Sådan kommer du frem til blogindholdsidéer, som folk ikke er i stand til at ignorere

Da det er en blog, som vi lancerer her, er det svært at forestille sig det uden en regelmæssig strøm af kvalitetsindlæg, ikke? Derfor har du brug for nogle gode ideer til blogindhold.


Ja, selvfølgelig. Men det er også her problemerne starter.
Dette er kapitel 7 af en større guide til hvordan man starter en vellykket blog.

Udfordringen er denne:

Hvordan kommer du faktisk frem med gode blogindholdsidéer og regelmæssigt?

Skal du forvandle dig selv til en unaturligt kreativ person, der altid har en strøm af uendelige ideer op i ærmet? Får du disse supermagter ved at blive bidt af en radioaktiv blogger?

Nej. Langt fra det.

Den eneste virkelige færdighed, som du skal uddanne dig selv i, er evnen til være opmærksom.

At komme med gode ideer til blogindhold handler egentlig ikke om at sidde låst i en hule et eller andet sted og skrive sider på sider med overskriftideer og kun stole på din egen kreativitet. Tværtimod.

For at komme med stjernernes blogindholdsideer, skal du være opmærksom på, hvad der foregår i din niche, og derefter handle i overensstemmelse hermed, når du bemærker en "indholdshul" der skal udfyldes.
superbloggerbid kan hjælpe dig med at finde gode ideer til blogindhold

Regler for god blogindhold # 1:

Som jeg sagde ovenfor, det giver kun mening at skrive / blogge om ting, som folk allerede søger efter.

Med andre ord (og det kan lyde brutalt, undskyld), det betyder ikke noget, hvad du vil skrive om. Det, der betyder noget, er, hvad dit publikum vil læse om.

Hvorfor er det tilfældet?

Nå, nye blogs har en stor hindring at overvinde.

Det er en åbenlys hindring, men en meget alvorlig hindring. Hvad der er værre, mange blogs klarer aldrig at komme over det …

Denne hindring er det faktum, at på dag 1 ingen ved, at din blog findes. Derfor vil ingen læse det.

Så med det, hvis du beslutter dig for kun at skrive om dine unikke, aldrig før overvejede ideer, vil folk aldrig opdage din blog.

På den anden side, hvis du beslutter dig for at gå den anden vej, og i stedet gøre din forskning rigtigt – finde ud af, hvilke faktiske udfordringer folk står overfor i din niche – og derefter beskriver dine løsninger på disse udfordringer, er du effektivt 10 gange større end din sandsynlighed at blive fundet.

I disse dage er Google, hvordan de fleste blogs får deres trafik (så Facebook, data siger). Så for at du nogensinde har en chance for at blive opdaget, skal dit indhold tackle de problemer, som folk googler aktivt. Så simpelt som det.

Nu den bedste del:

�� Hvordan finder du ud af, hvad dit publikum vil læse

Hvad dit publikum vil læse
Der er to forskellige tanker her:

 • Går konkurrence-først
 • Går publikum-først

Førstnævnte handler om at snuse rundt og prøve at finde ud af, hvad din konkurrence gør, og hvilken slags indhold der fungerer bedst for dem.

Med andre ord, hvad din konkurrence blogger om = hvad du skal blogge om.

Den måde, du vil opdage dette på, er via nøgleord.

Nøgleord er det, der brænder Google-søgninger. Folk søger ved hjælp af nøgleord. Din konkurrence skaber indhold, der tackler givne søgeord i håb om, at deres indhold vises, hver gang nogen søger efter disse søgeord.

Hvad du skal gøre er at indsætte dig selv i midten af ​​det billede.

Find hvilke specifikke nøgleord dine konkurrenter bruger, undersøge deres indlæg og skriv derefter noget bedre.

Her er de værktøjer, du kan bruge til at finde ud af, hvad disse nøgleord er:

semrush

SEMrush

ahrefs

Ahrefs

buzzsumo

BuzzSumo

Se efter dine konkurrenters bedste indhold, og lav en liste over disse indlæg. Tænk på, hvordan du kan skrive noget, der tackle de samme nøgleord, men som er endnu bedre. Det er emnerne værd at skrive om i den konkurrence-første tilgang.

Går publikum-først er et helt andet dyr.

Mit yndlingsværktøj at bruge til det er Quora.

Quora er et spørgsmål med spørgsmål og svar. Som i stiller folk spørgsmål (der er ingen begrænsninger; hvis nogen har et spørgsmål, kan de stille det), og andre mennesker indsender deres bedste svar. Derefter stemmer samfundet over, hvem der har svaret bedst.

Men hvis man sætter dette hovedformål med Quora til side, er det også et af de meget få steder, hvor du kan finde ud af, hvad folk virkelig ønsker at lære.
quora

Hvert spørgsmål, du ser der, der er relateret til din niche og emnet på din blog, er en god mulighed for at skrive et nyt blogindlæg om.

Her er hvorfor:

 • Dette er faktiske virkelige mennesker, der stiller disse spørgsmål, hvilket betyder, at uanset spørgsmålet, det er noget, som nogen har brug for hjælp med, men ikke har været i stand til at finde en løsning på endnu.
 • Du kan tage det nøjagtige spørgsmål og skrive et blogindlæg, der handler om at give et svar. Derefter kan du offentliggøre et uddrag af dette indlæg som dit svar direkte på Quora og linke tilbage til dit indlæg for mere (fantastisk værktøj til promovering).

For at komme i gang skal du begynde at følge alle de emner på Quora, der er relevante for din niche. Når der dukker op et interessant spørgsmål, skal du notere det og tilføje det til din liste over ideer til blogindlæg.

En anden ting, du kan gøre bortset fra at binde Quora, er at gå tilbage til dine konkurrenters blogs, men nu af en helt anden grund:

Gå tilbage til disse populære indlæg af deres igen, men denne gang rulle ned til kommentarsektionen og noter eventuelle interessante spørgsmål, som folk stiller i disse kommentarer. Du vil sandsynligvis også finde et par perler på den måde.

I sidste ende behøver din liste over mulige ideer til blogindhold ikke at være enorm. Faktisk er det sandsynligvis bedre at holde det kort, bare for ikke at lade nogen interessant idé glide forbi. Jeg ville sige 10 ideer er en god start.

Sammenfatning af tingene:

 1. Slå op, hvad din konkurrence laver. Se gennem deres indhold, nøgleordene, de tackle, hvad der er populært på deres websteder. Lav en liste over de ideer, du også vil dække.
 2. Se gennem de spørgsmål, folk stiller til Quora. Se om du kan besvare nogle af dem i nye blogindlæg.
 3. Se gennem kommentarerne på dine konkurrenters blogs. Se om nogen af ​​dem kunne være grundlaget for nye blogindlæg.
 4. Lav en liste over 10 ideer til blogindlæg til at begynde med.

Når du har dem, skal du gå videre til næste trin.
�� Yderligere læsning

 • 20 måder at fundere ideer til blogindlæg på – en let fordøjelig liste over interessante taktikker, du kan bruge, hvis du stadig stirrer på et tomt stykke papir.
 • Skyskrabeteknik – en meget populær metode, der abonnerer på ideen om at gå konkurrence først og slå dem på deres eget spil.
 • Sådan får du ubegrænsede, sikre arbejdspladser til blogindlæg på en ikke-indlysende måde – endnu en ting om emnet (involverer at arbejde direkte med dit publikum – gode ting!)

Kapitel 8: Hvordan man skriver et godt blogindlæg

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map