WordPress 5.3 Beta, Twenty Twenty Standardtema, Google Native Lazy Loading ��️ oktober 2019 WordPress News w / CodeinWP

Dette er oktober 2019-udgaven af "Denne måned i WordPress med CodeinWP."


Hej alle sammen, vi går ind i sidste kvartal i år; skole startede, og folk er tilbage fra ferie og prøver at skubbe sig selv til nye udfordringer, muligheder og bedre produktivitet på arbejdet.

En del af vores team havde også en kort pause i et kuperet område nær Bukarest denne måned, hvor vi talte om virksomhedens vision, problemer at løse, og hvad der er næste for os med hensyn til projekter (i det mindste når vi ikke filmede korte film , en ekstra aktivitet, som vi planlagde for tilbagetoget).

I WordPress bevæger ting sig i et langsomt, men konstant tempo. I september modtager WordPress 5.3 en ny beta, Twenty Twenty-temaet er næsten klar, Google frigiver et indfødt dovet indlæser-plugin til WordPress, et Jetpack-lignende plugin opstår, mens Gutenberg-teamet deler en prototype til redigering på hele websitet.

Men det er bare en lille smag af alle de emner, vi dækkede i denne WordPress nyhedsrunde i oktober 2019. Læs videre for at finde ud af alle de friske historier, der holder WordPress ved at udvikle sig til den fantastiske platform, som den er i dag.

Oktober 2019 WordPress Nyheder m / CodeinWP

Oktober 2019 WordPress News

WordPress 5.3 Beta 1

Forud for WordPress 5.3-frigivelsen, skal du først gennem betas. Beta 1 er ude til test, så sørg for at gøre det, hvis du vil hjælpe med at rengøre den officielle version af eventuelle fejl og problemer. Du kan teste betaen enten ved direkte downloader det eller ved at installere WordPress Beta Tester plugin.

WordPress 5.3 er planlagt til frigivelse den 12. november og bringer nye blokredigeringsfunktioner, admin-e-mail-verifikationsskærm, Site Health-kontroller, PHP 7.4-kompatibilitet og et nyt standardtema (som vi skal tale om næste).

Se det fulde WordPress 5.3-skema her.

Oktober 2019 WordPress nyheder - WordPress 5.3 Beta 1 ud

Tyve Tyve standard WordPress-tema i oktober 2019 WordPress-nyheder

Vi præsenterer Twenty Twenty

Sammen med WordPress 5.3 får vi også den næste iteration af standard WordPress-temaet, Twenty Twenty. Udviklingsprocessen blev koordineret af Anders Norén, Standard Theme Design Lead til den kommende udgivelse. Anders og hans team bygget Twenty Twenty on the Chaplin tema, begge giver avanceret Gutenberg-support.

Twenty Twenty er allerede integreret i WordPress-kernen, så de af jer, der er nysgerrige efter at tjekke WordPress 5.3 beta 1, har også chancen for at spille med temaet. Husk, at temaet også er i beta i øjeblikket, og at der stadig kan ske betydelige ændringer indtil november.

Google frigiver Native Lazyload-plugin til WordPress

Først var det Chrome, der tilføjede indbygget doven indlæsning; nu frigiver Google et indbygget doven indlæst plugin til WordPress. Snart kan brug af tredjeparts plugins eller biblioteker, der implementerer denne funktion på sider, blive forældet, da en integration af denne attribut til WordPress-kernen diskuteres.

Googles plugin, Indfødt Lazyload, blev udviklet af Felix Arntz og teamet bag Accelerated Mobile Pages og Progressive Web App plugins til WordPress, der allerede har talt 5.000 aktive installationer på WordPress.org. Plugin med doven belastning fungerer kun i browsere, der understøtter den indbyggede doven indlæsning.


Indfødt Lazyload Indfødt Lazyload

Forfatter (e): Google

Nuværende version: 1.0.2

Sidst opdateret: 6. december 2019

native-lazyload.1.0.2.zip


64% Ratings


10.000 + Installationer


WP 4.7 + Kræver

Du kan også være interesseret i disse artikler:

 • WordPress Theme Shop Directory 2019 – Hvem er der, der leder WordPress-temamarkedet lige nu, 100 temabutikker analyseret
 • Udviklingen af ​​standard WordPress-temaer (2003 til 2019)
 • Oktober 2017 Tegneserier m / CodeinWP … #WordPress #WordPressReviews #RSS

Definition af områder med indholdsblokering

Fra en simpel teksteditor til hovedmetoden til tilpasning af hele dit websted! Hvordan lyder det? Da Gutenberg går ind i fase 2 af udviklingen, delte teamet bag det en dejlig prototype om, hvordan blokeditoren bliver global med hensyn til redigering på fuld side.

Matias Ventura postede denne interessante forklaring på, hvordan blokeditoren udvides til mere end en indholdsredaktør, såsom widgets, menuer, overskrifter, sidefødder og andre webstedsområder. Han udgav en video, der viser konceptet med blokområder, hvor hvert element på siden er lavet af blokke, så brugerne let kan redigere det.

Hvad synes du om et WordPress-websted, der udelukkende er lavet af blokke?

Værktøjsbælte: En ny Jetpack-inspireret plugin med fokus på hastighed og privatliv

Toolbelt kom også til vores WordPress nyhedsindlæg fra oktober 2019. Det er et Jetpack-alternativt plugin, der giver Jetpack-lignende funktionalitet i en mere privatlivsvenlig pakke. Ben Gillbanks fra Pro Theme Design, skaberen, byggede værktøjet med fokus på hastighed, privatliv og enkelhed.

Ligesom Jetpack tilføjer Toolbelt et væld af forskellige funktioner som doven indlæsning, social deling, en tilpasset posttype af en portefølje, optimering, videoer og mere. Gillbanks er faktisk en fan af Jetpack, men han ønskede at skabe noget endnu mere magtfuldt for at levere mere bæredygtige og performante steder.

Er Toolbelt virkelig en trussel mod det meget mere berømte modstykke??


Toolbelt Toolbelt

Forfatter (e): Ben Gillbanks

Nuværende version: 2.5.2

Sidst opdateret: 2. marts 2020

wp-toolbelt.zip


100% Ratings


200 + Installationer


WP 5.0 + Kræver

Gode ​​artikler fra omkring internettet

Justin Tadlock tilslutter sig WP Tavern

Efter Jeff Chandlers fratræden er det Justin Tadlock, der indtog sin plads i WP Tavern. Dette er et stykke skrevet af Justin selv, der præsenterer hans fortid og baggrund i en romanlignende historie.

Bag nye pakker Projektledelse, teamgennemgang af temaer lancerer administrationsmeddelelser løsning

Tilbage i august afslørede Theme Review Team deres plan om at begrænse indgribende administratormeddelelser ved at finde en løsning, der passer til alle webstedsejere. Og her er det! Admin Notices-pakke, version 1.0, er ude og bringer et standard API, så temaforfattere ikke kan være i stand til at vise personaliserede meddelelser længere.

Fejrer WordPress-samfundet: Yoast Care-fonden

Hvis du har været en konstant bidragyder til WordPress i hele denne tid, kan du muligvis finde nogle ekstra penge på din konto på et tidspunkt, fordi Yoast Care-programmet økonomisk belønner WordPress-frivillige med $ 500. Men du kan ikke nominere dig selv, nogen anden fra teamet skal gå med på dit arbejde.

Googles layoutændringer og hvad de betyder for din SEO

Google har været igennem nogle ændringer for nylig, fra at ændre layoutet af søgeresultaterne til at tilføje en brødkrumsrapport i søgekonsollen. Tjek Google SERP’s udvikling med hensyn til prioritering og placering af dets lister.

WordPress Governance Project ser efter nyt lederskab

WordPress Governance-projektet bliver snart lederløst, efter at Rachel Cherry og Morten Rand-Hendriksen annoncerede, at de vil trække sig ned fra lederpositionerne. Derfor leder organisationen efter nye ansøgere, der kan indtage deres plads.

Sikkerhedsrunde ved WordPress: september 2019, del 1

Og det er, hvad der er sket i sikkerhedsverdenen i de sidste uger. Fyrene hos iThemes udarbejder denne fantastiske roundup med alle WordPress sårbarheder hver måned, hvilket giver dig indsigt i, hvornår du skal opdatere, og hvordan du holder dig væk fra hacket eller inficerede værktøjer.

Automattic hæver $ 300 millioner til $ 3 milliarder værdiansættelse fra Salesforce Ventures

Automattic rejste flere penge med tilladelse fra Salesforce Ventures. Salesforce bidrog med $ 300 millioner til en værdi af $ 3 milliarder efter pengene. Automattics sidste forhøjelse var $ 160 millioner til en værdi af $ 1,16 milliarder i 2014.

Traditionel hosting gør WordPress ondt

Dette indlæg havde jeg kl "Det er 2019, men hosting sidder fast i 2009". Hvad er traditionel hosting, og hvordan kan du tilpasse det til i dag? Tom Fanelli taler om den næste generation af administreret WordPress-hosting, og hvad det skal komme med for at overskride det regelmæssige hosting, som vi kender det.

WordPress-websteder bliver bagdør til med useriøse administratorbrugere

Når vi taler om WordPress-sårbarheder, har der været en trussel, der er målrettet mod sårbare plugins, gennem hvilke angriberen forsøgte at bagdørssider ved at oprette useriøse admin-konti. Dette er alvorligt, så det er hvad du skal gøre for at forhindre, at dette sker på dit websted.

Stærk kundeautentificering (SCA) til WordPress-plugin og temaudviklere

Et andet koncept, der vinder mere og mere, er stærk kundeautentificering; du har muligvis allerede hørt om det fra din bank eller andre betalingsinstitutter. Det er en del af EU’s mål at sikre online betalinger, så hvis du er en tema / plugin-forfatter, skal du komme dig i gang med denne nye lovgivning.

Hvorfor Gatsby skal være næste på din liste over ting at lære

Dette er et nyt udtryk, der cirkulerer gennem WordPress-samfundet af udviklere for nylig. Da det måske lyder lidt tvetydigt for ikke-teknikere, lægger fyre ved Delicious Brains en forklarende artikel, der muligvis kan rydde op for dig.

90 vigtige værktøjer til WordPress-webdesignere og -udviklere

Sidst men ikke mindst er dette en stor samling af ressourcer til designere og udviklere, herunder kodning, test, debugging og endda marketing- og styringsværktøjer.

Det er det for disse WordPress-nyheder fra oktober 2019. Alt, hvad vi gik glip af?

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map