ali widgeti su važni i za WordPress web mjesto. Pročitajte post WPMU DEV-a s najboljim widgetima koji su obavezni za vašu osobnu ili profesionalnu upotrebu.

Top 6 dodataka za upravljanje projektima WordPress

Ponekad, organiziranje velikog tima i upravljanje cjelokupnim procesom stvaranja proizvoda – od ideje i koncepta do stvarne implementacije i rizicima koji dolaze s tim – zahtijeva više vremena od samog rada. Ovih šest dodataka mogu vam pomoći.
Poboljšanje kvalitete sadržaja i razgovora u Facebook grupi AWP

Službena grupa WordPress Facebook mijenja svoje osnovno pravilo – svi novi postovi više se ne odobravaju automatski. Od sada će administratori filtrirati unose i odlučiti što će se vidjeti, a što ne. Dakle, ako planirate poslati post u Naprednu WordPress Facebook grupu, prvo pogledajte Mattovo objašnjenje kako biste dobili uvid u to kako da vaš post bude odobren.

10 prihvatljivih marketinških taktika za prodaju vašeg WordPress proizvoda

Izgradnja sjajnog WordPress proizvoda samo je pola bitke. Druga polovica dobiva to pred publikom kojoj je stalo. Evo popisa ideja kako se to dogoditi. Autor Cozmoslabs.

28 Najčešća pitanja početnika WordPress-a

Zaista dobar sažetak najčešćih pitanja koja imaju početnici korisnici u vezi s WordPressom. Prikriva gotovo sve što se odnosi na izgradnju, postavljanje i pravilno upravljanje WordPress web mjesto.

Upotrijebite novi (besplatni) dodatak za zvučne priče da biste dodali zvuk svojim WordPress slikama

Tu je novi besplatni dodatak koji dodaje zvuk vašim WordPress slikama. Pomoću nje možete stvoriti prekrasne prezentacije i vodiče koji govore ili mogu biti popraćeni glazbom.

To je to za travanj 2017. Sve što smo propustili?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector