WordCamp Europe Special Special Edition ��️ juli 2019 WordPress News w / CodeinWP

Dette er juli 2019-udgaven af "Denne måned i WordPress med CodeinWP."


For WordPress-samfundet er juni synonymt med WordCamp Europe. Den største WordPress-begivenhed bliver på en eller anden måde større for hvert år, og 2019 rev de rekorder til strimler med det største antal registreringer, der nogensinde er set. Som et resultat dedikerer vi denne måneds nyheder udelukkende til WCEU.

Du ved måske, at dette års begivenhed blev afholdt i Berlin, og WordPress-ers rejste over hele kloden for at diskutere deres foretrukne CMS i smukke omgivelser komplimenteret med udsøgt sommervejr. Det store mødested gjorde det nemt for de fleste deltagere at bo på stedet og forblive spændt til trods for alt, hvad der sker.

For vores team er WordCamp Europe altid en vigtig begivenhed, hvor hele teamet rejser for at lære, netværke, organisere og frivilligt. I år blev tingene imidlertid rystet lidt efter, at en stor del af holdet rejste til WordCamp Pune i februar. Så for første gang på 3 år sendte vi ikke det fulde team, men vi opretholdt vores aktive engagement med CodeinWP som mediapartner og ThemeIsle som sponsor.

WordCamp Europe Special Special Edition - juli 2019 WordPress News

Det var vores første oplevelse som sponsor, og på trods af nogle skræmmende øjeblikke, hvor vi sammensatte vores svag, formåede vi at få vores t-shirts og klistermærker på flyet og ind i vores Neve-stand i Berlin.

Nok om os allerede. Du er sandsynligvis mere interesseret i højdepunkterne fra Matt Mullenweg sommeropdatering, eller måske er du mere interesseret i Bidragsførerdagen, så igen kan du være på udkig efter oplysninger om WordCamp Europe 2020. Det betyder ikke noget, hvad der bragte dig hit, fordi vi har skuret internettet for at finde artikler, nyheder, tweets, videoer og podcasts fra WCEU 2019, så du ved nøjagtigt, hvad der skete ved den største WordPress-begivenhed i kalenderen.

Så tag en kop kaffe og bliv behagelig, når vi gennemgår WordPress-nyhederne i juli 2019.

Juli 2019 WordPress News – #WCEU Edition

Matt Mullenwegs sommeropdatering på WordCamp Europe 2019

Efter WordCamp 2018 forudsagde vi, at Matt Mullenwegs tale ville have plads til alle … vi tog fejl. Det er næppe en overraskelse, grundtonen er altid den mest overbelastede præsentation. På trods af Estrel-præsentationsrummens store udstrækning blev rummet, igen, fyldt til kapacitet, og andre spor blev brugt til at streame samtalen til alle. Sidste år var foredraget centreret om den forestående frigivelse af Gutenberg, og i år var Gutenberg og dets køreplan søjlen i præsentationen:

 • Fire-fase udrulning af Gutenberg er nu i fase 2 – widgets, navigation og tilpasningsmuligheder vil alle være Gutenberg-ed i denne fase.
 • Fase 3 handler om samarbejde, redigering af flere brugere og arbejdsgange.
 • Fase 4 (som fik den største cheer) handler om flersproget støtte.
 • Gutenberg-pluginet er stadig tilgængeligt med mere regelmæssige opdateringer og eksperimentelle funktioner.
 • Siden den første udgivelse har Gutenberg tilføjet nogle forbedringer: dækblok med indlejrede elementer, nogle widgets er tilgængelige som blokke, gruppering og en skjulblokke-funktion.
 • Spændende nye funktioner blev vist som installation af blokke online fra blokmappen, fodnotesblok og snap til gitterfunktioner til billeder.
 • Gutenberg til mobil er fortsat med at udvikle sig og er nu i drift. Tempoet har været langsommere, da mobilingeniørerne duplikerede Gutenberg-holdets arbejde.
 • Q&A rejste nogle interessante punkter om ledelse, beslutningstagning og fremtiden for temaer. Kunne vi bevæge os hen imod en WordPress fri for temaer? Vi havde også en kort diskussion om fremtiden for Trac, WordPress og Github.
 • Du kan se hele foredraget på YouTube.

Word of State 2019 med Matt Mullenweg �� #WCEU pic.twitter.com/d9qo4B0GZw

– Pragmatic (@pragmaticweb) 21. juni 2019

Efterbehandling #WCEU 2019 på scenen med alle de andre arrangører og frivillige var temmelig speciel.
At blive annonceret som en af ​​de globale førere for 2020 var ikke på listen. At henvende sig til tusinder i publikum var… skræmmende, men forbløffende.
Rul videre næste år i Porto! ✈️ pic.twitter.com/g6JDTaqbOO

– Tess Clare (@tessc_a) 24. juni 2019

WordCamp Europe 2020

Den mest beskyttede hemmelighed ved hvert WordCamp Europa er endelig blevet afsløret, og vi kan endelig begynde at planlægge for WCEU 2020.

WordCamp Europe 2020 finder sted i Porto, Portugal. Arrangementet afholdes i den nyrenoverede Pavilion Rosa Mota-Super Bock Arena med plads til 8.000 mennesker. Det betyder, at vi alle sammen kan arbejde for at bryde deltagelsesrekorden igen. Bemærk til mig selv: Gå til Matt’s sommeropdatering tidligere næste år.

Mens lokalet ikke har et tilknyttet hotel som Estrel, er det bekvemt placeret, og det skal være let at få adgang til fods, sporvogn eller metro. For de modige, busserne bringer dig der hurtigt.

Det den officielle WCEU 2020-webside er allerede live og klar til at tage dine arrangøransøgninger, er tidsfristen 15. juli 2019, så vær hurtig. Der vil være en lille gentagelse af holdene for det næste år med tre hovedfokusområder: budget, kommunikation, logistik. Hvert af disse områder vil blive organiseret af en af ​​tre globale kundeemner, hvilket er en perfekt mulighed for at lykønske Tess, der vil være Global Lead for Communications. I løbet af de sidste to år har Tess været en kæmpe stor hjælpe os i vores rolle som mediepartnere. Tak, Tess og held og lykke!

Du kan også være interesseret i disse artikler:

 • WordCamp Europe 2014 (#wceu) Dag 1 – Her er hvad der foregår
 • WordCamp … de bedste € 40, du nogensinde vil bruge som en WordPress-entusiast
 • Juli 2018 Tegneserier m / CodeinWP … #Sitemaps #HourlyRates #ProductFeatures #Armageddon

Gør det lettere at bidrage med et nyt værktøj

Med 56% af de 2.700 deltagere, der nåede til deres første WordCamp Europe, var det bestemt et godt tidspunkt at frigive dette nye værktøj til at bidrage til WordPress. Den medvirkende tidsplan kan være lidt skræmmende med fire hold til Core alene. Bidragsorienteringsværktøjet hjælper dig med at finde det bedste match til dine færdigheder og platformens samlede behov. Værktøjet stiller dig en række spørgsmål om dine færdigheder, lidenskab og oplevelse, før du knuser tallene for at foreslå de bedste hold, du kan deltage i.

Et nyt værktøj til nye bidragydere, der hjælper dem med at finde deres bedste team

Det højeste antal deltagere og bidragydere i 8 år med WordCamp Europe

Officielt den største WordCamp nogensinde overalt

En WordPress-begivenhed uden hårde data ser næppe ud som en WordPress-begivenhed. Markedsførere ved begivenheden ville næsten kræve det. Nå, antallet blev rekordstor igen med 3.260 solgte billetter, 800 mere end 2018, med mere end 2.700 deltagere.

Over 1.500 af de deltagende var førstegangsholdere, hvilket betyder, at WordPress fortsætter med at vokse og vinde nye fans. En anden rekorddeltagelse for bidragyderdagen med 610 bidragydere, 169 førstegangsbesættere, der bidrager til at gøre WordPress bedre. Hvis du gerne vil se en hurtig video af bidragyderdagen, så var Yoast’s en af ​​de bedste.

En kontroversiel efter fest og hurtig undskyldning

Endelig en note om kontroversen omkring festen. Du er nødt til at føle for arrangørerne og frivillige, når ting går galt, men for at efterpartiet lider med så mange problemer er lidt grusomt. Til deres æres skyld trådte arrangørerne op og tog deres del af skylden for efterfestens problemer og showet, der fornærmet nogle mennesker i mængden. Det overfyldte rum førte til, at folk blev vendt væk, og det ser ud til at være uretfærdigt, at disse to begivenheder vil være varige minder for mange deltagere.

Fantastiske artikler fra hele internettet

WordCamp Europe 2019 Recap: Hvad du måske har gået glip af

Lækker hjerner gør et godt stykke arbejde med at sammenfatte hele begivenheden fra sommeropdateringen gennem de bedste samtaler til den undervurderede Hallway Track. De har endda knyttet til deres foretrukne lysbilleder fra mange af samtalerne, så du kan drage fordel af indsigt i ting som konvertering af destinationsside og mere. Hvis du helt gik glip af begivenheden, er dette den sammenfattende du skal starte med.

BigCommerce frigiver en større opdatering til WordPress-integration på WordCamp Europe

BigCommerce har ikke spildt nogen tid på at gøre deres tilstedeværelse mærket i WordPress-samfundet med sponsorering af WCEU kun syv måneder efter, at de lancerede deres plugin. For eksempel brugte de begivenheden til at annoncere en enorm opdatering til deres plugin med forbedrede funktioner, der bringer større WordPress-integration til deres plugin. Deres helt nye regionale muligheder og Gutenberg-bekræftelsen af ​​kerneproduktdetaljer betyder, at eCommerce-området helt sikkert vil være et spændende sted at se over det næste år.

Den galskab, der er WordCamp Europa

Phillip Roth er en erfaren arrangør, der når tilbage til Wien. I denne artikel ser han tilbage på, hvordan begivenheden og oplevelsen har ændret sig gennem årene. Han trækker ikke noget om at arrangere en sådan enorm begivenhed, og hvordan vi kan lære af oplevelsen i Berlin 2019.

En stor WordPress-fyr og hans fotos fra Berlin

Hvis du har været involveret i WordPress, kender du Rarst. Hans samling af portrætter fanger samfundets ånd.

Min første WordCamp: Tanker og takeaways fra WordCamp Europe 2019 i Berlin

Der blev lavet meget af antallet af førstegangsholdere i Berlin, så vi skulle have en artikel fra en af ​​dem. Hvad jeg elsker ved denne artikel er, at den første spænding fra WordCamp er åbenlyst fra den allerførste linje. Det er en fantastisk artikel fuld af "interessante anekdoter og historier" fra Berlin. Læs denne artikel, især hvis du har glemt, hvor fantastisk det er at få gratis skjorter og sokker.

Frontity’s takeaways fra WordCamp Europe 2019

For de uindviede er dette en god introduktion til udfordringerne i WordCamp Europa. Selvom tre dage med WordPress ser ud som masser, er det svært at styre de mange krav, der stilles til din tid. Fra de 60 talere spredt på tværs af foredrag og workshops, gennem parterne, til netværksmulighederne, er det vanskeligt at opnå den perfekte balance. Frontity giver en god redegørelse for WordCamp Europe-oplevelsen.

Elio er en udvikler, der arbejder på Jetpack, og det er hans indpakning

En artikel, der er rettet mod billeder af begivenheden fra bidragyderdagen til ærlige fotos fra hele begivenheden.

Det bedste fra sociale medier

Visual Composers videoanmeldelse af WordCamp Europe 2019

BoldGrid sammensatte en specialudgave af deres podcast fuld af erindringer og interviews fra WCEU

WordFence pakket deres WCEU-oplevelse op med en video

Tracy Apps filmede hendes WordCamp Europe-interviews for sine kvinder i WP-podcast

GiveWP-teamet sammensatte en dejlig tråd med Twitter-øjeblikke.

Plesk sammensatte et hurtigt parti af interviews med WordPress-berømtheder, der delte deres første WP-installationshistorier

OPEN er en dokumentar om WordPress-samfundet, og de filmede interviews i Berlin

Sketchnotes, der løber gennem en række foredrag og websteder

Det er det for juli 2019 og WordCamp Europe 2019. Alt, hvad vi gik glip af?

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map