7 καλύτεροι και φθηνότεροι ανταγωνιστές και εναλλακτικές λύσεις Mailchimp που θα εξετάσουν το 2020

Ψάχνετε μερικές εναλλακτικές λύσεις Mailchimp για να σας βοηθήσουν να εκτελέσετε το μάρκετινγκ email σας; Το Mailchimp μπορεί να είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το σωστό εργαλείο για εσάς (εννοώ, οι άνθρωποι εξακολουθούν να τους αρέσουν οι Pepsi, σωστά;).


Αλλά το να σκάψεις μέσα από τη σειρά των υπηρεσιών μάρκετινγκ μέσω email υπάρχει χάσιμο χρόνου. Μερικοί δεν κάνουν ό, τι χρειάζεστε, κάποιοι είναι λιγότερο λειτουργικοί σε υψηλότερη τιμή … είναι χάλια.

Για να κάνετε την έρευνά σας πολύ πιο εύκολη, συλλέξαμε 7 σπουδαίους ανταγωνιστές του Mailchimp & εναλλακτικές λύσεις σε ένα σημείο. Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, πολλές από αυτές είναι φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις για το Mailchimp που μπορούν να σας προσφέρουν παρόμοια λειτουργικότητα σε χαμηλότερη τιμή. Ωστόσο, προσθέσαμε επίσης ένα ζευγάρι που θα κοστίσει λίγο περισσότερο, αλλά θα προσφέρει καλύτερη λειτουργικότητα σε βασικούς τομείς όπως η αυτοματοποίηση και η εξατομίκευση.

Ανεξάρτητα από το γιατί ψάχνετε μια εναλλακτική λύση, μία από αυτές τις εναλλακτικές λύσεις Mailchimp πρέπει να ταιριάζει στο λογαριασμό. Ας βουτήξουμε…

Φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις Mailchimp

Αυτή είναι η σύντομη έκδοση. Σε περίπτωση που βιάζεστε και θέλετε απλώς να λάβετε μια πρόταση:

Εναλλακτική λύση
Φθηνότερο από το Mailchimp; *
Το πιο μοναδικό χαρακτηριστικό έναντι του Mailchimp
Δωρεάν πακέτο?
Τιμή (το πρόγραμμα επί πληρωμή ξεκινά στις)
Σεντίν ΜπλέΣαφέστερα αναλυτικά στοιχεία & καλή προσθήκη WordPress25,00 $ ανά μήνα
ΣέντιΧωρίς μηνιαία τέλη59 $ μια φορά + 0,10 $ ανά 1k email που αποστέλλονται
ΩραίαΕπιτρέπει συνδέσμους συνεργατών19 $ ανά μήνα
Μετατρέψτε το κιτΑυτοματοποίηση29 $ ανά μήνα
MailPoetΠρόσθετο WordPress99 $ μια φορά + ~ 0,10 $ ανά 1k email αποστέλλονται Ή ​​10 $ ανά μήνα
Παρακολούθηση καμπάνιαςΑυτοματοποίηση & εξατομίκευση29 $ ανά μήνα
TinyLetterΑπλότητα & 100% δωρεάν100% δωρεάν

* Η τιμή εξαρτάται από τη χρήση σας. Μπορεί να μην είναι φθηνότερο από το Mailchimp στο 100% των καταστάσεων.

Αυτό που κάνει μια καλή εναλλακτική λύση Mailchimp?

Τι κάνει λοιπόν μια καλή εναλλακτική λύση για το Mailchimp; Λοιπόν, πρώτα απ ‘όλα, σε ορισμένα άτομα δεν αρέσει ότι τα σχέδια τιμολόγησης είναι αρκετά αυστηρά και μπορούν να αυξήσουν γρήγορα τις δαπάνες σας αν υπερβείτε τις επιτρεπόμενες ποσοστώσεις. Επίσης, τα δωρεάν προγράμματα του Mailchimp δεν σας παρέχουν πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες.

Θα βρείτε άλλες μικρές καταγγελίες – όπως καμία προσαρμοσμένη σελίδα κατάργησης εγγραφής ή κακή αναφορά δοκιμών A / B. Αλλά ως επί το πλείστον, πρόκειται για την εύρεση εργαλείων που θα κάνουν εξίσου καλή δουλειά με λιγότερα χρήματα.

mailchimp

Ως υπενθύμιση, το δωρεάν πρόγραμμα του Mailchimp υποστηρίζει 2.000 συνδρομητές και 12.000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά μήνα. Λάβετε υπόψη αυτό καθώς εξετάζουμε τις εναλλακτικές λύσεις!

Επτά εναλλακτικές λύσεις Mailchimp που είναι εξαιρετικές, πιο λειτουργικές ή φθηνότερες

Οι περισσότερες από αυτές τις υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις Mailchimp, ενώ συμπεριλάβαμε επίσης δύο επιλογές που προσφέρουν πιο λεπτομερή λειτουργικότητα σε βασικούς τομείς (αλλά όχι σε χαμηλότερη τιμή).

1. Sendinblue (www.sendinblue.com)

Σεντι Μπλε

Υποστηρίζει το δωρεάν πρόγραμμα του Sendinblue απεριόριστες επαφές, που είναι ήδη μια μεγάλη αναβάθμιση. Ωστόσο, δεν είναι όλα καλά – υπάρχει επίσης ένα όριο 300 email ανά ημέρα, το οποίο είναι χαμηλότερο από το μηνιαίο όριο του Mailchimp. Αλλά αν έχετε πολλές επαφές που σπάνια στέλνετε μέσω email, μπορεί να βγαίνετε μπροστά.

Επιπλέον, το Sendinblue διαθέτει μια πολύ λεπτομερή προσθήκη WordPress, έτσι είναι ένα άλλο πλεονέκτημα έναντι του Mailchimp εάν χρησιμοποιείτε WordPress.

Πέρα από αυτό, πιστεύουμε επίσης ότι τα analytics του Sendinblue είναι πιο κατανοητά (Sendinblue είναι αυτό που χρησιμοποιούμε εδώ στο CodeinWP, ώστε να έχουμε από πρώτο χέρι εμπειρία).

Τιμολόγηση

Δωρεάν, 25,00 $, 39 $, 66 $ + (μηνιαία) με βάση τον αριθμό των email που στέλνετε ανά μήνα. Υπάρχουν επίσης ορισμένες διαφορές χαρακτηριστικών μεταξύ των σχεδίων.

�� Μόνο για τους αναγνώστες μας, το Sendinblue προσφέρει μια αποκλειστική έκπτωση 30% για τον πρώτο μήνα σε όλα τα προγράμματα επί πληρωμή. Εάν καταλήξετε να αγοράσετε κάποιο από αυτά, επικοινωνήστε με αυτό το email για να εξαργυρώσετε την έκπτωση: axel + codeinwp [at] sendinblue.com. Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε το Sendinblue.

Χαρακτηριστικά

 • δημιουργήστε γρήγορα μια καμπάνια (διαισθητικό εργαλείο δημιουργίας ενημερωτικών δελτίων, πρόγραμμα επεξεργασίας HTML, δυναμικά πεδία, αποκριτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου),
 • τμηματοποίηση βάσης δεδομένων και στόχευση κοινού (εισαγωγή αρχείων, τμηματοποίηση και δυναμικές λίστες, δημιουργία φορμών),
 • Χαρακτηριστικά SMTP,
 • προηγμένες αναλύσεις και παρακολούθηση (στατιστικά σε πραγματικό χρόνο, δεδομένα εξαγωγής, λίστα ανοιχτών και κλικ),
 • καμπάνιες autoresponder email (μηνύματα καλωσορίσματος, ευχές γενεθλίων, αυτοματοποιημένα email),
 • εύκολη ενσωμάτωση ιστότοπου (API, WordPress, Magento και Prestashop plugins),
 • γρήγορη υποστήριξη.

Χρησιμοποιήστε το Sendinblue εάν…

Πρώτον, εάν θέλετε μια δωρεάν εναλλακτική λύση Mailchimp, το Sendinblue είναι ελκυστικό επειδή σας επιτρέπει απεριόριστος επαφές στο δωρεάν πρόγραμμα (αν και σας επιτρέπει να στέλνετε μόνο 300 email ανά ημέρα). Τα προγράμματα επί πληρωμή είναι επίσης μοναδικά, καθώς χρεώνονται με βάση τον αριθμό των μηνυμάτων που στέλνετε και όχι τον αριθμό των συνδρομητών που έχετε.

Πέρα από αυτό, διαπιστώσαμε ότι έχει καλύτερα αναλυτικά στοιχεία από το Mailchimp και η προσθήκη Sendinblue WordPress διευκολύνει την εκτέλεση καμπανιών από τον πίνακα ελέγχου σας.

Μεταβείτε στο Sendinblue

2. Σέντι (sendy.co)

βρώμικος

Το μεγάλο όφελος του Sendy είναι τιμή. Επειδή είναι ένα αυτο-φιλοξενούμενο εργαλείο που εγκαθιστάτε στον δικό σας διακομιστή, είναι σε θέση να μειώσει τις τιμές του Mailchimp ενώ προσφέρει τις πιο σημαντικές δυνατότητες.

Μόλις εγκαταστήσετε το Sendy στον δικό σας διακομιστή, θα συνδεθείτε στο Amazon SES για να στείλετε τα πραγματικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο κοστίζει μόλις 0,0001 $ ανά email (ίσως ένας ευκολότερος τρόπος να το δείτε 1 $ ανά 10.000 email). Επιπλέον, υπάρχει χωρίς κόστος για περισσότερους συνδρομητές, που το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για μεγάλες λίστες.

Η εργασία με τον Sendy σε καθημερινή βάση είναι πολύ εύκολη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε όπως θα κάνατε κανονικά σε ένα περιβάλλον που μοιάζει με πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου και στη συνέχεια να στείλετε την καμπάνια σας. Μετά από αυτό, έχετε πρόσβαση στα πιο σημαντικά στατιστικά.

Τιμολόγηση

Υπάρχει μια εφάπαξ πληρωμή για να λάβετε το πραγματικό λογισμικό Sendy – 59 $. Μετά από αυτό, pay-as-you-go – 0,0001 $ ανά email.

Χαρακτηριστικά

 • πολλαπλές μάρκες (διαχείριση πολλαπλών προϊόντων και υπηρεσιών),
 • λίστες και συνδρομητές (μαζική εισαγωγή / διαγραφή συνδρομητών, προσαρμοσμένα πεδία, επιλογή επιλογής μεμονωμένου / διπλού, σελίδα επιβεβαίωσης εγγραφής / κατάργησης εγγραφής, ευχαριστώ / αντίο, email, φόρμα εγγραφής ή API για προσθήκη χρηστών),
 • αποστολή ενημερωτικών δελτίων μέσω του Amazon SES,
 • προηγμένα αναλυτικά στοιχεία και αναφορές,
 • αυτόματη διαχείριση αναπήδησης, καταγγελιών και κατάργησης εγγραφής (χωρίς μη αυτόματους καθαρισμούς μετά την εκστρατεία),
 • προσαρμοσμένα πεδία (δημιουργήστε πιο εξατομικευμένο περιεχόμενο για τους πελάτες σας),
 • αυτο ανταποκριτές.

Χρησιμοποιήστε το Sendy εάν…

Έχετε πολλούς συνδρομητές και θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα. Επειδή δεν υπάρχει κόστος ανά συνδρομητή και το κόστος ανά email είναι πολύ χαμηλό, η δυνατότητα εξοικονόμησης είναι τεράστια.

Εάν γνωρίζετε την προστασία της ιδιωτικής ζωής, αυτός μπορεί να είναι ένας άλλος λόγος για να σας αρέσει το Sendy επειδή μπορείτε να διατηρήσετε τα πάντα στον διακομιστή σας.

Πηγαίνετε στο Sendy

3. AWeber (www.aweber.com)

απαίσια

Το AWeber είναι μια πλατφόρμα μάρκετινγκ email πλήρους υπηρεσίας που έρχεται λίγο πιο φθηνή από την Mailchimp. Παρόλο που υπάρχουν πολλές ομοιότητες όσον αφορά τις δυνατότητες και την τιμολόγηση, μια μεγάλη διαφορά είναι ότι το AWeber σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε συνδέσμους θυγατρικών στα email σας, ενώ η Mailchimp απαγορεύει τους περισσότερους συνδέσμους συνεργατών.

Εάν ασχολείστε με πολλά μάρκετινγκ θυγατρικών, αυτό μπορεί να είναι κάτι για να ξεπεράσετε τις κλίμακες υπέρ του AWeber.

Τιμολόγηση

Το Aweber προσφέρει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών, αλλά χωρίς δωρεάν πρόγραμμα. Τα μηνιαία πακέτα είναι 19 $ (έως 500 συνδρομητές), 29 $ (έως 2.500 συνδρομητές), 49 $ (έως 5.000 συνδρομητές), καθώς και υψηλότερα πακέτα. Όλα τα σχέδια επιτρέπουν απεριόριστες αποστολές email.

Χαρακτηριστικά

 • λειτουργικότητα autoresponder
 • κατάτμηση
 • 6.000+ φωτογραφίες για χρήση στα email σας
 • 700+ πρότυπα email
 • ενσωματώσεις με τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες
 • έντυπα εγγραφής

Χρησιμοποιήστε το AWeber εάν…

Αναζητάτε κάτι που είναι λίγο φθηνότερο από το Mailchimp και θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε συνδέσμους συνεργατών στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνετε.

Μεταβείτε στο AWeber

4. ConvertKit (convertkit.com)

μετατροπή

Το ConvertKit είναι μια υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στοχεύει "δημιουργοί". "Δημιουργοί" είναι bloggers, διαδικτυακοί εκπαιδευτές μαθημάτων, καλλιτέχνες κ.λπ..

Εάν είστε εσείς, τότε θα θέλατε να το ρίξετε μια ματιά, επειδή το ConvertKit έχει δημιουργήσει ολόκληρη την πλατφόρμα του έχοντας κατά νου τους δημιουργούς. Διαφορετικά, μπορεί να θέλετε μια από τις άλλες φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις Mailchimp.

Ορισμένες περιοχές όπου το ConvertKit υπερέχει είναι ένα πολύ ωραίο εργαλείο αυτοματοποίησης email (σας δίνει μια πολύ οπτική διεπαφή για τη δημιουργία ροών αυτοματισμού) και τμηματοποίηση.

Τιμολόγηση

Το ConvertKit προσφέρει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, αλλά χωρίς δωρεάν πρόγραμμα. Τα μηνιαία πακέτα είναι 29 $ (έως 1k συνδρομητές), 49 $ (έως 3k συνδρομητές), 79 $ (έως 5k συνδρομητές) ή ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα. Όλα τα σχέδια επιτρέπουν απεριόριστες αποστολές email.

Χαρακτηριστικά

 • εργαλείο δημιουργίας ροής αυτοματισμού οπτικού email
 • όμορφες φόρμες ή ενσωματώσεις με δημοφιλή εργαλεία δημιουργίας λιστών
 • εύκολο σύστημα τμηματοποίησης / επισήμανσης
 • λεπτομερή διαχείριση συνδρομητών
 • Ενσωμάτωση επικεφαλής διαφημίσεων στο Facebook μέσω του Zapier

Χρησιμοποιήστε το ConvertKit εάν…

Είναι δημιουργός που αναζητά έναν εύκολο τρόπο ρύθμισης ροών αυτοματισμού email για σύνδεση με το κοινό σας. Δεν είναι μία από τις φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις Mailchimp, οπότε ο βασικός διαφοροποιητής εδώ είναι η λειτουργικότητα.

Μεταβείτε στο ConvertKit

5. MailPoet (www.mailpoet.com)

ταχυδρομείο

Το πιο μοναδικό πράγμα για το MailPoet είναι ότι είναι ένα πρόσθετο WordPress που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε όλες τις προσπάθειες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μέσα από τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Αυτό το καθιστά μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Mailchimp για χρήστες WordPress.

Όπως το Mailchimp, το δωρεάν πακέτο του υποστηρίζει έως και 2.000 συνδρομητές, αλλά εξακολουθεί να είναι καλύτερη τιμή επειδή μπορείτε να στείλετε απεριόριστα email σε αυτούς τους 2.000 συνδρομητές (ωστόσο, θα χρειαστείτε ξεχωριστή υπηρεσία αποστολής).

Εάν θέλετε να πληρώσετε, μπορείτε είτε να αγοράσετε την έκδοση premium με εφάπαξ χρέωση και να χρησιμοποιήσετε τη δική σας υπηρεσία αποστολής (όπως το Sendy). Εναλλακτικά, μπορείτε να πληρώσετε μια τρέχουσα μηνιαία χρέωση για να έχετε το MailPoet χειριστή να σας στέλνει email.

Τιμολόγηση

Δωρεάν για έως 2.000 συνδρομητές. Στη συνέχεια, μπορείτε είτε να κάνετε:

 • Εφάπαξ χρέωση 99 $ + πληρώνετε για την υπηρεσία αποστολής σας. Η τιμή εξαρτάται από την υπηρεσία, αλλά το Amazon SES κοστίζει μόλις 1 $ ανά 10.000 email
 • Μια συνεχιζόμενη μηνιαία χρέωση για τη διαχείριση του MailPoet για εσάς. Ξεκινά από 10 $ ανά μήνα (πληρώνεται μηνιαίως) ή 4,17 $ ανά μήνα (πληρώνεται ετησίως)

Χαρακτηριστικά

 • λειτουργεί μέσα στον πίνακα ελέγχου του WordPress
 • πρόγραμμα επεξεργασίας ενημερωτικών δελτίων μεταφοράς και απόθεσης,
 • στέλνει αυτόματα τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις σας,
 • αυτο ανταποκριτές,
 • μεμονωμένη και διπλή συμμετοχή,
 • πάνω από 70 θέματα (περιλαμβάνονται αρχεία Photoshop),
 • στατιστικά και αναλυτικά στοιχεία (ανοίγματα, κλικ, κατάργηση εγγραφής),
 • drag-and-drop συνδρομητής φόρμας συνδρομής,
 • ενημερωτικά δελτία έτοιμα για κινητές συσκευές,
 • κατάλογος τμηματοποίησης και οργάνωσης σε κατηγορίες.

Χρησιμοποιήστε το MailPoet εάν…

Αγαπάτε την ιδέα να είστε σε θέση να κάνετε όλη τη δουλειά μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μέσα από τον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Επιπλέον, μπορεί επίσης να είναι πολύ φθηνότερο από το Mailchimp, ειδικά αν έχετε πολλούς συνδρομητές. Με την εφάπαξ χρέωση $ 99, μπορείτε να έχετε απεριόριστοι συνδρομητές. Στη συνέχεια, θα πληρώσετε ένα μικρό συνεχές τέλος για μια υπηρεσία αποστολής (π.χ. το Amazon SES κοστίζει μόλις 0,10 $ ανά 1.000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

Μεταβείτε στο MailPoet

6. Παρακολούθηση καμπάνιας (www.campaignmonitor.com)

παρακολούθηση καμπάνιας

Το Campaign Monitor δεν είναι μια από τις φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις Mailchimp. Αλλά αν είστε πρόθυμοι να πληρώσετε λίγο περισσότερο για λεπτομερή λειτουργία αυτοματισμού και εξατομίκευσης, είναι σίγουρα μια βιώσιμη εναλλακτική λύση.

Το Campaign Monitor καθιστά πολύ εύκολο να εξατομικεύσετε τα email σας. Και έχετε επίσης ένα υπέροχο εργαλείο δημιουργίας ροών αυτοματισμού που ανταγωνίζεται το ConvertKit. Αυτό, μαζί με μια καλά σχεδιασμένη διεπαφή, είναι ο λόγος για τον οποίο ίσως θέλετε να πληρώσετε λίγο περισσότερο για το Campaign Monitor.

Τιμολόγηση

Το Campaign Monitor σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό δωρεάν, αλλά απαιτείται πρόγραμμα επί πληρωμή για περισσότερους από 5 συνδρομητές. Τα προγράμματα επί πληρωμή ξεκινούν από 29 $ ανά μήνα και ποικίλλουν στην τιμή ανάλογα με τις δυνατότητες και τον αριθμό των συνδρομητών.

Χαρακτηριστικά

 • οπτικός "σχεδιαστής ταξιδιού" σας βοηθά να ρυθμίσετε λεπτομερείς ροές αυτοματισμού
 • λεπτομερή δεδομένα πελατών για κάθε συνδρομητή, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής παράδοσης email σε κάθε βέλτιστο χρόνο κάθε μεμονωμένου συνδρομητή
 • δυναμική τμηματοποίηση
 • εύκολη εξατομίκευση
 • λεπτομερή αναλυτικά στοιχεία

Χρησιμοποιήστε το Campaign Monitor εάν…

Επικεντρώνονται στην αυτοματοποίηση και την εξατομίκευση, αν και θα πληρώσετε λίγο περισσότερο για αυτές τις δυνατότητες.

Μεταβείτε στο Campaign Monitor

7. TinyLetter (tinyletter.com)

μικροσκοπικό

Το TinyLetter είναι τεχνικά ένα υπο-έργο από το Mailchimp, αλλά είναι 100% δωρεάν.

Γιατί είναι δωρεάν; Λοιπόν, επειδή έχουν αφαιρέσει όλες τις επιχειρηματικές δυνατότητες. Είναι πραγματικά σχεδιασμένο για να στέλνουν τακτικά άτομα "ενημερώσεις, ανανεώσεις και αποστολές στους θαυμαστές και τους φίλους τους."

Εάν δεν διευθύνετε μια επιχείρηση, αυτή είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Mailchimp για εσάς.

Τιμολόγηση

Ελεύθερος

Χαρακτηριστικά

 • εντελώς απλό,
 • σας επιτρέπει να διαβάσετε απαντήσεις, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε τη συνομιλία,
 • πολύ απλή και προσωπική διαδικασία εγγραφής,
 • Χωρίς πρότυπα – απλώς ένας απλός επεξεργαστής κειμένου

Χρησιμοποιήστε το TinyLetter εάν…

Ψάχνουν απλώς έναν απλό τρόπο για να μείνετε σε επαφή με τους θαυμαστές. Για παράδειγμα, το TinyLetter είναι δημοφιλές σε καλλιτέχνες και συγγραφείς. Ωστόσο, δεν είναι καλή επιλογή για τις επιχειρήσεις.

Μεταβείτε στο TinyLetter

Συνοψίζοντας τις εναλλακτικές λύσεις Mailchimp εκεί έξω

Το Mailchimp είναι μια καλή υπηρεσία μάρκετινγκ email συνολικά και μπορείτε να την ενσωματώσετε στον ιστότοπό σας WordPress πολύ εύκολα. Υπάρχουν όμως και άλλες εναλλακτικές λύσεις στην αγορά που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα και να αποκτήσετε σχεδόν το ίδιο φάσμα χαρακτηριστικών.

Ποιο είναι για σένα?

Αυτή είναι η εν συντομία σύγκριση σας:

 • Σεντίν Μπλέ. Εκκινήσεις και μικρές επιχειρήσεις που ξεκινούν με email. Επίσης, επιχειρήσεις που θέλουν το εργαλείο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους να αναπτυχθεί μαζί τους.
 • Σέντι. Το φθηνότερο εργαλείο εδώ αν είστε βαριάς αποστολέας email.
 • Ωραία. Λίγο φθηνότερο και επιτρέπει συνδέσμους θυγατρικών.
 • Μετατρέψτε το κιτ. Χτισμένο για "δημιουργοί" και διαθέτει ένα ωραίο εργαλείο ροής οπτικού αυτοματισμού.
 • ο MailPoet Πρόσθετο WordPress. Λειτουργεί μέσα στον πίνακα ελέγχου του WordPress και μπορεί να είναι αρκετά προσιτή.
 • Παρακολούθηση καμπάνιας. Υπερέχει με αυτοματοποίηση και εξατομίκευση, αλλά κοστίζει λίγο περισσότερο.
 • TinyLetter. Άτομα που θέλουν να στείλουν email για μη επαγγελματικούς σκοπούς.

Έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με ποιες από αυτές τις εναλλακτικές λύσεις για το Mailchimp είναι κατάλληλες για εσάς; Ενημερώστε μας στα σχόλια και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη και παρουσίαση από τον Karol K.

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map