7 legjobb és olcsóbb Mailchimp versenyző és alternatíva, amelyeket figyelembe kell venni 2020-ban

7 legjobb és olcsóbb Mailchimp versenyző és alternatíva, amelyeket figyelembe kell venni 2020-ban

7 legjobb és olcsóbb Mailchimp versenyző és alternatíva, amelyeket figyelembe kell venni 2020-ban
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Keres néhány Mailchimp alternatívát az e-mail marketing futtatásához? Lehet, hogy a Mailchimp az egyik legjobban felismerhető név az e-mail marketingben, de ez nem jelenti azt, hogy ez a megfelelő eszköz az Ön számára (úgy értem, hogy az emberek még mindig szeretik a Pepsi-t, igaz?).


De az e-mail marketing szolgáltatások széles választékának átkutatása pazarolja az idejét. Néhányan nem azt csinálják, amire szüksége van, mások kevésbé funkcionálisak magasabb áron … szar.

A kutatás sokkal könnyebbé tétele, 7 nagyszerű Mailchimp-versenytársat gyűjtöttünk össze & alternatívák egy helyen. Ahogy a cím is sugallja, ezek közül sok olcsóbb alternatíva a Mailchimp számára, amely hasonló funkcionalitást kínál alacsonyabb áron. Hozzáadtunk egy pár is, amely valamivel többet fog fizetni, de jobb funkcionalitást kínál olyan kulcsfontosságú területeken, mint például az automatizálás és a személyre szabás.

Nem számít, miért keres alternatívát, ezeknek a Mailchimp-alternatíváknak az egyiknek illeszkednie kell a számlához. Merüljünk bele …

Olcsóbb Mailchimp alternatívák

Itt van a rövid változat. Abban az esetben, ha siet és csak szeretne egy ajánlást kapni:

Alternatív
Olcsóbb, mint a Mailchimp? *
Legegyedibb szolgáltatás vs. Mailchimp
Ingyenes terv?
Ár (fizetett terv kezdődik)
SendinblueTiszta elemzés & jó WordPress pluginHavonta 25,00 USD
SendyNincs havi díj$ 59 egyszer + 0,10 USD / 1 ezer elküldött e-mail
AweberLehetővé teszi társult linkeketHavonta 19 USD
ConvertKitAutomatizálásHavonta 29 USD
MailPoetWordPress plugin$ 99 egyszer + ~ 0,10 USD / 1 ezer e-mail, vagy havonta 10 USD
KampányfigyelőAutomatizálás & megszemélyesítésHavonta 29 USD
TinyLetterEgyszerűség & 100% ingyenes100% ingyenes

* Az ár a felhasználásától függ. Lehet, hogy nem olcsóbb, mint a Mailchimp, a helyzetek 100% -ában.

Mi teszi a jó Mailchimp alternatívát??

Szóval mi teszi valami jó alternatívát a Mailchimp számára? Nos, először is, néhány embernek nem tetszik, hogy árazási tervei meglehetősen szigorúak, és ha esedékes kvóta túllépésekor gyorsan növeli a kiadásait. A Mailchimp ingyenes tervei szintén nem biztosítanak hozzáférést az összes szolgáltatáshoz.

Más apró aprításokat is talál, például egyéni leiratkozási oldalt vagy rossz A / B tesztelési jelentést. De nagyrészt ez olyan eszközök megtalálásáról szól, amelyek ugyanolyan jó munkát végeznek kevesebb pénzért.

MailChimp

Emlékeztetőül: a Mailchimp ingyenes terve 2000 előfizetőt és 12 000 e-mailt támogat havonta. Vegye figyelembe ezt az alternatívák áttekintésével!

Hét Mailchimp kiváló, funkcionálisabb vagy olcsóbb alternatíva

Ezeknek az e-mail marketing szolgáltatásoknak a többsége olcsóbb Mailchimp alternatívák, miközben két olyan lehetőséget is tartalmaztunk, amelyek részletesebb funkcionalitást kínálnak a kulcsfontosságú területeken (de nem alacsonyabb árat)..

1. Sendinblue (www.sendinblue.com)

sendinblue

A Sendinblue ingyenes terv támogatja korlátlan névjegyek, ami már egy nagy frissítés. Ez azonban nem minden jó – napi 300 e-mailt is korlátozhat, amely alacsonyabb, mint a Mailchimp havi korlátja. De ha sok kapcsolattartója van, és ritkán küld e-mailt, előfordulhat, hogy előbb lép fel.

Ezenkívül a Sendinblue rendelkezik egy igazán részletes WordPress-bővítménnyel, tehát ez egy másik előnye a Mailchimp-hez képest, ha WordPress-t használ.

Ezen túlmenően azt gondoljuk, hogy a Sendinblue elemzése is könnyebben megérthető (a CodeinWP-nél itt használjuk a Sendinblue-t, így közvetlen tapasztalatunk van).

Árazás

Ingyenes, 25,00 USD, 39 USD, 66 USD + (havonta) attól függően, hogy hány e-mailt küldesz havonta. A tervek között is vannak különbségek a szolgáltatásban.

�� Csak az olvasóink számára a Sendinblue exkluzív 30% -os árengedményt nyújtott az első hónapra az összes fizetett csomaghoz. Ha valamelyiket megvásárolja, akkor kommunikáljon ezzel az e-mailvel a kedvezmény beváltására: axel + codeinwp [at] sendinblue.com. Kattintson ide, hogy megkapja a Sendinblue-t.

Jellemzők

 • gyorsan hoz létre kampányt (intuitív hírlevél készítő, HTML szerkesztő, dinamikus mezők, reagáló e-mailek),
 • adatbázis szegmentálás és a közönség célzása (fájlok importálása, szegmentálás és dinamikus listák, űrlapok létrehozása),
 • SMTP szolgáltatások,
 • fejlett elemzés és nyomon követés (valós idejű statisztikák, adatok exportálása, megnyitók és kattintók listája),
 • e-mail automatikus válaszüzenetek kampányai (üdvözlő üzenetek, születésnapi kívánságok, automatikus e-mailek),
 • egyszerű weboldal-integráció (API-k, WordPress, Magento és Prestashop plugins),
 • gyors támogatás.

Használja a Sendinblue-t, ha…

Először is, ha ingyenes Mailchimp alternatívára van szüksége, a Sendinblue vonzó, mert lehetővé teszi korlátlan névjegyeket az ingyenes csomagban (bár csak napi 300 e-mailt küldhet). A fizetett tervek egyediek abban is, hogy díjakat az alapján számítják ki, hogy hány e-mailt küldesz, nem pedig hány előfizetődet.

Ezen túlmenően azt találtuk, hogy jobb elemzőkészülékkel rendelkezik, mint a Mailchimp, és a Sendinblue WordPress bővítmény megkönnyíti a kampányok futtatását az irányítópulton.

Menj a Sendinblue-hez

2. Sendy (Sendy.co)

Sendy

A Sendy nagy haszna az, hogy ár. Mivel egy önkiszolgáló eszköz, amelyet saját kiszolgálóra telepít, képes alákínálni a Mailchimp árait, miközben továbbra is a legfontosabb szolgáltatásokat kínálja..

Miután telepítette a Sendy szolgáltatást a saját szerverére, csatlakozni fog az Amazon SES-hez, hogy elküldje a tényleges e-maileket, amelyek mindössze 0,0001 dollárba kerülnek e-mailben (talán egy könnyebb módja annak, hogy 10 000 e-mailenként 1 USD). Ráadásul vannak több előfizetőnek nincs költsége, ami nagyszerű lehetőséget kínál nagy listákra.

A Sendy-vel mindennapi munka nagyon egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy ír, mint általában egy szövegszerkesztő-szerű környezetben, majd küldje el kampányát. Ezután hozzáférést kap a legfontosabb statisztikákhoz.

Árazás

Van egy egyszeri fizetés a tényleges Sendy szoftver megszerzéséhez – 59 USD. Ezt követően fizet, amire csak jársz – 0,0001 USD e-mailben.

Jellemzők

 • több márka (több termék és szolgáltatás kezelése),
 • listák és előfizetők (előfizetők tömeges importálása / törlése, egyedi mezők, egyszeri / dupla belépés, egyedi előfizetési / leiratkozási megerősítő oldal, köszönöm / búcsú e-mailek, előfizetési forma vagy API a felhasználók hozzáadásához),
 • küldjön hírleveleket az Amazon SES-en keresztül,
 • fejlett elemzés és jelentések,
 • automatikus visszapattanás, panaszok és leiratkozás kezelése (a kézi kampány utáni kézi tisztítás nem szükséges),
 • egyedi mezők (személyre szabottabb tartalmat hozhat létre ügyfelei számára),
 • válaszadó.

Használja a Sendy-t, ha

Rengeteg előfizetője van, és pénzt akar megtakarítani. Mivel nem fizet előfizetőnként és az e-mail költségek nagyon alacsonyak, óriási a megtakarítás lehetősége.

Ha magánéletének tudatában vagy, akkor ez lehet egy másik oka annak, hogy kedvelje a Sendyt, mert képes mindent megtartani a szerveren.

Menj a Sendy-hez

3. AWeber (www.aweber.com)

Aweber

Az AWeber egy teljes körű szolgáltatást nyújtó e-mail marketing platform, amely csak egy kicsit olcsóbb, mint a Mailchimp. Noha sok hasonlóság mutatkozik a szolgáltatások és az árképzés szempontjából, az egyik nagy különbség az, hogy az AWeber lehetővé teszi társult hivatkozások használatát az e-mailekben, míg a Mailchimp tiltja a legtöbb társult hivatkozást..

Ha sok affiliate marketingben vesz részt, az az AWeber javára szolgálhat a mérlegek megkönnyítésére..

Árazás

Az Aweber 30 napos ingyenes próbaverziót kínál, de ingyenes tervet nem kínál. A havi tervek: 19 USD (legfeljebb 500 előfizető), 29 USD (legfeljebb 2500 előfizető), 49 USD (legfeljebb 5000 előfizető), plusz magasabb tervek. Minden terv korlátlan e-mail küldést tesz lehetővé.

Jellemzők

 • automatikus válaszadó funkció
 • szegmentáció
 • 6000+ stock fotó, amelyet felhasználhat az e-mailjeiben
 • Több mint 700 e-mail sablon
 • integráció a legnépszerűbb szolgáltatásokkal
 • feliratkozási űrlapok

Használja az AWeber-t, ha…

Valami olyat keres, ami kissé olcsóbb, mint a Mailchimp, és lehetővé teszi társult hivatkozások használatát az elküldött e-mailekben.

Ugrás az AWeber-hez

4. ConvertKit (convertkit.com)

convertkit

A ConvertKit e-mail marketing szolgáltatás, amelynek célja "alkotók". "Alkotók" bloggerek, online tanfolyamok oktatói, művészek stb.

Ha ez te vagy, akkor érdemes átnézni, mert a ConvertKit az egész platformot az alkotók szem előtt tartásával építette fel. Ellenkező esetben érdemes lehet a másik olcsóbb Mailchimp-alternatíva.

Néhány terület, ahol a ConvertKit kitűnő, ez egy igazán szép e-mail automatizálási eszköz (nagyon vizuális felületet ad az automatizálási folyamatok létrehozásához) és a szegmentálás.

Árazás

A ConvertKit 14 napos ingyenes próbaverziót kínál, de ingyenes tervet nem kínál. A havi tervek: 29 USD (legfeljebb 1 ezer előfizető), 49 USD (legfeljebb 3 000 előfizető), 79 USD (legfeljebb 5 000 előfizető), vagy egyéni terv. Minden terv korlátlan e-mail küldést tesz lehetővé.

Jellemzők

 • vizuális e-mail automatizálási folyamat-készítő
 • jó megjelenésű formák, vagy integrációk a népszerű listát készítő eszközökkel
 • egyszerű szegmentálási / címkézési rendszer
 • részletes előfizetői menedzsment
 • A Facebook vezető hirdetési integrációja a Zapier-en keresztül

Használja a ConvertKit programot, ha…

Olyan alkotó, aki egyszerű módszert keres az e-mail automatizálási folyamatok beállításához, hogy kapcsolatba kerüljön a közönségével. Ez nem az egyik olcsóbb Mailchimp-alternatíva, tehát itt a legfontosabb különbség a funkcionalitás.

Lépjen a ConvertKit oldalra

5. MailPoet (Www.mailpoet.com)

mailpoet

A legegyedibb dolog a MailPoet esetében, hogy egy WordPress bővítmény, amely lehetővé teszi az összes e-mail marketing erőfeszítés kezelését a WordPress irányítópulton belül. Ez teszi az egyik legjobb Mailchimp alternatívát a WordPress felhasználók számára.

Mint a Mailchimp, az ingyenes csomag akár 2000 előfizetőt is támogat, de ez még mindig jobb érték, mert küldhet korlátlan e-mail az a 2000 előfizető számára (önnek azonban külön küldési szolgáltatásra van szüksége).

Ha fizetni szeretne, akkor egyszeri díj ellenében meg is vásárolhatja a prémium verziót, és használhatja a saját küldési szolgáltatását (például a Sendy). Vagy fizethet folyamatos havi díjat is, ha a MailPoet kezeli az e-maileket.

Árazás

Ingyenes akár 2000 előfizető számára. Ezután megteheti a következőket:

 • Egyszeri 99 dollár díj + fizet a küldési szolgáltatásért. Az ár a szolgáltatástól függ, de az Amazon SES 10 000 e-mailenként mindössze 1 dollárba kerül
 • Folyamatos havi díj annak érdekében, hogy a MailPoet kezelje az Ön dolgait. Havonta 10 USD (havonta fizetendő) vagy 4.17 USD (havonta fizetendő)

Jellemzők

 • a WordPress irányítópultján működik
 • drag and drop hírlevél szerkesztő,
 • automatikusan elküldi a legújabb hozzászólásait,
 • válaszadó,
 • egyszeri és kettős bejelentkezés,
 • több mint 70 téma (Photoshop fájlokkal együtt),
 • statisztika és elemzés (megnyitás, kattintás, leiratkozás),
 • drag and drop előfizetési formatervező,
 • hírlevelek készen állnak a mobil eszközökre,
 • felsorolja a szegmentálást és a szerveződést kategóriákban.

Használja a MailPoet szolgáltatást, ha…

Szereted azt az ötletet, hogy minden e-mail marketing munkát a WordPress irányítópultján belül elvégezheted.

Ezenkívül az is kiderül, hogy sokkal olcsóbb, mint a Mailchimp, különösen, ha sok előfizetője van. A 99 dollár egyszeri díjat felszámíthatja korlátlan előfizetők. Ezután csak egy kis folyamatos díjat kell fizetnie a küldő szolgáltatásért (például az Amazon SES 1000 e-mailenként csupán 0,10 dollárba kerül).

Lépjen a MailPoet oldalra

6. Kampányfigyelő (Www.campaignmonitor.com)

kampánymonitor

A Kampányfigyelő nem az egyik olcsóbb Mailchimp-alternatíva. De ha hajlandó fizetni egy kicsit többet a részletes automatizálási és személyre szabási funkciókért, akkor ez mindenképpen életképes alternatíva.

A Kampányfigyelő nagyon egyszerűvé teszi e-mailek személyre szabását. Emellett kap egy csodálatos automatizálási folyamat-készítőt is, amely a ConvertKit versenytársa. Ezért a jól megtervezett felülettel együtt ezért érdemes kissé többet fizetni a Kampányfigyelőért.

Árazás

A Kampányfigyelő segítségével ingyenesen létrehozhat fiókot, de több mint 5 előfizető számára fizetett tervet igényel. A fizetett tervek havi 29 USD-tól kezdődnek, és árukban változnak, mind a szolgáltatások, mind az előfizetők száma alapján.

Jellemzők

 • vizuális "utazási tervező" segít a részletes automatizálási folyamatok beállításában
 • részletes előfizetői adatok az egyes előfizetőkről, beleértve az e-mailek kézbesítésének lehetőségét az egyes előfizetők optimális időpontjában
 • dinamikus szegmentálás
 • könnyű személyre szabás
 • részletes elemzés

Használja a Kampányfigyelőt, ha…

Az automatizálásra és a testreszabásra összpontosítanak, bár ezen szolgáltatásokért kicsit többet fizetnek.

Lépjen a Kampányfigyelőbe

7. TinyLetter (Tinyletter.com)

tinyletter

A TinyLetter technikailag a Mailchimp alprojektje, ám ez az 100% ingyenes.

Miért ingyenes? Nos, mert megsemmisítették az összes üzleti funkciót. Tényleg csak a rendes emberek számára készült "frissítéseket, emésztéseket és küldéseket rajongói és barátai számára."

Ha azonban nem vállalkozást működtet, ez az egyik legjobb Mailchimp-alternatíva az Ön számára.

Árazás

Ingyenes

Jellemzők

 • teljesen egyszerű,
 • lehetővé teszi a válaszok olvasását, így folytathatja a beszélgetést,
 • nagyon egyszerű és személyes regisztrációs folyamat,
 • Nincs sablon – csak egy egyszerű szövegszerkesztő

Használja a TinyLetter programot, ha…

Csak egy egyszerű módszert keresnek a rajongókkal való kapcsolattartáshoz. Például a TinyLetter népszerű a művészek és az írók körében. Ez azonban nem jó lehetőség a vállalkozások számára.

Ugrás a TinyLetter oldalra

Összefoglalva a Mailchimp alternatívákat

A Mailchimp általánosságban jó e-mail marketing szolgáltatás, és elég könnyedén integrálhatja WordPress webhelyére. De vannak más alternatívák is a piacon, amelyek segítenek pénzt megtakarítani, és nagyjából ugyanannak a funkciónak a elérését szolgálják.

Ami az Ön számára?

Íme egy rövid áttekintés:

 • Sendinblue. Indító vállalkozások és kisvállalkozások, amelyek csak most kezdik el az e-mailt. Emellett azok a vállalkozások is, amelyek azt akarják, hogy e-mail marketing eszközük növekedjen velük.
 • Sendy. A legolcsóbb eszköz itt, ha nehéz e-mail küldő.
 • Aweber. Kicsit olcsóbb és lehetővé teszi társult linkeket.
 • ConvertKit. Épített "alkotók" és van egy szép vizuális automatizálási folyamat eszköz.
 • Az MailPoet WordPress plugin. A WordPress irányítópultján belül működik, és meglehetősen megfizethető lehet.
 • Kampányfigyelő. Megszűnik az automatizálással és a személyre szabással, de egy kicsit többet fizet.
 • TinyLetter. Emberek, akik nem üzleti célokra szeretnének e-maileket küldeni.

További kérdései vannak arról, hogy a Mailchimp ezen alternatívái közül melyik felel meg Önnek? Tudassa velünk a megjegyzésekben, és megpróbálunk segíteni!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés és előadás: K Karol.

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector