Najbolji jeftini hosting WordPress: 10 mogućnosti za manje od 0,99 USD / mjesečno

Najbolji jeftini hosting WordPress: 10 mogućnosti za manje od 0,99 USD / mjesečno

Najbolji jeftini hosting WordPress: 10 mogućnosti za manje od 0,99 USD / mjesečno
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Pronalaženje pravog domaćina WordPressa dovoljno je samo po sebi komplicirano – nemajte na umu naći onog koji je dobar i jeftin. Imajući to u vidu, odlučili smo provesti vlastite testove kako bismo identificirali najbolje jeftine WordPress pružatelje usluga hostinga koji su trenutno na tržištu.


Međutim, važno je zapamtiti da u vezi s hostingom ne dobivate uvijek ono što plaćate – nekoliko web domaćina uključenih na ovaj popis ima izvrsne ocjene. To nam govori da je definitivno moguće pronaći ravnotežu između razumnih cijena i dobrih performansi.

Tijekom ovog članka pogledat ćemo mogućnosti podrške svakog web-domaćina, rezultate rada, ocjene korisnika, pojedinačne planove i naravno cijenu – tada ćemo vidjeti koji od njih dolazi na vrhu.

Najbolji jeftini pružatelji usluga WordPress hostinga

Najbolji jeftini WordPress hosting hosting (u cijelosti)

Budući da pokrivamo nekoliko različitih jeftinih WordPress ponuda za hosting koristeći više kriterija, pristupit ćemo poslu. Na taj način dobivate sve potrebne informacije bez ikakvih tekućina.

Kad je u pitanju ispitivanje brzine, koristit ćemo dva alata, Pingdom i Load Impact. Prvi jednostavno mjeri brzinu učitavanja, dok drugi opterećuje testiranje vaše web stranice simulirajući do 25 istodobnih korisnika kojima pristupaju tijekom pet minuta. Stranica za testiranje bila je samo osnovna, čista instalacija za WordPress.

Pogledajmo.

1. Bluehost (www.bluehost.com)

Bluehost

Bluehost je jedna od rijetkih hosting tvrtki koju službeno preporučuje WordPress.org. To ga čini jednim od prikladnijih rješenja na tržištu. Bluehost vam nudi lijepu prilagođenu ploču za upravljanje postavkama hostinga, kao i sve značajke koje će vam trebati za izgradnju i pokretanje vaše WordPress stranice. Bluehost je ujedno i jedan od najpopularnijih domaćina – dobio je 450 glasova u našem istraživanju hostinga za 2017. (gdje su ga korisnici ocijenili 7,93 / 10).

Unatoč niskoj cijeni, također imate i besplatno ime domene sa svojim planom i pristup besplatnim graditeljima web mjesta i instaliranjem WordPressa jednim klikom.

Opcije podrške:

Bluehost nudi podršku 24/7, sposobna je riješiti ne samo različite tehničke probleme za vas, već također može ponuditi neke smjernice u pogledu vaših ciljeva na web mjestu i kako se oni odnose na pomoć u uspjehu na mreži. Tu je i dobro baza znanja na koje se možete pozivati ​​kad god je potrebno.

Što stvarni korisnici kažu:

 • Bluehost je prva hosting platforma koju je WordPress.org ikad preporučio.
 • Bluehost je ocijenio 7,93 / 10 od strane korisnika.
 • 23,7% Bluehostovih kupaca prva je stranica web hostinga.

cijena

 • Osnovni (2,95 USD mjesečno): Podržava jednu web stranicu, s 50 GB prostora na disku i jednim besplatnim nazivom domene. Što nije uobičajeno među planovima u ovoj cjenovnoj cijeni.
 • Plus (5,45 USD mjesečno): Možete imati neograničen broj web lokacija, neizmjeran prostor web mjesta, neograničen račun e-pošte i pohranu e-pošte.
 • Izbor plus (5,45 USD mjesečno): Ovaj plan uključuje sve što dobijete u Plusu, a također dodaje privatnost domene i automatsko sigurnosno kopiranje. Trenutno ista cijena kao i Choice, što ovu mogućnost čini boljom.

Kada treba razmotriti korištenje Bluehosta

Bluehost je dobar izbor za korisnike koji preferiraju hosting rješenja koja su lako započeti i imaju općenitu dobru reputaciju na tržištu. Osim toga, činjenica da ste dobili besplatno ime domene zajedno s hostovima od 2,95 dolara mjesečno nevjerojatna je.

Obavezno koristite gornju vezu za Bluehost. Ipak, to je povezanost (što znači da ćemo dobiti malu proviziju), također će otključati 2,95 USD u odnosu na 3,95 USD snižene cijene za vas. Nećete dobiti ovaj popust ako posjetite web lokaciju Bluehost na bilo koji drugi način osim putem gornje veze.

Idite na Bluehost

2. Hostinger (www.hostinger.com)

Hostinger

Hostinger je neko vrijeme u blizini, i oduvijek su bili poznati po pristupačnim cijenama. Međutim! Ono što rade s ovom ponudom iznad je pristupačno. Dopustite mi da kažem …

Njihov najjeftiniji plan za web hosting je 0,99 dolara mjesečno!

Odobreno, ovo je samo za početno razdoblje plaćanja, a nakon toga morat ćete plaćati 7,99 USD mjesečno, no to je još uvijek sjajan način da se nađete kao domaćin koji možete koristiti na jednostavnom web mjestu.

U onoj najjeftinijoj postavci dopušteno vam je domaćin jedno web mjesto i također dobivate jedan račun e-pošte koji ide zajedno. Postoji i 100 GB propusnog opsega, što bi trebalo biti dovoljno.

Na donjoj strani ne dobijate besplatni SSL certifikat, što je proboj, i nema dnevnih sigurnosnih kopija..

Vremena učitavanja av. u zadnjih 30 dana:

 • Njemačka: 0,39s
 • Seattle, SAD: 1,23s
 • Toronto, Kanada: 0,84s
 • Sydney, Australija: 3,25s

Opcije podrške:

U slučaju da imate neke poteškoće s vašim postavljanjem, možete se obratiti timu za podršku putem live chat-a, 24/7/365. Na raspolaganju je i korisna baza znanja.

cijena

 • Jednokr. (0,99 USD mjesečno): Izvrsno ako pokrećete svoju prvu web lokaciju.
 • Premium (2,15 USD mjesečno): Izvrsno ako planirate pokrenuti nekoliko web lokacija, ali ne očekujete da će niti jedna od njih dobiti ogroman promet. Također vam daje besplatno ime domene prve godine.
 • Posao (3,45 USD mjesečno): Izvrsno za uobičajene projekte web stranica. Pruža vam besplatni SSL i dnevne sigurnosne kopije, a također dobivate i besplatnu domenu u prvoj godini.

Kada treba razmotriti korištenje Hostingera

Ovaj je jednostavan, koristite Hostinger ako želite raditi s najjeftinijom dostupnom web hosting platformom. Značajke koje se nude za tu cijenu nisu revolucionarne, ali ovaj domaćin je posao dovršen!

Idite kod Hostingera

3. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround

SiteGround se dosljedno svrstava u red najboljih WordPress domaćina, a nije teško razumjeti zašto. Njihovi WordPress planovi nude besplatan prijenos web mjesta, oni podrška Git na višim planovima i uključite njihove SuperCacher alat za poboljšane brzine.

Vremena učitavanja av. u zadnjih 30 dana:

 • Njemačka: 0,73s
 • Seattle, SAD: 1.35s
 • Toronto, Kanada: 1.13s
 • Sydney, Australija: 2.19s

Opcije podrške:

Kada je u pitanju podrška, ni ovaj domaćin nije razočarao. Njihov je tim dostupan 24/7 putem chata uživo (na koji se može brzo odgovoriti), ulaznica i telefona. Dobivate i pristup sveobuhvatna baza znanja Ako je potrebno.

Što stvarni korisnici kažu:

 • Ocjenjeno 4,6 / 5 ukupno.
 • Nazivno 4,5 / 5 za podršku WordPress-a.
 • Nazivno 4,6 / 5 za pouzdanost.

cijena

 • Pokretanje (3,95 USD mjesečno): Idealno za početnike i skromno poslovanje koje trebaju ugostiti jednu web stranicu.
 • GrowBig (5,95 USD mjesečno): Idealno za tvrtke s više web stranica.
 • GoGeek (11,95 USD mjesečno): Pogodno za velike tvrtke koje primaju puno prometa.

Kada treba razmotriti korištenje SiteGround-a

SiteGround nudi odličan spoj naprednih značajki WordPressa, niske cijene i pristojne brzine. To ga čini dobrim izborom za sve tipove korisnika WordPressa, a posebno ako cijenite web stranice koje rade bez štucanja, a još uvijek rade na jeftinom WordPress hostingu.

Idite na SiteGround

4. Namecheap (www.namecheap.com)

Namecheap

Iako Namecheap više nema mjesečne cijene ispod $ 1, oni su i dalje nevjerojatno pristupačan domaćin koji nudi jeftino plaćanje mjesečnog WordPress hostinga.

Omogućuju vam odabir podatkovnog centra sa sjedištem u SAD-u ili u Velikoj Britaniji. Dobivate do 20 GB prostora na disku ubrzanog SSD-om, neograničene propusnosti i možete pokrenuti do tri mjesta (sve na najjeftinijem planu).

Vremena učitavanja av. u zadnjih 30 dana:

 • Melbourne: 3.14s.
 • New York: 1,11s.
 • San Jose, Kalifornija: 0,61s.
 • Stockholm: 2,22s.

Opcije podrške:

Prema našem iskustvu, nema što prigovoriti kad je riječ o podršci Namecheap. Imaju dobru bazu znanja, puno članaka sa tutorialima, plus predstavnici chata uživo obavljaju svoj posao vrlo dobro (barem jedna osoba s kojom smo razgovarali), a vrijeme čekanja za live chat vrlo je kratko.

Postavljanje vaše web stranice prilično je jednostavno. Čim dobijete plaćanje hostinga, Namecheap vas usmjerava u pravom smjeru u pogledu nove WordPress instalacije (što se može učiniti putem Softaculous-a).

cijena

 • Zvjezdani (1,44 USD mjesečno): Pruža vam prostor od 15 GB SSD-a koji ubrzava SSD + mogućnost pokretanja do tri web stranice.
 • Stellar Plus (4,88 USD mjesečno): Spremanje, propusnost i web stranice koje ne ubrzavaju SSD ubrzavaju.
 • Zvjezdani posao (8,88 USD mjesečno): 50 GB čistog diskovnog prostora na disku, zajedno s nepromjerenom propusnošću i neograničenim web mjestima.

Ono što vrijedi istaknuti jesu gore navedene cijene Namecheapa za mjesečne isplate, dok će mnogi drugi jeftini WordPress domaćini zahtijevati da platite godinu dana unaprijed kako biste dobili tako jeftine cijene.

Kada treba razmotriti korištenje Namecheap-a

Iako Namecheap nije toliko jeftin kao nekad, još uvijek je nevjerojatno pristupačan za samo 1,44 USD mjesečno uz mjesečno plaćanje ili 24,88 USD za cijelu godinu. Kao što je rečeno, Namecheap-u nedostaje mali dio u odjelu značajki za WordPress.

Idite na Namecheap

Možda će vas zanimati i ovi članci:

 • 6 najboljih "jeftino" VPS hosting hosting vrijedi iskoristiti 2020. godine
 • 10+ najboljih jeftinih premium WordPress tema za 2020. godinu
 • Znači li WordPress bez poslužitelja smisla? Shifter vs HardyPress – Top "WordPress hosting bez glave" Opcije u usporedbi

5. GoDaddy (www.godaddy.com)

GoDaddy

GoDaddy je jedno od najvećih imena na hostingu. Njihovi WordPress planovi uspijevaju kombinirati jeftinu ulaznu cijenu s besplatnim nazivom domene i automatskim sigurnosnim kopijama. Na svim, osim najjeftinijih, dobivate i mjesta za jednokratni nadzor.

Vremena učitavanja av. u zadnjih 30 dana:

 • Melbourne: 1.83s.
 • New York: 0,87s.
 • Amsterdam: 1.49s.

Opcije podrške:

GoDaddy nudi podršku 24/7/365 putem različitih globalnih telefonskih brojeva, kao i live chat. Oni također imaju detaljna baza znanja za sve njihove proizvode.

Što stvarni korisnici kažu:

 • Ocijenjeno 3,5 / 5 ukupno.
 • Ocijenjeno 3,3 / 5 za podršku WordPressu.
 • Ocijenjeno 3,7 / 5 za pouzdanost.

cijena

 • Osnovni (5,99 USD mjesečno): Podržava jednu web stranicu i do 25.000 posjetitelja mjesečno.
 • Deluxe (12,99 USD mjesečno): Podržava jednu web stranicu i do 100 000 posjetitelja mjesečno.
 • Ultimate (19,99 USD mjesečno): Podržava dvije web stranice i do 400.000 mjesečnih posjetitelja.

Kada treba razmotriti upotrebu GoDaddyja

GoDaddy je dobra opcija ako imate samo jednu ili dvije web stranice. To je ujedno i jedan od najjeftinijih načina da dobijete pristup upravljanijim značajkama tipa WordPress hostinga, kao što su mjesta za postavljanje jednim klikom.

Idi na GoDaddy

6. DreamHost (www.dreamhost.com)

DreamHost

Prvobitno utemeljen još 1996. godine, DreamHost je vrhunac u industriji web hostinga. DreamHost je samo oko sebe solidan, s pristupačnim cijenama, dobrim ocjenama i dugogodišnjom reputacijom.

Vremena učitavanja av. u zadnjih 30 dana:

 • Njemačka: 2.06s
 • Seattle, SAD: 0,73s
 • Toronto, Kanada: 0,99s
 • Sydney, Australija: 1,80s

Opcije podrške:

DreamHost nudi podršku 24/7/365 od unutarnjeg tima za podršku sa sjedištem u SAD-u, koji je sam po sebi privlačan. Podrška 24/7/365 odnosi se samo na podršku e-pošte / ulaznice. Podrška za chat uživo dostupna je od 5:30 do 21:30 po pacifičkom vremenu svaki dan. Nema telefonske podrške, ali DreamHost ima detaljnu bazu znanja koje možete koristiti za samopomoć.

Što stvarni korisnici kažu:

 • Ocjenjeno 4,1 / 5 ukupno.
 • Ocijenjeno 3,9 / 5 za podršku WordPress-u.
 • Ocijenjeno 4,1 / 5 za pouzdanost.

cijena

 • Dijeljeni početnik (2,59 USD mjesečno): Podržava jednu web stranicu s neograničenim prometom i dnevnim sigurnosnim kopijama.
 • Dijeljeno neograničeno (7,95 USD mjesečno): Podržava neograničene web stranice zajedno s neograničenim prometom i dnevnim sigurnosnim kopijama.

Kada treba razmotriti korištenje DreamHosta

Iako o DreamHostu nema ničega blistavog u pogledu značajki specifičnih za WordPress, to "samo djeluje", što je sve što većina korisnika želi. Uz to, DreamHost već duže vrijeme postoji, što bi vam trebalo dati povjerenje u stabilnost njihovog hostinga.

Idite na DreamHost

7. InMotion hosting (www.inmotionhosting.com)

InMotion hosting

InMotion nudi jeftine WordPress planove za hosting uz mnoštvo naprednih funkcija poput podrške za WP-CLI i besplatnih prijenosa web stranica.

Vremena učitavanja av. u zadnjih 30 dana:

 • Njemačka: 3,16s
 • Seattle, SAD: 3.35s
 • Toronto, Kanada: 3,55s
 • Sydney, Australija: 3,87s

Opcije podrške:

Naše interakcije s timom za podršku InMotion-a stalno su pozitivne. Imaju evidenciju za brzo odgovaranje na zahtjeve za chat uživo – u našem slučaju manje od tri minute – i također primaju telefonske i skype pozive.

Što stvarni korisnici kažu:

* dostupan je samo mali uzorak podataka

 • Ocijenjeno 4,3 / 5 ukupno.
 • Ocijenjeno 4,4 / 5 za pouzdanost.
 • Nazivno 4,2 / 5 za podršku.

cijena

 • Lansiranje (3,99 USD mjesečno): Podržava do dvije web stranice i pogodno je za skromne postavke.
 • Snaga (5,99 USD mjesečno): Podržava maksimalno šest web stranica i izvrstan je izbor za male portfelje.
 • Pro (13,99 USD mjesečno): Sadrži napredne opcije podrške i može raditi s neograničenim web mjestima. Odličan je izbor za napredne korisnike.

Kada treba razmotriti upotrebu InMotion-a

Brzine punjenja InMotion-a nisu najbolje u poslu, ali imaju odličan tim za podršku i obilje naprednih WordPress funkcija. To ga čini odličnim izborom za one koji smatraju da su performanse manje kritične od ručne podrške.

Idite na InMotion

8. iPage (Www.ipage.com)

iPage

iPage ne nudi onoliko WordPress planova kao njegovi konkurenti, ali oni uključuju i druge korisne značajke poput popularnih unaprijed instaliranih dodataka i prilagođene upravljačke ploče. Sveukupno, oni ostaju atraktivni u području jeftinog WordPress hostinga.

Vremena učitavanja av. u zadnjih 30 dana:

 • Melbourne: 1.68s.
 • New York: 0,64s.
 • Stockholm: 1,43s.

Opcije podrške:

Unatoč niskim cijenama, ugodno smo bili iznenađeni kvalitetom podrške za iPage za WordPress korisnike. Vremena čekanja za njihov live chat mogu biti dugotrajna, ali osoblje dobro napreduje kada je riječ o platformi. Korisnici mogu dobiti podršku putem telefona i e-pošte.

cijena

 • WP Starter (3,75 USD mjesečno): Idealno za skromne web stranice, nudeći neograničen prostor i širinu pojasa.
 • WP Essential (6,95 USD mjesečno): Uključuje poboljšane značajke sigurnosti i performansi, što ga čini prikladnijim za tvrtke.

Kada treba razmotriti upotrebu iPagea

Mnogi korisnici ne trebaju previše fleksibilnosti kada su u pitanju njihovi WordPress planovi, treba im samo nešto što djeluje izvan okvira, bez previše buke. Skromne ponude iPage-a čine ga idealnim za ove vrste korisnika – iako je veliko opterećenje korisnika problem.

Idite na iPage

9. HostGator (www.hostgator.com)

Hostgator

HostGator nije imao najbolji ugled među WordPress domaćinima, unatoč niskim cijenama. No, čini se da su nedavno napravili zaokret sa svojim WordPress planovima hostinga koji nude besplatne automatske sigurnosne kopije i Sloj sigurnih utičnica (SSL) potvrde.

Vremena učitavanja av. u zadnjih 30 dana:

 • Njemačka: 1,29s
 • Seattle, SAD: 0.72s
 • Toronto, Kanada: 0,85s
 • Sydney, Australija: 1.30s

Opcije podrške:

Osoblje za podršku HostGatora dostupno je 24 sata dnevno, 7 sati putem live chat-a, telefona, e-pošte, pa čak i obične stare pošte. Uz chat uživo, obično im treba ne više od nekoliko minuta da vam se jave (između pet i deset po našem iskustvu) – po našem mišljenju prilično brzo.

Što stvarni korisnici kažu:

 • Ocenjeno na 3,7 / 5.
 • Ocijenjeno 3,9 / 5 za vrijednost-novac.
 • Ocijenjeno 4,0 / 5 za pouzdanost.

cijena

 • Hatchling (2,75 dolara mjesečno): Podržava jednu web stranicu s pristojnim prometom, što je čini savršenom za male blogove.
 • Beba (3,95 USD mjesečno): Domaćini neograničene web stranice s umjerenim prometom. Dobra je opcija za male internetske trgovine i web stranice.
 • Posao (5,95 USD mjesečno – nije pogreška pri upisu): Podržava neograničene web stranice i dobra je opcija za uspostavljena poduzeća i poduzeća sa snažnim zahtjevima.

Kada treba razmotriti upotrebu HostGatora

HostGator nudi primamljivu kombinaciju niskih cijena i dobre brzine za WordPress web stranice. Štoviše, ni njihova služba za podršku nije ni upola loša.

Idite na HostGator

10. A2 hosting (www.a2hosting.com)

A2 hosting

A2 hosting je popularan neovisni WordPress domaćin koji nudi dobru ravnotežu performansi i pristupačne cijene. Jedna jedinstvena pogodnost s A2 hostingom je ta što nude plaćanje mjesečno hosting, čak i na najjeftinijim razinama hostinga. Možete dobiti i unaprijed instalirani WordPress, kao i unaprijed konfigurirani besplatni SSL certifikat.

Vremena učitavanja av. u zadnjih 30 dana:

 • Njemačka: 1.37s
 • Seattle, SAD: 0,95s
 • Toronto, Kanada: 0,61s
 • Sydney, Australija: 2,10s

Opcije podrške:

A2 hosting nudi podršku 24/7/365 putem usluge "Podrška za Guru Crew." Možete se obratiti podršci putem chata uživo, e-pošte ili telefona. A agenti za podršku upoznati su s WordPressom, pored općeg znanja o hostingu.

Što stvarni korisnici kažu:

 • Ocenjeno na 3,8 / 5.
 • Ocijenjeno 3,8 / 5 za izvedbu.
 • Ocijenjeno 3,9 / 5 za pouzdanost.

cijena

 • Lite (3,92 USD mjesečno): Podržava jednu web stranicu s neograničenim prostorom za pohranu i prijenos podataka. Dobra opcija za osnovne web stranice.
 • Swift (4,90 USD mjesečno): Hostira neograničeno web mjesta, a također ima i dvostruke resurse, što znači i brže vrijeme učitavanja stranica. Dobra je opcija za web stranice sa srednjim prometom ili male trgovine.
 • Turbo (9,31 USD mjesečno): Podržava neograničene web lokacije i A2 hosting turbina funkcionalnost za još brže vrijeme učitavanja stranica. Dobra opcija za proračunske korisnike koji su svjesni performansi.

Kada treba razmotriti korištenje A2 hostinga

A2 hosting obično ima dobru reputaciju u WordPress zajednici i nudi zvjezdani balans performansi u odnosu na cijenu. Uz to, oni su jedan od rijetkih domaćina koji nude plaćanje mjesečnog hostinga, što A2 hosting čini dobar izbor ako ne želite platiti cijelu godinu unaprijed.

Idite na A2 hosting

Zaključak

Kada je riječ o jeftinom WordPress hostingu, Hostinger je najjeftinija ulazna točka jer mjesečno možete plaćati njegovu pristupačnu cijenu od 0,99 USD. Rezultati performansi također su vrlo dobri i trebali bi biti dovoljni da krenete s prvom web stranicom.

Drugi domaćini mogu ponuditi nižu mjesečnu cijenu, ali morat ćete kupiti više godina unaprijed kako biste postigli najbolju cijenu.

Također uživamo u Bluehostu, SiteGroundu i A2 Hostingu u odnosu na omjer kvalitete i cijene. Uglavnom ih preporučujemo svaki put kad netko pita.

Kao što se kaže, svaka od jeftinih WordPress hosting rješenja o kojima smo danas razgovarali ima svoje jedinstvene prednosti, što ih čini solidnim konkurentima.

Pogledajmo ih posljednji put:

Najbolji jeftini pružatelji usluga WordPress hostinga

Najjeftiniji plan
WordPress planovi?
Značajke za WordPress?
Ocjena podrške za WordPress
Prosječni. Brzina učitavanja
Ukupna ocjena korisnika

Bluehost

Hostinger

SiteGround

Namecheap

GoDaddy

DreamHost

U pokretu

iPage

Hostgator

A2 hosting

$ 2,953,42 / 51.96s3,97 / 5
$ 0,99N / A1.43sN / A
$; 3,954,45 / 51.35s4.6 / 5
$ 1,44N / A1.77sN / A
$ 5,993,25 / 51.40s3,5 / 5
$ 2.593,86 / 51.39s4.1 / 5
$ 3,993,78 / 53.48s4.3 / 5
$ 3,75N / A1.25sN / A
$ 2,753,32 / 51.04s3,7 / 5
$ 3,923,54 / 51.26s3,8 / 5

Pitanja

Što je WordPress hosting?

WordPress hosting je vrsta web hostinga koji je posebno optimiziran za rad s WordPress softverom. Također možete očekivati ​​da ćete jednim klikom dobiti brze instalacije programa WordPress i ostale značajke koje su izrađene za rad s WordPressom.

Kako potražiti jeftin WordPress hosting?

Ključno kada tražite jeftin, ali kvalitetan WordPress hosting je da ga nabavite samo od vrlo uglednih tvrtki i prije kupnje pročitajte mrežne recenzije. Također provjerite jesu li testovi performansi koje recenzenti objavljuju odražavali vaše potrebe u pogledu brzine i pouzdanosti opterećenja.

Koliko moram platiti za jeftini WordPress hosting?

U prosjeku smo ustanovili da cijene kvalitetnog jeftinog hostinga za WordPress počinju od samo 0,99 USD i kreću se na oko 2,95 dolara mjesečno.

Moram li dobiti i ime domene s jeftinim WordPress hostingom?

Obično ne, ali postoje neke tvrtke koje će besplatno prodati ime domene prve godine. Možete pogledati ponude Bluehostovih i GoDaddy-ovih za to.

Je li korisnička podrška dobra sa jeftinim WordPress domaćinima?

Kao i kod većine stvari, to ovisi. Iako su neke tvrtke hit-and-miss, postoje i jeftini davatelji koji su bili poznati po visokoj razini brige i podrške korisnicima. Ime na ovom popisu je SiteGround.

Imate li pitanja o korištenju bilo kojeg od ovih jeftinih rješenja za WordPress hosting? Podijelite svoje misli s nama u odjeljku s komentarima u nastavku!

Izvorni tekst Johna Hughesa, Karola K i Colina Newcomer-a.
Izgled i prezentacija Karol K.

* Ovaj post sadrži partnerske veze, što znači da ako kliknete na jednu od veza proizvoda i kupite proizvod, primit ćemo malu naknadu. Bez brige, i dalje ćete plaćati standardni iznos, tako da nema troškova.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector