45 asiaa, jotka haluaisin tietää ennen blogin perustamista: Kuinka aloittaa blogin ilmainen perustaminen vuonna 2020 ja saada 400 000 käyntiä kuukaudessa, kuten mekin teimme

45 asiaa, jotka haluaisin tietää ennen blogin perustamista: Kuinka aloittaa blogin ilmainen perustaminen vuonna 2020 ja saada 400 000 käyntiä kuukaudessa, kuten mekin teimme

45 asiaa, jotka haluaisin tietää ennen blogin perustamista: Kuinka aloittaa blogin ilmainen perustaminen vuonna 2020 ja saada 400 000 käyntiä kuukaudessa, kuten mekin teimme
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Blogin perustaminen ensimmäistä kertaa on uskomaton, mutta pelottava kokemus.


Luuletko, että ihmiset todella lukevat – ja jopa jakavat – jotain mitä kirjoitit. Se on erilainen kuin minkä tahansa muun tunnetamaani kuvaus.

Mutta se ei ole kaikkia sateenkaareja ja perhosia. Blogin perustaminen on kovaa työtä, ja matkalla on paljon sudenkuoppia. Varsinkin jos se on ensimmäinen kerta.

Itse asiassa niin monia sudenkuoppia, että olemme keksineet täydellisen luettelon niistä 45 asiaa, joita toivomme tietävämme ennen ensimmäisten blogeidemme aloittamista. Tällä tavalla sinun ei tarvitse tehdä näitä virheitä itse!

Mutta kuka on "me" juuri oikein? No, tämä viesti on ryhmäponnistus. Siinä on kolme bloggaajaa, jotka siruvat ja jakavat parhaita neuvojaan blogin perustamisesta, paitsi siitäkin, myös siitä, kuinka aloittaa menestyvä blogi ja ansaita siitä rahaa. ��

Joten tartu kahviin ja saa viihtyisäksi, olemme tarkistamassa kaiken, mitä olemme oppineet viimeisen 8 vuoden aikana. Nauttia!

ennen blogin aloittamista

Mutta ennen kuin aloitamme; jos olet kiinnostunut täydellisestä, pidättäytymättä -oppaasta blogin luomiseen, meillä on se sinulle. Se on täydellinen seikka tyhjästä live-blogiin, joka on optimoitu, turvallinen ja valmis tervetulleeksi lukijoihisi. Opas on kirjoitettu kokemuksemme perusteella, joka on kasvanut juuri tämän blogin (jolla on nyt yli 400 000 kuukausilukijaa) kasvattamiseksi. Ja se on 100% ilmainen. Klikkaa tästä.

Contents

Kuinka aloittaa blogin tekeminen 8 vaiheessa

Okei, joten kun kyse on asioiden teknisestä puolelta, blogin perustaminen on todella todella yksinkertaista. Kaikki mitä teet on:

 1. Löydä mukava blogin verkkotunnus ja rekisteröi se.
 2. Valitse aloittelijoille tarkoitettu blogimisalusta – todennäköisimmin WordPress.
 3. Tilaa blogin isäntätili – suosittelemme Bluehostia parhaaksi blogin perustamispaikaksi.
 4. Onko WordPress asennettu.
 5. Valitse bloggaaminen WordPress-teema.
 6. Asenna joukko pakollisia WordPress-laajennuksia blogeihin.
 7. Muokkaa sivustoasi ja hienosäädä blogin asetuksia.
 8. Kirjoita ja julkaise ensimmäinen blogiviestisi.

Vaikka voi olla aikaista siirtyä isäntän ostamiseen, kun olet valmis tekemään sen, varmista, että käytät yllä olevaa linkkiä Bluehostiin. Se on kuitenkin sisaryrityslinkki (tarkoittaen, että saamme pienen palkkion), se myös avaa 2,95 dollaria vs. 3,95 dollaria alennushinnan sinulle. Et saa tätä alennusta, jos vierailet Bluehost-sivustossa jollain muulla tavalla kuin yllä olevan linkin kautta.

Kaikkien näiden vaiheiden suorittaminen – vaikka ne saattavat tuntua paljon – on kuitenkin melko triviaalia, koska sinua pidetään käsillä matkan varrella; ensin isäntäyritys ja sitten itse WordPress-kojelauta.

Joten sen sijaan, että puhumme asioista, jotka useimmat ihmiset tajuavat melko yksin, olemme päättäneet keskittyä haastavampiin asioihin aloittaessamme blogia. Aiomme kattaa kaiken kirjoittamisesta hakukoneoptimointiin, kuvien suunnitteluun, markkinointiin, työkaluihin, turvallisuuteen ja paljon muuta.

45 asiaa, jotka sinun pitäisi tietää ennen blogin perustamista …

Aluksi, koska se on todennäköisesti ollut tärkein osa monista blogi-uraista, puhutaanpa SEO!

Tarkemmin sanoen puhutaan kuinka helppo SEO todella on ja yleisistä virheistä, joita ihmiset tekevät blogia aloittaessaan. Kuulemme ensin sen Billiltä:

Bill Widmer blogin luomisesta
Bill Widmer
Sisämarkkinointi- ja SEO-konsultti. Hänellä on 2 500 000 sanan kokemusta sisällön julkaisemisesta.

1. Käytä SEO ajaaksesi kymmeniä tuhansia kävijöitä joka kuukausi

SEO tai hakukoneoptimointi on taito optimoida sisältösi tiettyjen avainsanojen sijoittamiseksi hakutuloksissa, kuten Google.

SEO on kattotermi, joka sisältää avainsanatutkimuksen, linkkien luomisen (prosessi, jolla saadaan linkkejä sivustoosi muilta sivustoilta hakutulosten parantamiseksi; tässä on mukava opas siitä) ja kokonainen joukko muita parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi tarvittavia toimia.

Mutta lisää siitä myöhemmin tässä oppaassa. Toistaiseksi, vaikka se saattaa kuulostaa pelottavalta, se on tosiasiassa yksinkertainen prosessi, joka tulisi ottaa huomioon blogia aloitettaessa. Se toimii näin:

I. Löydä kapealla avainsanat, joilla on melko matala sijoitusvaikeus.

Voit käyttää työkalua kuten Ahrefs, Moz, tai SEMrush nähdäksesi avainsanan haun määrän ja vaikeudet. Näin näyttää Ahrefsin käyttäminen avainsanatutkimuksessa:

Ahrefsin käyttäminen avainsanatutkimuksessa blogin perustamisessa

II. Luo valitsemasi aiheen ja avainsanan paras sisältö verkossa.

Täällä on kaksi vaihetta:

Valitse ensin avainsanat, joihin haluat kohdistaa aloittaessasi blogia. Mutta älä vain arvaa. Tämä menee syvemmälle.

Sinun tulisi valita vain avainsanat, jotka ovat suosittuja ihmisten keskuudessa ja avainsanat, joihin voit myös sijoittua. Avainsanoilla on erilainen vaikeusaste, ja jotkut ylittävät valitettavasti sen, minkä voit kohdistaa parin ensimmäisen vuoden blogin aikana.

Tässä on a opas avainsanatutkimukseen tehty oikein WordPress-verkkosivustoille.

Okei, niin se on ensimmäinen askel. Vaihe toinen on luoda sisältöä (tai pikemminkin) näille avainsanoille.

Katso Googlelta nähdäksesi, mikä sijoittuu kymmenen parhaan tuloksen joukkoon, ja tee sitten kaikki voitavasi paremman viestin saamiseksi. Se voi tarkoittaa parempia kuvia, perusteellisempia selityksiä, linkittämistä useampiin resursseihin tai kaikkia edellä mainittuja yhdessä.

III. Vietä yhtä paljon aikaa kyseisen sisällön mainostamiseen kuin sen luominen. Ehkä enemmän.

Se ei tarkoita vain sen jakamista sosiaalisessa mediassa. Sinun pitäisi tehdä sähköpostitiedotus vaikuttajille, kirjoita vierasblogin viestejä (joitain strategioita) ja harkitse jopa maksettua mainosta, kuten Facebook-mainoksia tai Quuu-mainostaminen.

Tässä on esimerkki Quuun sijoitetun pääoman tuottoprosentista 10 dollarilla:

Quuu-Edistää

Ja se on tarkoitettu hyvin pienelle markkinaraolle – matkailuautoille ja matkailuautoille. Se on paljon vaikuttavampi suurempien kapeiden, kuten kaikenlaisten liiketoimintojen, markkinoinnin tai matkojen yhteydessä.

Voi, ja jos törmäät siihen, suosittelen erittäin suositeltavaa white hat SEO (Googlen käyttöehtojen mukainen kelpoinen taktiikka) black hat SEO (taktiikat toimivat, mutta ovat Googlen käytäntöjen vastaisia ​​ja voivat rangaista sivustosi).

Nyt SEO-verkossa on tietysti paljon enemmän kuin osaan selittää 250 sanalla. Mutta tämä antaa sinulle perustiedot, jotka eivät todellakaan ole vaikeaa.

Saadaksesi enemmän nojata, tässä on Alexin käytännöllinen SEO-opas. Se on perusteellinen ja antaa sinulle kaikki tärkeät vaiheet SEO-strategian kehittämisessä ja toteuttamisessa, mikä on erittäin tärkeää blogia aloitettaessa.

2. Luo linkkejä parantaaksesi sijoitusta

Laitoin linkkien rakentamisen heti SEO: n jälkeen, koska se on todella vain SEO laajennus. Sivustosi linkit ovat yksi Googlen vahvimmista indikaattoreista sivuston korkeammalle sijoitukselle.

Se on paljon työtä, mutta se ei välttämättä ole vaikeaa tai monimutkaista. Kyse on vain verkottumisesta, vahvojen suhteiden luomisesta ja sisältösi kohdistamisesta ihmisille, jotka voivat tarjota linkkejä.

Tässä on nopea ja likainen yleiskatsaus rakennuksen linkittämiseen:

Ensinnäkin tarvitset korkealaatuista sisältöä. Kukaan ei aio linkittää jätehuoltoon, ja sillä ei ole väliä, oletko vasta aloittamassa blogia vai olisitko ollut jonkin aikaa.

Brian Dean suosittelee sisällön luomista nimenomaan ihmisille, joille haluat linkkejä, sen sijaan, että keskityttäisiin ensin avainsanoihin. Se on toiminut minulle.

Kun sinulla on laadukasta sisältöä, ota yhteyttä kenen tahansa kanssa, johon linkitit artikkelisi. Nämä ihmiset jakavat todennäköisimmin ja linkittävät sen, koska heillä on merkitys siihen.

(Vihje: Mitä paremmin saat ihmiset näyttämään, sitä suurempi on mahdollisuus, että he linkittävät sinuun.)

Esimerkiksi, tässä sähköpostiviestissä lähetin kaikille yli 30-vuotiaille ihmisille, jotka ovat kirjoittaneet blogini viimeiseen viestiin:

Sähköpostiyhteistyö uuden blogin mainostamiseksi

Jos haluat automatisoida tämän prosessin, voit käyttää sähköpostiyhteistyökalua kuten MailShake.

Tämä ei kuitenkaan ole ainoa tapa saada käänteisiä linkkejä.

Siellä on tonnia muita käänteisen linkin rakennustekniikoita, joita voit käyttää, kuten resurssisivulinkkien rakentaminen, rikkoutuneiden linkkien luominen ja linkkien hankkiminen ihmisiä, jotka kirjoittavat roundupsia, muutamien mainitsemiseksi.

Tarkempi kuvaus linkkien luomisesta blogin perustamisen yhteydessä, katso Ryan Stewartin strategiat bloggaajille.

3. Mieti laatua enemmän kuin määrä (suurin osa ihmisistä, jotka oppivat aloittamaan blogin ilmaiseksi)

Tämän olen oppinut opiskellessani hakukoneoptimointia ja blogin luomista yleensä. Laatu voittaa määrän aina blogiviestien suhteen.

Päivittäisten tai jopa viikoittaisten viestien työntäminen yksinkertaisesti ei ole tarpeen. Jos teet asiat oikein, kerran kuukaudessa on paljon. Se antaa sinulle koko kuukauden viettää mainostamiseen.

Google antoi tavaroille jonkin verran ansioita tuoretta sisältöä sisältäville sivustoille.

Sitten sivustot alkoivat väärinkäyttää sitä ja työntävät kymmenen hullua artikkelia päivässä. Se toimi vähän, mutta sitten Google laski kieltovasaran. Nyt nuo sivustot ovat kuollut sukupuuttoon.

Lisäksi olisiko mieluummin kymmenen OK viestiä blogissasi, tai kaksi todella hienoa? Minulla on mieluummin kaksi suurta. Erityisesti siksi, että kun nämä korkealaatuiset artikkelit keräävät käänteisiä linkkejä, niillä on enemmän auktoriteettia ja ne lisäävät sisäisten linkkien arvoa (josta puhun seuraavaksi).

Katso tämä opas, jos haluat oppia luomaan todella uskomattoman sisällön.

4. Käytä sisäisiä linkkejä auttaaksesi Googlea (ja ihmisiä) navigoimaan sivustossasi

Sisäiset linkit ovat erityisen tärkeitä, kun aloitat blogin. Ne ovat yksinkertaisesti linkkejä sivustosi yhdeltä sivulta toiselle sivustosi sivulle. (Jos ulkoinen linkitys on linkki sivustosi sivulta toisen henkilön sivuston sivulle.)

Sisäinen linkittäminen on tärkeää hakukoneoptimoinnille, mutta on myös tärkeää auttaa lukijoita kiertämään blogiasi. Se on myös loistava tapa saada uudet lukijat lukemaan vanhaa sisältöä.

Lisäksi, kun sinulla on blogikirjoitus, joka sijoittuu erittäin hyvin hakukoneisiin ja jolla on paljon käänteisiä linkkejä, kaikki kyseisen sivun sisäiset linkit muille sivuillesi auttavat parantamaan kyseisten sivujen sijoitusta.

Tässä on visuaalinen selitys, joka:

Kun aloitat blogin, älä unohda sisäisen linkityksen tärkeyttä

Toivon, että se auttaa sinua ymmärtämään sen. Lisätietoja Orbit Media Studios -yrityksen Andy Crestodina kirjoitti erinomainen opas sisäiseen linkittämiseen. Anna lukema, jos haluat oppia lisää.

5. Vierasblogi lisää liikennettä, parempaa SEO: ta ja bränditietoisuutta

Vierasbloggaaminen on strategia linkkien ja liikenteen saamiseksi sivustoosi. Olet lähinnä lainaamassa (varastamassa?) Toisen arvovaltaisen blogin liikennettä.

Olet todennäköisesti nähnyt tai kuullut tästä aiemmin. Se toimii näin:

Ensin on löydettävä blogi, josta haluat kirjoittaa. (Jos olet bloginnut jo jonkin aikaa, sinulla on todennäköisesti jo jokin mielessä.) Etsi ihmisiä, jotka ovat alan johtavia omassa markkinarakoessasi tai hyvin läheisessä kapeassa.

Olen esimerkiksi sisällönmarkkinoija. Joten luin blogeja sisältömarkkinoinnista, kuten Sisämarkkinointi-instituutti, jolla on yli 100 000 sähköpostitilaajaa ja 85 verkkotunnuksen auktoriteetti (DA).

(Huomaa: Verkkotunnuksen auktoriteetti on asteikolla 1-100 oleva arvo, joka osoittaa sivuston arvovallan. Se perustuu niiden linkkiprofiiliin, ikään ja moniin muihin tekijöihin. Korkeampi on parempi, koska se antaa sinulle suuremman SEO-lisäyksen .)

Halusin kirjoittaa viestin heidän blogiinsa lisätäkseen bränditietoisuuttani. Se on kuin kunniamerkki, melkein – ja se auttaisi minua laskemaan asiakkaita saapumalla sinne, koska se on teollisuudessani niin tunnettu.

Tätä varten otin yhteyttä verkkooni nähdäkseni, oliko jollain ollut siellä yhteyshenkilö toimittajan kanssa. Osoittautui, he tekivät! Se sai minut sisään. Tässä on viestini:

Blogiviestien muotoilu

Kun puhutaan houkuttelevista blogiviestistä, puhumme tosiasiallisesti muotoilusta myöhemmin tässä oppaassa. Mutta toistaiseksi …

Entä jos sinulla ei ole verkkoa aloittaessasi blogia? Entä jos olet vasta aloittamassa tyhjästä?

Hyvä ystäväni Aaron Orendorff puhuu täsmällisestä ongelmasta vuoden aikana hänen haastattelunsa Kapinalliskasvun podcastissa. Se on kuuntelun arvoinen!

6. Käytä sosiaalista mediaa ohjaamaan tuhansia muuntavaa liikennettä

Sosiaalinen media ja blogit ovat kaksi hernettä palkoilla. Et voi todella olla yhtä ilman toista.

Mutta ei ole mitään turhauttavampaa, kun yrität oppia luomaan blogia ja viettämällä neljä tuntia blogin kirjoittamiseen, vain nähdäksesi nolla sitoutumisen. Ei kommentteja, ei osakkeita, ja sinun kaltainen on isoäiti.

Se johtuu siitä, että useimmat ihmiset tekevät sosiaalisessa mediassa väärin. He käyttävät sitä julkaisupohjana, jossa he vain julkaisevat bloginsa. Sosiaalinen media ei ole RSS-syöte!

Joten miten käytät sosiaalista mediaa oikealla tavalla?

Verkottumalla ja sosiaalisena. (Huomaat, että melkein kaikki bloggaaminen pyörii verkottumisen muodossa.)

Annan teille täydellisen esimerkin: Minulla on Facebook-sivu RV-matkablogilleni. Lähes kaikessa postituksessa on vähemmän kuin 5 tykkäystä, ei kommentteja eikä osakkeita. Mutta sitten toteutin tämän yksinkertaisen strategian …

Loin laadukkaan viestin, johon osallistui yli 30 muuta RVersiä – joista monilla on paljon sosiaalisen median seuraajia.

Sitten kirjoitin Facebook-viestin ja merkitsin ne kaikki siihen.

Katso tätä sitoutumista:

Kuten huomaat, tavoitettiin orgaanisesti 1840 ihmistä, 11 osakkeella ja 21 tykkäyksellä. (Huomaa: 769 maksettua tulosta ovat peräisin 5 dollarin testistä, jonka vietin vain nähdäkseni kuinka hyvin maksetaan mainoskampanja. Puhun siitä myöhemmin.)

Facebook-sitoutuminen uuteen blogiin

Mutta se paranee. Lähetin linkin myös asiaankuuluvaan kapealla Facebook-ryhmässä. Tämä viesti sai yli 56 tykkäystä, 10 kommenttia ja aiheutti lähes 600 liikennettä blogiimme!

Ja kaikki uudelle Facebook-sivulle, jolla on vähemmän kuin 100 tykkäystä.

Tarinan opetus? Saadaksesi sosiaalista sitoutumista, ota yhteyttä muihin sosiaalisiin ihmisiin. Merkitse kaikki, ole läsnä Facebook-ryhmissä ja rakenna vahvoja suhteita. Tällä tavoin, vaikka vasta vasta aloittaisit blogin, saat silti paljon sitoutumista.

Pro-vinkki: Vaikka sinun ei pitäisi automatisoida kaikki sosiaalisessa mediassa (koska ihmiset osaavat kertoa), automatisoinnin avulla voit rakentaa todellisen, sitoutuneen seurannan. Voit käyttää esimerkiksi työkalua Kapea olla vuorovaikutuksessa Twitter-käyttäjien kanssa, jotka puhuvat aiheista, jotka liittyvät kiinnostavaan yleisöön. Tai käytä ilmaista työkalua kuten Revive Old Post saadaksesi lisää silmämunia arkistosisältöön.

7. Luo uskomattomia kuvia lisätäksesi osakkeita, käänteisiä linkkejä ja tilaajia

Korkealaatuisten kuvien luominen ei ole vain helppoa, se on myös edullinen ja nopea. Ja se on pakollinen nykypäivän erittäin kilpailukykyisessä maailmassa.

Jos katsot alansa suosituimpia blogeja, käyttävätkö he paljon laadukkaita kuvia? Luulen, että me molemmat tiedämme vastauksen.

Kuvien avulla ihmiset voivat lukea sisältöäsi, pitää ne sivullasi pidempään ja auttaa lukijoita sulauttamaan antamasi tiedot.

Joten miten voit luoda mahtavia kuvia?

Tässä on kaikki tarvitsemasi työkalut:

 • Kangas – Suunnittelutyökalu muille kuin suunnittelijoille. Ilmaiseksi, joissakin maksutetuissa kuvakkeissa. Siinä on myös 10 dollarin kuukausiversio, jossa on lisäominaisuuksia, kuten pikakuvien koon muuttaminen.
 • Relay että – Upea kuvan luontityökalu, joka luo kuvia sinulle! Toisin kuin Canva, sinun ei tarvitse edes suunnitella sitä itse. Hanki kaikki tarvitsemasi napin painalluksella.Voit saada ilmaisen version tai maksaa 16 dollaria / kk peruspaketista.
 • Unsplash – Hakemisto ilmaisia, korkealaatuisia arkistokuvia.
 • MyStock Valokuvat – Samanlainen kuin Unsplash, ja vielä enemmän kuvia.
 • Iconfinder – Hanki korkealaatuisia kuvakkeita vain dollarilla tai kahdella.

Pro-vinkki: Lisää kaavioita ja kaavioita tarvittaessa. Tietojen visuaalinen näkeminen auttaa lukijoita käsittelemään niitä nopeasti ja näyttää viestistä todella mukavaa.

Saat lisätietoja loistavien kuvien suunnittelusta tutustumalla sivulle tämä opas (luotaessa kuvia tyhjästä) tai tämä (ilmaisten kuvien saamisessa ja säätämisessä).

8. Alusta blogin kirjoitus niin, että näytät asiantuntijalta

Aivan kuten kauniit kuvat lisäävät lukijan aikaa sivulla ja sitoutumista, samoin tekee hyvin muotoiltu pala.

Tarkastellaan sitä: ihmiset eivät enää luke kaikkea sanasta sanaan. Keskimääräinen Internet-lukija lukee tänään. Sisältöä on vain liian paljon ja aikaa tehdä jotain muuta.

Sieltä muotoilu alkaa. Hyvin muotoillun viestin avulla lukijoiden on helppo pistää (tarkistaa, onko viesti heidän aikansa arvoinen) ja sukeltaa sitten sisään, jos he kokevat sen olevan.

Joten miten sujuvat muotoilu aloittaessasi blogia?

Tässä on joitain osoittimia:

 • Jaa pitkä teksti otsikoilla ja alaotsikoilla
 • Käytä luetteloituja ja numeroituja luetteloita tärkeiden tietojen osoittamiseen
 • Lihavoi ja kursivoi avainkohdat (mutta älä käytä molempia samanaikaisesti)
 • Lisää laadukkaita kuvia (nyrkkisääntö on käyttää yhtä jokaista 300 sanaa kohti)
 • Käytä lyhyitä kappaleita (korkeintaan 3–5 riviä – tämä auttaa säätämisessä ja liikkuvassa lukemisessa)

Katso lisätietoja WordPress-muotoilua koskevasta täydellisestä oppaasta.

9. Käytä sisältöpäivityksiä 785% enemmän tuloksia

Olen varma, että olet kuullut lyijomagneetista. Periaatteessa se on jotain, jonka tarjoat yleisölle ilmaiseksi vastineeksi heidän sähköpostistaan, kuten e-kirja, tarkistuslista tai taulukko.

Sisällön päivitys on kuin steroidien lyijymagneetti. Ne on luotu yhdelle tietylle blogikirjoitukselle ja liittyvät erittäin läheisesti siihen.

Esimerkiksi Formilla loi blogin, jonka otsikko on "25 asiakaspalveluskenaariota (ja kuinka käsitellä niitä)".

Tällä sivulla heillä on sisältöpäivitys, jonka avulla voit ladata oppaan PDF-muodossa:

Esimerkki sisältöpäivityksen PDF-tiedostosta

Tämä päivitys muuntaa heille noin 10% – paljon korkeampi kuin tyypillinen lyijymagneetti. Ja heidän tarvitsee vain ladata viestinsä PDF-muodossa ja tarjota se lukijoilleen. Helppo nakki.

Mutta jos todella haluat nähdä menestystä, sinun pitäisi tarjota lisäbonussisältöä, kuten Brian Deanin tarkistuslistatarjouksia:

Sisältöpäivitykset toimivat niin hyvin, koska ne on luotu auttamaan jotakuta saavuttamaan tarkka tavoite, jonka he tulivat sivullesi saavuttamaan.

Brian Deanin sisällön päivitys

Jos kirjoitat Facebook-mainoksista, sisältöpäivitys Facebook-mainoksissa on todennäköisemmin tulosta kuin lyijymagneetti yleisessä markkinoinnissa.

Sisältöpäivitysten avain on tarjota heille ensimmäisestä päivästä alkaen blogin perustamisessa. Lisätietoja sisällönpäivitysten tarjoamisesta blogissasi, tarkista tämä opas.

10. Lisää kutsu toimintaan saadaksesi parhaan hyödyn yleisöstäsi

Se, ettei blogissaan kehotettu toimiin (CTA), oli suuri virhe.

CTA on mikä tahansa asia, jonka haluat asiakkaidesi toimivan. Se voi olla uutiskirjeen tilaaminen, toisen blogin lukeminen tai ostoksen tekeminen. Sisällön päivitys on esimerkki CTA: sta.

Jokaisella viestilläsi – ja etenkin aloittaessasi blogin ensimmäistä kertaa – pitäisi olla jonkinlainen CTA. Olipa se yhtä yksinkertainen kuin jakopyyntö tai kommentti tai yhtä suuri kuin ostoksen tekeminen, jokaisella viestillä tulisi olla lopputulos.

Jos viestilläsi ei ole CTA: ta, menetät miljoonia potentiaalisia myyntiä, viittauksia ja liikenteen luomista koskevia mahdollisuuksia..

En sano, että jokaisen viestin täytyy myydä jotain. Sen täytyy vain antaa lukijallesi "seuraava askel".

Jos esimerkiksi nautit tästä viestistä toistaiseksi, voisitko ottaa hetken jakaa sen yleisösi kanssa? Kutsun sinua toimimaan. Vain yksi napsautus:

Kyllä, se hyödyttää meitä parantamalla tavoitettavuuttamme. Mutta siitä on hyötyä myös sinulle osoittamalla hyödyllistä sisältöä sosiaalisen median kanavillasi. Ihmiset näkevät sinut joku mennä saada hyvää tietoa.

11. Käytä vaikuttajamarkkinointia kymmenkertaistaa yleisösi

Vaikuttajien markkinointi on erittäin aliarvioitu taktiikka.

Olen nähnyt vaikuttajien saavuttavan uskomattomia tuloksia.

Esimerkiksi RESCUElla oli luonnollisia lääkkeitä, joita se halusi edistää. Heidän tiedotuskampanja tuotti 133 miljoonaa sosiaalisen median näyttökertaa, yli 6000 napsautusta kuponkisivustolle ja heidän Instagram-arvonsa kasvoi 258%.

He eivät myöskään ole yksin. Sadat yritykset näkevät samanlaisen menestyksen. Esimerkiksi 30 kokopäiväisen RVers-viestin kanssa postissani vaikuttajat ajoivat useita satoja kävijöitä sivustooni.

Pro-vinkki: Käytä influenssarekisteri löytää vaikuttajia lähes mistä tahansa kohdasta, joiden avulla voit mainostaa viestejäsi – loistava asia rakentaa aloittaessasi blogia.

Joten miten se on tehty? Lukea tämä täydellinen opas vaikuttajamarkkinoinnista saada selville.

12. Ole verkostoitumassa. Aina.

Mitä enemmän verkostosi kasvaa, sitä helpompaa on mainostaa työtäsi, ja mitä enemmän mahdollisuuksia luonnollisesti tulee tiellesi.

Ensisijainen esimerkki: Freelance-kirjoittajaurani nousi massiiviseen nousuun viime tammikuussa. Pystyin pääsemään a löysä ryhmä, joka koostuu tunnetuimmista markkinoijista ja kirjoittajista verkossa.

Tulot kolminkertaistuivat melkein yön yli. He antoivat minulle mahdollisuuksia, joista en olisi koskaan unelmoinut. Heidän vaikutusvallansa saivat minut oviin, ja heillä oli markkinointiosaamista lähes kymmenkertaisesti kyvylläni mainostaa viestejäni.

Kun se tapahtui, silmäni olivat auki. Verkottuminen siirtyi myöhemmästä ajatuksesta yhdeksi tärkeimmäksi prioriteettini. Uskon todella, että oikealla verkolla kaikki on mahdollista.

Muutamia nopeita vinkkejä verkon kehittämiseen:

 • Aina etsiä tapoja, joilla voit auttaa ihmisiä. Jaa muiden bloggaajien sisältöä, kommentoi heidän blogitekstejään, seuraa heitä sosiaalisessa mediassa ja lähetä linkkejä ja ihmisiä haluamallaan tavalla.
 • Liity ryhmiin ja foorumeihin kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Olen Facebook-ryhmissä sisältömarkkinoinnin, hakukoneoptimoinnin ja kokopäiväisen matkailuajoneuvon parissa. He ovat mielenkiintoisia, ja olen aina oppinut ja tavannut uusia ihmisiä.
 • Ota verkkokursseja. Monilla heistä on yksityisiä yhteisöjä, joista voit tulla. Tämä avaa oven monille samanmielisille ihmisille. Lisäksi saat oppia mitä kurssi opettaa.

Tässä on viesti yhdessä ryhmässä, jossa olen opettanut minulle paljon ja jopa antanut minulle kaksi uutta asiakasta:

(Sain muuten selville, että Google ei ollut vielä indeksoinut minua takaisin linkittäviä sivustoja, ja siksi en saanut niille hyvitystä. Tämän kiertämiseksi lähetin URL-osoitteet, jotka linkittivat viestiini että Googlen URL-indeksointirobotti.)

Tämä viesti Facebook-ryhmässä antoi minulle kaksi uutta asiakasta

Viimeinen vinkki: Älä anna suhteiden haalistua. Tee siitä kohta, jolla tavoitat uuden verkon vähintään kerran tai kahdesti kuukaudessa. Ammu heille sähköpostia hienolla artikkelilla tai merkitse heidät johonkin mielenkiintoiseen sosiaaliseen mediaan.

13. Luo sähköpostiluettelo alusta alkaen, älä unohda lähettää heille juttuja

Ajan myötä sähköpostiluettelostasi tulee suurin liikenteen ja myynnin lähde, jos kohdella sitä oikein.

Kuvittele tämä:

Heräät innostuneena päivästä. Laitoit kahvikupin päälle. Kun odotat sen valmistumista, siirry kotitoimistoasi tarkistamaan sähköpostisi.

Viime yönä lähettämästäsi sähköpostiviestikampanjasta myydään yli 1000 dollaria.

Tartu kahvi, ja kun juo sitä, kirjoita uusi sähköposti lähettää aikataulussa. Sitten menet ja teet mitä haluat – työsi tehdään päiväksi.

Periaatteessa elämästäsi tulee tyypillinen valokuva-skenaario. Niinkuin tämä:

Työtaso kahvin kanssa

Joillakin ihmisillä todella on se niin hyvää. Sähköpostiluettelo tekee sen mahdolliseksi. Tietenkin kun opit luomaan blogia, joudut silti kirjoittamaan blogin kirjoituksia ja johtamaan yritystäsi (ellet palkkaa niitä), mutta työkuormasi voi vähentyä vakavasti.

Sähköpostiluettelon laatimisen tulisi olla etusijalla aloittaessasi blogia ja jopa ennen ensimmäisen blogin kirjoittamista. Mutta jos ei, niin se ei ole – tee siitä prioriteetti tänään.

 • Hanki sähköpostimarkkinointiympäristö kuten Mailchimp, SendinBlue tai ConvertKit, jos sinulla ei vielä ole sitä. Käytän muuntamispakettia, koska sitä on helppo käyttää ja se toimii. (Toimittajan huomautus: Tässä on oma luettelo hyvistä vaihtoehdoista ja kustannustehokkaammista ratkaisuista.)
 • Lisää poistumistarkoituksia ja vierittäviä ponnahdusikkunoita esimerkiksi työkalun avulla sumo. Tässä voit tarjota sisältöpäivityksesi tai lyijymagneetin.
 • Sijoita riviin opt-in-lomakkeita, kuten Brian Deanin tai Formillan. Voit tarjota sisältöpäivityksesi, lyijymagneetin tai yksinkertaisesti antaa käyttäjille mahdollisuuden tilata.
 • Käytä työkalua kuten LeadPages luoda vahvoja aloitussivuja tarjouksillesi.

Katso tarkempia tietoja luettelon rakennuksesta nämä toimittavat luettelonmuutosvinkit.

14. Pidä kiinni teemasta, jolla parannetaan SEO ja vahvempi seuraajapohja

Yksi suurimmista virheistä, jotka olen tehnyt jo varhain, ja muiden bloggaajien tekeessä, ei ole kiinni viestien aiheeseen.

Saan sen – ihmiset ovat monimuotoisia. Meillä kaikilla on useita etuja. Saatat olla valokuvaaja, joka rakastaa myös matkailua ja markkinointia. Mutta blogistasi ei ole hyötyä siitä, että puhut kaikista kolmesta asiasta. Tästä syystä:

 1. Oikean lukijakunnan löytäminen on vaikeaa. Kuinka monta ihmistä tiedät matkustajista, valokuvaajista ja markkinoijoista? (OK, ehkä se on kunnollisen kokoinen markkinarako, mutta saat pisteen.)
 2. SEO on vaikeampaa. Google rakastaa sivustoja, jotka on omistettu vain yhdelle aiheelle, koska se tietää tarkalleen, mistä kyseisellä sivustolla on kyse.
 3. Blogin ansaitseminen on vaikeampaa. Raha tulee suorasta, kohdennetusta liikenteestä. Jos levitä itseäsi liian ohut, et saa tarvitsemasi laadukasta liikennettä.

Jos sinun on todella puhuttava eri asioista, suosittelen blogin perustamista, joka on täysin erillinen. Ellei todella löydä niche-yleisöä ja sinulla on silti erittäin vahvat viestit jokaisen aiheen ympärillä, se ei vain ole sen arvoista.

15. Käytä yleisöäsi valitaksesi aiheita

Aiheiden satunnainen valitseminen sen perusteella, mistä luulet lukijoidesi pitävän, on paljon kuin arpajaisten pelaaminen. Ehkä voitat, ehkä et.

Mutta entä jos annat yleisöllesi kertoa sinulle, mistä he haluavat kuulla? Se on taattu voitto.

Tässä on muutama tapa selvittää:

 • Ota heihin yhteyttä sosiaalisessa mediassa tai sähköpostitse ja kysy vain!
 • Lähetä kysely sähköpostiluetteloosi tai käyttämällä Qualaroo.
 • Lue kommentit, jotka ihmiset ovat jättäneet blogiisi tai kilpailijoiden blogeihin.
 • Siirry niche-foorumeihisi ja katso mitä ihmiset kysyvät.
 • Käyttää Buzzsumo löytää yleisiä kysymyksiä aiheesi ympäriltä:

Buzzsumo - loistava työkalu hallita aloittaessasi blogia

Buzzsumon hienoa asia on, että kun kirjoitat artikkelin, jossa vastataan yleiseen kysymykseen, voit käydä foorumilla, jossa he kysyivät, ja linkittää takaisin artikkeliin. (Varmista vain, että lisäät lisätietoja eikä vain linkkiä. Muuten sinut kielletään useimmista paikoista.)

Joten kysyä yleisöltäsi on melko helppoa. Voit jopa tehdä kolme viimeistä ideaa, jos vasta aloitat ja sinulla ei ole vielä yleisöä.

16. Jaa sisältö muualla kuin sosiaalisessa mediassa

Useimmat ihmiset yleensä lähettävät uuden blogiartikkelinsa sosiaaliseen mediaan, kun se ilmestyy … mutta silloin he eivät jaa sitä muualle. Tämä on yksi niistä valtavista virheistä, joita ihmiset tekevät mainostaessaan viestejään.

Mitä muuta voit tehdä? Puhuimme jo sähköpostien välityksestä ja yhteistyöstä vaikutusvallan käyttäjien kanssa. Mutta tehtävää on niin paljon enemmän!

Tässä ovat parhaat paikat jakaa uusi blogiviestisi:

I. niche-aiheiset foorumit

Olet todennäköisesti nähnyt tämän tulevan kärjen # 15 jälkeen. Foorumit ovat loistava tapa saada pitkäaikaista liikennettä, koska (jos tehdään oikein) viestisi pysyy siellä pitkään ja jopa näkyy mahdollisesti hakutuloksissa.

Voit löytää foorumeita etsimällä Etsi foorumi tai googling inurl: foorumi + "your_keyword"

Kuinka käyttää Googlea foorumin löytämiseen kapealle kohdallesi

Kun löydät foorumin, sinun tulee liittyä jäseneksi. Tämä ei ole vain nopeaa, "pop ja jätä linkki" strategiaa. Sinut kielletään melko nopeasti tekemällä se, joten se ei tee sinulle mitään, kun aloitat blogin.

Suosittelen, että jätät vähintään 20–30 arvokasta kommenttia ennen itsemarkkinointia. (Korkean arvon tarkoitus, ajatteleva ja hyödyllinen, ei vain "Mukava viesti!".)

Kristi Hines antaa hienoja vinkkejä foorumimarkkinoinnista hänen oppaansa Hiveagesta.

II. Quora

Quora on paikka kenelle tahansa kysyä jotain. Kuka tahansa voi mennä ja jättää vastauksen.

Etsi Quoralta kirjoittamiin viesteihin liittyviä kysymyksiä, kirjoita harkittu vastaus ja linkki takaisin viestiin, jossa on lisätietoja. Helppo nakki.

Käytä Quoraa mainostaaksesi blogiviestisi

Erityisen viestin kanssa minun ei tarvinnut edes vastata siihen itse! Steve Curtin, vaikuttaja, jonka kanssa työskentelimme, vastasi siihen minulle. (Katso kuinka kaikki nämä asiat ovat niin yhteydessä toisiinsa?)

Puskuri kirjoitti erittäin hyödyllinen opas Quoran markkinoinnissa. Katso lisätietoja.

III. Sosiaalisen median ryhmät

Mainitsin lyhyesti Facebook-ryhmiä sosiaalisen median osiossa, mutta halusin puhua niistä enemmän.

Sosiaalisen median ryhmät, kuten Facebook, LinkedIn ja Google Plus, ovat hämmästyttävä tapa ohjata erittäin kohdennettua liikennettä. Yhdestä viestistä saamani 600 uutta kävijää todistaa sen.

Niitä on helppo löytää. Etsi vain Facebookista tai LinkedInistä ja napsauta "ryhmät". Siirry Google Plus -sivulle "yhteisöjen" välilehti ja etsi sieltä. Liity mihin tahansa asiaan liittyvään.

Kuten foorumit, älä vain roskapostia. Tule rakastetuksi yhteisön jäseneksi. Ota yhteyttä ihmisiin ja jaa muiden ihmisten juttuja. Kun ryhmän jäsenet tuntevat kasvosi ja kuin sinä, voit jakaa omat viestisi. Ja älä unohda vastata heidän kommentteihinsa!

17. Anna "Noin" sivu rakkautta

Jos sinulla ei ole tietoja-sivua, teet sen väärin. Yhden luominen on välttämätöntä aloitettaessa blogia.

Blogimaailmassa ihmiset seuraavat ihmisiä, jotka tuntevat, pitävät ja luottavat. Kuinka voit tietää, kuten luottaa ja luottaa sellaiseen, joka ei näytä kasvojaan tai jolla ei ole vakuuttavaa tarinaa?

Kun joku tarkastelee sivusi tietoja, mitä haluat heidän näkevän? Crappy-sivu, joka on koottu jälkikäteen tai rakennettu vetämään käyttäjiä henkilökohtaiseen tai tuotemerkkiin?

Katso tämä opas kuinka luoda noin -osa sivullesi.

18. Vedä maksettua sosiaalisen median mainontaa parempaan ulottuvuuteen ja ansaita rahaa blogiisi

Maksetut mainokset eivät ole vain tuotteiden myymistä. Voit käyttää niitä mainostamaan myös blogiviestisi!

Itse asiassa mainosin äskettäin viestiä, jolla oli tytäryhtiölinkkejä 5 dollarin Facebook-mainostestauskampanjassa. (Mainitsin kappaleessa 6.) Sen seurauksena saavutti 740 ihmistä ja 47 linkkiklikkausta.

Tuloksena olevat napsautukset tuottivat tuloja 11,47 dollaria. Joten kaiken kaikkiaan 6,47 dollarin voitto. Ei paha, ja se on skaalautuva.

5 dollaria Facebook-mainoksen testitulokset

Entä jos sinulla on blogi, jota ei ansaita rahaksi tytäryhtiölinkeillä?

Harkitsin edelleen rahaa käyttämistä näiden mainostamiseen yhdellä varoituksella: Tarvitset tavan kaupallistaa kyseinen liikenne.

On mahdollista ansaita paljon rahaa bloggaamiseen. Itse asiassa juuri tällä hetkellä lukemasi blogi tuottaa noin 20 000 dollaria + / kuukausi tuloja.

Yksinkertaisin tapa ansaita liikenne ansaita on johtaa mainokset blogin kirjoittamiseen todella vahvalla sisältöpäivityksellä. Tämä päivitys saa heidät sähköpostiluetteloomme, jolloin voit viedä heidät sisäänpääsykampanjaan ja myydä ne lopulta tytäryhtiölinkkeihisi tai tuotteisiisi.

Loppujen lopuksi maksettujen mainosten käytöllä tulisi olla jonkinlainen odotettu sijoitetun pääoman tuottoprosentti, olipa kyse nopeaista voitoista, kuten tytäryhtiöihin linkitetyistä artikkeleista, tai pitkäaikaisista voitoista, kuten sähköpostin kytkentäprosessi.

Jos olet valmis kokeilemaan maksettuja mainoksia, tässä on muutama opas:

19. Lisää videoita blogiisi lisäämään sitoutumista

Yksi SEO: n tärkeimmistä mittareista on kävijöiden aika sivulla. Yksi helpoimmista tavoista lisätä aikaa sivulla on lisäämällä videosisältöä.

Lisäksi niin monet ihmiset eivät käytä videoita blogin viesteissään. Se on loistava tapa erottua joukosta ja lisätä sitoutumista.

Paras osa?

Sinun ei tarvitse olla videokuvaaja-nero tai kuluttaa tonnia rahaa hienoihin laitteisiin aloittaaksesi. Itse asiassa älypuhelimesi on enemmän kuin tarpeeksi.

Jalustan ja ulkoisen mikrofonin hankkiminen voi parantaa laatua. Mutta niitä ei tarvita.

Tässä on nopea 3 minuutin video kuinka ampua korkealaatuista videota kirjoittanut Pond5.

Huomaa, että et tarvitse tätä varten kallista kameraa, kun olet vasta aloittamassa blogin ensimmäistä kertaa. Vaikka se ei olisi yhtä laadukas kuin Pond5: n video, useimmat älypuhelimet voivat ampua HD-videota nyt, enemmän kuin riittää.

Mutta entä jos olet kamera ujo? Se on OK – voit luoda animoituja videoita, joten sinun ei tarvitse koskaan näkyä näytöllä.

Tässä on a 1 minuutin videomalli mennessä Raa’at shortsit, esimerkiksi.

Heillä on ilmainen kokeilu, mutta joudut maksamaan 20 dollaria per video perushintaan, jos haluat HD-laatua.

Viimeinen vaihtoehto on palkata joku luomaan sinulle video. Löydät videon luojat sivustosta Fiverr tai Ihmiset tunnissa. Muista tutustua ihmisten arvosteluihin ennen palkkaamista.

Colin Newcomer kuinka aloittaa blogin
Colin Uusi tulokas
Freelance-kirjoittaja. Auttaa asiakkaita kasvattamaan verkkosivun näkyvyyttä kirjoittamalla pääasiassa digitaalisen markkinoinnin, WordPressin ja B2B-aiheita.

20. Kiinnitä huomiota blogin latausaikoihin (ja lisää niitä nopeammin)

Käytätkö joko yrityssivustoa, verkkokauppaa tai blogia…sivun latausaikoilla on merkitystä.

Google käyttää blogin sivusi latausaikoja sijoitustuloksena hakutuloksissaan, ja kävijät vihaavat vain hitaasti ladattavia blogeja (etenkin mobiililaitteissa, joissa nykyään suurin osa ihmisistä selaa blogeja)..

Esimerkiksi, kun sivusi latausaika kasvaa, poistumisprosentti (% kävijöistä, jotka lähtevät käymättä toisella sivulla) nousee ylöspäin. Katso tätä tiedot Pingdomilta verrataan keskimääräisiä latausaikoja ja poistumisprosentteja:

Voit nähdä, kuinka nopeasti blogiisi latautuu, käyttämällä a sivunopeuden testaustyökalu Kuten Pingdom tai GTmetrix.

Jos huomaat, että blogisi latautuu hitaasti, tässä on joitain tapoja nopeuttaa sitä:

 • Optimoi kuvat – Kuvien osuus keskimääräisestä verkkosivustosta on noin 50–80%. Käyttämällä ilmaista kuvan optimointityökalu, kuten Optimole antaa sinun muuttaa kokoa, pakata ja laiskaa ladata kuvia pienentääksesi kokoa vaikuttamatta käyttökokemukseen.
 • Käytä välimuistilaajennusta – välimuistilaajennus nopeuttaa blogiisi tarjoamalla staattista HTML: ää sen sijaan, että käyttäisit PHP: tä jokaiselle sivukuormitukselle.
 • Valitse nopeampi isäntä – isäntäsi vaikuttaa aina sivusi latausaikoihin – tässä on joitain WordPress-palvelimien parhaiten hallinnoimista.

Tärkeintä on olla suuntautunut suorituskykyyn ensimmäisestä päivästä lähtien, kun ajatellaan kuinka perustaa blogi, etkä pidä sitä sellaisena kuin voit palata myöhemmin takaisin.

Katso paljon lisää vinkkejä WordPressin ja verkkosivustojen nopeuden optimoinnin nopeuttamiseen liittyvistä viesteistämme.

21. Älä yritä miellyttää kaikkia ihmisiä aloittaessasi blogia

Jos olet aloittamassa blogia, haluat todennäköisesti, että ihmiset todella… lukevat blogiisi. Mielestäni se on turvallinen oletus, totta?

Tuo veto olla "piti" voi saada sinut yrittämään saada blogiisi vetoomuksen mahdollisimman monelle eri ihmiselle. Ja vaikka se voi toimia, se ei yleensä toimi. Yrittämällä vedota kaikkiin, päädyt vain vetoamaan ketään (OK, kukaan ei ole hiukan hyperbolinen … mutta saat pisteen).

En puhu pienen markkinaraon valitsemisesta, vaan enemmän tietyn tuotemerkin ja äänen luominen blogiisi.

Ovatko vannon sanat osa persoonallisuuttasi? Sitten vanno blogissasi! Toki, saatat ajaa jotkut ihmiset pois, mutta sinun ei tarvitse miellyttää kaikkia ihmisiä. Jokainen, jota ei ajaa pois, pitää sinusta vieläkin enemmän.

Etkö usko minua? Katso Mark Mansonia:

Voitteko kuvitella, jos Mark yritti olla suoranauhainen henkilökohtaisen avun bloggaaja? Hän ei olisi koskaan kasvanut sinne missä hän on (mikä on New York Timesin myydyin kirjailija, jos et ole perehtynyt).

Älä yritä miellyttää kaikkia ihmisiä – yritä vain tehdä ihmisryhmä todella onnelliseksi.

22. Lopeta kirjoittaminen introspektoreista kuten lukion tutkimuspapereista

Jos minun piti valita yksi kappale sisältöä, jolla on ollut suurin vaikutus bloggaamiseen, se on tämä Grow and Convert:

growandconvert

Sisämarkkinoijat: lopeta blogi-kirjoitusten kirjoittaminen kuin lukion tutkimuspaperi

Sillä oli niin suuri vaikutus minuun, koska tiesin heti syyllisyydestä. Toin lukion englanninkielisen ohjelmistoni blogiini, ja se ei ollut hyvä.

Yritän nyt puhua lukijoiden kanssa, en heidän kanssaan. Jos haluat ihmisten harjoittavan blogia, sinun tulee tehdä sama.

En halua uudestaan ​​toistaa mitä Devesh sanoi, koska hän on jo asettanut sen kaiken täydellisesti. Lue vain hänen viestinsä ja yritä aloittaa ideoiden soveltaminen kirjoittamiseen – älä odota, tee tämä heti, kun opit aloittamaan blogin ensimmäistä kertaa.

23. Älä siivo sisältöäsi. Tehdä suunnitelma

Kun aloitat blogin, sinulla on käytettävissäsi koko maailma aiheideoita. Tämän seurauksena on helppo lentää housujen istuimen takana ja menee silti hyvin. Mutta blogin vanhetessa tapahtuu kaksi asiaa:

 • Ainutlaatuisten sisältöideoiden keksiminen on entistä vaikeampaa.
 • Kehität hienostuneempia markkinointitaktiikoita blogiisi, jotka todella edellyttävät suunnittelua.

Kun se alkaa tapahtua, auttaa suunnitelman laatimisessa. Tässä tapauksessa se on toimituskalenteri.

Toimituskalenteri on pohjimmiltaan koko sisältösuunnitelmasi, aiheideoista aina promootioon saakka.

Se auttaa varmistamaan, että lähetät johdonmukaisesti, tiedät mistä kirjoitat ja sinulla on riittävästi aikaa mainostaa sisältöäsi.

Voit käyttää ilmaista ratkaisua, joka on täydellinen vasta aloittaessasi blogia Trello tai Toimituskalenterin laajennus. Muuten, CoSchedule on yksi suosituimmista toimituskalenteripalveluista.

24. Pieni huolto säästää nyt suuria ongelmia myöhemmin

Katso:

Ei kukaan tykkää huollon tekeminen. Huolto itsessään ei lisää blogin sisältöä, yleisöä tai tuloja. Joten mikä on järkeä?

No, vaikka se ei ehkä tee mitään näistä asioista, huolto estää kaiken rakentamasi kaatumasta ympärillesi …

Puhun esimerkiksi:

 • Päivitetään ohjelmisto ja laajennukset
 • Varmuuskopioi sivustosi (ja itse testataan varmuuskopioiden varmistamiseksi)
 • Tietokannan optimointi
 • Tarkista rikki linkkejä

Se on tylsiä, mutta ratkaisevaa. Äskettäin satoja tuhansia WordPress-sivustoja hakkeroitiin seurauksena haavoittuvuudesta, joka oli todella patched ennen kuin hakkerit löysivät sen.

Mutta koska sadat tuhannet sivuston omistajat eivät olleet päivittäneet ydin WordPress-ohjelmistoaan, he kuitenkin hakkeroitiin.

hakkeroitu

Pieni rutiinihuolto estää nyt suurien ongelmien syntymisen myöhemmin.

Jos et halua tehdä tätä itse, WordPress-huoltoyrityksiä on paljon, jotka käsittelevät asioita puolestasi … maksua vastaan.

25. Voit tavoittaa uusia seuraajia jakamalla vanhaa sisältöä

Olemme jo puhuneet sisällön jakamisesta sosiaalisessa mediassa. Mutta tässä on asia:

Blogiesi kasvaessa alat valita uusia sosiaalisen median seuraajia. Joten vaikka jaoit viestin, kun julkaisit sen, näillä uusilla seuraajilla ei ole koskaan ollut mahdollisuutta nähdä kyseistä sisältöä yksinkertaisesti siksi, että he eivät seuranneet sinua, kun postit siitä..

Tomasz Tunguz löytyi että kiertävä vanha sisältö on saanut edelleen merkittäviä sitoutumismääriä. Vaikka numerot eivät koskaan olleet niin suuria kuin ensimmäisellä jaolla, uudelleenjaettu sisältö sai silti tarpeeksi vuorovaikutusta, jotta se olisi kannattavaa:

(Kaaviot kirjoittanut Visualizer.)

Se ei ole vaikea idea ymmärtää … mutta se on helppo unohtaa, jos aloitat blogin. Onneksi voit laittaa koko prosessin autopilottiin Revive Old Post (yksi työkalumme).

26. Monimutkaiset WordPress-teemat eivät aina ole parhaita teemoja

Voin saada kiinni jonkin hihnan tästä. En kuitenkaan ota kuvaa valtaosaan WordPress-kehittäjistä – minä vain ampun joitain paisuneita hirviöitä, joita voit toisinaan löytää ThemeForestista.

Jos etsit teemaa, joka yrittää käsitellä kaikkea ja tiskiallasta, saatat päätyä hidastamaan sivustosi hidastettua koodia ja / tai kasaan vieraita pyyntöjä. Molemmat asiat tarkoittavat huonompaa suorituskykyä ja enemmän mahdollisuuksia asioiden rikkoutumiseen.

Sanon vain tämän:

Älä valitse WordPress-teemaa vain siksi, että se näyttää kauniilta tai sen ominaisuusluettelo on pidempi kuin Infinite Jest.

Kun aloitat blogin, yritä löytää jotain, joka on vähintään:

 • Maineikkaalta teemakehittäjältä
 • Hyvin arvioitu (jos julkisia arvioita on saatavana)
 • Päivitetään säännöllisesti

Jos haluat tarkempia neuvoja, meillä on viestejä kuinka valita WordPress-teema samoin kuin sinun pitäisi mennä a ilmainen tai premium-teema.

27. Varasta kilpailijoiden avainsanat, se on mahtavaa

Olemme jo puhuneet ensisijaisesta avainsanatutkimuksesta. Mutta joskus tunnen oloni laiskaksi ja haluaisin mieluummin jonkun tekevän työn minulle.

Silloin menen kilpailijoideni luo ja… varastamaan heidän asettamansa avainsanat.

Siinä ei ole mitään haitallista – vain vanhanaikainen tutkimus ja "tehdä se paremmin". Ainoa mitä teen, on siirtyä SEO-työkaluuni, kytkeä kilpailijani URL-osoite ja nähdä, mihin he sijoittavat:

Jos löydän mehukas avainsana, josta olen kiinnostunut, tarkistan heidän viestinsä ja kirjoita parempi.

Tämä on yksi suosikkistrategioistani, koska se auttaa teitä molempia keksimään aiheita ja avainsanat yhdellä kaudella.

Koska tiedät jo, että kilpailijasi sijoittuu, tiedät myös, että Google on halukas sijoittamaan blogeja erittäin korkealle kyseiselle avainsanalle (mikä on erityisen tärkeää, jos opit aloittamaan blogin kapealla paikassa, jossa on paljon verkkokauppaa sivustot).

Minä käytän henkilökohtaisesti Serpstat tutkimukselleni, mutta Ahrefs ja SEMrush ovat kaksi muuta hienoa vaihtoehtoa.

28. Otsikoilla on merkitystä. Älä missaa napsautuksia

Kun aloitat blogin, otsikoilla on merkitystä kahdesta syystä. Ne:

 • Saa lukijat napsauttamaan sivustoasi orgaanisissa hakutuloksissa.
 • Ota lukijoidesi huomio saadaksesi heidät todella lukemaan loput viestisi.

On yleistä, että kahdeksan kymmenestä lukee otsikkoasi, mutta ei kopioasi …mutta tämä tilanne on peräisin 50 vuotta sitten, kun meillä oli sanomalehtiä, ei blogeja ja silmäntutkimuksia.

Silti yksinkertainen poistumisprosentin ja sivustossa käytetyn keskimääräisen ajan tarkastelu antaa silti riittävän todisteen siitä, että useimmat ihmiset eivät vie sitä otsikkosi ohi..

Copybloggerilla on suuri resurssi kuinka kirjoittaa otsikoita, jotka toimivat. Ja voit myös hankkia lisää datakeskeiset oivallukset Kuten:

 • Ihmiset kaivaa numeroita otsikoihin (hei – katso tätä viestiä!)
 • Jotkut sanat saavat enemmän twiittejä kuin toiset
 • Useampien verbien kuin substantiivien käyttäminen on yleensä voittava yhdistelmä

Voit käyttää jopa laajennusta Otsikkokokeet testata useita otsikoita toisiaan vastaan ​​ja selvittää, mikä toimii parhaiten.

29. Lisää usein kysytyt kysymykset ennen yhteystietolomaketta säästääksesi aikaa

Kun aloitat blogin perustamisen, laitat yhteydenottolomakkeen, koska luulet olevan jotain mitä tarvitset, vaikka et odota kenenkään käyttävän sitä.

Sitten, kun alat saada vähän liikennettä, joku todella käyttää lomaketta ja lähettää sinulle viestin. Halleluja! Ihminen välittää sisällöstäsi tarpeeksi käyttääksesi yhteyslomaketta!

Sitten blogi kasvaa ja yhtäkkiä huomaat, että olet valloittanut viestejä, joista monet kysyvät samaa.

Yhtäkkiä vietät enemmän aikaa vastaamiseen sähköposteihin kuin blogoit. Eikä se ole hyvä resepti jatkuvaan menestykseen.

Mutta arvaa mitä? Voit ainakin poistaa monia tarpeettomimpia sähköpostiviestejä lisäämällä usein kysytyt kysymykset (tai jotain vastaavaa) sinun yläpuolelle "Ottaa yhteyttä" sivu. Tutustu esimerkiksi kuinka Positiivisuusblogissa Henrikillä on yhteyshenkilön yläpuolella kaksi nopeaa usein kysyttyä kysymystä:

Jos yhteystietolomakelaajennus sallii sen, voit käyttää ehdollisia kenttiä myös saavuttamaan suurin piirtein saman vaikutuksen kysymällä käyttäjiltä, ​​mistä heidän sähköpostinsa on, ennen kuin he saavat lähettää sen.

30. Muodosta tapa testata sivustosi tärkeitä sivuja (kuten lomakkeita)

Tunnen silti räpätä pääni seinää vasten tämän virheen, jonka tein …

Vaihdoin yhteydenottolomakelaajennuksia sivustollani ja pian sen jälkeen huomasin viestien pudonneen (tämä oli portfoliosivustoni – viestit olivat tärkeitä). Luonnollisesti ensimmäinen vaistoi oli tarkistaa ongelma yhteyslomakelaajennukseni kanssa.

Lähettäessään testiviestin testiviestin jälkeen en kuitenkaan löytänyt yhtä asiaa vikaa lomakelaajennukseni kanssa. Luulen, että ihmiset vain eivät enää pitäneet minusta yhtä paljon …

Eh, ei aivan. Katso – osoittautuu, etten testannut lomakkeitasi heti. Oli ongelma, mutta kysymys oli välimuistista. Koska testasin lomakelaajennusta järjestelmänvalvojan tililläni (joka ei saanut nähdä välimuistilla olevia sivuja), en koskaan törmännyt ongelmaan testaamisessa.

Älä tee virhettäni. Jos sivustollasi on tärkeitä sivuja – testaa ne, koska loppukäyttäjät näkevät ne. Eli käytä ainakin inkognito-tilaa.

Ponnistelujen tuhlaaminen ei-toimivien sivujen takia imee…, mutta hiukan testaus voi estää sitä.

31. Ohita vihaajat … suurimman osan ajasta

Jos kaikilla bloggaajilla on yksi asia – riippumatta siitä, aloitatko blogin vain ensimmäistä kertaa vai et -, se on seuraava:

Vihaisia ​​kommentteja.

Vaikka haluat oppia aloittamaan blogin kirjoittamisen yksinomaan söpöistä koiranpennuista, voin melkein taata, että saat silti vihaisia ​​kommentteja ihmisiltä, ​​jotka:

 • Ajattele unohtaneesi kaikkien aikojen oivallisimman koiranpennun.
 • Älä usko, että yksi lähettämistäsi koiranpennuista on söpö.

Kuten YouTube kuitenkin osoittaa, vihaiset kommentit ovat vain tosiasia, että vietät itsesi Internetiin.

Saat ne, ja ne pistävät… jos annat heidän.

Sinun on kehitettävä paksu iho. Suurimman osan ajasta nämä kommentit ovat vain vihaisia ​​ihmisiä, jotka piiloutuvat nimettömänä. Toisinaan saat kommentin, jolla on laillinen rypytys, johon sinun tulisi puuttua. Mutta suurin osa ajasta? Vihaiset kommentit menevät toiseen korvaan ja toiseen.

32. Älä tuijota analyysitietojasi

Analytiikkaan keskittyminen on melkein yhtä koukuttavaa kuin Facebook-uutissyöte. Ja kun alkaa nähdä lukusi jatkuvasti kasvavan, siitä tulee entistä enemmän riippuvuutta.

Mutta tässä on asia:

Ellei sinulla ole valtavaa mainoskampanjaa, joka vaatii reaaliaikaista seurantaa, näillä analytiikoilla ei ole mitään merkitystä jokapäiväisessä elämässäsi.

Kyllä – tarkastellaan analyysitietoja ajan myötä on hyödyllinen. Mutta onko sinun todella tiedettävä, onko sinulla tänään 100 tai 200 kävijää? Onko väliä, ansaitsitko tänään 10 tai 12 dollaria AdSensen kautta? Tarkoittaako jokin näistä tiedoista tosiasiassa sinulle jotain tällä hetkellä?

Vuosien kokemus on opettanut minulle, että niin ei ole.

Kehotan teitä asettamaan tiukat rajat ajan tuhlaamisen välttämiseksi. Sinulla on todella paljon tärkeitä asioita, kun aloitat blogin. Sano jotain, "Tarkastelen analyyttisiä tietoja vain maanantaiaamuna." Se on silti riittävän usein, jotta näet sivustosi ja sisältösi tehokkuuden, mutta ei liian usein, jotta siitä tulisi aikaa imevä.

Karol K kuinka aloittaa blogin
Karol K
Toimittaja CodeinWP: ssä. Blogger, kirjoittaja "WordPress valmis".

33. Ylläpito on tärkeätä!

Hosting on asia, jota otamme erittäin vakavasti täällä CodeinWP: ssä. Olemme tehneet hosting-kyselymme, hosting-arviomme (useille erityyppisille skenaarioille) ja kaiken siltä se näyttää.

Mutta minä henkilökohtaisesti ei ollut niin huolestunut isännöinnistä tai mistään palvelimiin liittyvistä asioista paremman osan blogointimatkani aikana ja etenkin kun aloitin blogin ensimmäistä kertaa.

Tämä muuttui dramaattisesti eräänä kaunana päivänä, kun huomasin, että palvelimellani oli ollut käynnissä koko roskapostifoorumi… ja kuka tietää, kuinka kauan siinä vaiheessa.

Tapa, jonka löysin, oli myös eräänlainen hauska. Sain automatisoidun sähköpostin, joka kehottaa minua "päivitä vBulletin-foorumi." Minulla ei ollut foorumia.

Joten kuten kävi ilmi, sähköposti lähetettiin satunnaiseen sähköpostiosoitteeseen, joka istuu pääverkkotunnukseni nimellä – newinternetorder.com. Ja koska minulla oli siellä kaikkia käyttävä ominaisuus sähköpostille, se ohjattiin todelliseen sähköpostiini. Aloin katsoa ympärilleni, katso, katso, löysin tämän:

foorumi

Se on foorumi. Istu vain siellä, Googlen hakemisto on täynnä ja täynnä lähteviä linkkejä, jotka osoittavat muille verkkosivustoille käyttämällä hauskoja ankkuritekstejä, kuten "louis vuitton -laukut" tai mitä?.

Kaikesta huolimatta. Tiivistettynä; tämä oli päivä, jolloin sain tietää luotettavan ja korkealaatuisen isännöinnin arvon. Tällainen tartunta tapahtuu palvelin tasolla. Se ei ole WordPress-ongelma tai mitään muuta.

Ole hyvä ja tee itsellesi palvelus. Työskentele vain hyvämaineisten hosting-yritysten kanssa alusta alkaen, kun aloitat blogin. Se ei ole joka tapauksessa niin suuri kustannus, voit saada jotain hienoa jopa 3-4 dollaria kuukaudessa. Bluehost on hyvä. SiteGround samoin. Digitaalinen valtameri jos olet palvelinta taitava. Tai WP Engine, jos haluat käyttää enemmän. Olemme tutkineet kaikkia näitä yrityksiä tutkimustyössämme.

34. Tee säännöllisiä sisällön tarkastuksia

Niin paljon kuin haluaisin, että näin ei ole, kaikki julkaisemme ei ole ikivihreää loputtomiin. Kapeasta riippumatta, siellä on aina uutta kehitystä, uusia ideoita, uusia kirjoitettavia asioita ja myös uusia asioita, jotka liittyvät vanhempiin sisältöihisi.

Yksinkertainen tosiasia on, että kukaan ei voi ennustaa tulevaisuutta. Joten vaikka luuletkin, että kirjoittamasi teos pysyy ajattomana aiheesta, jota se koskee, tämä on vain toive ja et voi koskaan olla varma.

Tästä syystä säännöllisten sisällön tarkastusten tekeminen on hieno idea, ja varsinkin jos blogi on ollut verkossa yli 12 kuukautta – kenties siitä ei tarvitse huolehtia, jos olet vasta oppinut aloittamaan blogin ensimmäistä kertaa aikaa, mutta kannattaa silti pitää mielessä.

Sisältötarkastuksen tavoite on yksinkertainen: tarkista, mitkä viesteistäsi ovat edelleen merkityksellisiä, jotka tarvitsevat päivitystä, jotka voidaan kokonaan poistaa ja jotka voidaan yhdistää.

Tästä asiasta Pat Flynn puhui yksi hänen podcast-jaksoistaan mukana Todd Tresidder. Siinä Todd tosiasiallisesti kertoi, kuinka kolmannen osan sisällöstä poistaminen kolminkertaisti liikennettä, usko tai älä.

Tässä on pähkinänkuoressa oleva versio, jos sinulla ei ole aikaa kuunnella koko jaksoa + joitain omia vinkkejä:

Aloita laatimalla laskentataulukko, joka sisältää kaikki viestit (URL-osoitteet riittävät). Jaa tämä taulukko kolmeen osaan:

 • "Pidä ja paranna" – virkoja, jotka ovat itsessään hyviä ja edelleen merkityksellisiä; saattaa tarvita työtä päivittääkseen tai laajentaakseen (uutta tietoa, uusia oivalluksia); toisin sanoen teemme heistä entistä parempia kuin nyt.
 • "Lujittaa" – pienemmät viestit, jotka voidaan yhdistää isommiksi; tämä tekee tuloksena olevasta resurssista paljon syvällisemmän ja täydellisemmän.
 • "Poistaa" – viestit, jotka ovat täysin merkityksettömiä tällä hetkellä ja jotka voidaan poistaa kokonaan (ajattele vanhoja sponsoroituja viestejä, vanhoja uutisia, arvosteluita tai ohjeita asioista, joita ei enää ole, tahattomia päällekkäisiä sisältöjä jne.)

Kun sinulla on sellaiset, voit aloittaa niiden käsittelyn tässä järjestyksessä: aloita poistamalla sisältö, konsolidoimalla ja parantamalla.

Jotkut asiat, jotka voit tehdä käydessäsi läpi yksittäisiä sisältökappaleita:

 • Asenna 301 uudelleenohjausta yhdistäessäsi viestit suurempiin resursseihin.
 • Aseta 410 tilakoodia lopullisesti poistetulle sisällölle.
 • Korjaa sisäiset linkit työskennellessäsi viesteissä, jotka olet päättänyt jättää verkossa. Varmista, että ne linkittävät myös uudempaan sisältöösi. (Luonnollisesti vanhojen viestien sisäiset linkit eivät viittaa uuteen sisältöösi, koska linkkejä luotaessa niitä ei ollut.)
 • Korjaa vanhan sisällön muotoilu – käytä H1, H2, luettelopisteitä.
 • Päivitä parhaimpien viestiesi kuvat – tee niistä helpommin sosiaalisia ja ajan tasalla olevia sosiaalisen median kuvien nykyiset vaatimukset. Voit käyttää mitä tahansa näistä työkaluista.
 • Korjaa Yoast SEO -mallit.
 • Poista kuolleet linkit.
 • Korjaa kaikki HTML-ongelmat.
 • Lisää sisältöpäivityksiä tarvittaessa.
 • Päivitä tunnisteesi ja / tai luokkasi, jotta koko sivusto on johdonmukaisempi.
 • Julkaise vanha sisältö uudelleen, jos se on järkevää. Vaihda vain julkaisupäivä nyt.
 • Poista kommentit, kun julkaiset uudelleen.

Tällaisen auditoinnin tekeminen ja aikaisemman sisällön elvyttäminen ovat vain todiste siitä, että välität siitä, mitä ihmiset näkevät, kun he tulevat verkkosivuillesi ja alkavat käyttää satunnaista kappaletta sisällöstäsi. Pohjimmiltaan se on signaali Googlelle, että sivustosi kaikki ansaitsee sijoituksen, koska kaikki on ajan tasalla. Tämä ei ehkä kuulosta siltä, ​​että olisi niin tärkeää, jos olet vasta aloittamassa blogin ensimmäistä kertaa, mutta on parasta sisällyttää nämä taktiikat heti ensimmäisestä päivästä – näin saat kaiken hyödyn irti ajan myötä.

Kuinka usein suorittaa täydellinen tarkastus? Todennäköisesti kerran vuodessa. Mutta on jotain, mitä sinun pitäisi tehdä useammin:

35. Päivitä sisältö säännöllisesti

Olen maininnut tämän lyhyesti edellä, mutta se ansaitsee oman paikansa luettelossa, joten tässä käy.

Pohjimmiltaan kuuluu seuraavaan:

Sisältösi ei ole ikivihreä, ellet yritä tietoisesti pitää sitä sellaisena.

Annan näyttää sinulle jotain; tämä on yksi tämän blogin luetteloviesteistämme – sisältäen hienoja WordPress-teemoja. Tässä on kaikki sen versiot:

tarkistuksia

Sen on oltava yli 100 päivitystä, jotka kestävät 3 vuotta.

Tämä on äärimmäinen esimerkki. Emme päivitä kaikkea sisältöämme usein. Mutta silti viesti pysyy:

Sisältö ansaitsee ehdottomasti päivityksen säännöllisesti. Aina on uutta tietoa, uutta tietoa, uusia tekniikoita, menetelmiä, tuotteita tai mitä muuta kirjoitat. Yleisösi haluaa lukea siitä, mikä on uutta. Google haluaa sinun kirjoittavan siitä myös. Kirjaimellisesti maailma haluaa sinun pitävän sisältösi ajan tasalla. Jos et… hyvästellä Google-sijoituksesi.

Vanhojen viestien päivittäminen on yksi niistä tekniikoista, joista käytännöllisesti katsoen jokainen kokeneempi bloggaaja puhuu. Esimerkiksi Neil Patel kertoo vanhojen virkojensa herättävän elämään johti 51% enemmän liikennettä kolmen kuukauden ajan.

Tässä on mitä voit tehdä erityisesti:

 1. Siirry Google Analyticsiin ja luo luettelo kymmenestä suosituimmasta viestistä.
 2. Pyrkivät päivittämään ne kerran kuukaudessa.
 3. Palaa takaisin ja laajenna luettelo alkuun 30-50.
 4. Pyrkivät päivittämään ne 3–5 kuukauden välein.
 5. Luo laskentataulukko tehdäksesi siitä hallittavissa, tai Google Cal -muistutus.

36. Helppo käytettävissä olevien laajennusten lukumäärällä

On todennäköistä, että et todellakaan tarvitse kaikkia niitä 30 sivustollasi tällä hetkellä käynnissä olevaa laajennusta, varsinkin kun et ole käynnistämässä blogia.

Ja tiedän, että on helppo päästä sinusta ja kadottaa itsesi uuteen luetteloon "10 parasta WordPress-laajennusta X: lle," mutta se ei oikeastaan ​​ole tapa elää WordPress-elämääsi niin sanotusti.

Ensinnäkin, kaikki pienet haluamasi ominaisuudet eivät tarvitse laajennusta. Monet voidaan tehdä yksinkertaisilla WordPress-hakkeroilla tai muilla nopeilla muokkauksilla. Tämän lisäksi muita asioita, joita et todellakaan tarvitse ollenkaan – ne ovat vain yksi enemmän "kiiltävä esine" se näyttää siistiltä, ​​mutta ei oikeastaan ​​ole niin hyödyllistä.

Kaikki laajennukset eivät myöskään toimi yhtä hyvin. Joskus kompastat toisiinsa häiritseviin asioihin, jolloin sivustosi kaatuu (pahin tapaus) tai suorituskykysi laskee merkittävästi (paras tapa). Ja älä edes saa minua aloittamaan useiden laajennusten yrittämällä tehdä täsmälleen sama asia (esimerkiksi W3 Total Cache -asennus WP Super -välimuistin päälle).

Keskity sen sijaan vain välttämättömiin asioihin ja hanki vain yksi laajennus kohden. Yleensä:

 • SEO,
 • varmuuskopiot,
 • välimuistia,
 • sosiaalinen media,
 • yhteyslomakkeet,
 • Jetpack… mahdollisesti.

Mikä vie minut seuraavaan kohtaan, joka on todella tärkeä aloitettaessa blogia:

37. Huomaa sivustosi turvallisuus, kiro se!

Okei, joten jotkut asiat eivät ole sinun hallinnassasi. Jos palvelimesi kaatuu, et voi tehdä tässä paljon, mutta on myös monia muita asioita, joita todella voi hallita..

Ensinnäkin, kuten Colin sanoi yllä, pidä sivustosi ajan tasalla. Jos et, niin vaarana on, että se hakkeroidaan jonkin vanhan haavoittuvuuden kautta.

Toiseksi hanki itsellesi suojauslaajennus / -ratkaisu ja kiinnitä huomiota ilmoituksiin, jotka se lähettää sinulle.

Oikeasti, tämä ei ole aivokas, ei minun tarvitse puhua tästä. Tarvitset sitä ehdottomasti!

Jotkut vaihtoehdot:


Wordfence Security – palomuuri & Haittaohjelmien skannaus

Tekijä (t): Wordfence


96% Arviot


3000000 + asennukset


WP 3.9 + vaaditaan

Lisätietoja

wordfence.7.4.7.zip

Nykyinen versio: 7.4.7

Viimeksi päivitetty: 23. huhtikuuta 2020


96% Arviot


3000000 + asennukset


WP 3.9 + vaaditaan

WordPress.org-laajennussivu


Wordfence Security – palomuuri & Haittaohjelmien skannaus


Sucuri Security – Auditointi, haittaohjelmaskanneri ja suojauksen karkaisu

Tekijä (t): Sucuri Inc.


88% Arviot


700000 + asennukset


WP 3.6 + vaaditaan

Lisätietoja

sucuri-scanner.1.8.24.zip

Nykyinen versio: 1.8.24

Viimeksi päivitetty: 17. helmikuuta 2020


88% Arviot


700000 + asennukset


WP 3.6 + vaaditaan

WordPress.org-laajennussivu


Sucuri Security – tilintarkastus, haittaohjelmien skanneri ja turvallisuuden karkaisu


iThemes Security (aiemmin Better WP Security)

Tekijä (t): Ithemes


94% Arviot


900000 + asennukset


WP 5.2 + vaaditaan

Lisätietoja

better-wp-security.7.7.1.zip

Nykyinen versio: 7.7.1

Viimeksi päivitetty: 20. huhtikuuta 2020


94% Arviot


900000 + asennukset


WP 5.2 + vaaditaan

WordPress.org-laajennussivu


iThemes Security (aiemmin Better WP Security)

Harkitse niiden lisäksi myös sellaisia ​​asioita kuin kaksifaktorinen todennus ja muut yksinkertaiset korjaukset, jotka tekevät sivustostasi erittäin turvallisen.

38. Älä hiki Google PageSpeed ​​Insights -pisteesi yli

Tiedätkö miksi sinun ei pitäisi hikoilla tästä? Koska useimmiten et voi edes parantaa sitä paljon.

Jokin aika sitten teimme hauskan kokeilun. Halusimme tarkistaa, millaisia ​​vaikutuksia sinulla voi olla PageSpeed ​​Insights pisteet, kun olet saanut ensimmäisen arvosanan. Joten saimme kaksi isäntäasetusta, suoritimme testauksen ja optimoimme sitten heikomman suorituskyvyn parilla standardimenetelmillä.

Tulokset olivat tavallaan yllättäviä (tai ei ollenkaan yllättäviä, riippuen siitä kuinka näet). Osoittautuu, että sivustosi pitäminen nopealla isännällä on paljon tärkeämpää kuin minkä tahansa muun optimoinnin tekeminen.

Lyhyesti sanottuna, nopeampi isäntäasetus sai silti paremman arvosanan suoraan portista kuin hitaampi isäntä, vaikka se olisi tehnyt erilaisia ​​optimointeja. Tässä on täydellinen kokeilu.

Loppujen lopuksi tämä kaikki tapahtuu jälleen kerran, jotta saamme hyvän hosting-asennuksen. Tämä on aina helpoin ja paras tapa parantaa PageSpeed ​​Insights -pisteitä aloittaessasi blogia.

39. Käytä Quoraa saadaksesi selville, mitä ihmiset haluavat oppia

Bill jo mainitsi Quora yllä, mutta luettelon siitä aivan toisesta syystä. Kyse ei ole asiaankuuluvien Quora-ketjujen löytämisestä, vastauksen lähettämisestä ja sisällön kytkemisestä sen jälkeen. Kyse on jostakin muusta:

Quora on yksi harvoista verkkosivustoista, jonne pääset selvittämään, mistä ihmiset todella haluavat oppia. Periaatteessa jokainen kysymys on sinulle mahdollisuus kirjoittaa aivan uusi viesti blogiisi – todella mahtava auttaja blogin aloittamisessa..

Tarvitsee vain menemisen Quoraan, seuraamalla kourallisia aiheita, jotka liittyvät blogisi kapeaseesi, ja kiinnittämällä huomiota ihmisten esittämiin kysymyksiin.

Tässä on mitä saavutat tekeessäsi seuraavan:

 • Ensinnäkin tiedät, että kysymys on todellakin tärkeä ainakin yhdelle todelliselle, hengittävälle henkilölle – toisin sanoen sinulla on vahvistus siitä, että tiettyä ongelmaa ei ole vain mielessäsi.
 • Näet tarkan sanamuodon, jonka henkilö käytti kysymyksen esittämiseen – voit käyttää sitä otsikkona, jopa, tai osana sitä. Lisäksi tämä antaa sinulle ilmoituksen avainsanatyypeistä, jotka voivat liittyä ongelmaan.
 • Sinulla on loistava paikka mainostaa kyseistä viestiä sen jälkeen kun se on tehty. Voit palata Quoraan, vastata kysymykseen yksinkertaisella ja nopealla tavalla ja lisätä sitten linkin kenelle tahansa, joka haluaa oppia lisää.

Tämä on tarkka asia, jonka teimme ainakin kourallisilla viesteillä täällä:

quora1
Onko Avadassa enemmän ominaisuuksia kuin Divillä??

quora4
Shopify verrattuna WordPressiin, mikä on näiden kahden vertailu?

quora3
Mikä on paras WP-laajennus klubin jäsenhakemistoon?

Avainkohdat:

 • Kun rakennat tällaista viestiä, varmista, että pääset vastauksen ytimeen heti. Kuten Colin sanoi, unohda intro-kirjoitustasi kuin lukion tutkimuspapereita.
 • Jos sinun on kirjoitettava jonkinlainen esittely, jotta tavalliset lukijat eivät vieraistuisi, käytä ainakin asiakirjaankkureita linkittäessäsi viestiä Quorasta. (Esimerkki linkki viestisi, jonka olet sivustossa.com/some-post/#the-relevant-part.) Näin Quorasta tulevat voivat ohittaa sen, mikä heidän näkökulmasta ei ole tärkeätä.
 • Käytä kuvia, jotta Quora-vastauksesi erottuu kaikista muista. Hyvä temppu. Joitakin esimerkkejä yllä olevasta.

40. Tee avainsanatutkimus jokaiselle julkaisemallesi uudelle viestille

Olemme jo maininneet avainsanatutkimuksen täällä, mutta halusin avata tämän madotölkin vielä minuutti vain varmistaakseni, että olemme kaikki samalla sivulla. Tässä on yksi tärkein asia, jonka halusin toistaa:

Avain todelliseen, oikeaan avainsanatutkimukseen on sen tekeminen uudestaan ​​ja uudestaan ​​jokaiselle uudelle julkaisemallesi viestille.

Kuulostaa paljon työtä, tiedän siitä, pahoillani siitä, mutta ei vain ole muuta tapaa julkaista sisältöä nykypäivän verkkoympäristössä aloittaessasi blogia. Siellä on aivan liian paljon hienoa sisältöä. Liian paljon sisältöä, joka on jo melko optimoitu. Tällaisessa ympäristössä et voi vain luottaa pääavainsanasi koko sivustolla ja luoda sitten sisältöäsi edelleen "aivan sama" löysästi kytketty aihe.

Tämä palaa myös sisällön tarkastuksiin. Kysy itseltäsi käydessäsi läpi aiempaa sisältöäsi ja tarkastellen sitä, "Mitä avainsanaa tämä viesti jopa kohdistaa? Onko se optimoitu tarpeeksi??"

41. Hanki inspiraatiota näennäisesti liittymättömiltä nicheiltä

Tulossa hyviä blogiviestien ideoita voi olla kovaa toisinaan. Mutta pitämällä itsesi innoittamana vain sisäpuolelta sisällön kuluttamisesta, voi olla kaksiteräinen miekka.

 • Toisaalta se pitää sinut ajan tasalla ja sormella pulssilla.
 • Mutta toisaalta, se ei anna sinun avautua uusille ideoille ja ehkä kokeilla uusia asioita, joita ei ole ennen kokeiltu.

Suosittu kirjailija ja podcaster, James Altucher sanoo, että ideaseksi on yksi tehokkaimmista asioista, joita luova ihminen voi kokea (parafraasin). Toisin sanoen, ainoa tapa saada hyviä ideoita on omistaa paljon ideoita. Ja kun nämä ideat alkavat seksiä toistensa kanssa, syntyy suuria asioita / tuotteita / artikkeleita.

Siksi meidän on laajennettava. Lukea paljon. Katso paljon videoita. Tee paljon juttuja. Anna itsellesi kuluttaa sisältöä oman nichesi ulkopuolella. Tämä on ehkä lopullinen polku, jota on noudatettava aloittaessasi blogia.

Tim Ferriss – kaveri olet ehkä kuullut – näkee myös arvon salliessaan itselleen jonkin verran vapautta tässä suhteessa. Yksi hänen asioistaan ​​on esimerkiksi kaunokirjallisuuden lukeminen ennen nukkumaanmenoa. Hän ei ole fiktiokirjailija. Vaikuttaa siltä, ​​että kaunokirjallisuuden lukemisen pitäisi olla tekemättä hänelle mitään. Mutta silti:

Älä lue tietokirjallisuutta ennen nukkumaanmenoa, mikä rohkaisee projisoimaan tulevaisuuteen ja huolehtimaan / suunnittelemaan. Lue fiktio, joka kiinnittää mielikuvitusta ja vaatii huomion nykytilaan.Tim Ferriss

42. Anna parhaat jutut ilmaiseksi

Kyse on maksetusta vs. ilmaisesta sisällöstä. On yleinen virhe ajatella, että paras sisältö tulisi varata palkattuille asiakkaillesi.

Ehei!

väärä

Ajattele sitä tällä tavalla, kun kytket radion päälle (jos et ole vielä siirtynyt Spotifyn tai podcastien luo täysin, ts.) Mitä kuulet? Kuuletko satunnaisen kappaleen artistin albumista?

Ei! Kuulet heidän absoluuttisen nro 1 osuman! Ja saat sen ilmaiseksi. Miksi? Koska he saavat sinut ostamaan albumin tai konserttilipun näin.

Kutsu sitä "radioperiaate" jos haluat.

Asia on seuraava:

Ilmaiset, mahtavat jutut vievät ihmiset oven läpi. Kun he tulevat, he alkavat etsiä lisää. He alkavat ajatella, "hitto, tämä ilmainen resurssi on parempi kuin mitä muut ihmiset veloittavat!"

Se on voitto.

Täältä saat myydä yksitellen neuvottelut, premium-moniosaiset kurssit, esiintymiset puhumalla, kiinteistöt … saat idean.

Lyhyesti sanottuna: Aloitatko blogin? Anna parhaat jutut ilmaiseksi. Sillä on valtava ROI!

43. Lopeta kieliopin pakkomielle. Kukaan ei välitä

(Lukuun ottamatta tätä yhtä henkilöä, joka huomauttaa sen kommenteissa. Älä ole huolissasi hänestä. Hän on joka tapauksessa ääliö.)

Tiedon ydin on se, mikä todella merkitsee. Ja tiedän, että se kuulostaa mutkikkaalta, mutta se on vain kuinka asiat ovat.

Kukaan – ja tarkoitan todella ketään – ei koskaan lue blogiasi vain siksi, että kielioppisi on paikalla. Jos "hyvä kielioppi" olet ainoa asia, jonka olet menettänyt sinulle, olet kadonnut.

Toisin sanoen huonosti kirjoitettu, oivaltava viesti tulee aina olemaan parempi kuin hienosti kirjoitettu, sukupuoliton lehdistötiedote.

Ideoita! Tarinoita! Viihteen arvo! Raaka tietoa! Sijoita ensin sisältölihakseesi ja keskity vain sitten kielioppiisi.

Yoda

Kuitenkin, kun sanottiin:

44. Kirjoittaminen, muokkaaminen, julkaiseminen – se on 3-vaiheinen prosessi

Vaikka kielioppi ei ole asia, jonka pitäisi olla pakkomielle, laadukkaan postin saaminen ovesta ja villiin on silti prosessi, joka on harkittava.

Oma suosikki lähestymistapani on käsitellä sitä 3-vaiheisena asiana: kirjoittaminen, muokkaaminen, julkaiseminen.

Miksi niin?

Se on yksinkertainen, koska kirjoitat, ja se on helppo ja houkutteleva muokata lennossa – kuten, korjaa lauseet / kappaleet kirjoittaessasi niitä. Vaikuttaa luonnolliselta, se on mitä teimme kirjoittaessamme papereita kouluun. Mutta se ei ole tehokkain.

Kirjoittamisen muokkaamisen ongelma on, että se pysäyttää ideoiden virtauksen, häiritsee luovaa ajatteluasi ja vaikeuttaa tarinankerrontaa.

Oikea kirjoitustapa – uskallan käyttää sanaa "oikea" – on kirjoita ensin, muokkaa myöhemmin.

Ensimmäisen luonnoksen luomisen tavoitteena on saada mahdollisimman monta sanaa paperille (tai digitaaliselle paperille) ja olla huolta siitä, miltä se kaikki näyttää. Tarkoitan todella sitä, että sinun tulisi kirjoittaa kaikki mitä ajattelet, mikä liittyy aiheeseen.

Tärkeää tässä on, ettei lopeta itseäsi ja yritä korjata mitään. Ei edes kirjoitusvirheitä. Sinun tehtäväsi on kirjoittaa. Olla luova.

Sitten, kun olet luonut koko luonnoksen, muokkaaminen voi tapahtua. Tässä vaiheessa voit palata luonnokseen ja alkaa korjata sitä.

Ja tiedän, että tämä erottelu on jotain uskomattoman vaikeaa pysyä ajan tasalla. Minäkin kiinni muokkaamaan tätä tai toista kirjoittaessani, mutta tärkeintä on huomata tämä ja yrittää napsauttaa itsesi irti.

Viimeinkin julkaiseminen, joka on tavallaan oma asia, koska suurin osa kirjoittamastamme julkaistaan ​​verkossa (eikä sitä lähetetä ulkopuoliselle sanomalehdelle tai jotain muuta).

Blogit ovat ainutlaatuisia toimimisessaan. Tarkoitan artikkelisi runkojen lisäksi sinun myös valmistella otsikko, muotoilla viesti, lisätä kuvia, asettaa tunnisteet / luokkisi, lisätä "napsauta tweetit" ehkä, ja tee lukemattomia muita asioita – kaikki asiat, jotka blogin perustaminen sisältää. Tämä kaikki on "kustannustoiminta" ämpäri. Tee tämä viimeksi. Työskentele sen puolesta, että viestisi näyttää hyvältä heti ennen kuin painat julkaisupainiketta.

45. Asenna blogi- / kirjoitustyökalut oikein

Joten siitä riippuen miten ajat blogin perustamisessa ja sisällön luomisessa, saatat löytää tiettyjä työkaluja erittäin hyödyllisiksi päivittäisessä työssäsi.

Olipa kyseessä pysyvä työpöytä, uusi näppäimistö tai viileä verkkosovellus, työkalut helpottavat bloggaamistasi.

Mennään vain läpi tämä valintalista yksi kerrallaan:

I. Ole hyvä ja hanki itsellesi hyvä näppäimistö

Pidä kiinni! Älä ohita tämän lukemista! Se on tärkeää.

Näppäimistö on ehkä aliarvioitu laite, jonka kanssa olemme säännöllisesti yhteydessä. Suurin osa vuorovaikutuksestamme tietokoneen kanssa tapahtuu näppäimistön kautta, eikö niin?

Vaihdamme kuitenkin näppäimistöjä harvoin, emmekä yleensä seuraa, mitä näppäimistömarkkinoilla tapahtuu. Me vain saamme kaiken saatavilla olevan tai minkä tahansa tietokoneemme mukana. Mutta se on virhe.

Näppäimistöt ovat huomattavasti erilaisia, ja yhtäkään näppäimistöä ei voida hallita. Tämä kaikki johtuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi, konekirjoittajan taidoistasi ja yleisestä mukavuudestasi sijainnistasi riippuen. Siksi sinun on kokeiltava erilaisia ​​asetuksia löytääksesi sopivan.

Joissakin näppäimistöissä on alhaiset matkanäppäimet, toisissa korkeat matkat. On mekaanisia näppäimistöjä. On kalvoavaimia. MacBooksilla on mitä tahansa nykyään. Jne. Mutta tosiasia on se, että et koskaan tiedä kumpi niistä tulee olemaan sinulle parempi, kunnes yrität heitä ensin.

Joten mene paikalliseen kauppaan ja kokeile. Pidä vain kiinni, sytytä muistilehtiötyökalu, ala kirjoittaa, katso miltä se tuntuu. Oikean näppäimistön saaminen voi muuttaa sinut pääkirjoittajaksi yön yli – ainakin mitä se teki minulle.

II. Kokeile blogi-sovelluksia

Työskentelemällä kaikki WordPressin käyttöliittymässä on hienoa, etenkin häiriötekijöiden tilassa.

häiriötekijä vapaa

Mutta kun aloitat blogin, saatat löytää itsesi entistä tuottavammaksi joissakin erillisissä blogisovelluksissa.

Esimerkiksi, kaksi suosikkia ovat iA Writer ja Karhu.

 • iA Writer on luultavasti paras kirjoitussovellus Macille (vaikka vain mielipiteeni).
 • Bear on hienosti suunniteltu muistiinpanosovellus Macille, joka toimii myös hienona tekstieditorina. Ja se on paremmin integroitu MacBook Pron kosketuspalkkiin kuin iA.

Molemmat sovellukset tukevat hinnanalennus, mikä on paljon nopeampi tapa kirjoittaa mitä tahansa.

Lisäksi, jos sinulla on enemmän laitteita, voit synkronoida sisällön kaikkien niiden kanssa.

Muita vaihtoehtoja:

 • WordPress-työpöytäsovellus – calypso. Tämä on saatavana Windowsille, Macille ja Linuxille. Se antaa sinulle pääsyn myös joihinkin muihin wp-admin-osiin.
 • Odysseus Macille. Melko kallis kirjoitussovellus, mutta sillä on paljon raskaita faneja, jotka todella rakastavat sitä.
 • Google Docs. Tämä kuulostaa selvältä, mutta uusimpien työkalujen avulla voit nyt integroida Google-dokumentin suoraan WordPress-sivustoosi, mikä tarkoittaa, että voit periaatteessa viedä minkä tahansa asiakirjan suoraan blogiisi. Lisää tästä.

III. Kokeile auttajasovelluksia

Tässä on nopea ajaa läpi sovelluksia, jotka tekevät työstäni paljon nopeampaa:

 • Lightshot – lopullinen kuvakaappaustyökalu.
 • Alfred – Mac-tuottavuussovellus, ajattele sitä Spotlight-hakuna steroideilla.
 • teksti – tekstien laajennussovellus Macille. "aText nopeuttaa kirjoittamista korvaamalla lyhenteet määrittelemilläsi usein käytetyillä lauseilla." Esimerkiksi minulla on tapana käyttää sanaa "WordPress" Paljon, joten sen sijaan, että tarvitsisin kirjoittaa sitä käsin joka kerta, olen asettanut makron, jonka avulla voin vain kirjoittaa WPP: tä, ja aText laajentaa sen heti WordPressiin. Minulla on runsaasti muita tämän tyyppisiä (yleisiä kirjoitusvirheitä varten, monimutkaisia ​​sanoja jne.).
 • WorkFlowy – paras työkalu artikkelihahmojen luomiseen.
 • Salasanan hallinta – nämä auttavat sinua seuraamaan kaikkien muiden asioiden käyttäjänimiä / salasanoja.
 • BetterTouchTool – Mac-kosketuslevysi ja steroidien kosketuspalkki. Käytän sitä mukautettuihin eleisiin ja saadakseni myös nämä pikakuvakkeet (muun muassa):

MacBook Pro touch

Se on kääri!

Tämä viesti on ollut paljon! Itse olet lukenut juuri 11 000 neuvosanaa blogin perustamisesta. Kiitos, että olet edelleen täällä!

Viime kädessä blogin ylläpitäminen on yksi niistä asioista, joka vaikuttaa sinänsä yksinkertaiselta, mutta ero vain tekemisen ja sen käyttämisen täyden potentiaalin välillä on todella valtava. Siellä on vain niin paljon liikkuvia osia! Siellä on itse WordPress, joka kirjoittaa sisältöä, muokata, muotoilla, isännöidä, SEO, linkkien luominen, sosiaalinen media, sähköpostiluettelot, verkostoituminen ja edelleen ja edelleen.

Toivon, että tämä luettelo on ollut oivaltava ja että se auttaa sinua välttämään joitain varhaisista virheistä, joita useimmat bloggaajat tekevät. Jos haluat meidän laajentavan mitä tahansa tässä käsiteltyä kohtaa, lähetä kysymyksesi alla.

Älä unohda lisäksi sitä alussa mainitsemani opasta – se vie sinut läpi koko menestyvän blogin luomisprosessin.

Bonustiedot, jos kysyt itseltäsi kuinka aloittaa blogi!

Valehteli … meillä on täällä todella kolme bonusta:

(1) Jos tämä on tarpeeksi luettavaa, tartu leikattuun ‘pidettävään PDF-huijausarkkiisi, joka tiivisti yhteen kaiken, mitä tässä resurssissa on sanottu..

(2) Haluatko opetusohjelman blogin perustamisesta videomuodossa? Meillä on se myös sinulle.

Napsauta nähdäksesi:

(3) Asia, jonka mainitsimme alussa – tämä koko resurssi muutettiin hienosti suunniteltuksi e-kirjaksi, jossa on saatavana useita muotoja – PDF, MOBI, ePub. Tämä tarkoittaa, että voit lähettää tämän Kindlesi tai mihin tahansa muuhun laitteeseen, jota käytät e-kirjoissa:

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector