WordPress 5.2, Jetpack Annoncer i Pluginsøgningsskærm, Plugin Sårbarhedsprotester ��️ Maj 2019 WordPress Nyheder m / CodeinWP

WordPress 5.2, Jetpack Annoncer i Pluginsøgningsskærm, Plugin Sårbarhedsprotester ��️ Maj 2019 WordPress Nyheder m / CodeinWP

WordPress 5.2, Jetpack Annoncer i Pluginsøgningsskærm, Plugin Sårbarhedsprotester ��️ Maj 2019 WordPress Nyheder m / CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Dette er udgaven af ​​maj 2019 af "Denne måned i WordPress med CodeinWP."


Hej alle sammen, vi er tilbage med en ny runde med WordPress-nyheder fra den sidste måned. Og hvilken april måned har været! Bortset fra detaljer om WordPress 5.2-frigivelsen (som blev skubbet tilbage til 7. maj), er kontrovers det bedste ord til at beskrive de sidste fire uger i vores samfund.

For at opsummere det, Jetpack viste en sponsoreret annonce på pluginsøgningsskærmen i WordPress-instrumentbrættet, Pipdig-temaudviklere brugte deres eget P3-plugin til stealthily adgang til kunders websteder og DDoS-konkurrenter, WordPress.org supportforums moderatorer blev kritiseret for hvad nogen opfattes som at dække over plugin-sårbarheder, mens – i lettere nyheder – Automattic lancerede Happy Tools til at hjælpe distribuerede teams med at styre deres tid og arbejde bedre.

Men dette er kun et par af de mange historier og ressourcer, vi har på listen i dag. Læs videre for at komme dig op med de seneste nyheder i WordPress-samfundet.

WordPress 5.2, Jetpack Annoncer i Pluginsøgningsskærm, Plugin Sårbarhedsprotester - Maj 2019 WordPress Nyheder m / CodeinWP

Maj 2019 WordPress News med CodeinWP

WordPress 5.2 skal frigives 7. maj med Site Health Check, forbedringer af A11y og GIPHY support

Det er en funktionspakkeudgivelse, der løser mange års tilgængelighedsproblemer. Mens den bredere indsats for at forbedre tilgængeligheden langt fra er afsluttet, tilføjelser vil gøre en betydelig forbedring til UX for brugere af hjælpemidler.

Vi lavede for nylig en tegneserie om den berygtede WSOD, men kunne det blive en saga af fortiden? WordPress 5.2 bringer en dødelig fejlgendannelsestilstand som e-mail-administratorer, når der opstår en dødelig fejl. Når du er i gendannelsestilstand, stoppes det fejlbenede plugin eller tema for at give administratorer en mulighed for at få adgang til backend og rette fejlen.

Fejlgendannelse hjælpes også med den helt nye Site Health Check-tilstand, der giver brugerne nyttige websitet- og serveroplysninger til fejlfinding. Problemer prioriteres i henhold til ‘Kritisk’, ‘Anbefalet’ eller ‘God’ sammen med mere information til at hjælpe dig med at rette op på problemet.

Endelig integreret blok understøtter nu GIPHY hvilket er en dejlig kirsebær på en spændende udgivelse.

WordPress 5.2 bringer nogle store ændringer for at hjælpe brugerne med at vedligeholde deres websted

Maj 2019 WordPress-nyheder - Jetpack-promovering i plugin-søgeskærm

Jetpack 7.2.1 fjerner kampagner for betalte opgraderinger fra skærmbilledet til pluginsøgning

Det er tid til nogle krydret nyheder, fordi vi alle elsker #wpdrama, ikke? For nylig placerede Automattic et Jetpack-søgeresultatsfelt (‘forslag’ var deres udtryk) på hovedpropin-udstillingssiden på dit WordPress-dashboard, så når du søgte efter et specifikt plugin, der var overlappet med Jetpack’s funktionalitet, dukkede Jetpack først op i resultater.

Selvom dette i sig selv var kontroversielt, er det, der virkelig fik folk til at gå, at nogle af anbefalingerne dukkede op for betalte Jetpack-funktioner, som sikkerhedskopier.

Som et resultat af kontroversen fjernede Jetpack-teamet forslagene til betalte funktioner. Men der er stadig stadig forslag til gratis funktioner, og mange mennesker er ikke glade for, hvad de opfatter som en præferentiel behandling af Automattic og Pandoras boks, som dette muligvis kan åbne.

Pipdig WordPress-plugin beskyldt for DDoS-angreb og bagdøre

Et andet kontroversielt emne tilhørte Pipdig-firmaet, der brugte deres Pipdig Power Pack-plugin (P3) til at få uautoriseret adgang til klienternes WordPress-websteder og også lancere DDoS-angreb mod konkurrenter. Skandalen voksede endnu mere, da udviklerne fortsatte med det benægter anklagerne og hævder, at de blev chikaneret.

Pipdig maskerede bagdørshacket med vildledende variabelnavne, kommentarer og funktionsnavne for at skjule denne ulovlige handling. Men ikke længe, ​​da mange udviklere (inklusive Wordfence) bemærkede og gjort det offentligt. Selv da afviste Pipdig kundernes tilbagebetalingsanmodninger med henvisning til virksomhedens "ingen tilbagebetaling" politik. WordPress-temabutikken er stadig under efterforskning.

Pipdig efterforskning bagdør og angriber P3 plugin

Du kan også være interesseret i disse artikler:

  • ManageWP vs Jetpack Manage vs InfiniteWP vs MainWP vs iThemes Sync – WordPress Management Tools Sammenlignet
  • 15+ Bedste fuldskærms WordPress-temaer til 2020
  • Maj 2018 Tegneserier m / kodeinWP … # WebSikkerhed #ProduktivitetApps #WordPressTemas

Sikkerhedsproblemer med plugin protesterer i maj 2019 WordPress News med CodeinWP

PluginVulnerabilities.com protesterer WordPress.org Support Forum Moderatorer ved at offentliggøre Nul-dags sårbarheder

På samme måde har en service kaldet Plugin Vulnerabilities lagt et andet tvivlsomt emne på bordet. De protesterer imod, hvad de mener er upassende opførsel fra WordPress.org supportforum-moderatorer. Deres protest? Offentliggørelse af nul-dages sårbarheder i plugins.

Sikkerhedsproblemer med plugin mener, at moderatorerne i det væsentlige ved ikke at tillade offentlig diskussion af sårbarheder på WordPress.org supportfora "fejer ting under tæppet", hvilket faktisk resulterer i flere sikkerhedsproblemer, fordi der ikke er nogen offentlig viden om, hvad der foregår, eller om det er løst.

Hvis du vil se endnu mere drama, kan du tjekke kommentarafsnittet på WP Tavern, hvor de to sider kæmper mod det.

Glade værktøjer til fremtidens arbejde

I lettere nyheder har Automattic frigivet sin Glade værktøjer pakke, med det formål at hjælpe distribuerede teams med at styre deres arbejde og kommunikere bedre. Mens produktivitetsværktøjsmarkedet er ret konkurrencedygtigt, indeholder denne pakke de produkter, som Automattic bruger til at holde sit enorme team på 850 eksterne medarbejdere glade.

Det første produkt af dette projekt er Happy Schedule, hvis formål er at sikre harmonien mellem hver persons arbejdstid og tidszone sammen med gennemsigtigheden af, hvem der arbejder, når. Dette værktøj giver medarbejderne mulighed for at oprette deres egen fleksible plan, så virksomheden med succes kan dække en 24-timers global supporttidsramme.

Hvis du vil forbedre dit fjernteams flow og interne organisation, kan du prøve disse værktøjer. Happy Schedule er bare den første, med mere der snart kommer ud.

Automattiske glade værktøjer til distribuerede teams

Gode ​​artikler fra omkring internettet

WordCamp Asia Foreslået for 2020 i Bangkok, Thailand

Efter WordCamp Nordic er en ny regional WordCamp i værkerne. Skønt det ikke er blevet bekræftet endnu, er Bangkok den foreslåede værtsby for WordCamp Asia i 2020. Kan du alligevel lide at besøge Bangkok? For det gør vi helt sikkert.

SQL-injektion i duplikatside WordPress-plugin

Duplicate-Page, et populært WordPress-plugin, blev angrebet af en SQL-injektion, der skadede 800.000 websteder. Sårbarheden blev markeret af Sucuri som farlig med en DREAD-score på 8,4. Devs løste problemet, og du skal opdatere så hurtigt som muligt, hvis du bruger dette plugin.

GoDaddy erhverver temabønner, coBlocks, block gallery og blok enheds test

Endnu flere erhvervelser til GoDaddy! Denne gang tog de tøjlerne af ikke mindre end fire nye Gutenberg-orienterede mærker i samme måned. Grund? Udvidelse af virksomhedens Gutenberg-produkter.

WooCommerce 3.6 for at tilføje forslag til markedet, trods overvældende negativ feedback fra udviklerfællesskabet

Efter den forslagslignende reklame fra de store plugin-afspillere begyndte WooCommerce også at vise brugerne forslag til udvidelser. De inkluderer egne produkter (administreret af Automattic) og tredjepartsudviklere. Denne ændring blev heller ikke modtaget i samfundet, og Automattic afstemte den lidt som et resultat af feedbacken.

Et af verdens mest populære WordPress-temaer rammer ny milepæl

WordPress-temaer er nået langt siden 2003, nogen idé om, hvilket tema er det mest populære? Vi ødelægger spændingen. Det er Avada, af ThemeFusion. Dette tema blev officielt det mest populære premium-tema nogensinde. Dets mere end en halv million salg på Envato er beviset. tillykke!

Sådan får du udvalgte kodestykker til dine blogindlæg

Vi elsker SEO-råd, som du faktisk kan bruge. Vil du dukke op som Googles førstevalg på søgeresultatsiden? Aka fanger den såkaldte position nul, hvor dit indhold er fremhævet i en kasse, adskilt fra resten? Her er hvad du skal gøre for at få dine artikler vist der.

Hvordan vi med succes vedtog den 4-dages arbejdsuge på MailPoet

Arbejder kun 4 dage om ugen, er det ikke så sødt? Og ifølge fyrene på MailPoet gjorde denne ændring i stedet for at reducere deres indtægter det modsatte. Det øgede medarbejdernes produktivitet og lykke på arbejdet. Læs mere om dette i dette indlæg.

En analyse af 18.087 WordPress.org-plugins

Dette er bestemt en god kilde til at kontrollere, når du har brug for data om plugins. Fyrene på ILoveWP udnyttede denne fantastiske indsats for at analysere over 18.000 plugins og dele deres fund med dig. Bogmærke det til fremtidige referencer, det vil helt sikkert hjælpe.

Sådan får du flere anmeldelser til dine WordPress-plugins

Folk efterlader normalt ikke anmeldelser, medmindre de er frygtelig utilfredse eller er meget tilfredse med en service. Der er ikke noget sted for in-betweens, de har ikke tid til det. Men du kan bede om det. Eller brug andre tricks, som Matteo Duo hæfter for.

Genererer $ 10.000 pr. Måned fra en Freemium-forretningsmodel

Hvad er nøglen til at bryde isen i et konkurrencedygtigt WordPress-marked? En af løsningen er at tilbyde en gratis version af dit produkt ifølge Adrian Spiac fra TranslatePress. Denne formel fungerede for hans firma, da han bekræftede den i vores sidste interview med ham på ThemeIsle-bloggen.

Envato frigiver officielt WordPress-plugin

Kender du Envato Elements? Alle disse elementer er nu indpakket og pakket i Envatos første officielle plugin, der har været i beta siden august. Plugin giver 2.000 gratis skabeloner og adgang til 670.000 stockfotos til Envato Elements-abonnenter.

Laraberg, en Gutenberg-implementering af Laravel, er nu i Beta

Hvis du har brugt det forløbne år på at arbejde for Gutenberg, udvides din CMS-færdighed bare med en. Laraberg vil efterhånden give udviklere mulighed for at integrere Gutenberg-editoren direkte i Laravel-applikationer. Det leveres med et simpelt API og fungerer med Laravel File Manager.

AMP-plugin til WordPress 1.1 tilføjer eksperimentel PWA-plugin-integration, forudgivelse af AMP Stories Editor Tilgængelig i 1.2-alpha

Sidst men ikke mindst fik det officielle AMP-plugin en opgradering. Kompatibilitet med PWA-funktionalitetsplugin, CSS-ændringer for en bedre Twenty Nineteen-temaintegration, en omdirigering af klassisk tilstand til læser-tilstand og en meddelelse om AMP Stories Editor er nogle af de nye funktioner. Hvis du ikke er sikker på AMP, så tjek vores vejledning.

Det er det for maj 2019. Alt, hvad vi gik glip af?

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector