Automatski stječe program Tumblr, program pouzdanog autora otkazan, rasprava o automatskim ažuriranjima ��️ rujna 2019. vijesti WordPress w / CodeinWP

Automatski stječe program Tumblr, program pouzdanog autora otkazan, rasprava o automatskim ažuriranjima ��️ rujna 2019. vijesti WordPress w / CodeinWP

Automatski stječe program Tumblr, program pouzdanog autora otkazan, rasprava o automatskim ažuriranjima ��️ rujna 2019. vijesti WordPress w / CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ovo je izdanje za rujan 2019 "Ovaj mjesec u WordPressu sa CodeinWP-om."


Pozdrav svima, dobrodošli na naš skup vijesti o WordPressu za rujan 2019! Dio našeg tima u kolovozu je bio bez službe, uključujući i mene. Sada se vraćam sa svježim pričama koje su se desile u svijetu WordPress-a prošlog mjeseca.

Dok ćete čitati vijesti, naš tim iz Bukurešta kreće u povlačenje u planinu radi kombinacije opuštanja i zabave. Ali prije nego što smo krenuli na put, pobrinuo sam se da vas ostavim sa svim važnim stvarima koje se događaju u WordPressu.

U ovom izdanju vijesti za WordPress za rujan 2019, Automattic nabavlja Tumblr i Zero BS CRM, Program pouzdanih autora više ne postoji, dok ideja o automatskom ažuriranju starih verzija WordPressa nije išla neopaženo i nekritizirano u zajednici.

Ali ima toliko drugih vijesti da želim podijeliti s vama, pa svakako provjerite sve na popisu čitajući naš cjeloviti pregled najuzbudljivijih prijedloga, najava i članaka.

Automatski stječe program Tumblr, program pouzdanog autora otkazan, rasprava o automatskim ažuriranjima - rujan 2019. WordPress vijesti s CodeinWP

Rujna 2019. vijesti o WordPressu

Automattic – proizvođač WordPress.com – kupio je Tumblr

Svaka vijest koja uključuje Automattic vjerojatno će uvijek napraviti veliki pljesak. Ponavlja se sada ne samo u WordPress zajednici, već i u čitavom tehnološkom svijetu. Automattic je doveo još jednu veliku marku pod svoja krila kupnjom Tumblra od Verizon-a za ono što je navodno ispod 3 milijuna dolara, što je veliki pad u odnosu na 1.1 biluziju da je Yahoo platio Tumblr u 2013. Čini se da Yahoo nije mogao zadržati njihovo obećanje "a da ne zajebavam".

Matt i tim rekli su da će Tumblr i dalje ostati zasebna marka i da neće puno promijeniti njegov front-end. To će biti samo dodatni dio koji će dobiti nekoliko prilagodbi, ali to neće imati neugodan utjecaj na korisnike. Ako ste Tumblr korisnik, nema se čega brinuti.

Ubrzo nakon toga, Automattic je također nabavio dodatak Zero BS CRM s namjerom da se rebranding kao Jetpack CRM. Ime tek treba službeno potvrditi.

Ovo je prilično cool. Danas se ne može zamisliti boljeg vlasnika od ogromne kreativne izdavačke zajednice Automattic za Tumblr. https://t.co/G9pVtpjKJ9

– Marco Arment (@marcoarment) 12. kolovoza 2019. godine

rujan 2019 wordpress vijesti stara verzija rasprava o automatskim ažuriranjima

Prijedlog: Automatski ažurirajte stare verzije na 4.7

Što učiniti da spriječite probleme sa sigurnošću kada ljudi neće ažurirati stare verzije WordPressa na svojim web lokacijama? Vi ažurirate za njih. Za sada je ovo samo prijedlog koji je stigao od nekoliko jezgri WordPress-a koji je prerastao u dugu raspravu među programerima, članovima zajednice i ostalim suradnicima..

Prijedlog se sastoji od "automatsko ažuriranje nepodržanih web lokacija na najstariju podržanu verziju", aka oni koji i dalje koriste verzije između 3.7 i 4.6 automatski će se nadograditi na WordPress 4.7 (trenutno najstarija podržana verzija).

Naravno, administratori će imati mogućnost reći ne kada dobiju obavijest prije ove velike promjene putem nadzorne ploče i e-pošte.

WordPress Tema za pregled tema bilješki programa pouzdanih autora zbog igre i nedosljednih recenzija

Ako me pitate, stiglo je. Program pouzdanih autora koji tim za pregled tema implementirano prošle godine, pretrpjela je brojne promjene i pritužbe tijekom svog 16-mjesečnog života.

Program je obustavljen ovog kolovoza zbog nedosljednosti, nevažnih recenzija i zato što je bio uzrok "više problema nego što je rješavalo" – prema vodstvu tima Williamu Pattonu. Program pouzdanih autora preuzeo je prstohvat soli od samih svojih početaka, ali neodobravanja su se umnožila u trenutku kad su programeri teme morali dodatno raditi kako bi mu se pridružili. O tim ograničenjima pisali smo u izdanju vijesti za lipanj 2019.

Sada je sve gotovo!

rujna 2019. WordPress tema pouzdanih autora otkazana

Možda će vas zanimati i ovi članci:

  • Gradite za Gutenberg: kako se autori dodataka i tema obraćaju prijelazu u Gutenberg
  • Rujna 2018. stripovi sa CodeinWP … #Gutenberg #BadCode #MissionImpossible
  • 7 najboljih dodataka za automatsko bloganje za WordPress: Sa svakim smo postupkom pošli bez ruku

woocommerce 3.7 izdanje rujan 2019 wordpress vijesti

WooCommerce 3.7 sletio je

Vlasnici WordPress trgovina, WooCommerce 3.7 je u razvoju nakon travnja. Ovo izdanje uglavnom se odnosi na blokove i poboljšava vaše iskustvo s uređivačem blokova. Na toj se bilješci nalazi obilježje Blokovi proizvoda WooCommerce 2.3, što vam omogućuje dodavanje i upravljanje svim proizvodima na mreži putem blokova.

WooCommerce 3.7 također je podigao granicu prema minimalnim zahtjevima za WordPress i PHP, tako da oni od vas koji žele ažurirati na ovu najnoviju verziju moraju imati najmanje PHP 5.6 i WordPress 4.9. Ako želite inovirati, prvo ažurirajte!

Ostala uključenja jesu dodatne postavke e-pošte za sadržaj, generator automatskog kupona koda i sustav za upravljanje paketima.

WordPress 5.3 Raspored i opseg

Ako se pitate kako napreduje razvoj jezgre WordPressa, ovo je kratkoročni kalendar sljedećeg izdanja, zajedno s timovima i zaduženim ljudima. Spoiler: WordPress 5.3 Beta 1 bit će isključena ovog mjeseca!

Nakon što beta prođe testove, očekujte prvog kandidata za izdavanje 15. listopada, a službenu, kompletnu verziju mjesec dana kasnije, 12. studenog. Koji je opći cilj ovog posljednjeg velikog izdanja godine? Citat: "Poliranje trenutnih interakcija i čine korisnička sučelja prilagođenijima".

Wordpress 5.3 raspored i tim

Sjajni članci s Interneta

WordCamp Asia Logo: putovanje dizajna

Nakon što je prvo izdanje službeno zakazano za veljaču 2020. godine, WordCamp Asia sada ima službeni logotip. Pogledajte ovaj post da biste vidjeli kako izgleda i kako su dizajneri smislili.

Ninja tvori matičnu tvrtku u subotu vožnje stječe CalderaWP

Automattic nije bio jedini koji je ovo ljeto napravio akvizicije; tvorci Ninja Forms udružili su se s Caldera Forms, u smislu da je prvi kupio dodatak za izgradnju i povlačenje oblika. Neki od članova CalderaWP-a pridružit će se Saturday Driveu kako bi zajedno radili na poboljšanju oba alata.

php Konferencija Središnje Europe otkazana zbog nedostatka raznolikosti govornika

I doza problema suvremenog svijeta … ovo je još jedna stvar utemeljena na političkoj korektnosti i različitosti koja je natjerala organizatore PHP Central Europe konferencije da otkažu događaj. Morate voljeti živjeti u 2019. godini … U svakom slučaju, naši WordPress organizatori nikada nećemo dopustiti da se to dogodi.

Sudionici WordPressa istražuju mogućnost događaja globalne pristupačnosti

Baš kao što ekipa Polyglots-a ima svoje stvari, i WordPress-ovi suradnici promatraju cjelodnevni događaj globalne pristupačnosti koji se zapravo odvija. Na taj način suradnici o pristupačnosti koji ne mogu prisustvovati WordCampovima mogu se sastajati i razvijati ovaj projekt na mreži.

Moje posljednje zbogom od konobe

Nakon 10 godina što je WP Tavern postao jednim od najpouzdanijih izvora vijesti o WordPressu, Jeff Chandler, njezin osnivač, zbogom je pridonosio web mjestu i krenuo u novi početak. Iako nema konkretne planove za sljedeći, čekat će na njega izazovne prilike.

Prijedlog projektnog programa: WP Obavijesti

WordPress već pruža obavijesti u administratoru, navodeći važne probleme o vašoj web lokaciji. No momci u osnovi rade na poboljšanju sustava i čineći povratne informacije više orijentiranim prema korisniku i očiglednijima, što ima za cilj pružiti korisniku veću kontrolu nad svojim postupcima..

Rasprava o dodatcima za značajku: mehanizam za pristanke i evidentiranje privatnosti korisnika

Još jedna rasprava o privatnosti korisnika i zapisivanju pristanka nalazi se na stolu. Temeljni tim pokušava pronaći jednostavan način kako bi korisnici dobili odobrenje za njihovu obradu podataka, dopuštajući im da se prijave i odjave kako žele. Predloženo rješenje je dodatni dodatak.

WordPress predlaže plan za 61% WP web mjesta pomoću zastarjelog PHP-a

Dakle, ako ste jedan od onih koji i dalje koriste staru verziju PHP-a na svojoj web stranici WordPress, vjerojatno vidite obavijest o zahtjevu za ažuriranjem na nadzornoj ploči. Stručnjaci za WordPress preporučuju vam da kliknete ažuriranje za sigurnost vaše web stranice.

Zašto pokretanje web stranica sveučilišta pomoću WordPressa nije spremno za akademsku raspravu

Danas više web stranica širom svijeta radi na WordPressu nego bilo kojoj drugoj platformi. Ali naš CMS još uvijek nije postigao napredak u visokom obrazovanju. Zašto? Jer, nitko nema vremena za široko održavanje, podršku, digitalnu administraciju, a kamoli za financijske troškove.

Kako napraviti web stranicu za WordPress u 2019. godini – The Ultimate DIY Guide

Ako želite prvo izraditi svoju prvu WordPress stranicu, sve od sebe, sve što trebate je sveobuhvatan i cjelovit vodič. Ovaj dolazi sa svim koracima koje morate slijediti kako biste uspješno pokrenuli web mjesto.

10 najboljih savjeta za praksu za animirane GIF-ove u e-pošti

Želite učiniti svoju e-poštu zabavnijom? Možete uključiti GIF-ove za bolju dinamiku. Ovo su neki lijepi savjeti kako to učiniti ispravno, bez dosadnih ljudi.

Najbolji tehnološki stripovi za 2019. godinu (CodeinWP…) # Razvojnici # Gutenberg # Konverzije

A zato što volimo obradovati naše čitatelje kul stvarima, za vas imamo bonus koji sadrži naše najpopularnije stripove iz 2019. godine, zvane one koji su na društvenim mrežama dobili puno ljubavi. Ne želite ih propustiti!

To je to za rujan 2019. Sve što smo propustili?

Ne zaboravite se pridružiti našem tečaju o ubrzanju ubrzanja stranice WordPress. Pomoću nekih jednostavnih ispravki možete smanjiti vrijeme učitavanja za čak 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector