Kuinka aloittaa onnistunut blogi vuonna 2020

Kuinka aloittaa onnistunut blogi vuonna 2020

Kuinka aloittaa onnistunut blogi vuonna 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Jos olet koskaan miettinyt kuinka aloittaa onnistunut blogi sitten olet oikeassa paikassa. Tämä yksityiskohtainen opas käy läpi jokaisen tärkeän askeleen matkalla tyhjästä näytöstä eloisaan blogiin, joka luetaan. Kerromme kaiken vetämättä lyöntejä! ��


Huolimatta siitä, haluatko blogin liiketaloudelliseen tarkoitukseen, henkilökohtaisen projektin, söpön Instagram-koiranpenteen tai muun siltä, ​​tämä opas on sinulle. Ja mikä parasta, käytännön työ vie vain noin 30 minuuttia (plus aika, joka tarvitaan tämän oppaan lukemiseen, duh!). Aivan rehellisesti, sinut hämmästyy siitä, kuinka helppoa on aloittaa onnistunut blogi. ��

Kun olet lukenut tämän, tiedät tarkalleen, mihin toimenpiteisiin ryhdyt – mihin keskitytään eniten, mitä jätetään kokonaan huomioimatta ja mitä toimia uuden blogin auttamiseksi auttaa ja houkuttelemaan lukijoita.

Kuinka aloittaa onnistunut blogi

Mutta ensin, miksi kuuntele meitä, jos haluat oppia aloittamaan onnistuneen blogin? ��

Useita vuosia sitten, olimme teidän tarkoissa kenkässänne. Tiesimme, että halusimme aloittaa menestyvän blogin, meillä oli karkea käsitys siitä, mistä halusimme blogoida, mutta meillä ei ollut kaikkia dominokappaleita mukavasti sovitettuna. Ja anna anteeksi sanominen "me" koko ajan, mutta on vain, että tämä blogi on ryhmätoiminta, jossa on enemmän kuin yksi henkilö joukkueessa.

Kokeilujen ja virheiden avulla olemme pystyneet lopulta kasvattamaan blogiamme yli 400 000 kävijään ja 20 000 dollarin tuloihin kuukausittain.

Kuinka aloittaa onnistunut blogi: tilastomme

Tänään haluamme näyttää, kuinka työskennellä samanlaisten tulosten saavuttamiseksi ja miten toistaa strategiamme ja taktiikkamme luomalla oman blogin. Tämä opas on yhteenveto ~ 7 vuoden kokemuksestamme blogin rakentamisessa ja kasvattamisessa.

Mennään tämä asia menee!

Kuinka aloittaa onnistunut blogi – yleiskatsaus

Näin blogin luominen tapahtuu askel askeleelta:

Haluatko mieluummin lukea PDF: n? Lataa täydellinen opas täältä:
������

��

Luku 1: Päättäminen siitä, mitä blogiin kirjoitetaan

��

Luku 2: Paras blogging -alusta

��

Luku 3: Verkkotunnuksen määrittäminen, isännöinti & WordPress

��

Luku 4: Pakolliset WordPress-laajennuksesi

��

Luku 5: Perusasetukset, joita jokainen blogi tarvitsee

��

Luku 6: Blogin kotisivu ja muut välttämättömät blogisivut

��

Luku 7: Tulossa blogisisäideoihin, joita ihmiset eivät voi sivuuttaa

✍️

Luku 8: Blogipostin kirjoittaminen – askel askeleelta

��

Luku 9: WordPress SEO – mistä aloittaa

��️

Luku 10: Blogin mainostaminen

��

Luku 11: Blogisi ansaitseminen

��

Lisäluettelo: Parhaat blogityökalut ja oppaat

Nyt, ennen kuin aloitamme, minun on käsiteltävä joitain yleisimmistä väitteistä ja kysymyksistä, jotka useimmilla ihmisillä ovat onnistuneen blogin perustamisesta:

FAQ blogeihin

Tässä on joitain blogin perustamista ajattelevien ihmisten yleisimmistä kysymyksistä:

Voinko tehdä kaiken yksin ilman kenenkään apua?

Joo.

Täällä ei todellakaan ole paljon sanottavaa … voit todella oppia aloittamaan onnistuneen blogin ja sitten suorittamaan tämän tiedon itse. Lisäksi lopullinen vaikutus ei välttämättä ole huonompi kuin jos sinulla olisi ammattisuunnittelija tai -kehittäjä palkkalistoilla. Työkalut ovat kehittyneet paljon vuosien varrella – ne ovat erittäin käyttäjäystävällisiä ja helppo tarttua nykyään.

Mitä tarvitsen aloittamiseksi? Pitääkö minun osata koodata?

Tarvitset tietokoneen ja nyrkkiä dollareita. Kaikki muut tavarat ovat valinnaisia.

Ei vaadita koodaustietoa, ei verkkosivustojen omistamiskokemusta eikä suunnittelutaitoja tai mitä tahansa.

Syynä siihen, että näin on, johtuu siitä, mitä edellä mainitsin – meillä on nykyään yksinkertaisesti toiminnallisempia ja helpommin käytettäviä työkaluja.

Lyhyesti sanottuna, tässä vaiheessa on kyse blogin perustamiseen (keskustelemme niistä perusteellisemmin seuraavissa luvuissa):

 1. Tilaa blogin isännöinti (suosittelemme Bluehostia *).
 2. Valitse verkkotunnus blogiisi.
 3. Suorita blogin isäntärekisteröinti loppuun.
 4. Valitse valintaruutu, jotta WordPress asennetaan automaattisesti.
 5. Kirjaudu sisään ja kirjoita ensimmäinen blogiviestisi.

* Kun olet valmis ostamaan isännöintisi, varmista, että käytät yllä olevaa linkkiä Bluehostiin. Se on kuitenkin sisaryrityslinkki (tarkoittaen, että saamme pienen palkkion), se myös avaa 2,95 dollaria vs. 3,95 dollaria alennushinnan sinulle. Et saa tätä alennusta, jos vierailet Bluehost-sivustossa jollain muulla tavalla kuin yllä olevan linkin kautta.

Voinko luoda blogin ilmaiseksi?

Sanalla sanoen kyllä. Mutta se ei ole paras tapa päästä.

Vaikka siellä on blogiympäristöjä, joiden avulla voit rakentaa blogin kokonaan ilmaiseksi, ne sisältävät useita rajoituksia:

Olet kiinni alustan aliverkkotunnuksesta etkä voi saada omaa verkkotunnustasi maksamatta maksua.

Et usein saa tehdä paljon räätälöinnin tai uusien ominaisuuksien asentamisen suhteen.

Mahdollisuutesi ansaita rahaa blogiin ovat rajoitetut – kaikki käyttöympäristöt eivät salli sinun myydä tuotteitasi tai mainostaa muiden ihmisten tavaroita mainosten avulla.

Voit pakottaa isännöimään alustan omia mainoksia sivustossasi.

Päivän lopussa, jos päätät sen sijaan purkaa vaatimattoman maksun, voit poistaa kaikki yllä mainitut asiat ja luoda täysin toimivan blogin omalla.

Ihmiset sanovat, että bloggaaminen on kuollut. Ovatko he oikeassa?

"Blogi on kuollut" on jotain, mitä ihmiset ovat sanoneet jo vuosia. On vaikea edes tarkistaa, milloin lause ilmestyi ensimmäistä kertaa.

Oletettu joukko bloggaamisen tappajia on ollut useita. Ensin oli sosiaalinen media, Twitter ja Facebook, sitten YouTube, suoratoistopalvelut ja kuka tietää mitä muuta.

Mutta!

Tiedot sanovat toisin.

Raakadatalla on yksi etu, se ei vie puolia.

Annan näyttää sinulle kaksi asiaa:

 1. Mukaan WordPress.com, yli 409 miljoonaa ihmistä tarkastelee yli 20 miljardia blogisivua kuukaudessa. Tämän lisäksi käyttäjät luovat kuukaudessa lähes 70 miljoonaa uutta viestiä ja lähes 77 miljoonaa uutta kommenttia.
 2. WordPress – epäilemättä suurin blogi ja verkkosivustojen moottori heistä kaikista – hallitsee nyt yli 35% kaikista verkkosivustoista. Uudelleen, se on kaikki sivustot.

Joten ei. Blogit ovat kaukana kuolleista.

Kun olen oppinut aloittamaan blogin, voin sitten muuttaa kyseisen blogin yritykseksi ja ansaita siitä rahaa?

Tottakai.

Katsokaa vain mitä olemme tehneet täällä juuri tämän blogin avulla.

Kun aloitimme, blogi ansaitsi ymmärrettävästi 0 dollaria. Mutta ~ 3 vuoden kuluessa olemme kasvattaneet sen tuloksi ~ 20 000 dollaria kuukaudessa.

Kuinka se ansaitsee rahaa tarkalleen ja kuinka olemme saavuttaneet sen? Pääset siihen myöhemmin. Mutta sanotaan vain, että pääsy tälle tasolle kesti meiltä jonkin verran kokeiluja ja virheitä. Yritämme keittää sen kaiken tässä oppaassa ja esitellä sinulle jäsennellyn, systemaattisen lähestymistavan.

Ilman muuta … ensimmäinen askel oman blogin perustamiseen? Se olisi aiheen valitseminen:

Luku 1: Päättäminen siitä, mitä blogiin kirjoitetaan

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector