#WCEU Online-, Google- og GitHub-tjenester, Zoom-dataovertrædelse ��️ Maj 2020 WordPress News w / CodeinWP

�� Dette er udgaven af ​​maj 2020 af "Denne måned i WordPress med CodeinWP."


Hej alle sammen, hvordan er alt nu efter en måned mere hjemme? Vi håber, du hænger derinde. Vi ved, at den daglige rutine på dette tidspunkt kan blive lidt kedelig og føles som Groundhog Day igen, men det er langt fra det værste, det kan ske med dig. Du kan altid finde gode interne aktiviteter, der holder dig på sporet og fornuftig.

På samme måde, som vi gør hver måned, har vi samlet de mest interessante historier fra vores samfund, som vi vil præsentere for dig i dette indlæg i maj 2020 WordPress-nyheder.

Så bliv hos os et par minutter, så lærer du, hvordan WordCamp Europe flytter online, Google og GitHub tilbyder hjælp til virksomheder, der har brug for en re-boost, zoom over for temmelig alvorlige sikkerhedsproblemer og meget mere.

Forbliv sikker indtil næste måned, hvor vi mødes igen!

#WCEU Online, Google og GitHub-gratis tjenester, Zoom-dataovertrædelse - Maj 2020 WordPress-nyheder w / CodeinWP

Maj 2020 WordPress News med CodeinWP

WordCamp Europe 2020 bevæger sig online!

Lige efter meddelelsen om, at WCEU ikke ville finde sted i år, sagde arrangørerne, at de overvejede et skift til online til denne sommer. Nu er det officielt; du kan følge WordCamp Europe 2020 bag din skærm, så du kan komme lidt ind i konferencestemningen i fravær af den personlige samling.

Alle kan deltage gratis i arrangementet, du skal bare registrere dig på forhånd. Grib din gratis billet her og gem dato: 4-6 juni 2020.

Onlinemødet bruger det originale WCEU-format, der starter med Bidragsgiverdagen og fortsætter med to dages konference, der vil omfatte foredrag, workshops, netværkssessioner osv. Hvis du kun vil se foredragene, behøver du ikke en billet.

WCEU 2020 flytter online i maj 2020 WordPress-nyheder

Gratis produktindlæg på Google Shopping - Word 2020-nyheder fra maj 2020

Det er nu gratis at sælge på Google

Google redder de virksomheder, der har brug for at genoplive deres indtægter og bruge nye teknikker til at tilpasse sig hele krisesituationen.

Hvis du har brug for et lille løft i dit salg, giver Google dig mulighed for at indsende dine produkter på deres shopping platform gratis, så du kan udvide dine salgsmuligheder uden at betale gebyrer.

Hvis du har brug for hjælp til at forbinde din WooCommerce-butik til Google Shopping, vi har en tutorial til dig.

I det samme forsøg på at hjælpe virksomheder lancerede Google også et værktøj, som du kan bruge til at oprette gratis salgsfremmende videoer til YouTube og lavede deres videokonference-service gratis for alle.

Du kan også være interesseret i disse artikler:

 • Maj 2018 Tegneserier m / kodeinWP … # WebSikkerhed #ProduktivitetApps #WordPressTemas
 • Gratis WordPress Hosting: Er det værd? Data giver os svaret
 • WordCamp Europe 2014 (#wceu) Dag 1 – Her er hvad der foregår

WordCamp US 2020 vil være praktisk talt fantastisk

På hælene på WordCamp Europas meddelelse meddelte WordCamp US-teamet også, at WordCamp US 2020 kun vil være online. Datoerne vil være de samme (27. til 29. oktober), og enhver kan deltage gratis.

Mere information vil komme frem, og du har stadig en chance for at ansøge om at være taler, som vi senere indeholder.

WordCamp US 2020 vil være praktisk talt fantastisk

GitHub tilbyder gratis planer for ubegrænsede medlemmer - Maj 2020 WordPress-nyheder med CodeinWP

GitHub er nu gratis for alle hold

Alt er gratis eller diskonteret i maj 2020 WordPress-nyheder. GitHub åbner en gratis plan, der giver adgang til ubegrænsede medlemmer på de private oplagringssteder ved at hjælpe folk med at genvinde deres økonomiske stabilitet under pandemien..

Den gratis plan for teams og udviklere giver alle de vigtigste GitHub-funktioner, såsom 2000 handlinger minutter / måned, 500 MB GitHub-pakker opbevaring og naturligvis ubegrænsede samarbejdspartnere og private / offentlige oplagringssteder.

Zoom fundet lækkende personlige brugerdata, kan også gøre det lettere at stjæle dine Windows-loginoplysninger

Alle øjne på videokonferenceredskaber, da en betydelig del af jordens befolkning i øjeblikket arbejder fjernt. Internetpirater tænkte ikke to gange på at se denne enorme mulighed stige og indtaste Zoom’s kernekode, en af ​​de mest populære platforme til online-møder.

Under dette angreb blev folks privatliv kompromitteret, og deres konti endte på forskellige fremmedes kontaktlister. Brugere rapporterede, at de fandt hundreder af ukendte navne tilføjet som deres kontakter sammen med deres personlige oplysninger.

For ikke længe siden oplevede Zoom også lignende problemer med dets iOS-app, der delte personlige brugerdata med Facebook, et problem, der blev løst lige efter, at skaberne af Zoom blev opmærksomme på det.

Personlige brugerdata lækker på Zoom

BuddyPress 6.0.0 - Maj 2020 WordPress-nyheder med CodeinWP

BuddyPress 6.0.0 frigørelseskandidat

Den oprindelige WordPress-udvidelse til sociale netværk og samfund gør sig klar til at lancere en ny version. BuddyPress 6.0 kommer. Du kan hjælpe udviklerne ved at rapportere alle de problemer, du finder.

Ligesom næsten alle plugins derude, introducerede BuddyPress det nye medlem og gruppeblokke og hævede den minimale PHP-version til 5,6.

Hvis du ikke bruger mindst WordPress 4.8, vil du ikke kunne bruge plugin længere. Det siger sig selv, at blokke kun fungerer med WordPress 5.0 og senere udgivelser.

Gode ​​artikler fra omkring internettet

Indkaldelse af højttalere forlænges til 31. maj

Hvis du var ved hegnet om at tale på WCUS i år i betragtning af coronavirus-udbruddet, kan du stadig skifte mening, fordi arrangørerne forlængede fristen fra 17. april til 31. maj.

WordPress Dashicons-projekt for at afbryde udvikling til fordel for ny ikonkomponent

Dashicons, WordPress admin ikon font, forfølger ikke nogen videre udvikling på grund af en senere udfordring med at arbejde på ny ikonkomponent. Holdet indpakket de åbne billetter vedrørende nye ikoner og skubbede ud en endelig udgivelse, der forbedrer samlingen til i alt 340 ikoner.

Frontity rejser € 1 mio. Med Automattic og K Fund

Et andet firma, der bliver sponsoreret ved en fundraising-begivenhed. Frontify, en gratis temaramme for WordPress modtog € 1M, med Automattic, der dækkede 22% af beløbet. Open-source-virksomheden fik støtten i et arrangement ledet af K Fund.

Feature Plugin-forslag: WP Consent API

En ny funktion, der muligvis er inkluderet i WordPress-kernen, er en automatiseret metode til at bede om privatlivsrelateret samtykke fra besøgende på WordPress-websteder. Plugin er allerede tilgængelig i depotet og kan snart blive en standard for WordPress-brugere.

Opret brugerdefinerede mønstre med plugin til blokmønsterbygger

Har du lyst til at opleve mere med Gutenberg? Du kan prøve at oprette tilpassede blokmønstre ved at arrangere blokke efter din smag og derefter gemme og bruge dem igen, når det er nødvendigt. Du kan give den en test ved at installere Blok mønster Builder.

Introduktion af Elementor-eksperter: Det nye opdagelsesnetværk til webskabere

Hvis du ikke kan finde et passende job at arbejde hjemmefra, vil Elementor Experts-programmet måske give dig nogle muligheder. Det er en platform, hvor du kan vise dine færdigheder, portefølje og viden, der vil hjælpe dig med at få forbindelse med professionelle WordPress-agenturer eller klienter inden for dit felt.

WordPress 5.5: Ring til billetter

Hvis du har noget på din ønskeliste, som du synes, bør takles, rettes eller tilføjes i WordPress 5.5, kan du tale dit sind nu ved at kommentere indlægget ovenfor. Kerneteamet har brug for dine input.

Vi præsenterer Gutenberg Template Builder

Efter at have leveret en stor skabelon bibliotek, Gutenberg Hub giver dig fleksibiliteten ved at oprette dine egne skabeloner fra blokke. Prøv bygherren her, det hele er gratis.

Komplet guide: Sådan opsættes og køres en virtuel restaurant

Hvis din restaurant kun fik indtægter fra de kunder, der kom for at spise på dit sted, kan du skifte til hjemmeleverance ved at opbygge en god online tilstedeværelse og tage sig af alt arbejde bag en skærm.

Sårbarhed med høj alvorlighed fører til lukning af plugin med over 100.000 installationer

Tilbage til sikkerhedsproblemer, kontaktformular 7 Datepicker (et plugin installeret på mere end 100k websteder) beskæftiger sig med en alvorlig sårbarhed, der førte til, at den blev fjernet fra det officielle arkiv. Hvis du bruger plugin, skal du også fjerne det fra dit websted.

Hvordan påvirker Coronavirus WordPress Plugin og temabutikker?

Er du nysgerrig efter, hvordan det går med temaerne og pluginsne for nylig, når alle sidder fast derhjemme? Ifølge Freemius har det været en mindre stigning i downloads til gratis produkter sammenlignet med sidste år. Præmierne har ikke den samme efterspørgsel.

Gruppechat: Den bedste måde at stresse dit team helt ud på

Et sjovt emne, men en irriterende praksis, helt sikkert. Gruppenchat er i det mindste til arbejdsformål produktivitetens fjende. Stop med at være opmærksom i ti minutter, og du har mistet spor af, hvad diskussionen handler om. Denne artikel leder dig gennem alle de stressende aspekter ved at være en del af en chat med flere medlemmer.

Det er et omslag til Word 2020-nyheder fra maj 2020. Alt, hvad vi gik glip af?

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout og præsentation af Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map