Sådan opretter du en blog: Domænenavn + Webhosting + WordPress … Alt på én gang

Det eneste, du lærer om, hvordan du opretter en blog, er, at ingen blog kan eksistere uden et domænenavn (dets unikke adresse på internettet) og en webserver (dets hjem på internettet). Så er der jokertegn – det tredje element – WordPress!
Dette er kapitel 3 af en større guide til hvordan man starter en vellykket blog.


Sådan opretter du en blog: www + vært + WordPress

At vælge et domænenavn er ofte en af ​​de mest sjove dele om hele processen med at lære at oprette en blog. At vælge en vært er imidlertid det modsatte.

Lad os starte med førstnævnte:

Sådan vælger du et domænenavn til din nye blog

�� Begyndernotat: Hvad er et domænenavn? Et domænenavn består af to hoveddele: din unikke domæneidentifikator og en domæneudvidelse. For os er codeinwp identifikatoren og .com er udvidelsen (også kendt som TLD). I dit tilfælde kan førstnævnte være en hvilken som helst række af alfanumeriske tegn plus bindestreger. TLD’en får du at vælge mellem en række allerede eksisterende indstillinger – med .com er den mest populære. Et domænenavn koster normalt omkring $ 10- $ 15 / år.

Et godt domænenavn skal have mindst tre hovedegenskaber ved at skære direkte til jagten.

 • �� Det skal være unikt og brændbart. Et godt benchmark er at forestille sig dit domænenavn på siden af ​​din kontorbygning. Ser det godt ud der?
 • �� Det skal være klart. Ingen underlige kombinationer af tegn. En simpel rækkefølge på 1-3 ord er bedst. Du bruger bedst dit fornavn / efternavn bedst, hvis det websted, du bygger, skal vokse dit eget personlige brand.
 • �� Det skal være let at huske. Hvis du har brug for at stave det ud, er det ikke let at huske det.

Yderligere læsning: Sådan finder du et navn til din blog + vha. Bloggeneratorer.

�� PRO TIP: Når du lærer at oprette en blog, er et godt udgangspunkt at lave en liste med 3-5 domænenavne, der synes at være mest fornuftige og derefter teste dem ud med venner, familie og kolleger for at vælge vinderen.

Med en god idé om, hvad dit domænenavn bliver, er det tid til at vælge en god hostingplatform:

Sådan vælger du en god webhost til en blog

Emnet for hosting er boriiiiinnnng. Som virkelig.

Jeg mener, når du først kommer til det, er en webserver bare en computer, der er tændt og tilsluttet internettet 24/7 og sidder et sted i et mørkt serverrum. Der er ikke noget romantisk eller "fedt nok" om det. Det er bare tal og data sendes frem og tilbage.

Med det billede i dit hoved kan det være svært at vælge en god vært til WordPress, især når du laver noget eget arbejde og bliver udsat for mange af et hostingfirma’s salgsfremmende materiale. Grundlæggende lover de alle ekstrem god ydelse og pålidelig service.

Virkeligheden kan imidlertid være anderledes.

Så uden at kede dig med detaljerne, har vi investeret meget i at forske på hostingmarkedet for WordPress, teste forskellige hostingfirmaer, der er derude, analysere deres ydeevne i opstillinger i det virkelige liv og endda undersøge brugerne for at finde ud af, hvad de synes om deres blogværter.

Hvis du er interesseret i at komme til detaljerne om det hele, skal du tjekke ud af nogen af ​​disse:

2018 WordPress Hosting Survey – Aka "Det gode, det dårlige og det grimme med WordPress Hosting"
Bedste WordPress-hostingudbydere sammenlignet [med numrene]

Sammenlignet med de bedste billige hostingudbydere (Fra $ 0,82 / måned)
Bedste webhosting til små virksomheder

Hvis du ikke kan blive generet og bare vil have mig til at anbefale dig en platform allerede, skal du bare bruge SiteGround. Grundlæggende, uanset hvilken type test vi udfører, og uanset hvilken slags spørgsmål vi stiller samfundet, er det virkelig svært at komme på nogen negative anmeldelser af SiteGround. De ved ganske enkelt, hvad de laver, når det kommer til at være vært for en WordPress-blog.

Plus, en god hostingplan med dem – en, der vil være mere end nok til at komme i gang med en ny blog – er kun omkring $ 4 / måned.

�� Sådan opretter du en blog: få et domænenavn, hosting og WordPress installeret alt på én gang

Okay, så her er den bedste del:

Selvom det at lære at oprette en blog involverer at få tre separate stykker teknologi justeret – hosting, domæne, WordPress – kan du faktisk få det hele taget sig af på én gang og på en meget brugervenlig måde.

For at få dette til, gå til SiteGround (klik her) – den hostingplatform, som vi anbefaler baseret på dens positive anmeldelser på nettet og vores egne test.

Når du er der, skal du vælge en hostingplan. I de fleste tilfælde er den billigste mulighed – Start op – vil være nok:

hosting vælger

Det næste trin er, hvor du kan registrere et domænenavn, som du vil bruge til din nye blog:

blog domænenavn

Bemærk. Registrering af et nyt domænenavn med SiteGround er $ 15,95 / år. Hvis du allerede har et domænenavn, du gerne vil bruge, skal du vælge "Jeg har allerede et domæne" i stedet for at oprette en ny. Der kræves yderligere trin for at tilslutte dette domænenavn til din nye blog. SiteGround vil guide dig gennem hvert trin på vejen.

Derefter skal du bare give dine personlige oplysninger og betalingsoplysninger og færdiggøre opsætningen.

Når du er færdig, er det tid til at få WordPress installeret. For at få adgang til dit kundeområde og Følg denne vejledning.

Under installationsprocessen giver SiteGround dig også mulighed for at vælge et design / tema til din nye blog og få alt opsat til dig.

�� Hurtig note om at finde og ændre temaer / blogdesign

Det fantastiske ved WordPress er, at du ikke sidder fast med det oprindelige design, som du valgte til din blog under installationen eller med standard WordPress-temaet. Du kan altid vende tilbage til denne del efter et stykke tid og installere et nyt tema, der måske ser bedre ud eller simpelthen følger de moderne tendenser bedre.

Uanset hvad, kan du finde nye temaer på WordPress.org, ThemeIsle.com, ThemeForest, Elegante temaer, eller andre af disse top tema butikker.

�� Yderligere læsning

Kommer du bare i gang med WordPress? Sådan bruges interface

Bemærk. Hvis du allerede er bekendt med WordPress-grænsefladen, er du velkommen til at springe videre til det næste kapitel.

WordPress har udviklet sig en hel del siden sin ydmyge begyndelse i 2003. Hvad der startede som en enkel blogging-platform, er nu i stand til at køre enhver form for websted, uanset hvor stor eller lille den er.

Denne rigdom af funktioner kan dog også være en smule problematisk for en person, der bare lærer at vide, hvordan man opretter en blog med WordPress for første gang.

Så her er din guide til nøddeskal gennem WordPress brugergrænseflade og nogle af de vigtigste funktioner:

For det første vil det meste af din interaktion med WordPress ske via admin-panelet, som du kan få adgang til ved at gå til yoursite.com/wp-admin. Når du er logget ind, ser du noget lignende:

WordPress betjeningspanel

 • (1) Velkomstmeddelelse – Det er her WordPress peger dig mod nogle af de vigtigste områder af admin-panelet. Vi interagerer med mange af dem senere i denne vejledning.
 • (2) Nogle generelle informationsblokke, der fortæller dig, hvad der foregår med din blog for nylig.
 • (3) Indlæg – det er her du kan gå på arbejde med dine blogindlæg.
 • (4) Medier – her finder du et bibliotek med alle dine medier (billeder), der er uploadet til bloggen.
 • (5) Sider – grænsefladen fungerer meget på samme måde som indlæg, men beregnet til din blogs undersider.
 • (6) Kommentarer – det er her du kan moderere kommentarer tilbage fra dine læsere.
 • (7) Udseende – gå her for at justere, hvordan din blog ser ud, f.eks. ændre dit tema helt, eller tilpas, hvordan bestemte ting vises.
 • (8) Plugins – det er her du kan installere nye plugins.
 • (9) Brugere – gå her for at administrere din brugerkonto og konti for andre mennesker, der har adgang til bloggen.
 • (10) Indstillinger – det er her, du bruger det meste af din tid, når du opretter en blog – hver nøgleindstilling til din blog kan findes her.

Jeg vil dække hvert af disse afsnit i detaljer, når vi fortsætter gennem denne vejledning.

Kapitel 4: Skal have WordPress-plugins

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map