Verkkokaupan aloittaminen tyhjästä (10 vaiheessa)

Vuodesta 2020 tulee vuosi, jolloin opit aloittamaan verkkokaupan liiketoiminnan tyhjästä?


Olet varmasti oikeassa paikassa!

Tämä opas antaa sinulle etenemissuunnitelman siirtymisestä nollasta täysin toimivaan verkkokauppaan.

Käymme vaihe vaiheelta läpi koko prosessin aloittaaksemme verkkokauppayrityksen ja tehdä kaikesta mahdollisimman yksinkertaista.

Kuinka aloittaa verkkokaupan liiketoiminta tyhjästä

Asiat, joita aiomme kattaa – sisällysluettelo:

��

Valitse verkkokaupan markkinarako

��️

Mitä tuotteita myydä

��

Sisällytä yritys

��

Kuinka nimetä yrityksesi

��

Valitse verkkokauppaalusta

��

Valitse myymälämalli

��

Esittele tuotteitasi

��

Asiat, jotka sinun pitäisi tietää

��

Mainosta verkkokauppaa

YHTEENVETO ja tarkistuslista

��

Ohje

Kuinka perustaa verkkokauppayritys:

�� 1. Päätä, minkä tyyppisen yrityksen haluat käynnistää

Mahdollisuudet ovat todella rajattomat, kun haluat aloittaa verkkokaupan yrityksen tyhjästä.

Ihmiset myyvät kaikenlaisia ​​erilaisia ​​asioita verkossa ja tekevät niitä kaikenlaisilla markkinarakoilla ja markkinoilla.

Ja mikä parasta kaikessa on, että numerot kasvavat vain. Vuonna 2020 arvioidaan, että maailmanlaajuisia digitaalisia ostajia on 2,05 (!) Miljardia. Aivan rehellisesti, kaikki ja heidän koiransa tekevät ostoksia verkossa nykyään! [1]

Mutta! Tämä ei tarkoita, että voit siipittää sen etkä antaa hyvää ajattelua siitä, mitä haluat myydä ja kenelle haluat myydä sen.

Jotta verkkokauppasi liiketoiminta menestyisi, sinun on määritettävä se oikein get-go-palvelusta.

Hyvä aloituspaikka on karkeasti päättää, mitä haluat myydä.

Ja "karkeasti" on avainsana täällä. Aiomme tehdä lisätutkimuksia mahdollisista tuotteistasi myöhemmin, mutta puhutaan nyt vain laajasti:

Mitä verkkokauppasi yrityksesi voi myydä

Verkkokaupan yritykset myyvät neljää pääasiallista asiaa:

 • toimitettavat, fyysiset tavarat
 • digitaaliset tavarat (e-kirjat ja kirjalliset työt, lataukset, ohjelmistot, sovellukset, multimedia)
 • palvelut
 • kursseja, tilauksia ja muita jäsenyyksiä

Hienoa tämän päivän verkkokaupan tekniikoissa on, että voit tehokkaasti myydä joko yhden näistä tai jopa kaikki samanaikaisesti.

Mutta se ei ole kaikkea; Sen lisäksi, mitä tarjouksessa on, sinun on myös päätettävä tyydyttämismallistasi. Verkkokauppayrityksenä voit:

Drop-alus:

Siellä valmistaja hoitaa täyttöprosessin alusta loppuun (kerrot heille vain asiakkaan tiedot ja lähetettävän tuotteen). Tämä on loistava malli tilattavissa oleville tuotteille, kuten t-paitoja.

Joissain tapauksissa tippatavarakaupan pitäminen ei välttämättä ole mahdollista, etenkin jos aiot myydä itse tekemiäsi tuotteita tai jos niche-palvelussa ei ole drohiphipping-toimittajia.

Pyydä joku muu täyttämään tilaukset:

Ero tämän ja tiputtamisen välillä on, että tässä mallissa tuotteiden hankkiminen tai valmistaminen on silti sinun, mutta lähetät ne sitten täytetaloon ja he hoitavat lopullisen toimituskulut.

Tällä tavoin, vaikka olet edelleen vastuussa myymäsi tavaroiden tuotannosta, sinun ei tarvitse huolehtia niiden lähettämisen vaikeuksista.

�� Käsittelemme aihetta verkkokaupan toteuttaminen perusteellisesti erillisessä oppaassa blogissa.

Viimeiseksi sinun on myös päätettävä, haluatko:

 • käy vähittäis- tai tukkumyynnissä
 • tarjota tuotteitasi paikallisesti, valtakunnallisesti tai jopa kansainvälisesti

Yllä oleva saattaa kuulostaa paljon ajateltavasta, kun ajatellaan vain kuinka perustaa verkkokauppayritys ja paini alkuperäisten ideoidesi kanssa. Mutta sinun ei tarvitse tehdä paljon tässä vaiheessa. Merkitse vain mielesi mukaan ja käytä näitä muistiinpanoja viitteenä tekeessäsi tulevia päätöksiä.

Esimerkki siitä, miltä sellainen huomautus voi näyttää:

��

Aloitan verkkokauppayrityksen, aion:

 • tarjota sekä fyysisiä että digitaalisia tuotteita
 • pitää omaa inventaariota
 • myydä vähittäiskaupassa
 • lähettää fyysisiä tavaroita koko maassa; tarjota digitaalisia tuotteita kansainvälisesti

Seuraava vaihe on löytää ihmisiä, jotka ostavat sinulta – toisin sanoen, löydämme markkinaraon:

Kapean valitseminen ja ymmärtäminen

"markkinarako" on yksinkertaisesti sijaintisi suuremmilla markkinoilla.

Tai toinen tapa sanoa tämä, kapealla tarkoitetaan määriteltyä kohderyhmää, joka on halukas ostamaan myymäsi.

Pohjimmiltaan markkinarako = ihmiset, jotka haluavat ostaa tietyn tuotteen. ��

Tämä vie meidät tyylikkäästi yleisimpaan virheeseen, jonka ihmiset tekevät aloittaessaan verkkokauppaa tyhjästä: ajattelemalla, että he ovat löytäneet käyttämättömän markkinaraon.

Anteeksi, että minun on hajottava tämä sinulle, mutta ei ole olemassa sellaisia ​​asioita kuin käyttämättömät kapeat.

Jos et pysty validoimaan mahdollisia markkinarakoja tutkimuksen avulla, sinun ei pitäisi olla riski mennä siihen ja odottaa hyvää tuottoa.

Kun etsit oma markkinarakoasi, ajattele ensin ihmisiä. Toisin sanoen, katsotaanpa ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita ostamaan sinulta.

Voit tehdä tämän seuraavasti:

Sinulla on todennäköisesti yleinen idea siitä, millaisia ​​markkinoita haluat käsitellä ja mitä haluat myydä – hyvin harvat ihmiset menevät tyhjästä aloittaessaan verkkokaupan..

Tärkeintä on nyt kaventaa ihanteellista asiakaskuntaasi ja ymmärtää sitten heidän tarpeitaan.

Onneksi vuonna 2020 eläessämme on käytettävissämme useita nykyaikaisia ​​työkaluja, jotka tekevät tutkimuksesta helpompaa.

Ensimmäinen suosittelema työkalu on nimeltään KWFinder. Se on avainsanatutkintotyökalu, mikä tarkoittaa, että jos annat sille siementermin tai avainsanan, se ehdottaa aiheeseen liittyviä avainsanoja ja näyttää, kuinka usein näitä kaikkia liittyviä avainsanoja etsitään.

KWFinder on maksettu työkalu, mutta se tarjoaa 10 päivän ilmaisen kokeilujakson, jonka pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi, jotta voit suorittaa tutkimuksesi loppuun.

Esimerkiksi, jos haluat aloittaa liinavaateliiketoiminnan, voit aloittaa haun siemenen avainsanalla liinavaatteet. Tässä on mitä KWFinderillä on sanottavaa siitä:

Tee KWFinder-haku aloittaaksesi verkkokaupan

Merkintä; liinavaatteet ovat vain esimerkki; voit toistaa tämän tutkimuksen millä tahansa muulla siemenen avainsanalla.

Vasemmalla puolella on siemenen avainsana sekä luettelo liittyvistä avainsanoista. Jokaisella avainsanalla on myös joitain suosion mittareita vieressä. Oikealla puolella KWFinder näyttää miltä Google-kymmenen parhaiten näyttää tällä hetkellä valitulla avainsanalla.

Nyt voit selata ehdotettujen avainsanojen luetteloa ja syventää tutkimustasi. Esimerkiksi minun "vuodevaatteet" liittyviä avainsanoja, siellä on avainsana "suunnittelija vuodevaatteet." Sillä on 4 900 hakua kuukaudessa, mikä on hyvä alku. Voin napsauttaa sitä tehdä siitä uuden siemenen avainsanani ja tehdä haun uudelleen.

Haluan, että voin tehdä tämän prosessin uudelleen useita kertoja, kunnes kompastuan termiin, joka näyttää houkuttelevalta ja näyttää siltä, ​​että voisin muuttua verkkokauppayritykseksi. Mutta tämän oppaan tarkoituksia varten aion pysyä "suunnittelija vuodevaatteet."

KWFinder näyttää minulle kymmenen parhaan sivuston sijoitusta tälle avainsanalle. Voin napsauttaa mitä tahansa näistä, miltä nämä sivustot näyttävät. Minun onneksi viisi parhainta ovat kaikki verkkokauppasivustot, jotka myyvät design-vuodevaatteita.

Bloomingdale’sHorchowMacy nbloomingdales esimerkki verkkokaupan perustamisesta
horchow-esimerkki verkkokaupan perustamisesta
macys-esimerkki verkkokaupan perustamisesta

Luonnollinen refleksi olisi turhauttaminen siitä, että jo nyt on niin paljon myymälöitä, jotka tarjoavat suunnittelijoille tarkoitettuja liinavaatteita, eivätkä siis pääse itsesi kapealle. Se olisi kuitenkin huono kutsu. Pelkkä kilpailun läsnäolo on hieno merkki, ja se vakuuttaa minulle, että on todellakin ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita suunnittelijaliinavaatteiden ostamisesta.

Jos olisin sellainen henkilö, joka oli kiinnostunut pääsemään liinavaatteiden markkinoille, voisin tehdä suunnittelijalle tarkoitetut vuodevaatteet tärkeimmäksi markkinarakoksi.

Voit seurata samaa prosessia ja löytää oman markkinaraon kaventamalla siemenen avainsanasta ja siirtymällä yhä syvemmälle liittyviin kapeisiin osiin.

Oma niche-suppilosi verkkokaupan aloittamiseksi

Kun olet löytänyt markkinaraon, jossa muut yritykset palvelevat sitä ja näyttää siltä, ​​että se voisi toimia sinulle, siirry seuraavaan tutkimusvaiheeseen.

��️ 2. Mitä tuotteita myydään

Toistaiseksi olemme perehtyneet siihen, kuinka löytää oma markkinarako ja tehdä joitain yleisiä aivoriihiä myydyn tuotteen ympärillä. Kavennamme nyt tarkkaa tuotetta, jonka voit tarjota niiden markkinapotentiaalin perusteella.

Avain kaikkeen tähän on ymmärtää asiakkaitasi, heidän tarpeistaan ​​ja toiveistaan. Toisin sanoen haluat selvittää, mikä saa asiakkaasi ostamaan ja millaisia ​​asioita he todennäköisimmin ostavat.

Aiomme tehdä sen parilla tavoilla:

Tiedät kilpailusi

Kuten aiemmin mainitsin, pelkkä kilpailun läsnäolo on erinomainen merkki uusille verkkokauppayrityksille – toisin kuin monet ihmiset uskovat.

Kilpailu vahvistaa markkinat ja varmistaa, että kapealla voi ansaita rahaa.

Sinun pitäisi nyt oppia siitä, kuka nuo kilpailijat ovat ja mitä voit oppia heiltä.

Tässä on malli siitä, mitä voit tehdä:

 1. Opi, kuka ovat suorat kilpailijasi
 2. Opi kuka "rokkitähdet" kapeasta kohdasta ovat
 3. Opi, kuka isommat pelaajat ovat, jotka eivät ehkä ole kohdistaneet suoraan omaan markkinarakoonsa, mutta tuottavat siitä silti myyntiä
 4. Merkitse muistiin, mitä pidät ja et pidä heidän lähestymistavistaan
 5. Merkitse muistiin, mitä pidät heidän sivuistaan
 6. Ajattele kuinka voit jäljitellä heidän strategioita aloittaessasi verkkokauppaa
 7. Selvitä, kuka heidän asiakaskuntansa on tarkalleen – parhaan kykysi mukaan

Tämä kaikki voi aluksi kuulostaa oudolta, joten minun pitäisi todennäköisesti selventää yksi asia. Tavoitteena ei tässä ole poistua kilpailustasi ja tehdä juuri sitä mitä he tekevät. Sen sijaan aiot hyödyntää heidän tekemäänsä työtä rakentaakseen yritystään ja yrittää integroida joitain heidän hyvistä käytännöistä yrityksesi liiketoimintaan..

Paras tapa tunnistaa kilpailusi, jos et tiedä niitä jo, on palata avainsanatutkimukseen (KWFinderin avulla).

Kun etsit niche-avainsanoja, kompasit todennäköisesti joidenkin kärkipaikkojen sijoituksiin. Mene uudelleen näille sivustoille ja katso mitä he tekevät.

Käytetyllä esimerkillä – suunnittelijan vuodevaatteilla – nämä sivustot sijoittuvat hyvin: Bloomingdale’s, Horchow, Macy’s, Ethan Allen, Crane and Canopy, Frontgate. Myönnetään, että jotkut niistä ovat melko valtavia, mutta tämä ei ole välttämättä huonoa tutkimusvaiheessa.

Voit saada samanlaisen kilpailijaluettelon myös omalla markkinaradallasi. Sinun pitäisi nyt mennä jokaiselle kilpailijalle ja merkitä muistiin yllä luetellut asiat.

Tässä on joitain lisätyökaluja, joita voit käyttää ja jotka antavat sinulle hyviä oivalluksia kilpailijoiden verkkosivustoilla:

Ubersuggest

Ubersuggest

semrush

SEMrush

siteprofiler

SiteProfiler

Jokainen näistä työkaluista antaa raportin kilpailijan verkkosivustosta, sisältäen tärkeimmät avainsanat, parhaan sisällön, sosiaalisen median tiedot, parhaat sivut, yleisön demografiset tiedot, myydyimmät tuotteet ja paljon muuta.

SEMrush ja SiteProfiler antavat sinulle jopa luettelon etsimäsi sivuston tärkeimmistä kilpailijoista. Tämä on toinen tapa, jolla voit tunnistaa omat markkinarakoasi enemmän verkkosivustoja ja yrityksiä.

Löydä, mikä myy parhaiten

Seuraava tutkimusvaihe on selvittää, mikä myy markkinaraolla parhaiten, ja harkita samanlaisten tuotteiden (tai palveluiden) tarjoamista.

Älkää myöskään ymmärrkö tätä väärin. Kyse ei ole kilpailun toistamisesta ja yrittämisestä koota heitä peliin. Kyse on ymmärryksen saamisesta siitä, mitä niche-alueella tapahtuu ja minkä tyyppisiä tuotteita asiakkaat nauttivat. Näin löydät tuoteideoita, jotka jo todennäköisesti resonoivat hyvin asiakaskunnan kanssa.

Aloita uudelleen käymällä kilpailijoiden verkkosivustoilla ja käymällä läpi heidän myydyimpien tuotteiden luettelot (useimmissa verkkokaupoissa on ne).

Tämän lisäksi voit käyttää Ubersuggestia, SEMrushia ja SiteProfileriä kilpailijoiden suosituimpien sivujen löytämiseen, jotka usein kääntävät myydyimmiksi tuotteiksi.

Toinen työkalu, jota voit käyttää, on KWFinder – jota käytimme avainsanatutkimuksessa – mutta tällä kertaa anna kilpailijan verkkotunnus aloittaa haku.

Näet luettelon tärkeimmistä avainsanoista, joihin he sijoittavat. Hyvin usein nämä avainsanat johtavat sinut eniten myytäviin tuotteisiin.

KWFinder-kilpailijatutkimus verkkokaupan aloittamiseksi

Tee muistiinpanoja ja mieti, miten voit mukauttaa näkemäsi liiketoimintastrategiaan.

Sosiaalisen median hankkiminen oivalluksia varten

Vielä yksi paikka, johon voit mennä, on sosiaalinen media – näyttää siltä, ​​että kaikki polut johtavat sosiaaliseen mediaan vuonna 2020.

Tavoitteena on löytää asiaankuuluvat ryhmät ja sivut, joita asiakaskunta seuraa. Liity samoihin ryhmiin ja viettää pari päivää siellä kiinnittäen huomiota siihen, mitä tapahtuu.

Katso keskusteluja, joihin ihmiset ovat itse ryhtyneet, mitä tuotteita he puhuvat, millaisia ​​viestejä he tekevät eniten ja niin edelleen.

Tavoitteena on ymmärtää, mitkä ovat todellinen asiakaskunnan toiveet ja kuinka sitoutuneita he ovat myymäsi tavaroiden tyyppiin.

Tarkastellaan verkkokauppoja

Amazonilla, AliExpressillä, BangGoodilla ja muilla markkinapaikoilla on jokaisessa markkinarakossa osioita eniten myytävistä tuotteista.

ali bestsellerit - hyvä tutkimuspaikka, kun aloitat verkkokaupan

Tutki näitä osioita ja katso, onko siellä jotain, mitä voit myös tarjota.

�� Lue myös: 5 vaihetta täydellisen verkkokaupan markkinaraon valitsemiseen

Koko tutkimusvaiheen lopussa sinulla tulisi olla luettelo tuotteista tai palveluista, joita haluat tarjota.

Näiden tuotteiden kehittäminen voi viedä paljon aikaa. Jos aiot toimittaa tippaa, sinulla on periaatteessa tuotteita saatavilla heti sormenpäällä. Omien tuotteiden luominen voi viedä enemmän aikaa, mutta ainakin nyt tiedät mitä todennäköisimmin myy.

�� 3. Sisällytä yritys

"Pitäisikö minun rekisteröidä verkkokauppayritykseni virallisesti?" on yksi tärkeimmistä kysymyksistä ja peloista, joita ihmisillä on harkittaessaan verkkokaupan perustamista.

Valitettavasti ainoa rehellinen vastaus, jonka voin antaa sinulle täällä, on suosikkini, se riippuu.

Pääasiassa se riippuu siitä, mitkä ovat paikalliset säännöt ja määräykset, ja mitä sinulla on lupa tehdä yrityksen kanssa tai ilman sitä.

Tämä opas on tarkoitettu vain ohjeeksi, eikä se ole oikeudellista neuvontaa tai juridista analyysiä. Saatat joutua hakemaan riippumattomia juridisia neuvoja tietyistä oikeudellisista kysymyksistä tai kyselyistä. ⚠️

Pidämme asiat yksinkertaisina. Yleisimmin huomaat, että voit harjoittaa yritystä parilla tavoilla:

 • Muoto yksityisyrityksestä. Useimmissa maissa on tällainen rakenne – virallinen nimi on erilainen asuinpaikkasi mukaan. Pääideana on, että ylläpidät yritystä omalla nimelläsi ja kerrot vain verottajalle joka kerta, kuinka paljon rahaa ansaitsit. Olen yksinkertaistanut tätä, mutta saat idean.
 • Muoto osakeyhtiöstä (S- ja C-ryhmä Yhdysvalloissa). Useimmissa maissa taas sallitaan niiden perustaminen. Suurin etu edelliseen rakenteeseen verrattuna on nimessä itsessään – vastuusi on rajoitettu. Toisin sanoen, jos tapahtuu jotain pahaa, et ole henkilökohtaisesti vastuussa. Haittapuoli on, että kyseessä on yleensä kaksinkertainen verotus, jos haluat maksaa osinkoja yrityksestä (Lue lisää).

Yrityksen perustaminen tekee suhteesi muiden yritysten ja kolmansien osapuolten kanssa helpommaksi. Tilien hakeminen luottokortin käsittelijöiltä, ​​maksupalveluntarjoajilta, yhteistyö toimittajien, markkinointipartnerien kanssa ja niin edelleen ei ole mahdollista, ennen kuin sinulla on virallisesti rekisteröity yritys.

Pohjimmiltaan tämä vaihe koskee pääasiassa paperityön saattamista linjaan ja sen varmistamista, että olet valmis aloittamaan laillisen toiminnan. Tämä vaihe ei vaikuta mihinkään muuhun, mitä täällä teemme – markkinatutkimuksiin, kapealla löytämiseen ja niin edelleen.

Asiat, jotka saatat olla kiinnostunut lukemisesta, kun olet sisällyttänyt verkkokauppayrityksesi:

�� Paras kirjanpito-ohjelmisto pienyrityksille
�� Paras laskutusohjelmisto freelancereille ja yrityksille
Compared Maksujen käsittelijöitä verrattiin: PayPal vs Stripe vs Authorize.net vs Amazon Payments

�� 4. Kuinka nimetä verkkokauppayrityksesi

Okei, takaisin hauskoihin juttuihin!

Uuden yrityksen nimeäminen on todellakin melko hauskaa. Mutta sinun ei pitäisi suhtautua siihen kevyesti. Oikean nimen valitsemisella voi olla valtava vaikutus yrityksesi asemaan markkinoilla, asiakkaiden näkemykseen siitä ja kokonaisvaltaisesti koettavaksi tuotemarkkinoiksi.

Jälleen kerran voimme palata takaisin vanhoille ystävillemme – markkinatutkimukseen ja avainsanatutkimukseen. Tässä on mitä voit tehdä erityisesti:

Ensinnäkin hyvän yrityksen nimen pitäisi antaa asiakkaillesi ainakin epämääräinen käsitys myymästäsi tai markkinoista, joissa toimit. Jätä jättiläisille täysin abstraktit nimet, kuten Google. Meidän, pienten liikemiesten, tulisi valita nimiä, joita reititetään entistä enemmän todellisessa maailmassa.

Ensimmäinen paikka, johon voit mennä, on joitain suosituista yritysnimien tuottajista. Kyllä, suosittelen, että käytät automatisoituja AI-pohjaisia ​​työkaluja yrityksen nimeäsi varten.

�� Pyöristimme kourallisen mahtavia työkaluja, joita voit käyttää täällä: Huipputason yritysnimiläiset kilpailivat (ja kuinka niitä käyttää).

Voit tehdä tämän seuraavasti:

Siirry valitsemasi yrityksesi nimigeneraattoriin ja kirjoita avainsanat, jotka ovat merkityksellisiä kapeallasi, tai kuvaa kuvaa, jonka haluat myydä.

Kyseisen siemenen avainsanan perusteella työkalu palauttaa joukon mahdollisia yritysnimiä ja luokitella ne eri tavoin.

Paras tuottaja sisältää myös muita sanoja rinnalla brändäyksen helpottamiseksi, kun aloitat verkkokaupan.

Esimerkiksi laittamisen jälkeen "suunnittelija vuodevaatteet" osaksi yksi generaattoreista, Sain nämä ehdotukset (suosikkini alleviivattu):

verkkotunnusehdotuksia, kun aloitat verkkokaupan

Jos haluaisin todella myydä design-vuodevaatteita, "Taiteilija liinavaatteet" nimi olisi jotain, jota harkitsin vakavasti.

Tavoitteesi nimeä valittaessa tulisi olla seuraavat:

 • Sisällytä sana tai lause, joka viittaa yrityksen toimintaan, vaikka vain epämääräisesti.
 • Sisällytä sanat tai ilmaukset, joita ei yleensä esiinny arjen kielenkäytössä – nimen tekemiseksi hauraavaksi.
 • Varmista, että tarkalle yrityksellesi on saatavana .com-verkkotunnus.

�� 5. Valitse verkkokaupan alusta

Verkkokaupan alusta on yksinkertaisesti sanottuna verkkokaupan käyttöjärjestelmä.

 • Samoin kuin iOS tai Android ovat puhelimesi käyttöjärjestelmät, eCommerce-alusta on kaupan käyttöjärjestelmä.

Tämä on usein yllättävää sähköisen kaupan maailmassa uusille ihmisille, mutta siellä on kymmeniä elinkelpoisia verkkokauppaalustoja.!

Ne kaikki toimivat (teknisestä näkökulmasta), ja niiden kaikkien avulla voit rakentaa toimivan verkkokaupan. Kaikkia niitä ei kuitenkaan ole optimoitu kaikenlaisiin käyttäjiin.

Tässä on joitain suosituimmista skenaarioista:

 • Jos etsit yleiskäyttöistä verkkokauppaalustaa, olet todennäköisesti onnellisin Shopifyn tai WooCommercen (WordPress) kanssa. Jonka mukaan "yleinen tarkoitus," Tarkoitan, että olet vasta aloittamassa uuden kaupan kanssa ja haluat myydä joko lähetyskelpoisia tavaroita tai digitaalisia tuotteita. Voit myös harkita BigCommerce- tai Wix-verkkokauppaa. Tässä on täydellinen vertailu parhaimmista verkkokaupan alustoista.
 • Jos haluat myydä vain digitaalisia tuotteita, voit harkita ratkaisuja, kuten Easy Digital Downloads (WordPress) tai Gumroad. Lisäksi, jos olet nimenomaan WordPress-kapealla (ja haluat tarjota vain WordPress-tuotteita), tutustu Freemius-ohjelmaan.
 • Jos aiot rakentaa usean myyjän markkinoita, harkitse näitä ratkaisuja.

Parhaat DIY-verkkokaupan alustat

Jos haluat mennä kokonaan itse, sinun tulisi todennäköisesti antaa laukaus Shopifille tai WooCommercelle.

shopify - loistava alusta verkkokaupan aloittamiseen

Shopify on täysin isännöity verkkokaupan ratkaisu. Tämä tarkoittaa, että sinun tarvitsee vain rekisteröidä tili tili Shopify.com-sivustossa ja perustaa sitten myymälä noudattamalla Shopify-online-käyttöliittymän ohjeita..

verkkokauppa - loistava alusta verkkokaupan aloittamiseen

WooCommerce on verkkokaupan liitännäinen verkkotunnukselle WordPress. Vaikka WordPress on kaikkien suosituin verkkosivustoympäristö, asennus on vähän monimutkaisempi kuin Shopifyn kanssa. Mitä saat vastineeksi, on verkkosivustoosi ja verkkokauppaan liittyvä täydellinen hallinta, ja lisäksi voit kasvattaa ja laajentaa myymäläsi toimintoja helpommin (ja halvemmin) tulevaisuudessa.

�� Jos haluat käyttää Shopifea, tässä on yksityiskohtainen opas kuinka perustaa myymäläsi siellä.
�� Jos haluat käyttää WooCommercea, tässä on lisätietoja mikä on WooCommerce, ja tässä on opas kuinka perustaa WooCommerce.

Tarvitsetko web hosting?

Mikä on web hosting ensinnäkin?

Isännöinti pähkinänkuoressa:

Yksinkertaisesti sanottuna web-hosting (tai web-palvelin) on tietokone, jossa verkkokaupan verkkosivustoa pidetään ja josta asiakkaasi voivat käyttää sitä. Tämä tietokone on kytketty päälle ja kytketty verkkoon ympäri vuorokauden ympäri.

Web-hosting voi olla yksi pelottavimmista asioista, kun aloitat verkkokaupan yrityksen tyhjästä. Riippuen myymälällesi valitsemastasi verkkokaupan alustasta, isännöinti on enemmän tai vähemmän monimutkainen näkökohta sinun käsiteltäväksi.

 • Jos olet valinnut Shopify-kaltaisen ratkaisun, olet itse hoitanut itse Shopify-järjestelmän. Toisin sanoen, mistään siitä ei tarvitse huolehtia.
 • Jos olet valinnut WooCommerce, WordPress tai jonkin muun itse isännöidyn verkkokaupan alustan, isäntä on jotain, joka sinun on pidettävä huolta itsestäsi.

Laajennetaan tätä viimeistä asiaa; mitä tarkoitan käsittelemällä itseäsi?

Sinun ei oikeastaan ​​tarvitse asettaa palvelinta paljain käsin. Ainoa mitä tarvitset, on sinun ilmoittautuminen web-hosting-yrityksen kanssa, joka vuokraa sinulle isännöintitilaa heidän palvelimillaan.

Laadukkaan hosting-yrityksen valitseminen on avainta. Tässä on joitain paikkoja, joista voit aloittaa:

 • Verkkosivuston vertailutaulut: yli 10 suosittua web-isäntää ja heidän parhaat tarjouksensa – yhteenvedot siitä, mitä isännöintimarkkinoiden parhaat pelaajat tarjoavat
 • Vuoden 2020 parhaita WordPress- ja WooCommerce-isännöintipalveluntarjoajia verrattuna – vertaamalla parhaita WordPress- ja WooCommerce-hosting-tarjouksia
 • Parhaat halpa WordPress-hosting: 10 vaihtoehtoa alle 3,95 dollaria / kk – lue tämä, jos budjetti on tiukka
 • Parhaat pilvipalveluntarjoajat vuonna 2020 – lue, jos odotat suurempaa liikennemäärää ensimmäisestä päivästä alkaen

Ei ole aikaa lukea? Kaksi suositusta:

 • Siirry SiteGroundiin saadaksesi loistavan monipuolisen kokemuksen ja optimoidun hosting-ympäristön. SiteGround-tiimi auttaa sinua myös WordPress- ja WooCommerce-palveluiden perustamisessa. Suunnitelmat alkaen 3,95 dollaria / kuukausi.
 • Siirry Bluehostiin hieman kalliimpaan hosting-tarjoukseen. Suunnitelmat alkaen 5,95 dollaria / kuukausi. Tässä on opas kuinka asentaa WordPress Bluehostiin.

�� 6. Valitse myymälämalli

Ei ole yllättävää, että mallisi valitseminen myymälöllesi on tärkeä osa prosessia. Mutta kyse ei ole vain valitsemasta jotain, joka pidät visuaalisesti. Jälleen kerran aiomme käyttää tutkimusta selvittääksesi, minkä tyyppinen malli todennäköisimmin toimii oman markkinaraon ja tuotesarjan suhteen..

Tämä on toinen asia, josta voit vakoilla kilpailusi. Siirry heidän sivustoilleen, kiinnitä huomiota ja muista seuraavat tiedot:

 • Käytävätkö he räätälöityjä verkkosivuja vai klassisia tuoteluetteloita?

kotisivun mukautettu

 • Kommentoivatko he kiireellisyyttä heti vai antavatko päätuotteet puhua?

flashsale

 • Käytetäänkö he videota näkyvissä paikoissa?
 • Onko kyse tuotteesta vai ihmisistä, jotka käyttävät tuotetta?

ihmisten tuote

 • Onko kyse yksittäisistä tuotteista vai tuoteryhmistä?

Tehokkain lähestymistapa jokaiselle markkinaraolle on erilainen, ja on vaikea arvata, mikä tämä lähestymistapa voi olla. Siksi kilpailusi tekeminen voi olla uskomattoman arvokasta. Tavoitteena ei ole välttämättä kopioida niitä, vaan ottaa huomioon toimivuus ja yrittää käyttää samanlaisia ​​elementtejä sivustollasi.

Kun olet saanut muistiinpanosi siitä, minkä tyyppiset suunnitteluselementit todennäköisesti toimivat sinulle, on aika alkaa etsiä WordPress-teemoja tai Shopify-teemoja (käyttämäsi verkkokaupan alustan perusteella).

Tässä on joitain paikkoja mennä:

 • 10+ nopeinta WooCommerce-teemaa – luettelo WooCommerce-teemoista aloittamiseksi; ne kaikki ilmaiseksi
 • 20+ parasta Shopify-teemaa
 • Parhaat vapaa Kauppaa teemoja

Yksi viimeinen huomautus; yritä aina olla suunnittelun kannalta mahdollisimman pieni. Älä mene yli laidan. Päivän lopussa painopisteen tulee olla myymäsi tuotteesi, ei joitain koriste-elementtejä, jotka tulevat käyttämästäsi teemasta.

�� 7. Esittele tuotteitasi

Tuotteiden lisääminen verkkokauppaalustaan ​​on erittäin helppoa. Olipa WordPress + WooCommerce tai Shopify, voit lisätä tuotteita kätevien visuaalisten käyttöliittymien kautta muutamassa minuutissa.

Myytävien tavaroiden lisääminen ei ole vaikea asia. Vaikea osa on selvittää, kuinka esitellä tuotteitasi tavalla, joka tuottaa sinulle myyntiä.

Selvittääkseni olen melko varma, että tiedät mitä aiomme tehdä seuraavaksi …

Katso, kuinka kilpailijasi esittelee heidän tuotteitaan

Tässä on yksityiskohdat, joihin on kiinnitettävä huomiota:

 • Saako kukin tuote perusteellisen kuvauksen vai vain luettelon tärkeimmistä ominaisuuksista? Jos esimerkiksi myyt esimerkiksi televisioita, niin vain parametriluettelo riittää. Ihmiset voivat jo ymmärtää, mitä kukin niistä tarkoittaa (4K, Smart TV, Netflix integroitu). Yleensä, mitä lähempänä jotain on hyödyke, vain parametrien listaaminen voi riittää.
 • Onko tuotesivuilla yleinen asettelu / suunnittelu vai onko ne räätälöityjä??

macys-tuotesivu

 • Ovatko suositukset tärkeä tekijä tuotesivuilla?
 • Sama asia asiakasarvioinnissa; näytetäänkö ne tuotesivuilla?

macys arvostelut

 • Johtaako sivu hintaan vai mainitseeko se viimeksi? Hyödykkeiden hinta on yksi tärkeimmistä tekijöistä. Monimutkaisempien tarjousten osalta hinnan mainitseminen liian aikaisin voi vahingoittaa myyntiä.

Näiden vastausten avulla voit työskennellä tuotteidesi kopion suhteen tehokkaammin. Et enää arvaa. Sen sijaan käytät tutkimusta ja kokeilet sitä, mitä kilpailusi on jo tehnyt.

Oikean kielen käyttäminen

Viime kädessä sanat ovat ensisijainen työkalu, jota käytät tuotteiden myyntiin.

Avain kirjoittaessasi kopioita on käyttää samaa kieltä, jota kohdeasiakaskunta käyttää puhuttaessasi tuotteistasi (tai vastaavista tuotteista).

On erittäin helppoa kuulostaa liian älykkäältä tai liian rentoaltaalta ja näin vaarana markkinoiden epäsuhta.

Siirry sosiaaliseen mediaan, katso kuinka ihmiset puhuvat tuotteista, niihin liittyvistä tärkeimmistä haasteista, muista yrityksistä ja niin edelleen.

Katso spektrin toisesta päästä, mitä kopiosi kilpailusi käyttää mainostaessasi tuotteitaan sosiaalisessa mediassa tai Google AdWordsissa. Mainoskopio on kaikkein tiiviin ja tuloshakuisin kopio. Sinun pitäisi pystyä löytämään joitain helmiä tutkimaan sitä.

Viimeinen, tässä on kaksi Shopifyn opasta, jotka auttavat harjoittamaan copywriter-lihastasi ja hallitsemaan tuotekopion:

Oikeiden valokuvien käyttäminen

Kaikkia tuotekuvia ei luoda yhdenvertaisia. Me tietysti kaikki tiedämme sen, mutta asia ylittää vain valokuvien visuaalisen laadun.

Hyvä tuotekuva saavuttaa pari asiaa. Pääasiassa se antaa asiakkaalle tarkan kuvan ostamastaan ​​tuotteesta. On todettu, että yli 20% tuotteen palautuksista johtuu siitä, että tuote näyttää erilaiselta kuin myyntisivun valokuvat. Jos olet ostanut sub-par-hampurilaisen McDonald’silta, tiedät mitä puhun. [2]

Jokaisella tuotteella pitäisi olla kolmen tyyppisiä valokuvia:

 • "yleinen ilme" – valokuvat, jotka esittelevät tuotetta kokonaisuutena ja eri näkökulmista
 • "lähietäisyydeltä" – tuotteen osat läheltä; yleensä tärkeimmät osat; Esimerkiksi kun myydään liinavaatteita, valokuvien ottaminen ompeleesta on hyvä idea
 • "luonnossa" – asiakkaan käyttämä

Ja tämä on itsestään selvää, mutta kaikkien tuotevalokuvien on oltava hyvin valaistuja, selkeitä, asianmukaisesti valotettuja ja suhteellisen suuria, jotta ne näyttävät hyvältä riippumatta laitteen käyttämästä laitteesta tai näytön koosta, jota asiakas käyttää.

Mistä saada hyviä tuotekuvia?

Jos aiot toimittaa tippaa, tämä osa on yksinkertainen. Valmistajan tulee toimittaa sinulle joukko korkealaatuisia valokuvia, joita voit käyttää.

Omien juttujesi vuoksi sinun on tietenkin otettava nämä valokuvat itse. Mutta tässä on kicker, älä itse tee tätä itse. Palkkaa ammattimainen valokuvaaja paikallisesti!

Et aio käyttää paljon, mutta saat paljon parempia tuloksia verrattuna valokuviin, joita voit ottaa puhelimellasi. Ammattilaisilla on yleensä lisälaitteita, kuten "nopeasti" linssit, kalliit kamerat, ammattimainen valaistus, puhumattakaan osaamisesta, joka on seurausta investoinnista tuhansia tunteja käsityönsä oppimiseen.

Ja älä harjaa tätä. Tämä on todella välttämätöntä. Tiedot osoittavat, että 75% verkko-ostajista luottaa tuotekuviin päättäessään mahdollisesta ostosta. Ei hyvää kuvaa = ei ostoa. [3]

�� 8. Asiat, jotka sinun pitäisi tietää, jotka eivät ole ilmeisiä

Kaikkien edellä käsiteltyjen lisäksi, on syytä ottaa huomioon myös muita asioita, jotka eivät välttämättä ole yhtä ilmeisiä. Erityisesti:

Myynti kansainvälisesti

Suunnitteletko myydä tuotteitasi kansainvälisesti? Jos näin on, kansainvälisten toimitushintojen laskeminen voi osoittautua paljon haastavammaksi kuin tavaroiden toimittaminen paikallisesti.

Ensin sinun täytyy lisätä kuljetusvyöhykkeet ja hinnat WooCommerce- tai Shopify-kauppaan. Lisäksi kannattaa ehkä sijoittaa lisätoimituslaajennuksiin, jotka tekevät suurimman osan laskelmista puolestasi.

Toisaalta, jos aiot myydä palveluita tai digitaalisia tuotteita, haluat luonnollisesti tarjota niitä ympäri maailmaa ilman asiakkaan sijaintia koskevia rajoituksia. Vaikka merenkulku ei tässä tapauksessa ole ongelma, sinun on harkittava jotain muuta:

Verojen käsittely kansainvälisesti voi olla myös vaivaa. Useimmissa tilanteissa sinun – myyjän – on huolehtia kaikista veroihin liittyvistä kysymyksistä ja varmistaa, että myynti tapahtui lain kirjaimen mukaisesti..

Jälleen on olemassa laajennuksia, jotka auttavat sinua tässä. Sinun on kuitenkin sijoitettava niihin erikseen.

Viimeinen asia; Jos haluat tarjota jotain jokaiselle EU: n maalle, sinun on myös opittava GDPR: stä. Haluan korostaa; tämä on jotain, joka sinun on todella tehtävä! Sakot, jotka eivät ole sopusoinnussa GDPR: n kanssa, ovat naurettavia (jopa 20 miljoonaan euroon saakka). Tässä on kaksi oppaamme, jotka sinun kannattaa tarkistaa:

 • Keskeiset vaiheet GDPR-vaatimustenmukaisuuden varmistamiseksi
 • Täydellinen WordPress GDPR -opas: mitä uusi tietosääntö tarkoittaa verkkosivustollesi, yrityksellesi ja tiedollesi?

Sovellukset ja laajennukset

Vaikka WooCommerce ja Shopify pystyvätkin täysin antamaan sinun myydä tavaroitasi verkossa vain muutaman minuutin kuluttua alkuperäisen asennuksen suorittamisesta, on vielä asioita, joita voit tehdä verkkokaupan parantamiseksi. Tässä sovellukset kirjoittavat kuvan.

Sovellukset ja laajennukset ovat asennettavia ohjelmistopaketteja, jotka tuovat kauppaan uusia ominaisuuksia.

Joskus joudut investoimaan uuteen sovellukseen, mutta huomattava määrä niistä on ilmaisia.

Okei, mihin tarvitset sovelluksia?

Mainitsen vain muutamia yleisiä asioita, joita sovellukset voivat tehdä:

 • parantaa verkkokaupan SEO-tasoa
 • voit käyttää kaupassa useita valuuttoja
 • perustaa ponnahdusikkunat mainostaaksesi tarjouksiasi
 • Ota toivelistat käyttöön
 • lähetä kuponkeja ja lahjoja
 • ota käyttöön lisämaksuyhdyskäytävät
 • Ota käyttöön lisätoimitusvaihtoehdot
 • antaa sinulle moduuleja verkkosivustosi liikenteen ja myynnin analysoimiseksi
 • voit tulostaa laskut
 • määritä lisäosat
 • antaa sinulle monikielisen tuen
 • sähköpostimarkkinoinnin integrointi
 • hylätty ostoskorin palautus
 • palkinnot ja kanta-asiakasohjelmat
 • Facebook Messenger -integraatio
 • luomalla Facebook- ja Instagram-mainoksia myymälästäsi

Tässä on joitain sovelluksia, jotka sinun tulisi harkita WooCommerce- ja Shopify-palveluissa:

�� 9. Mainosta verkkokauppaa

Verkkokauppayrityksen mainostaminen voi olla hyvin pelottava asia. Ainakin useimmille uusille yrittäjille se on.

Yritetään yksinkertaistaa asioita:

Vaikka käytettävissäsi on satoja (tuhansia?) Mahdolliseen markkinointitaktiikoihin, ne kaikki kuuluvat kahteen luokkaan:

 • joko maksat liikenteestä etukäteen
 • tai ansaitset liikennettä sijoittamalla aikaasi

Jotkut haluavat kutsua tätä "maksettu" ja "vapaa" edistäminen, mutta se on harhaanjohtava asia, koska ainoan uusiutumattoman luonnonvarojen sijoittamista elämääsi tuskin voidaan pitää ilmaisena.

Kumpikaan näistä menetelmistä ei ole parempi eikä huonompi. Heillä molemmilla on merkitys yleisessä mainostrategiassasi.

 • Kaikki taktiikat, joissa maksat etukäteen liikenteestä, ovat upeita markkinoiden testaamiseen, uusien tuotteiden kokeiluun tai muun kampanjan tekemiseen, jos haluat tuloksia nopeasti.
 • Ajan sijoittamista vaativat menetelmät voivat yleensä tuoda enemmän tuloksia ajan myötä ja tehdä asioista kestävämpiä pitkällä tähtäimellä.

Tässä on asioita, jotka sinun tulee tutkia ja toteuttaa:

SEO

Hakukoneiden optimointi ei koskaan kuole. Niin kauan kuin on olemassa Google, siellä on SEO.

Luonnollinen paikka SEO aloittamiseen ovat avainsanat, jotka tunnistit yrityksen perustamisen varhaisessa vaiheessa. Nämä ovat avainsanat, jotka sinun tulisi optimoida eteenpäin.

SEO on sinänsä laaja aihe, ja vaikka haluaisin, vain perusasioiden kattaminen vie liian paljon tilaa. Sen sijaan, lue nämä oppaat lukemaan:

 • Käytännöllinen SEO-opas, jota voit itse käyttää
 • WordPress-blogin SEO – mistä aloittaa, jos olet aloittelija
 • Sivulla olevat SEO-tekniikat WordPressille

Pro-kärki. Jälleen kerran, yksi parhaista lähestymistavoista on vakoilla sitä, mitä kilpailusi tekee SEO: n suhteen. Voit käyttää vakoilua puolestasi joillakin työkaluilla, joista olemme keskustelleet yllä:

 • Käyttää Ubersuggest etsiä kilpailijoidesi verkkosivustoja ja nähdä heidän parhaan sisällön ja tuotesivut.
 • Käyttää KWFinder löytääksesi parhaat avainsanat, joihin kilpailijasi sijoittuvat
 • Käyttää SEMrush etsiä heidän tärkeimpiä avainsanoja, nähdä heidän mainoskopionsa, hankkia heidän parhaat tuotteet ja paljon muuta.

Mainonta verkossa

Verkkokaupan liiketoiminnan mainostaminen verkossa voidaan tehdä muutamalla tavalla:

 • Mainosta AdWordsissa – avainsanaperusteisessa järjestelmässä, jossa valitset lauseet, joissa haluat mainostesi näkyvän
 • Mainosta Instagramissa ja Facebook – Facebook tarjoaa sinulle todella rakeita työkaluja mainostamiseen; voit kohdistaa mainoksesi väestötietojen ja muiden tekijöiden perusteella
 • Mainosta podcasteilla – tunnista nichesi (tai suurempien markkinoiden) parhaimmat podcastit ja kysy niiden hinnat; mainosta tärkeimpiä tuotteita tällä tavalla

Sisämarkkinointi / blogi

Ajatus blogia sen perinteisessä muodossa ei ole kovin hyödyllinen – kuten, paikka, jossa jakaa satunnaisia ​​ajatuksia.

Nykypäivän blogit ovat paljon tarkoituksenmukaisempia.

Julkaise blogi, joka käsittelee yleisimpiä haasteita, jotka ihmisillä on omalla nichelläsi. Kirjoita artikkeleita, jotka tarjoavat ihmisille todellisia ratkaisuja, opastusta, oppaita jne. Käytä blogia työkaluna saadaksesi ihmiset huomaamaan tarjouksesi sivutuotteena.

Tätä strategiaa kutsutaan yleisesti sisältömarkkinoinniksi. Pohjimmiltaan käytät sisältöä markkinointityökaluna.

Toisin sanoen ihmiset tulevat hakemaan sisältöä; he jäävät ostamaan tuotteitasi.

Tapa, jolla löydät kirjoitettavia aiheita, on jälleen hyvä ol-avainsanatutkimuksen ja kilpailututkimuksen kautta:

 • Käytä KWFinderiä löytääksesi nichesi liittyvät avainsanat. Kirjoita sisältöä heidän ympärilleen. Keskity avainsanoihin, jotka kuvaavat ongelmaa tai haastetta, jolla ihmisillä on oma markkinarako. Vaihda kohtaan "kysymykset" -välilehdessä KWFinderissä löytää joitain valmiita lauseita, joita voit käyttää otsikoistasi.

KWFinder-blogin aiheiden tutkimus, kun aloitat verkkokaupan

 • Käytä Ubersuggestia kilpailijoiden parhaan sisällön ja blogiviestien tunnistamiseen. Jos he ovat päättäneet kirjoittaa tietystä aiheesta ja se on osoittautunut toimivaksi, sinun kannattaa ehkä kirjoittaa siitä.

Ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa

Tämän on sanomattakin selvää, mutta minun on mainittava se täällä. Tämä on pakollinen, kun aloitat verkkokaupan liiketoiminnan nykyään.

Kuten käy ilmi, ihmiset viettävät paljon enemmän aikaa sosiaalisessa mediassa kuin minkään muun tyyppisissä verkkosivustoissa. On arvioitu, että ihmisten sosiaalisessa mediassa päivittäin viettämien tuntien kokonaismäärä on noin 2,4. [4]

Käytä tätä eduksesi; puhua ihmisille siellä, missä he jo ovat – sosiaalisessa mediassa.

Vaikka yritämme saada ihmiset vierailemaan verkkosivustossasi säännöllisesti, meidän ei pitäisi riippua siitä, että he tekevät niin usein. On paljon tehokkaampaa käyttää Facebookia tai Instagramia paikoina, joissa joudut kommunikoimaan säännöllisesti yleisösi kanssa.

Tässä on joitain strategioita, joilla pääset alkuun:

�� Facebook-markkinointioppaat → 5 Facebook-markkinointivinkkiä, jotka toimivat vuonna 2020
�� Instagram-markkinointioppaatKuinka luoda tehokas Instagram-markkinointistrategia

Mainostamaan yritystäsi paikallisesti

Vaikka aiot toimia pääasiassa verkossa, yrityksesi mainostaminen paikallisesti on edelleen hieno idea saada asiat alulle.

Muutama syy siihen, miksi sinun pitäisi yrittää tehdä nimi itsellesi paikallisesti:

 • Tarvitset ensimmäisen asiakaserän mahdollisimman pian. Nämä asiakkaat antavat sinulle varhaista palautetta ja kertovat myymälästäsi haluamansa ja pidämättömät. Ensimmäisten asiakkaidesi löytäminen paikallisesti on aina helpompaa kuin tehdä niin ympäri maailmaa.
 • Ihmisten tapaaminen henkilökohtaisesti antaa sinulle lisätietoja heidän haasteista suhteessa omaan markkinarakoosi ja vahvistaa myös oletuksesi siitä, kuka kohdeasiakkaasi oikeasti on.
 • Ihmiset yleensä haluavat tukea paikallisia yrityksiä. Vaikka he eivät ole myymäsi markkinoilla, jotkut ovat edelleen innokkaita antamaan sinulle osan sosiaalisesta mediasta.

Okei, niin kuinka tavata ihmisiä henkilökohtaisesti – eikö sen pitänyt olla verkkoyritystä?

Ensinnäkin voit osallistua alueen tapahtumiin. Jos mitään ei tapahdu, joka liittyy juuri omaan markkinarakoosi, voit osallistua kauempana oleviin tapahtumiin tai laajentaa tapahtuman laajuutta. Esimerkiksi, jos myyt suunnittelijaliinavaatteita, DIY-kokous voi olla tarpeeksi lähellä.

Voit osallistua tapahtumiin vierailijana, tai voit sponsoroida tapahtumaa tai oma boksi. Tämä saattaa kuulostaa aluksi pelottavalta, mutta se on todella yksi harvoista tapauksista, joissa joudut tapaamaan potentiaalisia asiakkaitasi henkilökohtaisesti.

Löydä tärkeitä tapahtumia kautta Meetup.com, Facebook tai paikalliset sanomalehdet ja taulut.

Tarjoaa lahjan ja aloita sähköpostiluettelo

Sähköposti on edelleen yksi tehokkaimmista markkinointikanavista, jota verkkoyritysten omistajat nykyään tarjoavat.

Tiedot osoittavat, että 91% ostajista haluaa kuulla yrityksiltä, ​​jotka harjoittavat liiketoimintaa sähköpostitse. [5]

Mutta paholainen on yksityiskohdissa. Kaikki sähköpostit eivät toimi samalla tavalla.

Sähköpostin tehokas käyttö:

 • vastaanottajan on tunnistettava sinut lähettäjäksi
 • sinulla on oltava vastaanottajan lupa lähettää hänelle sähköpostia
 • sähköpostin on tarjottava arvoa sinänsä (sen on tarjottava jotain henkilölle sen sijaan, että pyydettäisiin häntä tekemään jotain sinulle)

On myös muita tekijöitä, kuten hyvän aihepiirin ja hyvän sähköpostikopion käyttäminen, mutta se on tarina toiseen aikaan. Keskitymme nyt vain siihen, kuinka saada ihmiset ensin sähköpostiluetteloosi.

Yksi idea on tarjota lahja.

Annus voi olla mikä tahansa, mutta sillä on oltava todellinen arvo. Paras tapa on antaa yksi tuotteistasi ilmaiseksi.

Voit mainostaa lahjoittamista sosiaalisessa mediassa.

Tämä toimii siten, että voidakseen osallistua henkilön on liityttävä sähköpostiluetteloosi. Sitten valitset voittajan kaikista ihmisistä, jotka ovat tilanneet lahjakorttien kautta.

�� Tässä on miten Suorita lahja Instagramissa.

Sivutuotteena, sen lisäksi, että saada ihmisiä sähköpostiluetteloosi, lahjapaketti lisää myös brändin läsnäoloa ja tekee sinusta tunnistettavissa kapealla.

Käytä sähköpostiluetteloasi myöhemmin kommunikoidaksesi suoraan ihmisten kanssa ja kutsuaksesi heitä myös myymälöisi tai muihin tarjouksiin. Lähetä heille myös kuponkeja satunnaisesti (suurina juhlapäivinä, syntymäpäivinä jne.). Tämä auttaa vaihtamisasteessa ja saa ihmiset pysymään luettelossa pidempään.

YouTube-kanavan käynnistäminen

On todettu, että tuotevideot voivat lisätä ostoksia 144%. Lisäksi 87% alan ammattilaisista kertoo käyttävänsä videota markkinointityökaluna. [5]

Lue: Jos haluat todella vaikuttaa, sijoita videoihin!

YouTube-kanavan aloittaminen on edelleen helpoin tapa saada videoosi.

Suosittelen YouTubea, koska alustan valtava käyttäjäkunta ja se on videomaailman kiistaton johtaja. Vaikka muut alustat saattavat antaa sinulle paremman laadun tai ominaisuuksia videon upottamisessa sivustoosi, YouTube antaa sinulle silmäpallot, ja ne ovat paljon tärkeämpiä.

Videoaiheiden poiminta on samanlainen kuin aiheiden poiminta blogiteksteihin – tee taas avainsanatutkimus ja tarkista myös kilpailusi tekemä. YouTube antaa sinulle näkyvät tilastot kunkin videon katselusta, joten on helppo löytää voittajat omasta markkinarakoistasi ja oppia heistä.

�� Tässä ovat viisi vaihetta yrityksen YouTube-kanavan rakentamiseen
�� Tässä on kuinka ohjata liikennettä videoihisi

✅ 10. Verkkokaupan perustaminen: YHTEENVETO

Olemme käsitellyt paljon opastusta, joten tässä on lintuperspektiivi / etenemissuunnitelma verkkokaupan aloittamiseksi. Käsittele sitä tarkistuslistana:

 • Päätä, minkä tyyppinen yritys haluat käynnistää
 • Valitse ja ymmärrä oma markkinarako
 • Päätä, mitä tuotteita myydä
 • Nimeä ja liitä verkkokauppayritys
 • Valitse verkkokauppaalusta ja asenna se
 • Valitse myymälämalli
 • Lisää tuotteesi ja esittele niitä tehokkaasti
 • Asenna sovellukset ja laajennukset
 • Mainosta verkkokauppaa
  • Tee SEO
  • Mainosta verkossa
  • Aloita blogi / tee sisältömarkkinointia
  • Ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa
  • Mainosta yritystäsi paikallisesti
  • Tarjoa lahja ja aloita sähköpostiluettelo
  • Harkitse YouTube-kanavan käynnistämistä

Jos tarvitset apua missä tahansa teknisessä vaiheessa, meillä on melko paljon oppaita eri aiheisiin:

�� Liiketoimintavinkit yrittäjille ja verkkoyritysten omistajille
�� verkkokaupan neuvonta ja oppaat

Answered Yleisiin verkkokauppaa koskeviin kysymyksiin vastataan

Kuinka paljon verkkokaupan rakentaminen maksaa?

Okei, tämä on hankala kysymys. Tai pikemminkin monimutkainen.

Ensinnäkin, et voi todella käynnistää verkkokauppaa ilmaiseksi. Tarkoitan, okei, voit jonkin verran päästä 90%: seen valmiiseen myymälään ilmaiseksi, mutta sen käyttöönotto maksaa sinulle rahaa. Tässä tarkoitan:

Joidenkin työkalujen avulla voit "luoda" verkkokauppa ilmaiseksi. Työn tekemisen jälkeen, jos haluat joskus myydä jotain ja kerätä maksuja asiakkailta – sellaisena kuin aloitat verkkokaupan, se maksaa sinulle rahaa.

Nyt kysymys kuinka paljon tarkalleen:

 • Jos käyt koko DIY-reitin – tarkoittaen WordPress- ja WooCommerce-verkossa toimivan verkkokaupan – halvin tämä voi olla noin 60 dollaria vuodessa. Tämä sisältää verkkokaupan verkkotunnuksen kustannukset, hosting-suunnitelman ja kaiken muun, mitä tarvitset asioiden toimimiseen.
 • Jos valitset aloittelijaystävällisemmän ratkaisun, joudut maksamaan läheisyydessä 29 dollaria / kk plus 14 dollaria / vuosi verkkotunnuksesta. Tällainen asennus suoritetaan alustalla nimeltään Shopify. Tämä maksaa paljon enemmän, mutta samalla Shopify hoitaa kaikki raskas nostolaitteet, jotka liittyvät kaupan saamiseen verkkoon ja luotettavaan ajamiseen.

Jos kysyt minulta, uskomattomia uutisia on mahdollisuus käynnistää täysin toimiva verkkokauppa jopa 60 dollaria vuodessa. Tällainen asia ei ollut mahdollista edes viisi vuotta sitten.

Voinko rakentaa verkkokaupan itse?

Joo. Ja mikä tärkeintä, et tarvitse mitään ohjelmointitietoja tai -taitoja kävellen tähän.

Parhaita tänään saatavilla olevia työkaluja on helppo käyttää, ja ne on luotu erityisesti yritysomistajille, ei verkkosivustojen kehittäjille.

Mitä voin myydä?

Mitä haluat, todella.

Enkä liioittele. Useimpien verkkokauppojen avulla voit myydä mitä tahansa fyysisistä lähetettävistä tavaroista digitaalisiin tuotteisiin (e-kirjat, lataukset, sovellukset, tiedostot, ohjelmistot, kuvat jne.), Palveluihin, jäsenyyteen jne..

Periaatteessa mitä tahansa, jonka voit asettaa hintatunnisteen, voit myydä verkossa verkkokaupan kautta.

Kuinka käsittelen asiakastilauksia?

Yksi verkkokauppojen tärkeimmistä väärinkäsityksistä on, että ne on tarkoitettu vain tuotteidesi esittelyyn, ja että kaiken muun, mitä tapahtuu sen jälkeen, kun ihmiset lisäävät tavaraa ostoskoriin, on sinun huolehtia (täyttäminen, maksut jne.).

Tämä ei ole totta.

Nykyaikaiset verkkokaupparatkaisut käsittelevät kaikkea, mikä liittyy kaupan omistajan tosiasialliseen päivittäiseen toimintaan, ei vain tuotteiden esittelyä verkkosivustolla..

Tämä tarkoittaa, että heti kun joku ostaa sinulta jotain, näet tämän tilauksen verkkokauppasi ohjelmistossa. Voit prosessoida ja suorittaa sen sieltä.

Kuinka käsittelen maksuja??

Verkkokaupat käsittelevät maksuja niin kutsuttujen maksuyhdyskäytävien avulla. Ne ovat olennainen osa useimpia verkkokauppaohjelmistoja ja toimivat saumattomasti verhojen takana. Sinun ei tarvitse huolehtia prosessin teknisistä näkökohdista.

Asiakkaidesi mielestä asiakkaat voivat maksaa tuotteistasi verkossa, ja saat sitten siirron myöhemmin.

Kuinka voin käsitellä veroja?

Kaupan ohjelmiston avulla voit asettaa verokannat lainkäyttövaltasi mukaan. Silloin nämä verot otetaan huomioon näytettäessä tuotteiden hintoja ja käsitellessään maksuja myöhemmin.

Entä muotoilu? En tarvitse suunnittelijaa?

Ei. Voit valita kauniin valmiiden kuvien verkosta ja asettaa ne asennettavaksi kauppaan. Suunnittelijat ovat kalliita, joten siitä on todellinen hyöty!

Lue myös:

�� Kuinka luoda oma verkkosivusto: 2 tapaa tehdä se, vaikka olet aloittelija

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme palkkion. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Viitteet:

[1] https://www.oberlo.com/blog/ecommerce-statistics-guide-your-strategy
[2] https://www.weebly.com/guides/product-photography-guide/how-important-is-product-photography
[3] https://www.seattlewebdesign.com/blog/seattle-web-design-online-marketing-blog/post/three-huge-statistics-about-ecommerce-product-photography-and-what-to-do-about- niitä
[4] https://www.broadbandsearch.net/blog/average-daily-time-on-social-media
[5] https://www.hubspot.com/marketing-statistics

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map