Най-добър евтин хостинг на WordPress: 10 опции за под $ 0.99 / месец

Най-добър евтин хостинг на WordPress: 10 опции за под $ 0.99 / месец

Най-добър евтин хостинг на WordPress: 10 опции за под $ 0.99 / месец
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Намирането на подходящия хост на WordPress е достатъчно сложно само по себе си – няма значение, че ще намерите и добър, и евтин. Имайки това предвид, решихме да проведем собствени тестове, за да идентифицираме най-добрите евтини доставчици на хостинг услуги в WordPress, които в момента са на пазара.


Важно е обаче да запомните, че по отношение на хостинга не винаги получавате това, за което плащате – няколко от уеб хостовете, включени в този списък, имат отлични оценки. Това ни казва, че определено е възможно да се намери баланс между разумни цени и добро представяне.

По време на тази статия ще разгледаме възможностите за поддръжка на всеки уеб хост, резултатите, ефективността, оценките на потребителите, индивидуалните планове и разбира се цената – тогава ще видим кой от тях излиза отгоре.

Най-евтините доставчици на хостинг услуги в WordPress

Най-добрите евтини доставчици на WordPress хостинг услуги (в пълен размер)

Тъй като покриваме шепа различни евтини оферти за хостинг на WordPress, използвайки множество критерии, ще се пристъпим към бизнеса. По този начин получавате цялата информация, от която се нуждаете, без никакъв пух.

Когато става въпрос за тестване на скоростта, ще използваме два инструмента, Pingdom и Load Impact. Първият просто измерва скоростта на натоварване, докато последният натоварва теста на вашия сайт, като симулира до 25 едновременни потребители, които имат достъп до него за период от пет минути. Сайтът, използван за тестване, беше просто основна, чиста инсталация на WordPress.

Нека да разгледаме.

1. Bluehost (www.bluehost.com)

Bluehost

Bluehost е една от малкото хостинг компании, официално препоръчани от WordPress.org. Това го прави едно от по-удобните решения на пазара. Bluehost ви предоставя приятен персонализиран панел за управление на вашата хостинг настройка, плюс всички функции, които може да се наложи да изградите и стартирате вашия WordPress сайт. Bluehost е и един от най-популярните хостове там – получава 450 гласа в нашето хостинг проучване (където потребителите го оцениха 7.93 / 10).

Въпреки ниската цена, вие също получавате безплатно име на домейн с вашия план и достъп до безплатни създатели на сайтове и инсталирания с 1 щракване на WordPress.

Опции за поддръжка:

Bluehost предлага 24/7 поддръжка, способна да решава не само различни технически проблеми за вас, но също така и да предложи някои насоки по отношение на вашите цели с уебсайта и как те се свързват с това да ви помогне да успеете онлайн. Има и добро знание че можете да се позовавате, когато е необходимо.

Какво казват действителните потребители:

 • Bluehost е първата хостинг платформа, препоръчана някога от WordPress.org.
 • Bluehost класира 7,93 / 10 от потребителите.
 • 23,7% от клиентите на Bluehost са първокласни за уеб хостинг.

Ценообразуване

 • Основни ($ 2,95 на месец): Поддържа един уебсайт, с 50 GB дисково пространство и едно безплатно име на домейн. Което не е често срещано сред плановете в тази ценова точка.
 • Плюс ($ 5,45 на месец): Можете да имате неограничени уебсайтове, неметрирано пространство на уебсайтове, неограничен имейл акаунти и имейл хранилище.
 • Choice Plus ($ 5,45 на месец): Този план включва всичко, което получавате в Plus, както и добавена поверителност на домейна и автоматично архивиране на сайтове. В момента същата цена като Choice, което прави това по-добър вариант.

Кога да обмислите използването на Bluehost

Bluehost е добър избор за потребители, които предпочитат хостинг решения, които са лесни за начало и имат цялостна добра репутация на пазара. Плюс това фактът, че получавате безплатно име на домейн заедно с хост от 2,95 долара на месец, е невероятен.

Уверете се, че използвате горната връзка за Bluehost. Това е партньорска връзка (което означава, че ще получим малка комисионна) обаче, той също ще отключи цена с намаление от 2,95 долара срещу 3,95 долара за вас. Няма да получите тази отстъпка, ако посетите сайта Bluehost по друг начин, освен чрез връзката по-горе.

Отидете в Bluehost

2. Хостингер (www.hostinger.com)

Hostinger

Хостингер е от известно време и те винаги са били известни с достъпните си цени. Въпреки това! Това, което правят с тази оферта, е над достъпно. Нека просто го кажа …

Най-евтиният им уеб хостинг план е $ 0,99 / месец!

Разбира се, това е само за първоначалния период на заплащане и след това ще трябва да плащате 7,99 долара на месец, но все пак това е чудесен начин да си осигурите домакин, който можете да използвате в обикновен проект за уебсайт.

При тази най-евтина настройка имате право да хоствате един уебсайт и също така получавате един имейл акаунт, който да вървите заедно. Има и 100 GB честотна лента, което трябва да е достатъчно.

От долната страна не получавате безплатен SSL сертификат, който е бум и няма ежедневни резервни копия.

Пъти за зареждане ср. от последните 30 дни:

 • Германия: 0,39s
 • Сиатъл, САЩ: 1.23s
 • Торонто, Канада: 0.84s
 • Сидни, Австралия: 3.25s

Опции за поддръжка:

В случай че имате някакви проблеми с настройката си, можете да се свържете с екипа за поддръжка чрез чат на живо, 24/7/365. Налична е и полезна база от знания.

Ценообразуване

 • Единичен ($ 0,99 на месец): Чудесно, ако стартирате първия си сайт.
 • Премия ($ 2.15 на месец): Чудесно, ако планирате да стартирате няколко сайта, но не очаквате нито един от тях да получи огромен трафик. Също така ви дава безплатно име на домейн за първата година.
 • Бизнес ($ 3,45 на месец): Страхотно за нормални проекти на уебсайтове. Дава ви безплатен SSL и ежедневно архивиране, а също така получавате безплатен домейн за първата година.

Кога да обмислите използването на Hostinger

Този е прост, използвайте Hostinger, ако искате да работите с най-евтината налична уеб хостинг платформа. Предлаганите функции за тази цена не са революционни, но този домакин свършва работата!

Отидете при Хостингер

3. SiteGround (www.siteground.com)

SiteGround

SiteGround последователно се нарежда като един от най-добрите хостове на WordPress наоколо и не е трудно да разберем защо. Техните WordPress планове предлагат безплатни трансфери на сайтове, те поддръжка на Git на по-високи планове и включете техните SuperCacher инструмент за подобрени скорости.

Пъти за зареждане ср. от последните 30 дни:

 • Германия: 0,73s
 • Сиатъл, САЩ: 1.35s
 • Торонто, Канада: 1.13s
 • Сидни, Австралия: 2.19s

Опции за поддръжка:

Когато става въпрос за поддръжка, този хост също не разочарова. Екипът им е на разположение 24 часа в денонощието чрез чат на живо (което е много бързо да се отговори), билети и телефон. Можете също така да получите достъп до изчерпателна база от знания ако е необходимо.

Какво казват действителните потребители:

 • Оценено 4,6 / 5 като цяло.
 • Номинална 4,5 / 5 за поддръжка на WordPress.
 • Оценено 4.6 / 5 за надеждност.

Ценообразуване

 • Стартиране ($ 3.95 на месец): Идеален за стартиращи компании и скромен бизнес, който трябва да бъде домакин на един уебсайт.
 • GrowBig ($ 5,95 на месец): Перфектен за бизнес с множество уебсайтове.
 • GoGeek ($ 11,95 на месец): Подходящ за големи компании, които получават много трафик.

Кога да обмислите използването на SiteGround

SiteGround предлага страхотна комбинация от модерни функции на WordPress, ниски цени и прилична скорост. Това го прави добър навсякъде избор за всеки тип потребители на WordPress, и особено ако цените уебсайтовете си да работят без хълцане, докато все още работят на евтин хостинг на WordPress.

Отидете на SiteGround

4. Namecheap (www.namecheap.com)

Namecheap

Въпреки че Namecheap вече няма цени под $ 1 на месец, те все още са изключително достъпни домакин, който предлага евтино хостинг на WordPress месечно плащане.

Те ви позволяват да изберете център за данни, базиран в САЩ или Великобритания. Получавате до 20 GB SSD-ускорено дисково пространство, неограничена честотна лента и можете да стартирате до три сайта (всички на най-евтиния план).

Пъти за зареждане ср. от последните 30 дни:

 • Мелбърн: 3.14s.
 • Ню Йорк: 1.11с.
 • Сан Хосе, Калифорния: 0,61s.
 • Стокхолм: 2,22s.

Опции за поддръжка:

От нашия опит наистина няма какво да се оплакваме, когато става дума за поддръжка на Namecheap. Те имат добра база знания, много статии за уроци, плюс представителите на чата на живо си вършат работата много добре (поне един човек, с когото разговаряхме), а времето за чакане за чат на живо е много кратко.

Настройването на уебсайта ви също е просто. Веднага след като платите хостинг плана, Namecheap ви насочва в правилната посока по отношение на нова инсталация на WordPress (което може да стане чрез Softaculous).

Ценообразуване

 • Звездна (1,44 долара на месец): Дава ви 20GB SSD-ускорено дисково пространство + възможност за работа до три уебсайта.
 • Stellar Plus ($ 4,88 на месец): Безмерно SSD-ускорено съхранение, честотна лента и уебсайтове.
 • Звезден бизнес (8,88 долара на месец): 50 GB чисто SSD дисково пространство, заедно с непромерена честотна лента и неограничен уебсайт.

Това, което си струва да се отбележи е, че горепосочените цени на Namecheap са за месечни плащания, като има предвид, че много други евтини сървъри на WordPress ще изискват да платите за една година напред, за да получите толкова евтини цени.

Кога да обмислите използването на Namecheap

Въпреки че Namecheap не е толкова евтин, колкото някога, той все още е невероятно достъпен само 1,44 долара на месец с месечни плащания или 24,88 долара за цяла година. Като се има предвид, на Namecheap липсва мъничко бито в отдела за функции на WordPress.

Отидете на Namecheap

Може да се заинтересувате и от тези статии:

 • 6 най-добрите "евтин" VPS хостинг доставчиците си струва да се използват през 2020 г.
 • 10+ най-добри евтини премиум теми WordPress за 2020 г.
 • WordPress без сървър ли прави смисъл? Shifter срещу HardyPress – отгоре "WordPress хостинг без глава" Опции в сравнение

5. GoDaddy (www.godaddy.com)

GoDaddy

GoDaddy е едно от най-големите имена в хостинга. Техните WordPress планове успяват да комбинират евтина цена от начално ниво с безплатно име на домейн и автоматично архивиране. На всички, с изключение на най-евтиния, вие също получавате сайтове за поставяне с едно кликване.

Пъти за зареждане ср. от последните 30 дни:

 • Мелбърн: 1.83s.
 • Ню Йорк: 0,87s.
 • Амстердам: 1.49s.

Опции за поддръжка:

GoDaddy предлага 24/7/365 поддръжка чрез различни глобални телефонни номера, както и чат на живо. Те също имат подробна база от знания за всички техни продукти.

Какво казват действителните потребители:

 • Оценка 3.5 / 5 като цяло.
 • Оценка 3.3 / 5 за поддръжка на WordPress.
 • Оценено 3.7 / 5 за надеждност.

Ценообразуване

 • Основни ($ 5,99 на месец): Поддържа един уебсайт и до 25 000 посетители месечно.
 • Делукс ($ 12,99 на месец): Поддържа един уебсайт и до 100 000 посетители месечно.
 • Последен ($ 19,99 на месец): Поддържа два уебсайта и до 400 000 посетители месечно.

Кога да обмислите използването на GoDaddy

GoDaddy е добър вариант, ако имате само един или два уебсайта. Това е и един от най-евтините начини да получите достъп до по-управлявани функции на хостинг тип WordPress, като сайтове за поставяне с едно щракване.

Отидете при GoDaddy

6. DreamHost (www.dreamhost.com)

DreamHost

Първоначално основан през 1996 г., DreamHost е непоколебимо в индустрията за уеб хостинг. DreamHost е просто навсякъде солиден, с достъпни цени, добри оценки и дългогодишна репутация.

Пъти за зареждане ср. от последните 30 дни:

 • Германия: 2.06s
 • Сиатъл, САЩ: 0,73s
 • Торонто, Канада: 0.99s
 • Сидни, Австралия: 1.80s

Опции за поддръжка:

DreamHost предлага 24/7/365 поддръжка от вътрешен, базиран в САЩ екип за поддръжка, който е привлекателен сам по себе си. Поддръжката 24/7/365 обаче се отнася само за поддръжка по имейл / билети. Поддръжката на чат на живо се предлага от 5:30 до 21:30 Тихоокеанско време всеки ден. Няма поддръжка по телефона, но DreamHost има подробна база от знания които можете да използвате за самопомощ.

Какво казват действителните потребители:

 • Оценка 4.1 / 5 като цяло.
 • Оценка 3.9 / 5 за поддръжка на WordPress.
 • Оценено 4.1 / 5 за надеждност.

Ценообразуване

 • Споделен стартер ($ 2,59 на месец): Поддържа един уебсайт с неограничен трафик и ежедневно архивиране.
 • Споделено неограничено ($ 7,95 на месец): Поддържа неограничен уебсайт заедно с неограничен трафик и ежедневно архивиране.

Кога да обмислите използването на DreamHost

Въпреки че няма нищо блестящо за DreamHost по отношение на специфичните за WordPress функции, то "просто работи", което е всичко, което повечето потребители искат. Освен това DreamHost съществува от доста време, което би трябвало да ви даде увереност в стабилността на техния хостинг.

Отидете на DreamHost

7. хостинг на InMotion (www.inmotionhosting.com)

InMotion хостинг

InMotion предлага евтини планове за хостинг на WordPress, заедно с множество разширени функционалности като поддръжка за WP-CLI и безплатни трансфери на уебсайтове.

Пъти за зареждане ср. от последните 30 дни:

 • Германия: 3.16s
 • Сиатъл, САЩ: 3.35s
 • Торонто, Канада: 3.55s
 • Сидни, Австралия: 3.87s

Опции за поддръжка:

Нашите взаимодействия с екипа за поддръжка на InMotion са постоянно позитивни. Те имат кратък опит за бързо отговаряне на заявки за чат на живо – в рамките на по-малко от три минути, в нашия случай – и също така приемат телефонни и скайп разговори.

Какво казват действителните потребители:

* налична е само малка извадка от данни

 • Оценено 4,3 / 5 като цяло.
 • Оценено 4.4 / 5 за надеждност.
 • Оценено 4.2 / 5 за поддръжка.

Ценообразуване

 • Стартиране ($ 3,99 на месец): Поддържа до два уебсайта и е идеален за скромни настройки.
 • Мощност ($ 5,99 на месец): Поддържа максимум шест уебсайтове и е отличен избор за малки портфейли на уебсайтове.
 • Pro ($ 13,99 на месец): Включва разширени опции за поддръжка и може да обработва неограничени уебсайтове. Това е чудесен избор за потребителите на захранване.

Кога да обмислите използването на InMotion

Скоростта на зареждане на InMotion не е най-добрата в бизнеса, но те имат отличен екип за поддръжка и изобилие от разширени функции на WordPress. Това го прави отличен избор за тези, които смятат, че работата е по-малко критична от поддръжката.

Отидете на InMotion

8. Ipage (Www.ipage.com)

Ipage

iPage не предлага толкова планове на WordPress, колкото неговите конкуренти, но те включват други полезни функции, като популярни предварително инсталирани приставки и персонализиран контролен панел. Като цяло те остават привлекателни в сферата на евтиния WordPress хостинг.

Пъти за зареждане ср. от последните 30 дни:

 • Мелбърн: 1.68s.
 • Ню Йорк: 0,64s.
 • Стокхолм: 1,43s.

Опции за поддръжка:

Въпреки ниските цени, бяхме приятно изненадани от качеството на поддръжката на iPage за потребителите на WordPress. Времето за чакане за техния чат на живо може да стане доста дълго, но персоналът е добре запознат, когато става въпрос за платформата. Потребителите могат също да получат поддръжка чрез телефон и имейл.

Ценообразуване

 • WP Starter ($ 3.75 на месец): Идеален за скромни уебсайтове, предлагащ неограничено пространство и честотна лента.
 • WP Essential ($ 6,95 на месец): Включва подобрени функции за сигурност и производителност, което го прави по-подходящ за бизнеса.

Кога да обмислите използването на iPage

Много потребители не се нуждаят от прекалено голяма гъвкавост, що се отнася до плановете им за WordPress, просто им трябва нещо, което работи извън кутията, без да се влага много. Скромните предложения на iPage го правят идеален за този тип потребители, въпреки че тежките потребителски натоварвания са проблем.

Отидете на iPage

9. HostGator (www.hostgator.com)

HostGator

HostGator не е имал най-добрата репутация сред домакините на WordPress, въпреки ниските си цени. Изглежда обаче, че те наскоро направиха обрат с плановете си за облачен хостинг на WordPress, които предлагат безплатни автоматично архивиране и Слой за сигурни гнезда (SSL) сертификати.

Пъти за зареждане ср. от последните 30 дни:

 • Германия: 1,29s
 • Сиатъл, САЩ: 0.72s
 • Торонто, Канада: 0.85s
 • Сидни, Австралия: 1.30s

Опции за поддръжка:

Поддръжният персонал на HostGator е на разположение 24 часа в денонощието чрез чат на живо, телефон, имейл и дори обикновена стара поща. С чата на живо обикновено им отнема не повече от няколко минути, за да се свържем с вас (между пет и десет в нашия опит) – доста бързо, според нас.

Какво казват действителните потребители:

 • Оценка 3.7 / 5 като цяло.
 • Оценено 3.9 / 5 за съотношение цена-качество.
 • Оценено 4.0 / 5 за надеждност.

Ценообразуване

 • Излюпване ($ 2,75 на месец): Поддържа един уебсайт с приличен трафик, което го прави идеален за малки блогове.
 • Бебе (3,95 долара на месец): Хоства неограничен уебсайт с умерен трафик. Това е добър вариант за малки онлайн магазини и сайтове за услуги.
 • Бизнес ($ 5,95 на месец – не е грешка): Поддържа неограничен брой сайтове и е добър вариант за установени фирми и предприятия със стабилни изисквания.

Кога да обмислите използването на HostGator

HostGator предлага примамлива комбинация от ниски цени и добри скорости за уебсайтове на WordPress. Нещо повече, тяхната услуга за поддръжка също не е наполовина лоша.

Отидете на HostGator

10. Хостинг на A2 (www.a2hosting.com)

A2 хостинг

A2 хостинг е популярен независим хост на WordPress, който предлага добър баланс между производителност и достъпна цена. Едно уникално облагодетелстване с A2 хостинг е, че те предлагат хостинг с плащане месечно, дори и на най-евтините си хостинг нива. Можете също така да получите предварително инсталиран WordPress, както и предварително конфигуриран безплатен SSL сертификат.

Пъти за зареждане ср. от последните 30 дни:

 • Германия: 1.37s
 • Сиатъл, САЩ: 0.95s
 • Торонто, Канада: 0,61s
 • Сидни, Австралия: 2.10s

Опции за поддръжка:

A2 хостинг предлага 24/7/365 поддръжка чрез своята "Поддръжка на гуру екипаж." Можете да се свържете с поддръжката чрез чат на живо, имейл или телефон. А агентите за поддръжка са запознати с WordPress, в допълнение към общите знания за хостинг.

Какво казват действителните потребители:

 • Оценка 3.8 / 5 като цяло.
 • Оценено 3.8 / 5 за изпълнение.
 • Оценено 3.9 / 5 за надеждност.

Ценообразуване

 • Lite ($ 3,92 на месец): Поддържа един уебсайт с неограничено съхранение и трансфер на данни. Добър вариант за основни сайтове.
 • Swift ($ 4.90 на месец): Хоства неограничен брой уебсайтове, а също така има удвоени ресурси, което означава по-бързо пъти за зареждане на страниците. Това е добър вариант за сайтове със среден трафик или малки магазини.
 • Turbo ($ 9,31 на месец): Поддържа неограничени сайтове и има A2 хостинг Turbo функционалност за още по-бързо пъти за зареждане на страниците. Добър вариант за потребителите, които са съобразени с производителността.

Кога да обмислите използването на A2 хостинг

A2 хостингът обикновено има добра репутация в общността на WordPress и предлага звезден баланс между производителност и цена. Освен това те са един от малкото хостове, които предлагат хостинг с плащане месечно, което прави A2 хостинг добър избор, ако не искате да плащате за цяла година предварително.

Отидете на A2 хостинг

заключение

Когато става въпрос за евтин хостинг на WordPress, Hostinger е най-евтината точка за влизане, защото можете да плащате достъпната му цена от 0,99 долара на месечна база. Резултатите от представянето също са много добри и трябва да са достатъчни, за да започнете първия си уебсайт.

Други хостове може да предлагат по-ниска цена на месец, но ще трябва да закупите няколко години напред, за да получите най-добрата цена.

Ние също така се радваме на Bluehost, SiteGround и A2 хостинг по отношение на съотношението качество и цена. По принцип ги препоръчваме всеки път, когато някой поиска.

Като се има предвид, всяка една от евтините опции за хостинг на WordPress, които обсъждахме днес, има своите уникални предимства, което прави всички тях солидни конкуренти.

Нека ги проверим последен път:

Най-евтини доставчици на хостинг услуги за WordPress

Най-евтин план
Специфични за WordPress планове?
Специфични за WordPress функции?
Рейтинг на поддръжката на WordPress
Ср. Скорост на зареждане
Обща оценка на потребителите

Bluehost

Hostinger

SiteGround

Namecheap

GoDaddy

DreamHost

В движение

Ipage

HostGator

A2 хостинг

$ 2.953,42 / 51.96s3.97 / 5
$ 0.99N / A1.43sN / A
$ 3.954.45 / 51.35s4.6 / 5
$ 1.44N / A1.77sN / A
$ 5.993.25 / 51.40s3.5 / 5
$ 2.593.86 / 51.39s4.1 / 5
$ 3.993.78 / 53.48s4.3 / 5
$ 3.75N / A1.25sN / A
$ 2.753.32 / 51.04s3.7 / 5
$ 3.923,54 / 51.26s3.8 / 5

ЧЗВ

Какво е хостинг на WordPress?

WordPress хостингът е вид уеб хостинг, който е специално оптимизиран за работа със софтуера на WordPress. Можете също така да очаквате бързото инсталиране на WordPress с едно щракване, плюс други функции, които са създадени за работа с WordPress.

Как да търсите евтин хостинг на WordPress?

Ключът при търсене на евтин, но качествен хостинг на WordPress е да го получите само от високо реномирани компании и да прочетете онлайн рецензии преди закупуване. Освен това се уверете, че тестовете за ефективност, които рецензърите публикуват, отразяват вашите нужди по отношение на скоростта и надеждността на натоварването.

Колко трябва да платя за евтин хостинг на WordPress?

Средно установихме, че цените на качествен евтин хостинг за WordPress започват от едва 0,99 долара и стигат до около 2,95 долара на месец.

Да получа ли и име на домейн, включено в евтиния WordPress хостинг?

Обикновено не, но има някои компании, които ще пускат безплатно име на домейн за първата година. Можете да разгледате предложенията на Bluehost’s и GoDaddy’s за това.

Поддържа ли се поддръжката на клиенти с евтини WordPress хостове?

Както при повечето неща, зависи. Докато някои компании са хитови и пропуснати, има и евтини доставчици, които са били известни с високото си ниво на грижа и поддръжка на клиенти. Първото име в този списък е SiteGround.

Имате ли въпроси относно използването на някое от тези евтини решения за хостинг на WordPress? Споделете своите мисли с нас в секцията за коментари по-долу!

Оригинален текст на Джон Хюз, Карол К и Колин Новак.
Оформление и представяне от Карол К.

* Тази публикация съдържа партньорски връзки, което означава, че ако кликнете върху някоя от връзките към продукта и след това закупите продукта, ще получим малка такса. Без притеснения, все пак ще плащате стандартната сума, така че да няма разходи от ваша страна.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector