WordPress Theme Review Team, WordCamp Asia, Netlify Plugins ��️ august 2019 WordPress News w / CodeinWP

Dette er august 2019-udgaven af "Denne måned i WordPress med CodeinWP."


Hej gutter! Vi befinder os allerede forbi midtpunktet af året – alt ser ud til at spole frem i 2019. Uger går som dage og dage går som timer. Eller måske er det bare os. Sidste måned tog vi en pause fra vores klassiske nyhedsrundup for fuldt ud at dække vores yndlingsbegivenhed, WordCamp Europe. Nu er vi tilbage med de seneste WordPress-nyheder.

I juli annoncerede WordPress Theme Review Team et par prioriterede planer for deres retningslinjer, mens et eksperimentelt plugin, der giver dig mulighed for at erstatte WordPress-kommentarformularen med blokke, tester farvandet.

I andre nyheder er WordCamp Asia officielt den nye regionale begivenhed i 2020, og Netlify-automatiseringsplatformen får meget kærlighed fra WordPress-udviklere.

Bliv hos os for at finde ud af den lange version af hver historie, plus meget mere pædagogiske artikler til dine nysgerrige sind.

WordPress Theme Review Team, WordCamp Asia, Netlify Plugins - august 2019 WordPress News

August 2019 WordPress News

WordPress Theme Review Team initierer en ny langtidsplan for at gøre alle WordPress.org-temaer tilgængelige

‘Tilgængelighed først’, siger Theme Review Team, der for nylig annoncerede en langsigtet plan for at gøre alle temaerne på WordPress.org tilgængelige. Holdet mødtes den 9. juli og drøftede disse bekymringer, blandt andre fremtidige forslag.

Mødet afslørede nogle af de krav, som alle forfattere / udviklere bliver nødt til at inkludere i deres temafiler, hvis de vil bruge det tilgængelighedsklare tag. Dette er kun den første fase, da disse krav snart bliver standard for alle temaer.

Temagennemgangsteamet introducerer denne ændring trin for trin, hvor nye retningslinjer annonceres hver måned. I juli blev der lagt vægt på skiplinks, tastaturnavigation, kontrol og formularmærkning.

august 2019 wordpress nyheder - WordPress tema gennemgang team

Vi er glade for at kunne annoncere det første regionale WordCamp Asia 2020 den 21.-23. Februar 2020 i Bangkok, Thailand!

Vores officielle begivenhedswebsted offentliggøres snart! #WCAsia #WordCamp #WordPress

– WordCamp Asia (@WordCampAsia) 17. juli 2019

Velkommen til WordCamp Asia

En frisk stor WordCamp er på vej. Den første udgave af WordCamp Asia blev netop bekræftet, og den finder sted i Bangkok, i februar 2020.

Til “premieren” er den første batch af billetter allerede til salg, mens opfordre til højttalere pågår indtil september.

Efter at have været vært for 137 WordCamps i 18 asiatiske lande og 52 byer, er det kontinentale samfund klar til at gå fremad for den største udfordring. Arrangementet koordineres af Naoko Takano, den globale lederorganisator, sammen med Nok, den lokale hovedorganisator. Og selvfølgelig ved hjælp af 40 glade frivillige.

WordPress-temagennemgangsteam søger at begrænse indgribende administratormeddelelser med ny forudsætning for at følge kerne-designmønstre

I andre nyheder fra Theme Review Team lægger for mange forfattere indgribende administratormeddelelser til markedsføringsformål på deres temas dashboard-sider. Svaret vil være at begrænse alle temaerne i det officielle arkiv til at bruge WordPress ‘admin-notices API.

Med denne API falder alle meddelelser fra et temaopbygningsfirma i det samme mønster og bruger den samme kernedesignmodel, hvilket begrænser de mærkevarer, der distraherer brugerne fra deres arbejde med WordPress.

Så ikke mere personaliserede, reklamelignende admin-meddelelser i dine brugers instrumentbræt!

august 2019 wordpress nyheder mærket admin meddelelser

Du kan også være interesseret i disse artikler:

  • WordCamp … de bedste € 40, du nogensinde vil bruge som en WordPress-entusiast
  • WordCamp Europe 2014 (#wceu) Dag 1 – Her er hvad der foregår
  • August 2018 Tegneserier m / CodeinWP … #JavaScript #IGTV #DigitalNomads

gutenberg kommenterer - august 2019 wordpress nyheder

Gutenberg Kommentarer

Hvad med nu at udskifte den klassiske WordPress-kommentarformular med en blokeditor? Tom Nowell byggede et plugin med navnet Block Comments, der giver dig mulighed for at bruge blokke uden for WordPress-editoren.

Den blokbaserede kommentarformular tilbyder det samme brugergrænseflade som WordPress-editoren, men indeholder kun et begrænset antal blokke, der kræves af et kommenteringssystem. Det inkluderer tekst, integrerede blokke og uploads af billeder. Når brugeren begynder at skrive deres kommentar, er formularen standard til afsnitblokken.

JAMstacks voksende popularitet bringer stigning i WordPress-plugins til distribution til Netlify

Dette er kun for udviklere! Mange af jer har sandsynligvis allerede hørt om Netlify, en platform til at automatisere processen med at opbygge og implementere et statisk websted (og spare dyrebar tid).

Og da de fleste af mennesker bekymrer sig om effektivitet, ser JAMstack ud til at have fanget kodemasterne, inklusive WordPress-udviklerne, der ønskede at udnytte denne mulighed videre.

I vores samfund har udviklere bygget adskillige plugins, der distribuerer dit websted til Netlify på kort tid. Netlify Deploy, JAMstack Deployments, Deploy Netlify Webhook er blot et par eksempler.

netlify wordpress plugins

Gode ​​artikler fra omkring internettet

Frivilligt opkald til WordCamp USA er nu åben

Hvis du planlægger at deltage i WordCamp USA og vil have det sjovt, skal du ansøge om en frivillig rolle for at få mest muligt ud af din rejse. Frist: medio september.

Newspack åbner ansøgningsproces til fase to

Newspack, Automattics initiativ til at støtte journalistik og nyhedsbranchen, er på vej ind i fase to af ansøgningsprocessen. De valgte 12 publikationer tidligere i år; denne gang kan det være dig, der er med.

Hvorfor jeg fjernede annoncer fra min blog

En redaktion fra Kevin Muldoon, en internetmarketing, hvorfor det ikke længere er en mulighed for hans forretning at holde annoncer på hans blog. Grunde? Slip klikfrekvenser, annonceblokkere og det indgribende aspekt af denne metode.

Hvorfor du skal bruge synonymer og relaterede søgeord

Når du skriver, behøver du ikke at lyde robotisk og gentage de samme ord for at være sikker på, at Google forstår det. Den intelligente algoritme bag søgemaskinen giver den mulighed for at genkende synonymer og relaterede søgeord, så din SEO vil ikke lide.

SVG til udviklere: Hvorfor du skulle bruge dem, hvis du ikke allerede er det

Folk bruger JPG’er og PNG’er mest. Men hvis du er en udvikler, kan SVG give dig nogle fordele, som disse to ikke vil. Fyrene hos Delicious Brains forklarer, hvorfor SVG undertiden er det bedre valg.

Sådan bruges Instagram til at tjene flere penge til din online butik

Vidste du, at du kan bruge indflydelsen fra Instagram til at konvertere mere med din online shop? Med de rigtige poster til de rigtige tidspunkter kan du øge dit salg. Indkøbelige indlæg er den funktion, der letter dit job.

9 måder at reducere afbrydelse af indkøbskurv i WordPress

Hvis mange mennesker opgiver deres indkøbsvogne på dit websted, gør du muligvis noget forkert. Find ud af, hvad der bestemmer folk til at opgive deres intentioner, og hvordan man optimerer din kasseside for at få bedre resultater.

10 mikrooptimeringer til et hurtigere WordPress-websted

Du ved sandsynligvis den cache, billedeoptimering, og CDN’er gør dit websted hurtigt. De er de store elefanter til dette formål. Men der er stadig mere, du kan gøre, ting, der ikke er så kendt af de uerfarne.

Opbygning af en header-blok i WordPress

Dette er en interessant læsning, hvis du har lyst til at opbygge en header, der senere kan tilpasses via WordPress-blokeditor. Første kode, og gem den derefter som en blok.

Hvad er en snegl i WordPress? Hvordan det vedrører SEO

Hvad er det bedste format af en snegl til at give resultater? Hvordan kan du ændre det uden at påvirke et posts SEO? Hvordan vælger man snegle, der er Google-venlige? Du har alle svarene i denne artikel.

Hvad er WordPress UTM-koder, og hvorfor du skal bruge dem

Men hvad med UTM-links? Hvilke oplysninger kan de afsløre om dine tilbud? I dette indlæg lærer du, hvordan man opretter UTM’er, og hvorfor bruge dem kan give dig værdifuld indsigt for din virksomhed.

WordPress-cache: Alt hvad du behøver at vide

Når du hører om webcache-cache, er dette udtryk faktisk et generelt. Fordi cache kan anvendes separat til flere elementer på et websted: til browseren, til forskellige sider, til lag eller til et objekt. Her er mere om dette emne.

Det var det i august 2019. Alt, hvad vi gik glip af?

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map